Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  ایرنا، محمدجواد فدائی روز یکشنبه در آیین بزرگداشت روز ملی دامپزشکی افزود: شاید لازم باشد در یک مقطع زمانی، فعالیت دانشگاه های دامپزشکی را به سمت ارائه خدمات و انجام کارهای پژوهشی و تحقیقاتی سوق دهیم تا مشکلات در حوزه دامپزشکی کاهش یابد.

وی تصریح کرد: شناخت فرصت های شغلی مرتبط با دام و دامپزشکی در استان کرمان باید به صورت ویژه مورد توجه قرار گیرد و اگر کمک کنیم این فرصت های بالقوه شناسایی شود می توان زمینه اشتغال در این فرصت ها را فراهم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار کرمان با اشاره به لزوم اقدام برای قطع وابستگی به خارج از کشور، گفت: با وجود اینکه ۹۶ درصد از واکسن های مورد نیاز را می توانیم در کشور تولید کنیم اما ۷۰ درصد این اقلام را وارد می کنیم.

فدائی خاطرنشان کرد: توان علمی لازم برای قطع وابستگی به خارج از کشور از جمله در ساخت واکسن وجود دارد و این زمینه خوبی است که هم از وابستگی به خارج از کشور جدا شده و هم زمینه اشتغال در این حوزه را افزایش دهیم.

وی با اشاره به اینکه سازمان دامپزشکی در راستای تامین و سلامت غذای جامعه تلاش می کند و در این رابطه آماده حمایت و همکاری با این مجموعه هستیم، تاکید کرد: تامین نیازهای جامعه از جمله غذا و پروتئین مورد نیاز مردم از وظایف حاکمیت به شمار می رود که جنبه های متعددی دارد و عوامل مختلفی باید برای تحقق این هدف، همکاری داشته باشند و دامپزشکی یکی از بخش های تاثیرگذار در این حوزه است.

استاندار کرمان بیان کرد: بر اساس آمار موجود در کشور حدود ۸۴۵ هزار تن گوشت قرمز تولید می شود که ۴۵ هزار و ۳۰۰ تن از این مقدار در این استان تولید می شود و در مجموع پنج درصد از گوشت قرمز کشور در کرمان تامین می شود.

فدائی با اشاره به این مطلب که مصرف سرانه گوشت قرمز در کشور و استان کرمان ۱۲ کیلوگرم در سال است، گفت:  این در حالی است که سرانه تولید گوشت قرمز در کرمان ۱۴ کیلو در سال و در این استان تولید گوشت قرمز از مصرف آن بیشتر است.

وی ادامه داد: سالانه ۴۸ هزار تن مرغ در استان کرمان تولید می شود که ۲ درصد تولید کشوری را شامل می شود و در تولید گوشت مرغ باید اقدامات را توسعه داده و عقب ماندگی ها را جبران کرد.

استاندار کرمان اظهارداشت: مصرف سرانه گوشت مرغ در کشور ۲۸ کیلوگرم و در این استان ۲۱ کیلوگرم و این در حالی است که سرانه تولید مرغ در استان کرمان ۱۵ کیلوگرم است.

فدائی با اشاره به اینکه مصرف متوسط مرغ در استان کرمان از متوسط کشوری کمتر است، گفت: در تولید مرغ نیز به میزان مصرف، تولید مرغ انجام نمی شود و باید از سایر استان ها تامین کنیم و این موضوع از ایرادهایی است که قابل رفع است.

وی ادامه داد: در استان کرمان مرغ با قیمتی گران تر از آنچه باید باشد، عرضه می شود و عمده آن به دلیل حضور واسطه ها در زنجیره تولید است و حل این موضوع نیاز به اراده مدیریتی دارد.

استاندار کرمان گفت: در حوزه بهداشت و مسائل مربوط به دامپزشکی در سطح کشور کارهای خوبی انجام شده و در استان کرمان نیز فعالیت های خوبی صورت گرفته و باید ادامه یابد.

فدائی یادآور شد: سال گذشته با احتمال شیوع تب کریمه کنگو در استان کرمان روبرو شدیم که اقدامات خوبی برای پیشگیری از شیوع این بیماری از جمله سم پاشی و سایر اقدامات در این حوزه انجام شد و تمام کشتارگاه های این استان مجهز به پیش سردکن شدند که در این رابطه نیاز به نظارت مستمر وجود دارد.

وی ادامه داد: برنامه ریزی هایی برای ایجاد قصابی های مدرن در شهرهای کوچک به منظور تولید سالم و مدرن گوشت انجام شده که باید اجرایی شود.

استاندار کرمان با بیان این مطلب که شناسایی و پلاک کوبی دام ها نیز آغاز شده و باید تکمیل شود، تاکید کرد: لازم است که کارهای تحقیقاتی خاص استان و عوامل انتقال بیماری ها مشخص شود تا برای از بین بردن آنها اقدامات لازم صورت گیرد.

۳۰۲۹/۷۴۴۰

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرمان ایرنا دامپزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۶۲۴۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودکفایی کشور در تامین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، حمزه کازرونی، مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان فعال در صنعت پتروشیمی در خصوص فعالیت های این شرکت گفت: این شرکت در تولید کاتالیست ها و مواد نانوساختار فعالیت دارد و توانستیم کاتالیست رفرمینگ نفتا را تولید و تجاری سازی کنیم.

کازرونی اضافه کرد: عمده محصولات تولیدی و فناوری های توسعه یافته در این شرکت دانش بنیان منحصر به تعداد معدودی از شرکت‌های دنیا است و با بومی‌سازی این محصولات توانستیم در مسیر رفع نیاز کشور به واردات آن‌ها گام برداریم. به عنوان نمونه در حوزه کاتالیست ها، این شرکت بر روی کاتالیست های ریفرمینگ نفتا فعالیت دارد که در زمینه تولید بنزین استفاده می‌شود و جزو محصولات تحریمی است.

این فعال فناور با اشاره به این‌که تولید بنزین که جزو فرآورده‌های حیاتی محسوب می‌شود وابسته به حضور کاتالیست‌ ریفرمینگ نفتا نانوساختار است، عنوان کرد: برای تولید بنزین و مواد آروماتیک در پالایشگاه‌ها از این کاتالیست استفاده می‌شود که نمونه ایران‌ساخت آن با کیفیتی مشابه نمونه خارجی عرضه می‌شود.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با اشاره به تولید سایر فرآورده‌های پتروشیمی نانوساختار در این مجموعه فناور گفت: از دیگر محصولات جدید این شرکت می توان به نانوافزودنی سوخت دیزل اشاره کرد که جزو آخرین فناوری های افزودنی سوخت به شمار می‌رود و در اختیار یک شرکت آمریکایی بوده است که در داخل بومی سازی شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چینی‌ها برای ۱۲ هزار نفر در کرمان اشتغال ایجاد کردند
  • دستگاه آمارگیری کشتار طیور در گناباد تولید شد
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان زمینه‌ساز تقویت چرخه تولید و اقتصاد کشور است
  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • خودکفایی کشور در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • خودکفایی کشور در تامین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • ۴ نفر مبتلا به تب کریمه کنگو/مردم توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند
  • خودکفایی در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • اجرای قانون جهش تولید دانش بنیان حرکت بزرگ اقتصادی را رقم می زند
  • هشدار دامپزشکی زرند درباره بیماری تب کنگو