Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- مقامات امنیت ملی آمریکا در مورد پریشانی دونالد ترامپ در مواجهه با چالش‌های جدی داخلی و خارجی هشدار داده و در مورد مواضع از سر ضعف وی در قبال پیونگ یانگ ابراز نگرانی می‌کنند. تاریخ انتشار: 22:00 - 13 مهر 1398 - کد خبر: ۵۵۵۵۷۶ به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری میزان؛ عدم تمایل «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا برای اظهارنظر در مورد جدیدترین آزمایش موشکی کره شمالی حاکی از بروز تغییرات در رویکرد واشنگتن در برابر پیونگ یانگ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بررسی الگو‌های رفتاری اخیر ترامپ در گفت‎وگو با سران خارجی سبب شده تا مقام‎های امنیت ملی آمریکا در مورد پریشانی و بهم ریختگی رئیس جمهور هنگام طرح تهدیدات سنتی از سوی کشور‌های دیگر هشدار بدهند.
۲ نفر از مقام‎های رسمی آمریکا که در جلسه روز اول اکتبر (۹ مهر) کاخ سفید حضور داشتند، از بی علاقگی و عدم تمایل رئیس جمهور آمریکا در مورد اطلاع و اظهارنظر در مورد جدیدترین آزمایش موشکی کره شمالی خبر دادند. این مقام‎ها اعلام کردند ترامپ قصد دارد با وجود تلاش‌های آشکار کره شمالی برای توسعه توانایی‌های نظامی جدید خود، مذاکرات با پیونگ یانگ را ادامه بدهد.      
این منابع اعلام کردند با وجود اعلام هشدار به ترامپ در مورد جدی بودن توانمندی نظامی کره شمالی، وی به این موضوع "اهمیتی نداده" و "علاقه‌ای به این موضوع نشان نداد" و اعلام کرد این آزمایش‎ها نباید مانع مذاکرات میان واشنگتن و پیونگ یانگ شود که برای روز‌های آینده برنامه ریزی شده است.
به نظر می‌رسد ترس ترامپ سبب شد انگیزه‎هایش برای سومین دور مذاکرات تغییر کرده و موضوع تعلیق سه ساله تحریم‌های سازمان ملل علیه صنعت نساجی و زغال سنگ کره شمالی در قبال توقف فعالیت مرکز هسته‌ای «یونگبیون» را مطرح کند. به اعلام این منابع، ترامپ حتی قصد دارد در صورت مخالفت سازمان ملل با تعلیق سه ساله این تحریم‎ها، اجرای آن‌ها را به صورت موقت متوقف کند.   بیشتر بخوانید: پیام آزمایش موشکی کره شمالی پیش از مذاکره با آمریکا
مقام‎های رسمی امنیت ملی آمریکا از مدت‌ها پیش از ناتوانی ترامپ برای تمرکز در چالش‌های پیچیده ابراز ناراحتی کرده و اعلام کردند بار‌ها چنین مشکلی را در سیاست داخلی و نیز در دیدار‌های مهم با سران خارجی مشاهده کرده‎اند.      
رسوایی کمک یک کشور خارجی به پیروزی ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ در روز‌های اخیر وارد مراحل جدیدتری شده است. درخواست کمک وی از نخست وزیر استرالیا برای کشف مبدا تحقیقات در مورد موضوع مداخله قدرت خارجی در انتخابات ۲۰۱۶ و تماس تلفنی وی با همتای اوکراینی اش در ۲۵ جولای (۳ مرداد) برای حذف رقیب سیاسی خود در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ و طرح برنامه‌های «جو بایدن» معاون رئیس جمهور پیشین آمریکا و «الیزابت وارن» رقبای انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ در تماس تلفنی با «شی جین پینگ» رئیس جمهور چین از جمله موارد استیصال وی در برابر چالش‌ها هستند.
به نظر می‌رسد ایستادگی پیونگ یانگ در مقابل زیاده خواهی‌های واشنگتن و همزمانی آن با رسوایی‌های اخیر ترامپ علاوه بر تاثیر در تصمیم ترامپ، سبب شده تا کره شمالی با در نظر داشتن اوضاع اقدام به آزمایش جدید کند.
البته باید توجه داشت که کره شمالی از زمان ملاقات ترامپ با «کیم جونگ اون» رئیس کره شمالی در ماه فوریه در «هانوی» ویتنام ۱۱ موشک را آزمایش کرده است.
از سوی دیگر عقب نشینی دولت آمریکا در مقابل کره شمالی سبب شده تا اختلافات جدی میان مقام‎های دولت و مقام‎های اطلاعاتی آمریکا بروز کند. عمده این شکاف و اختلاف نظر‌ها مربوط به تصمیم جدید ترامپ برای جایگزینی جدول زمانی گام به گام خلع سلاح هسته‌ای ترامپ با خلع سلاح یکباره این کشور است. این تصمیم ترامپ نشان دهنده پیروزی پیونگ یانگ و ضعف دولت آمریکا محسوب می‌شود. ۲۱ مورد نقض قطعنامه‌های آمریکا توسط کره شمالی در چارچوب ضعف راهبرد دولت آمریکا قابل توضیح و تفسیر هستند.      
این در حالی است که لفاظی‌های تهاجمی ترامپ علیه کره شمالی که از سال ۲۰۱۷ شاهد آن بودیم، نیز به شکل کامل در سال ۲۰۱۹ ناپدید شده است.
کره شمالی که در پی برگزاری ۲ دور نشست ناکام با آمریکا، به آمریکا برای تغییر رویکردش در قبال پیونگ یانگ تا پایان سال جاری میلادی فرصت داده بود، ضمن تشدید آزمایش‌های موشکی خواستار تضمین‌های جامع در مقابل خلع سلاح هسته‌ای شده بود.
به نظر می‌رسد آمریکا در سومین نشست سران ۲ کشور با خواسته‌های کره شمالی موافقت کند؛ زیرا همزمان با چالش‌های داخلی، به خوبی دریافته است که تحریم‌ها موثر نیستند و عدم همکاری سایر کشور‌ها با این تحریم‌ها نیز کارآمدی آن‌ها را با مشکل مواجه کرده است.
انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: مذاکرات آمریکا و کره شمالی استیصال ترامپ کیم جونگ اون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۵۶۵۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح ترامپ برای حل مساله اوکراین

