Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-03@16:09:28 GMT

نظر مردم معیار نامگذاری معابر و اماکن عمومی است

تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۳۵۹۷۵۸

نظر مردم معیار نامگذاری معابر و اماکن عمومی است

یک عضو شورای شهر تهران گفت: طبق مصوبه های شورا برای نامگذاری معابر و اماکن عمومی جا دارد از نظر اهالی استفاده شود.

به گزارش خبرنگار ایمنا، احمد مسجد جامعی با انتشار یک پست در صفحه اینستاگرام خود نوشت:

"طبق مصوبه های شورا برای نامگذاری معابر و اماکن عمومی جا دارد از نظر اهالی استفاده شود.

 درباره تغییر نام خیابان صف به سپهسالار باید بگویم: من با اصل نامگذاری ها موافقم اما در حال حاضر این عمل بدون توجه به آئین نامه های مصوب انجام می گیرد و با این شرایط، نگرانم در آینده دیگران اسامی تعیین شده توسط ما را تغییر دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در شورای سوم با شیوه نامگذاری ها مخالفت کردم. 

زمانی که اعتراض کردم گفته شد آئین نامه اصلاحی ارائه دهیم که این کار صورت پذیرفت و به تصویب هم رسید.

در ماده نهم طرح «اصلاحیه آیین نامه نامگذاری و تغییر نام معابر و اماکن عمومی» به صراحت گفته شده است کمیسیون نامگذاری در نامگذاری و تغییر نام ها حتی المقدور از مشارکت شهروندان و انجمن های شورایاری در سطح محلات، نواحی و مناطق استفاده می کند و یا در صورت پیشنهادات به فراخوان عمومی اقدام خواهد کرد اما در حال حاضر این موضوع نادیده گرفته می شود و اهالی یا شورایاری ها چندان در انتخاب نام مشارکت داده نمی شوند.

در یکی از تهرانگردی های اخیر به کوچه ای به نام سیمین دانشور رفتم. خانم دانشور بانوی داستان نویسی ایران است و لازم است کوچه یا خیابانی به نام وی باشد اما اهالی محل به من گفتند این نام در جایی قرار گرفته که خانه نیما در آن قرار داشته و ارتباطی به دانشور ندارد. به گفته اهالی خانه نیما چند سال قبل از اینکه جلال و سیمین به آن جا بیایند ساخته شده. 

ساکنان محل می‌گفتند اگر کوچه ای که هم اکنون نام دانشور را دارد نام نیما را داشت پیوستگی‌، صبغه تاریخی و همین طور شان نیما هم که پدر شعر نو فارسی و پیشکسوت است رعایت می شد. این نمونه  و نمونه هایی از این دست نشان می دهد که اطلاعات محلی تا چه حد می تواند در انتخاب نام ها موثر باشد.

در ماده یکم متن منقح مصوبه شورای شهر در خصوص نامگذاری ها که در سال 1378 به تصویب رسید، کمیته کارشناسی برای نامگذاری ها در نظر گرفته شده که متشکل از هفت عضو یعنی شهردار منطقه، مدیرروابط عمومی شهرداری منطقه، امام جماعت یکی از مساجد منطقه، نماینده بسیج، نماینده بنیاد شهید و نماینده انجمن های شورایاری محلات منطقه با معرفی ستاد هماهنگی انجمن های شورایاری است. همان طور که ملاحظه می کنیم نماینده شورایاری ها یکی از اعضای این کمیته است که امروزه توجهی به این مصوبه و بهره گیری از توان و دانش شورایاری ها نمی شود.

 با توجه به اینکه شورایاری‌ها جایگاه قانونی دارند و بیانگر دیدگاه‌ها و نظرات محلی هستند لازم است مشارکت آن ها که در هفته تهران فعالیت دوره جدید خود را آغاز می کنند در نامگذاری جدی گرفته شود."

