Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خرداد»
2024-04-27@07:13:08 GMT

اصول‌گرایان تا خرخره در نهادهای انتصابی هستند

تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۳۵۸۶۲۶

خرداد؛ یک کنشگر رسانه‌ای منتسب به جریان بهار با بیان اینکه اصول‌گرایان تا خرخره در نهادهای انتصابی فرو رفته‌اند، تاکید کرد: جریان بهار باید با تمام توان و قوا در انتخابات مجلس شرکت کند و هزینه هر گونه رد صلاحیت را بالا ببرد.
وحید هِرُو آبادی کنشگر سیاسی منتسب به جریان بهار در گفت‌و‌گو با خبرنگار سیاسی ایلنا، تحلیل خود از فضای پیش‌رو در انتخابات مجلس را با توجه به کاهش اعتماد مردم به دو جریان اصلاح‌طلبی و اصول‌گرایی اینگونه بیان کرد: همه ما از زمانی که وارد فضای سیاسی شده و آن را شناخته‌ایم برداشتمان این بوده که همه انتخابات‌ها، مهمترین انتخابات‌های انقلاب و کشور بوده‌اند و اینگونه نبوده که یک انتخابات از حساسیت کمتری برخودار باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دولت روحانی نه اصلاح‌طلب است نه اصول گرا
وی با تاکید بر اینکه همیشه شرایط ویژه‌ای حاکم بوده و به نوعی تلقی ما از انتخابات هر دوره این است که این انتخابات مهمترین انتخابات است، گفت: انتخابات اسفندماه سال ۹۸ هم از این قاعده مستثنی نیست به خصوص اینکه دو سال بعد از آن انتخابات ریاست جمهوری را داریم.
وی با بیان بیان اینکه من دولت آقای روحانی را نه اصلاح‌طلب می‌دانم و نه اصولگرا، گفت: این دولت به تناسب نفع خود گزاره‌های هر کدام از این دو جریان را تکرار می‌کند.
این کنشگر رسانه‌ای ادامه داد: مثلا اگر دقت کرده باشید اوایل انتخابات، آقای روحانی خیلی صریح آمد و گفت که سپاه باید پروژه‌های بزرگ اقتصادی اجرا کند و خودش را درگیر پروژه‌های کوچک نکند؛ این حرف با شعار‌های اصلاح‌طلبی همخوانی ندارد اما آن زمان برای تثبیت موقعیت خود نیاز به بیان این موضوع داشت.
وی افزود: دولت آقای روحانی اخیرا نیز سعی می‌کند خود را مخالف فیلترینگ و فیلتر تلگرام نشان دهد در صورتی که آقای واعظی رئیس دفتر ایشان صریحا می‌گوید آقای روحانی مخالف فیلترینگ نیست؛ بنابراین اینها نشان می‌دهد که دولت هر زمان نیاز به گزاره‌ای پیدا می‌کند خودش را به آن شکل در می‌آورد.
هروآبادی با تاکید بر اینکه اصلاح‌طلبان اگر تمام مسئولیت دولت را نپذیرند، مسئولیت شورای شهر تهران و بخشی از مجلس را نمی‌توانند رد کنند، گفت: شرایط پیچیده‌ای وجود دارد و نمی‌شود به راحتی گفت که دولت فعلی اصلاح‌طلب است، اما در حال حاضر موضوعی که خیلی از جریان‌ها و شخصیت‌های سیاسی به عنوان خطر از آن یاد می‌کنند، خطر برتری و برنده شدن یک لیست پوپولیستی است.
وی در تشریح و توضیح «پوپولیست» گفت: دو حالت وجود دارد؛ اگر پوپولیست را «مردم فریبی» در نظر بگیریم باید آن را در گزاره‌های اصلاح طلبان دید و در این که راحت شخصیت‌هایی مثل سیده فاطمه حسینی را وارد لیست کردند و بعد هم کوچکترین اعتراضی به روش و منش فراکسیون امید ندارد و حتی طرح هم نمی‌کنند، این می‌شود فریب جامعه.