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تاس، «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور پیشین آمریکا و نامزد فعلی انتخابات ریاست جمهوری پیش رو طرحی را برای حل مسالمت آمیز اوکراین تدوین کرده است.

براساس گزارش دیلی تلگراف، رئیس جمهور سابق آمریکا تا زمان انتخابات طرح خود درباره اوکراین را علنی نخواهد کرد.

پیشتر ترامپ در پایان ماه آوریل در مصاحبه‌ای با تایم گفته بود که در صورت انتخاب شدن به اوکراین کمکی نخواهد کرد مگر اینکه اروپا وارد عمل شود. «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور پیشین آمریکا که اکنون نامزد اصلی جمهوری خواهان برای رقابت‌های انتخابات ریاست جمهوری این کشور در سال ۲۰۲۴ به شمار می‌رود، درباره کمک آمریکا به اوکراین در صورت بازگشت به کاخ سفید گفته بود: «در بازگشت به کاخ سفید به کی‌یف کمک خواهم کرد اما به این شرط که اتحادیه اروپا نیز باید هزینه را پرداخت کند.»

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق آمریکا گفت که اروپا نیز باید سهم خود را در کمک به اوکراین بپردازد.

ادعای ترامپ در حالی صورت گرفته است که گفتگوی هیأت‌های آمریکا و اوکراین پیرامون توافقنامه امنیتی بلندمدت میان دو کشور از روز سه شنبه گذشته بار دیگر آغاز شده است.

بر اساس اعلام رسانه‌ها، وزارت امور خارجه آمریکا در این ارتباط خبر داد که هیأت‌های ایالات متحده و اوکراین در مورد ادامه مذاکرات بر سر توافقنامه امنیتی بلندمدت بین واشنگتن و کی یف گفتگو کردند.

این در حالی است که وادیم اسکپتسکی معاون رئیس کل اطلاعات وزارت دفاع اوکراین از سقوط قریب الوقوع شهر راهبردی این کشور به دست روس‌ها خبر داد.

وی افزود: سقوط شهر راهبردی جاسوف یار به دست نیروهای ارتش روسیه حتمی است.

این مقام اوکراینی با اشاره به تنگایی که نیروهای این کشور در ارتفاعات شهر چاسوف یار با آن دست و پنجه نرم می‌کنند از سقوط این شهر مشابه شهر آودیواکا در آینده نزدیک خبر داد.

وی به اهمیت راهبردی این شهر برای نیروهای اوکراینی اشاره کرد و گفت: تسلط روس‌ها بر این شهر راه برای تسلط آنها بر شهرهای بزرگ در دونتسک هموار خواهد کرد.

این درحالی است که پیش از این الکساندر سیرسکی فرمانده ارتش اوکراین از اوضاع سخت نیروهای این کشور در خطوط نبرد خبر داده بود.

سرگئی شویگو وزیر دفاع روسیه هفته گذشته اعلام کرده بود که نیروهای روسی در حال حاضر ابتکار عمل را در جبهه‌ها در دست دارند.

طی روزهای گذشته روس‌ها بر بردیچی، بوگدانوفکا، نوومیخلوفکا، سیمینوفکا و پرفومایسکو مسلط شده‌اند.

کد خبر 6096075

دیگر خبرها

  • بیداری دانشگاهیان آمریکا حاصل رسوایی رژیم صهیونیستی است
  • حذف ترامپ و ستاره ایرانی از قهرمانی جهان
  • آتش‌بس یا تقسیم کار واشنگتن و تل‌آویو برای ادامه جنایت‌گری؟
  • شگفتی در اسنوکر قهرمانی جهان؛ حذف وفایی، سالیوان و ترامپ
  • ترامپ بهترین دوست اسرائیل!
  • جهان اسنوکر شوکه شد! اسطوره‌ها حذف شدند، فینال بین دو غافلگیرکننده
  • کره‌شمالی: گروه‌های جدید ناظر بر تحریم‌ها شکست خواهند خورد
  • کره شمالی: آمریکا و متحدانش به دنبال اجتناب از چارچوب سازمان ملل هستند
  • (ویدئو) اهتزاز پرچم فلسطین در دانشگاه جورج واشنگتن آمریکا
  • طرح ترامپ برای حل مساله اوکراین