کد خبر 392228

منبع: ایمنا

کلیدواژه: احمد مسجد جامعی شوراي شهر شوراي شهر تهران تهران نامگذاری خیابان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۵۹۷۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش نارضایتی مردم از وضعیت نظافت تهران | جزییات تماس مردم با ۱۳۷ در این حوزه چه چیز را نشان می دهد؟

به گزارش همشهری آنلاین، سامانه خدمات و فوریت های شهری (۱۳۷ پلاس) با هدف بهبود و تسریع و تسهیل خدمات رسانی به شهروندان در محلات تهران راه اندازی شده است. آمارهای این سامانه در راستای شفاف سازی به صورت ماهانه روی سامانه شفافیت شهرداری تهران بارگذاری می‌شود. در چند سال گذشته موضوع نظافت معابر جزو اصلی ترین مطالبات مردمی بود و بیشترین فراوانی را داشت اما با پیگیر های صورت گرفته و طبق آخرین اطلاعات سامانه ۱۳۷ پلاس (اسفند ۱۴۰۲) ثبت درخواست شهروندان در خصوص نظافت معابر کاهش یافته است.

علت این موضوع نیز به تغییر رویکرد شهرداری تهران در حوزه پسماند بر می‌گردد. کاهش پیمانکاران حوزه جمع آوری پسماند و نظافت شهر از ۱۳۰ پیمانکار به ۱۴ نفر و همچنین اجرای طرح هایی مانند نوماند و تغییر جمع آوری زباله خشک باعث افزایش رضایت مردم در حوزه نظافت و تمیزی تهران شده است.

همین اعداد و ارقام نشان می‌دهد که مدیران شهری مناطق و نواحی موضوع نظافت معابر و نگهداشت شهر را با جدیت پیگیری کرده اند. آن طور که اعداد و آمارها نشان می دهد، اسفند سال گذشته ۱۴۵ هزار و ۷۸۳ پیام در سامانه ۱۳۷ پلاس ثبت شده است که شهروندان ۲۰۳ هزار و ۴۸۶ تماس تلفنی، ۲۲۸۷۹ تماس اینترنتی و ۴۴۸۹ تماس هم به صورت پیامکی و ... داشته اند. همچنین اعداد این سامانه نشان می دهد که کاشت نهال در منزل و باغچه معابر، رکوردار تماس ها بوده اند.

جزئیات تماس ها بیشترین فراوانی: مناطق ۱، ۲، ۴، ۵ و۱۵ کاشت نهال در منزل: ۲۳۲۸۴ کاشت نهال در باغچه: ۱۲۹۵۸ نظافت معابر: ۵۵۷۱ آلودگی صوتی: ۳۲۰۴ جمع آوری زباله و ضایعات: ۳۱۲۱ لایروبی جوی: ۲۶۸۳ سد معبر اصناف در پیاده رو: ۲۴۴۹ سد معبر دستفروشی وانتی ها: ۲۳۷۰ سد معبر دستفروش در پیاده رو: ۲۳۳۷ جمع آوری خاک و نخاله: ۲۱۴۰ سهم حوزه پاسخگویی خدمات شهری: ۶/۷۸ درصد فنی و عمرانی: ۲/۹ ذرصذ شهرسازی: ۲/۷ درصد ترافیک: ۴/۴ درصد اجتماعی و فرهنگی: ۶/۰ درصد

کد خبر 848636 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها پسماند ۱۳۷ و ۱۸۸۸ شهردارى تهران تهران

دیگر خبرها

  • ببینید | آب‌گرفتگی معابر عشق‌آباد خراسان‌جنوبی و درخواست کمک توسط مردم
  • حادثه آتش‌سوزی امامزاده‌ابراهیم شفت؛ علت و نقص‌ها
  • شبکه اجتماعی «ایکس» عملکرد دکمه «بلاک» را تغییر می‌دهد
  • داستان نامگذاری خلیج فارس + فیلم
  • تخریب ۱۲ ویلای غیرمجاز در چهارباغ البرز
  • میزان رضایت مردم نسبت به نظافت تهران
  • کاهش نارضایتی مردم از وضعیت نظافت تهران | جزییات تماس مردم با ۱۳۷ در این حوزه چه چیز را نشان می دهد؟
  • دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور تغییر کرد
  • دبیر شورای فرهنگ عمومی تغییر کرد
  • آسفالت معابر از اولویت‌های شهرداری است