جامعه مستعد پذیرش پوپولیست مردمی است
هروآبادی ادامه داد: اما اگر منظور از پوپولیست، سیاستمدارانی است که از نهادهای قدرت مثل احزاب عبور می‌کنند و با توده‌های مردم ارتباط برقرار می‌کنند باید بگویم با توجه به پر رنگ شدن شبکه‌های اجتماعی و فضای مجازی به شدت جامعه مستعد این است که سیاستمدارانی با این ویژگی در راس انتخاب قرار بگیرند.
آرزوی وحدت اصولگرایان محقق نمی‌شود
اصول‌گرایان از هر که حمایت کنند شکست می‌خورد
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه در هر دوره اصولگرایان با یک اسم جدید پا به عرصه انتخابات می‌گذارند و سعی در ایجاد وحدت حداکثری داشته‌اند، آیا به آرزوی دیرین خود خواهند رسید؟، گفت: آنها اینگونه‌اند که «هر لحظه به شکلی بت عیار بر آیند»، این آرزوی اصولگرایان هرگز محقق نخواهد شد؛ اما امیدوارم که این اتفاق بیفتد چرا که هرگاه اصولگرایان پشت یک نفر ثابت قدم مانده‌اند مثل سال ۹۶ که اکثریت مطلق‌شان با آقای رئیسی ائتلاف کردند و او شکست سنگینی خورد؛ مغلوب می‌شوند.
اصول‌گرایان تا خرخره در نهادهای انتصابی هستند 
وی با بیان اینکه این شکست‌ها اصول‌گرایان را بیدار می‌کند، افزود: معتقدم در گزاره‌هایی مثل دولت به دلیل حاکم شدن دو قطبی، ائتلاف شکل می‌گیرد و اتفاق می‌افتد، یعنی جریان‌های کوچک سیاسی سعی می‌کنند با یکی از این دو گرایش عظیم که توان بیشتری دارد به وحدت برسند؛ اما در مجلس هرگز این اتفاق نخواهد افتاد علت آن هم روشن است، برای اینکه اصولگرایان تا خرتلاق {خرخره} در نهادهای انتصابی هستند و خودشان را فارغ و بی نیاز از رای مردم می‌دانند.
این فعال سیاسی بهاری افزود: برخی از آنها در ایام انتخابات خبرگان می‌گفتند «حتی تبلیغ هم نمی‌کنیم» یعنی هنوز یک برداشت‌های خیلی ابتدایی از انتخابات دارند و هنوز فکر می‌کنند اگر کسی بیاید برنامه‌هایش را با مردم در میان بگذارد کسر شأنش می‌شود.
اصولگرایان خودشان را بی نیاز از رای مردم می‌دانند
وی ادامه داد: برخی اصولگرایان رویکردشان نسبت به مردم اینگونه‌است که خودشان را بی نیاز از رای مردم می‌دانند و اینکه خیلی از نهادهای قدرت را در اختیار دارند، دیگر انتخابات را می‌خواهند چه کار؟ در حالی که نیازی به آن ندارند.
این کنشگر بهاری تصریح کرد: از سوی دیگر سخنان و طرح‌هایی که اصولگرایان مطرح می‌کنند، آنقدر با مطالبات جامعه فاصله دارد که به جز خود و فامیل‌هایشان بعید است کسی به آنها رای بدهد.
هر کس به مطالبات مردم نزدیکتر باشد رای می‌آورد
هرو آبادی با بیان اینکه محرز است که اصول‌گرایان نمی‌توانند با جامعه گفتمانی برقرار کنند و نیازی هم برای این کار نمی‌بینند، گفت: اما نکته مهم، فاصله‌ای است که مردم از اصلاح‌طلبان می‌گیرند که بسیار هم جدی است.
وی ادامه داد: آنچه بسیار مشهود است و سیاسیون مطرح و کلیدی اصلاح‌طلب هم آن را طرح می‌کنند  نگرانی از کاهش پایگاه مردمی اصلاح‌طلبان است، به طوری‌که آقای حجاریان مدتی پیش گفته بود اگر انتخابات آزاد برگزار شود، مردم نه به اصول‌گرا رای می‌دهند و نه به اصلاح‌طلب.
