Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام اصغر دانشی، رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه استان لرستان، در گفت‌وگو با ایکنا، با بیان این‌که یکی‌ از کارهایی که همواره ما و مردمان انجام می‌دهند قرائت قرآن مجید است، گفت: تعبیر معصوم آن است که روزانه 50 آیه از قرآن مجید را بخوانیم، ای‌کاش آن روز را ببینیم که صبح‌ها صدای تلاوت قرآن مجید را از بازار و منازل به گوش ما برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به این‌که خداوند متعال در آیه 277 سوره مبارکه بقره با این مضمون «إِنَّ الَّذِينَ آمَنُواْ وَعَمِلُواْ الصَّالِحَاتِ وَأَقَامُواْ الصَّلاَةَ وَآتَوُاْ الزَّكَاةَ لَهُمْ أَجْرُهُمْ عِندَ رَبِّهِمْ وَلاَ خَوْفٌ عَلَيْهِمْ وَلاَ هُمْ يَحْزَنُونَ» می‎فرماید: كسانى‌كه ايمان آورده و كارهاى شايسته كرده و نماز بر پا داشته و زكات داده‌‏اند، پاداش آنان نزد پروردگارشان براى آنان خواهد بود؛ و نه بيمى بر آنان است و نه اندوهگين مى‏‌شوند»، ادامه داد: این آیه قرآن به ما درس دسته‌بندی انسا‌ن‌ها را می‌دهد.

دانشی با اشاره به این‌که طبق تعابیر قرآن مجید کل مردم روی زمین به چهار دسته تقسیم می‌شوند، عنوان کرد: دسته اول مردم ایمان دارند و عمل صالح انجام می‌دهند و آن‌ها مؤمنان جامعه هستند و خوشا به حال مردم ایران که هم ایمان دارند و هم عمل صالح، و در این دسته قرار می‌گیرند.

رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه لرستان با بیان این‌که گروه دوم، مردمی هستند که نه ایمان دارند و نه کار شایسته انجام می‌دهند که باید سرشان پایین باشد که مصداق این گروه کافران هستند، اظهار کرد: گروه سوم جامعه ایمان دارند اما عمل صالحی ندارند و کار خیر در توشه اعمال آن‌ها نیست، به زبان اذعان می‌دارند که ما مؤمن هستیم و شاید تسبیح نیز به دست بگیرند.

وی ادامه داد: گروه چهارم ایمان ندارند اما اظهار ایمان می‌کنند، در قلوب‌شان ایمان نیست اما سعی می‌کنند ظاهر خود را مانند افراد با ایمان نشان دهند و حتی ممکن است در ظاهر نیز کار خیر انجام دهند که این‌ها در آیات قرآن مجید به‌عنوان منافق معرفی شدند.

دانشی با اشاره به این‌که در آیه 277 سوره مبارکه بقره می‌خوانیم که گروه اول از مردم که هم ایمان دارند و هم عمل صالح، آن‌هایی هستند که در اقامه نماز اهتمام می‌ورزند، تصریح کرد: همچنین در آیاتی دیگر مانند آیه 78 سوره مبارکه اسراء، آیه 43 سوره مبارکه بقره و آیه 33 سوره مبارکه احزاب به اقامه نماز تأکید شده است و فرمودند که اقامه کنید نماز را، نه فقط قرائت کنید.

رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه استان ادامه داد: متأسفانه در حال حاضر در بخش کوچکی از جامعه امروزی مردم نماز را می‌خوانند اما آن‌را اقامه نمی‌کنند، اگر نماز را اقامه کنیم برآیند زیبای آن انسان‌های اهل مدارا، دارای عفو و گذشت، پندپذیر، بخشنده و اهل انفاق و پرهیزکار است، پس بیاییم نماز را اقامه کنیم.

