Web Analytics Made Easy - Statcounter

کریم ذوالفقاری روز یکشنبه در این باره به خبرنگار ایرنا اعلام کرد: براساس ابلاغیه وزیر جهاد کشاورزی در خصوص اعلام محدودیت کشت سبزی و صیفی شامل خیار، گوجه‌فرنگی و فلفل در فضای باز از سال آینده که با هدف صرفه جویی در مصرف آب و افزایش بهره وری در هشت استان کشور به صورت پایلوت اجرا خواهد شد که استان‌ تهران این طرح را امسال به عنوان پایلوت کشور اجرایی خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اهمیت گلخانه‌ها در افزایش تولید تا ۱۰برابر فضای آزاد، کاهش مصرف آب به میزان ۱.۲، ایجاد اشتغال پایدار، افزایش ضریب تبدیل آب در محصولات افزود: در راستای توسعه گلخانه‌ها و محیط‌های کنترل شده، در سالجاری ۸۰ هکتار در قالب طرح پایلوت انتقال سبزی و صیفی از فضای باز به محیط‌های کنترل شده و گلخانه تعیین شده است.

به گفته وی، صادرات محصولات گلخانه‌ای مطلوب و سودآور است ضمن اینکه دولت نیز حمایت کاملی از توسعه گلخانه انجام می‌دهد.
ذوالفقاری تصریح کرد: بر اساس این سهمیه برای هریک از شهرستان‌های استان سطحی مشخص شده است.

وی خاطرنشان کرد: تاکنون برای ۶۰ هکتار از اراضی سبزی و صیفی برای انتقال به محیط گلخانه ای تقاضایابی شده است.

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان‌تهران خاطرنشان کرد: تاکنون ۳ هزار و ۵۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی این استان به گلخانه مجهز شده اند که بیشتر این گلخانه‌ها در شهرستان های ورامین، ری، پیشوا و پاکدشت قرار دارند.

استان‌ تهران دارای ۱۸۷ هزار هکتار اراضی کشاورزی است که سالانه ۶ میلیون تن محصولات کشاورزی به ارزش ۳۲۰ هزار میلیارد ریال در این استان تولید می شود.

این استان با داشتن بیش از یک میلیون رأس دام سبک و ۴۵۰ هزار رأس دام سنگین، رتبه نخست تولید شیر کشور را در اختیار دارد.

تهرام/۷۲۴۳//۱۳۴۸

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۵۹۸۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان و بلوچستان

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان از اتمام رفع تداخلات اراضی در استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان و به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان، سیدمحمدرضا سیدحسینی اظهار کرد: در راستای رفع تداخلات ناشی از اجرای قوانین موازی موضوع ماده ۵۴ قانون رفع موانع تولید رقابت‌پذیر و بر اساس عکس‌های هوایی دهه ۴۰ که در دسترس استان قرار گرفته است، از ابتدای اجرای این قانون از تعداد ۱۰۱۲ پلاک موجود در استان، ۴۹۰ پلاک، مشمول رفع تداخلات اراضی تشخیص داده شده است.

وی افزود: در دولت سیزدهم رفع تداخلات اراضی ۴۹۰ پلاک مشمول شهرستان‌های سیستان و بلوچستان در سطح حدود ۱۱ میلیون هکتار به پایان رسیده است که بر این اساس ۱۰ میلیون و ۲۰۰ هزار هکتار ملی و ۲۸۷ هزار هکتار غیر ملی تشخیص داده شده و با این اقدام ارزشمند پس از ۶۰ سال زمینه صدور اسناد کشاورزی فراهم شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان بیان کرد: یکی از اثرات بارز رفع تداخلات اراضی، تضمین امنیت سرمایه‌گذاری و امنیت غذایی و در نتیجه کاهش پرونده‌های حقوقی در محاکم قضائی است.

کد خبر 749924

دیگر خبرها

  • افزایش کشت گلخانه ای در شهریار
  • خام فروشی محصولات یکی از عوامل اصلی درآمد پایین کشاورزان
  • آغاز آبرسانی به زمین‌های کشاورزی فلارد
  • آبرسانی به ۳۰۰ هکتار از زمین‌های کشاورزی فلارد
  • ۱۶ هزار و ۵۰۰ تن انواع محصولات باغی در خمین تولید شد
  • اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان و بلوچستان
  • بیش از ۲۱ هزار گندم در سیستان و بلوچستان خریداری شد
  • کشت ۳۵۰ هکتار گیاه دارویی در شهرستان نهاوند
  • ۲۱ درصد گازهای گلخانه‌ای تولیدی مربوط به بخش کشاورزی است
  • کشت برنج در ۶۷ هزار هکتار از شالیزار‌های مازندران