هرو آبادی افزود: واقعا هم همینطور است و هیچ کدام از آنهایی هم که در احزاب فعالیت می‌کنند به دلیل وابستگی به قدرت حاضر نیستند مطالبات اساسی ملت را طرح کنند، بنابراین هر کسی به مطالبات مردم نزدیک‌تر باشد، رای می‌آورد.
جریان‌ سوم به معنای یک جریان سیاسی و حزبی در جامعه نیست
جریان سوم می‌خواهد بین دو جریان و افراد دلسوزشان پیوند برقرار کند
این فعال رسانه‌ای با بیان اینکه من علاقه‌مند به جریان بهار هستم اما مسئولیتی در آن تشکیلات ندارم، و موضع رسمی آقای احمدی‌نژاد را خود و یا دفترشان مطرح می‌کنند، گفت: آقای مشایی یک نظریه‌ای را در رابطه با جریان‌های اصلاح‌طلب و اصول‌گرا مطرح کردند که من به آن معتقد هستم و آن این است که ما جریان‌های سوم به معنای یک جریان سیاسی و حزبی در جامعه نیستیم، ما سعی بر این داریم که بین دو جریان پیوند و بین همه شخصیت‌های حاضر در هر دو جریان که دلسوز برای کشور و آدم‌های دلداده برای ارتقای وضعیت ایران هستند، ارتباط ایجاد کنیم.
هروآبادی افزود: از طرفی هم تلاش داریم که از ورود و حضور هر کسی که خودش را منتسب به این دو جریان می‌کند، اما دل در گرو تسلط مردم و استکبار بر مردم دارد، جلوگیری کنیم.
وی با بیان اینکه بر اساس ارزش‌های انسانی و ملی حاضر به ائتلاف هستیم، گفت: هر کسی که روی  ارزش‌های انسانی، آزادی، عدالت مهرورزی، عدم استکبار، سربلندی و ارزشمندی ایران توافق دارد، ما نه تنها حاضریم با آن توافق کنیم بلکه دستش را هم می‌بوسیم.
این کنشگر سیاسی افزود: اما هرکس با هر عنوان، جایگاه، مقام و لباس اگر با این گزاره‌ها سر ستیز و مخالفت دارد، با او مخالف هستیم.
مطالبه از جریان بهار برای حضور در انتخابات گسترده است
وی تاکید کرد: با توجه به فعالیت ما در شبکه‌های اجتماعی باید بگویم که مطالبه از جریان بهار برای حضور در انتخابات مجلس بسیار بالا است و از شهرستان‌ها مدام از ما می‌پرسند که مجلس چه شد؟ برای مجلس می‌خواهید چه کاری بکنید؟!
هروآبادی یادآور شد: این نشان می‌دهد در جامعه اقبال به این جریان وجود دارد استقبال‌هایی که از آقای احمدی‌نژاد در سطح کشور می‌شود گویای این حقیقت است که مردم خواهان این جریان هستند البته این سخن من نسبی است و نه مطلق و فقط در انتخابات مشخص می‌شود که مطلق است یا نه.
جریان بهار باید با تمام قوا و توان در انتخابات مجلس شرکت کند
این روحانی نزدیک به جریان احمدی‌نژاد تصریح کرد: من معتقدم که جریان بهار با تمام قوا در همه‌ شهرها، استان‌ها و شهرهای کوچک باید حضور تمام قد داشته باشد و تمام سعی خودم را هم می‌کنم که این اتفاق بیفند؛ اما همانطور که می‌دانید همه مولفه‌های سیاسی در دست ما نیست و ما بر اساس تلقی‌هایی که داریم کارهایی می‌کنیم، اما باید جلوتر برویم تا ببینیم فضا چگونه خواهد بود.
وی درباره پیش‌بینی رد صلاحیت افراد منتسب به جریان بهار در انتخابات با بیان اینکه سعی می‌کنیم  نگاهمان به قشر جوان جامعه باشد چون فقط از آنها کار بر می‌آید، گفت: مگر به اتهام اینکه احمدی‌نژادی هستند، آنها را رد صلاحیت کنند.