وی با بیان این‌که یکی‌ از اعمال صالحه ما کار کردن ماست، اظهار کرد: امسال در سال رونق تولید هستیم، عمل صالح ما کار کردن ماست، کار کردن ما چه در کارخانه و مزرعه و بخش‌های دیگر باید با احساس مسئولیت و جدیت باشد، همین که برای خانواده رزقی را در می‌آوریم همان عمل صالح است.

دانشی با بیان این‌که طبق روایاتی که از پیامبراکرم(ص) نقل شده، جوانی که اهل کار نباشد از چشم پیامبراکرم(ص) افتاده است، گفت: در روایت است که در یکی‌ از جنگ‌ها زمانی‌که پیامبر اکرم(ص) از میدان جنگ بازمی‌گشت در میان راه با یک فرد برخورد کرد، زمانی‌که با وی روبوسی کرد متوجه دست‌های پینه‌بسته او شد، دست‌های او را گرفت و برآن‌ها بوسه گذاشت و فرمود: این دست، دستی است که آتش جهنم به آن نخواهد رسید.

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری بین المللی قرآن ایکنا لرستان معارف قرآن اقامه نماز شورای سیاستگذاری ائمه جمعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۶۱۶۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 

رونق تولید موضوعی است که در سال های اخیر بیشتر مورد توجه سیاست گذاران کلان و مسئولان اقتصادی کشور قرار گرفته و سال ۱۴۰۳ نیز شعار جهش تولید با مشارکت مردم انتخاب شده است اما نقش بورس در این زمینه چیست؟

به گزارش ایسنا، کارشناسان اقتصادی بازار سرمایه را یکی از ابزارهای مناسب برای اجرای سیاست رونق تولید عنوان می‌کنند، اما آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید در کشور شود؟ برخی معتقدند که بورس به واسطه بازار ثانویه امکان جذب نقدینگی جدیدی ندارد و بنابراین نمیتواند به شرکت ها کمک کند و  آنچه در بورس اتفاق می افتد، نوسانات متعدد است.

برزو حق شناس در گفت و گو با ایسنا با اشاره به اینکه بازار سرمایه یکی از مولفه‌های اقتصادی هر کشوری است، گفت: در  واقع رونق تولید نیز یکی از سیاست‌های کلان کشور در حوزه اقتصاد  محسوب می‌شود که بورس جزئی از آن و یکی از ابزارهای اجرای این سیاست کلان محسوب می‌شود. 
وی با اشاره به اینکه بورس نمی‌تواند به تنهایی باعث رونق تولید شود، یادآور شد: اگر سیاست های دیگر کشور در کنار بورس به کمک رونق تولید بیاید در آن زمان است که رونق تولید شکل می گیرد. 
وی در بخش دیگری از صحبت های خود به تفاوت بازارهای اولیه و ثانویه پرداخت و ادامه داد: اینکه بورس بازار ثانویه است تعریف درستی است،  اما اگر به درستی مدیریت نشود باعث اختلال در بازار اولیه می شود.
به گفته حق شناس، بازار اولیه به شرکت‌ها کمک می‌کند تا تامین مالی شوند و بتوانند عرضه اولیه خود را برای سرمایه گذاران به نمایش بگذارند، اما در کنار بازار اولیه اگر بازار ثانویه یعنی بورس فعالیت بانشاطی نداشته باشد نمی توان انتظار داشت که بازار اولیه هم رونق پیدا کرده و با استقبال سرمایه گذاران رو به رو شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نخستین جشنواره ملی گیاهان دارویی جنوب استان کرمان
  • برگزاری جلسه شورای فرهنگ عمومی بناب
  • رونق تولید با مالیات بر سوداگری
  • آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 
  • اقامه نماز بر پیکر مطهر شهید «مرتضی غلامی» در گناوه
  • مساجد پنهان در کوچه‌پس‌کوچه‌های توکیو
  • اقامه نماز عبادی سیاسی جمعه در فارس
  • لزوم احساس مسئولیت مسلمانان نسبت به همدیگر
  • اولین نماز جمعه در «فرومد» اقامه شد
  • اقامه نماز جمعه در همه شهر‌های گیلان