آقای کدخدایی بگوید آیا علاقمند بودن به احمدی نژاد جرم است؟!
این فعال رسانه‌ای گفت: باید شما از آقای کدخدایی بپرسید که آیا می‌خواهید علاقه‌مند بودن به احمدی نژاد را جرم تلقی کنید؟ می‌خواهید بر این اساس رد صلاحیت کنید؟ اگر اینگونه است اعلام کنند اما اگر اعلام نکردند و مثل همیشه تقیه کرده و راهنمای راست زدند و به چپ پیچیدند و راهنمای چپ زدند به راست پیچیدند، این وعده را به شما می‌دهم که هزینه رد صلاحیت گسترده را بالا می‌بریم.
در مقابل رد صلاحیت‌ها کوتاه نمی‌آییم
وی افزود: یک عده جوان علاقه‌مند به رویکرد و نگاهی خاص در مدیریت کشور هستند و به صرف اینکه علاقه‌مند به آقای احمدی‌نژاد هستند نمی‌شود آنها را رد صلاحیت کرد، ما اصلا کوتاه نمی‌آییم.
وی ادامه داد: اصلاح‌طلبان همیشه گفته‌اند که رد صلاحیت می‌شویم و همیشه هم به شورای نگهبان گفته‌اند که دست شما درد نکند، اما ما این کار را نخواهیم کرد و تا آخر ایستادگی می کنیم و هزینه آن کار را بالا خواهیم برد.
هروآبادی درباره ائتلاف احمدی‌نژاد و آقای قالیباف با بیان اینکه اگر موضوعی بوده بین این دو شخصیت بوده و جامعه نیز از آن بی‌اطلاع بوده است، گفت:  دوستانی آمده و این موضوع را علنی کردند و خودشان هم بعدا گفته‌اند که عیادت بوده و ما هم ایستاده‌ایم ببینیم اینها چه کار می‌کنند. یعنی خودشان می‌گویند، خوشان تکذیب می‌کنند و خودشان هم می‌گویند چرا این موضوع را مطرح کردید، والا همه رفقای خودشان هستند که دارند می‌گویند ما که حرفی نزدیم.
یا به جریان و گفتمان احمدی نژاد محتاجند یا با جعل خبر می‌خواهند توجه اذهان را جلب کنند
وی با بیان اینکه این موضوع از دو حالت خارج نیست، یا آقای قالیباف و احمدی‌نژاد به درخواست آقای قالیباف جلسه سیاسی داشته یا نداشته‌اند، تصریح کرد: اگر داشته‌اند که با آن همه تهمت و تخریبی که آقای قالیباف علیه آقای احمدی‌نژاد داشته است، ببینید چقدر احساس نیاز به گفتمان و جریان احمدی‌نژاد و اقبال مردمی او دارد که دست به دامن ایشان شده است.
هروآبادی ادامه داد: اگر هم چنین اتفاقی نیفتاده که وای به حالشان، آنقدر مفلوک هستند که این خبر را برای توجه اذهان به خودشان جعل کرده‌اند.
وی در واکنش به سخن احدیان مبنی بر این که تنها یک دیدار نوروزی بین احمدی‌نژاد و قالیباف بوده است، گفت: این موضوع را آقای یامین‌پور منتشر کرده و ایشان هم پاسخ داده است، ما در جایگاهی نیستیم که بخواهیم آن را رد یا اثبات کنیم، چون خودشان به خودشان جواب می دهند و هر دو هم صاحب رسانه، شبکه، مقام و امکان هستند.
یامین‌پور پاسخ دهد خبر دیدار احمدی‌نژاد و قالیباف را از کجا آورده است
وی در پایان با بیان اینکه ما از پشت پرده‌ها خبر نداریم، گفت: ما بر اساس اخباری که به دستمان می‌رسد می‌توانیم تحلیل کنیم فلذا این موضوع از دو حالتی که گفتم خارج نیست و حتی اگر فقط یک عیادت هم بوده آقای یامین پور پاسخ بدهد که چرا آن را به صورت یک دیدار سیاسی مطرح کرده است و بگوید که این خبر را از کجا آورده است. برچسب ها: اصول‌گرایان ، جریان سوم ، اصلاح طلب ، اصول‌گرایان ، جریان بهار

منبع: خرداد

کلیدواژه: اصول گرایان جریان سوم اصلاح طلب اصول گرایان جریان بهار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۵۸۶۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با زور نمی‌توان دین‌داری و حجاب ترویج کرد | توئیت فضائلی جریان به ظاهر ارزشی را آشفته کرد | رئیسی مدافع گشت ارشاد است

سخنگوی وزارت کشور دولت اصلاحات با انتقاد از روش های تند و سلبی در موضوع حجاب می گوید: بعید می دانم اینها توجهی به توصیه های رهبری داشته باشند و با توجیه و سهل انگاری سبب آزار واذیت مردم می شوند.

«اگر می‌گویند رئیسی مخالف گشت ارشاد است، خلاف واقع است.» این نکته‌ای است که جهانبخش خانجانی، سخنگوی وزارت کشور دولت اصلاحات در گفتگو با خبرگزاری خبرآنلاین به آن اشاره می‌کند. او همچنین در ادامه به نقش وحیدی در راه‌اندازی مجدد گشت ارشاد اشاره می‌کند.

خانجانی بر این نکته تأکید می‌کند که رفتارهای خشونت‌آمیز ما را به نتیجه مطلوب در حوزه حجاب نمی‌رساند و برای رسیدن به مقصود در این حوزه باید از روش‌های مسالمت‌آمیز استفاده کرد.

در ادامه گفتگو با جهانبخش خانجانی، سخنگوی وزارت کشور دولت اصلاحات را می‌خوانید:

*****

*آقای مهدی فضائلی اخیرا در توئیتی از تذکر رهبری به مسئولان در موضوع حجاب روایت کردند و علی رغم حملات تندروها به ایشان، روز گذشته سردار جعفری هم این توئیت را تایید کردند، فکر می کنید این تذکرات در نهایت باعث تغییر رویکردها و رویه های حامیان گشت ارشاد شود؟

بررسی برخی اظهارنظرات طیف‌های وابسته به جریان به ظاهر ارزشی نشان دهنده این نکته است که این افراد از توئیت آقای فضائلی آشفته هستند، کما اینکه پرخاشگرانه می‌گویند چرا چنین توئیتی زده شده است.

مشکل اساسی کشور این است که ما تحلیل مناسبی از جامعه شناسی رفتار مردم نداریم، به نظر من موضوع حجاب در نگاه اول امر شخصی است و مانند نماز خواندن است به این ترتیب که نمی‌توان فردی را مجبور کرد که نماز بخواند، هر چند نماز خواندن برای هر فرد مسلمان از جمله واجبات است اما اینکه به شیوه‌ای عمل شود که خدایی نکرده فضای روانی جامعه را آشوب‌زده و دچار ناامنی کند، نشان‌دهنده این نکته است که ساختار حاکمیت و دولت نگاه عمیقی نسبت به بحران‌ها و جامعه ندارد.

البته این قبیل برخوردها نسبت به حجاب مربوط به امروز نیست چنانچه از بدو انقلاب تا امروز با نگاه ایدئولوژیک به مقوله حجاب و رفتارهای مردم پرداخته شده، لذا هر از چند گاهی گروهی خود را مجاز می‌دانند که رفتارهای خشنی با مردم در مورد پوشش، رفتار، گفتار و حتی مناسبات خصوصی داشته باشند. لذا باید با ارزیابی دقیق، جامع‌الاطراف و درعین حال کارشناسانه و مقایسه با دیگر کشورهای اسلامی در موضوع حجاب بررسی داشته باشیم.

با توجه به گذشته تاریخی مشاهده کنیم که با اجبار و زور نمی توان دین‌داری که حجاب یکی از مقولات آن است، را ترویج کرد .هر جا که رفتار رأفت‌آمیز داشته ایم، توانسته‌ایم علاقه مردم به دین را افزایش دهیم. توجه به این نکته حائز اهمیت است که در رژیم پهلوی آزادی در مورد پوشش وجود داشت اما گفتمان مناسب انقلاب اسلامی و رهبری امام سبب شد که طیف وسیعی از مردم حجاب را انتخاب کنند و به عنوان پوشش ارزشی آن را قلمداد کنند اما شرایط امروز به نحوی شده که رفتارهای غلط و خشونت‌آمیز سبب شده که بسیاری از افراد متدین و حتی معتقد نسبت به این قضیه واکنش منفی نشان دهند و حتی عده‌ای در مواجهه با چنین رفتار خشونت‌آمیزی کنش انفعالی و رفتار معکوسی داشته باشند.

در مجموع اگر ما برای حجاب قانون داریم که باید طبق قانون عمل شود، اگر قانون نداریم بنابراین مجلس قانونی تدوین کند که براساس آن بتوانیم رفتار متعارفی در جامعه شاهد باشیم. نه اینکه با رفتار خشونت آمیز مردم را ازدین منزجر کنیم .

در حال حاضر طیف وسیعی از مردم که اتفاقاً متدین هم هستند و نماز هم می‌خوانند، بنابر هر دلیلی حجاب به این صورت را قبول ندارند و یا انجام نمی‌دهند آیا باید با خشونت و زور و یا با رفتارهای نامناسب آنها را مجبور به رعایت حجاب کنیم؟ کما اینکه در کلیپ‌های منتشر شده از کسانی که مردم را مجبور به رعایت حجاب می‌کنند همه نوع رفتار زشتی در راستای اینکه حجاب رعایت شود، انجام می‌شود، و به نوامیس مردم توهین شده و رفتار نامناسبی می‌شوند و گاها بدن زنان لمس می‌شود، کجای قرآن و دین چنین چیزی را توصیه شده است؟

بنابراین بنده احتمال می‌دهم که رهبری از این رفتارها بیزاری جستند که مشاور بیت رهبری این مطلب را گفتند. در هر صورت بنده بر این باور هستم تا وقتی که قانون با این افراد خودسر برخورد نکند، اینها این شیوه و روش را ادامه خواهند داد.

*ـآقای رئیسی در زمان انتخابات در مورد گشت ارشاد و حجاب...

رئیسی سخن ناروا زیاد گفته و حرف‌هایی گفته که به بسیاری از آنها عمل نکرده، در نتیجه اصلاً نباید امیدی به دولت رئیسی و ساختار تحت پوشش او داشت. طرح نور تحت نظر نیروی انتظامی انجام می‌شود قطعاً این رفتارها با شورای هماهنگی متشکل از نیروهای امنیتی و اطلاعاتی کشور انجام می‌شود و به نظر می‌رسد همه اینها تحت نظارت وحیدی، وزیر کشور است.

البته بنده پیش از این در توئیتی نوشتم که جناب آقای اشتری، فرمانده سابق فراجا طی گزارش منطقی گشت ارشاد را نادرست می‌دانست و معتقد بود که این رفتار گشت ارشاد می‌تواند زمینه‌ساز بسیاری از رفتارهای خشن باشد لذا این قبیل رفتارها نباید انجام شود اما مشاهده کردیم که وحیدی اصرار داشت که گشت ارشاد ادامه پیدا کند وفاجعه درگذشت مرحوم مهسا امینی اتفاق افتا. برداشت بنده این است که همه رفتارها در حوزه حجاب از جمله گشت ارشاد ذیل اندیشه وحیدی به عنوان وزیر کشور است و اگر دولت مدعی است که مدافع گشت ارشاد و طرح نور نیستیم با آن مخالفت کند درحالیکه خلاف واقع می‌گویند.

*فکر می کنید تذکر رهبری در حوزه حجاب بر روی رفتار مجمومه وزارت کشور تاثیرگذار خواهد بود؟

بعید می دانم اینها توجهی به توصیه های رهبری داشته باشند و با توجیه و سهل انگاری سبب آزار واذیت مردم می شوند.

دیگر خبرها

  • پاشنه آشیل مجلس دوازدهم از نگاه سخنگوی حزب اعتدال و توسعه /جریان رائفی پور به دنبال هدایت و مدیریت مجلس است
  • با زور نمی‌توان دین‌داری و حجاب ترویج کرد | توئیت فضائلی جریان به ظاهر ارزشی را آشفته کرد | رئیسی مدافع گشت ارشاد است
  • نقوی حسینی: طیف پایداری، شریان و مصاف برای ریاست مجلس، روی ذوالنور به جمع‌بندی می‌رسند
  • جامعه‌شناسی محیط‌زیست
  • طرح نور مایه قوت قلب و امید مردم است
  • حمله به ستاره بارسا: ادا و اصول‌ها چیه، تو مدافعی!‏
  • کار شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، جریان‌سازی فرهنگی است
  • خانواده اساسی‌ترین رکن جامعه و مدنیت اسلامی است
  • جریان مقاومت، دل‌های مردم جهان را تسخیر کرده است
  • مردم اصفهان در جریان روند خدمت‌رسانی قرار بگیرند