Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، بنا به گزارش‌های دریافتی از غرب کشور، در جریان سفر دکتر مخبر رئیس‌ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) به استان کرمانشاه، بزرگ‌ترین و مجهزترین مرکز توزیع دارو و مواد غذایی در غرب کشور، افتتاح و آغاز به‌کار کرد.

مدیرعامل شرکت پخش البرز به عنوان متولی این مرکز درباره‌ اهداف راه‌اندازی و شرح وظایف آن در استان کرمانشاه گفت: با توجه به مسئولیت‌های اجتماعی که برعهده داریم و بر اساس ضرورت‌های تأمین امنیت دارویی و غذایی کشور، تضمین کیفیت داروها و کالاهای اساسی مصرفی برای‌مان بسیار مهم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همه‌ تلاش‌مان را به‌کار می‌گیریم تا کیفیت مواد دارویی و غذایی از زمان تحویل از تولید‌کننده تا توزیع میان مراکز پخش و مصرف‌کننده حفظ شود.

دکتر عقیل آرین‌نژاد با اشاره به اهمیت بحث رعایت اصول و استانداردهای لازم برای نگهداری مواد دارویی و غذایی ادامه داد: در محل انبار قدیمی کرمانشاه که بیش از 40 سال از عمر آن می‌گذشت، بزرگ‌ترین و مجهزترین مرکز توزیع دارو و مواد غذایی غرب کشور را راه‌اندازی کرده‌ایم که از بالاترین استانداردهای لازم مورد نظر وزارت بهداشت و شرکت‌های بزرگ تولید دارو از جمله فضای فیزیکی، شرایط دمایی، وضعیت ماشین‌آلات و ... برخوردار است. عمده‌ی داروها باید در دمای 25 درجه نگه‌داری شوند و برخی هم اصطلاحاً داروهای یخچالی هستند که دمای خاص خود را برای جلوگیری از فساد، لازم دارند، که تمام این تمهیدات در این انبارها در نظر گرفته شده‌اند.

وی تصریح کرد: هدف دوم از راه‌اندازی این مرکز، وجود یک انبار بزرگ از مواد دارویی و کالاهای اساسی و غذایی مصرفی در غرب کشور است که علاوه بر پوشش سه استان کرمانشاه، کردستان و ایلام بتواند در مواقع ضروری و در زمان وقوع حوادث طبیعی و بحرانی، به استان‌های دیگری از جمله خورستان، همدان و آذربایجان شرقی هم خدمات‌رسانی کند. با راه‌اندازی این مرکز در کرمانشاه، دیگر نیازی به ارسال همه‌ی داروها از تهران نیست.

آرین‌نژاد درباره‌ی مختصات بزرگ‌ترین و مجهزترین مرکز توزیع دارو و مواد غذایی غرب کشور نیز توضیح داد: این مرکز در زمینی به مساحت 12 هزار مترمربع احداث شده و از دو سوله‌ی 2500 متری برای نگه‌داری مواد دارویی و غذایی برخوردار است. برای ساخت این مرکز بیش از 150 میلیارد ریال هزینه شده و اشتغال‌زایی مستقیم و غیرمستقیم برای 250 نفر را در پی داشته است.

وی یادآور شد: گاهی در ذخیره‌‌ و دپوی مواد غذایی سهل‌انگاری‌هایی مشاهده می‌شود و این فرآیند را چندان جدی نمی‌گیرند، در حالی‌که این مواد هم به ‌مانند داروها، باید در شرایط مناسب و استاندارد نگه‌داری شوند. ما در مرکز کرمانشاه، هم به لحاظ فیزیکی و دما و همه از نظر ناوگان توزیع، همه‌ی استانداردهای لازم را در مورد ذخیره و نگه‌داشت مواد غذایی نیز رعایت می‌کنیم.

آرین‌نژاد در خصوص تنوع دارویی در مرکز توزیع دارو و مواد غذایی کرمانشاه و غنی بودن این مرکز اظهار داشت: شرکت پخش البرز چهارمین توزیع‌کننده‌ی دارو در کشور است که با 50 تأمین‌کننده‌ی دارو همکاری دارد. 98 درصد دارویی که در کشور مصرف می‌شود، در توزیع سبدمان است و در راستای مسئولیت‌های اجتماعی که بر عهده داریم، بر توزیع دقیق داروهای تولید شده در داخل کشور، به‌ویژه در شرایط تحریم‌های نادعادلانه‌ی استکبار علیه کشورمان، تأکید داریم.

وی در پاسخ به این پرسش که راه‌اندازی این مرکز چه‌قدر در بحث امنیت تأمین دارو در منطقه غرب کشور مؤثر است، گفت: رسالت ما رساندن دارو به بیمارستا‌ن‌ها و داروخانه‌ها است. در حال حاضر و علی‌رغم دیرکرد یک‌ساله در پرداخت معوقات و بدهی‌ها، بیش‌ترین همکاری را با دولت در تأمین داروی بیمارستان‌های دولتی داریم. به‌خصوص در یک‌سال و نیم گذشته که بحث تحریم‌ها باعث کمبود دارو در بازار شده است، همه نوع همکاری را با بیمارستان‌ها و داروخانه‌ها داشته‌ایم. در عین حال، نظارت و رصد ویژه هم داریم که همه‌ی داروهای توزیعی به مصرف داخلی برسد و قاچاق نشود. هم‌چنین یکی از بازوهای وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو در توزیع داروهای سهمیه‌ای و شیر خشک یارانه‌ای در استان کرمانشاه و غرب کشور هستیم.

مدیرعامل شرکت پخش البرز با تأکید بر این‌که مرکز توزیع دارو و مواد غذایی در کرمانشاه پیش از این نیز فعال بوده است، خاطرنشان کرد: این مرکز از ساعات اولیه‌ وقوع زلزله و سیل در استان کرمانشاه، در مناطق متأثر از این دو حادثه‌ی طبیعی حضور داشت و علاوه بر توزیع دارو و کالاهای اساسی مصرفی، ناوگان توزیع خود را نیز برای کمک‌رسانی به حادثه‌دیدگان در اختیار سایر نهادهای امدادی قرار داده بود. همچنین عمده‌ کمک‌های ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) به مناطق زلزله و سیل‌زده از طریق این مرکز توزیع شد.

 آرین‌نژاد درباره‌ی چگونگی و میزان همکاری با شرکت‌های داخلی تولید دارو نیز توضیح داد: با شرکت‌های داخلی تعاملات خیلی خوبی داریم. به محضی که شرکت‌های مستقر در شهرک دارویی برکت به مرحله‌ی تولید محصول برسند با آن‌ها نیز همکاری را آغاز خواهیم کرد. ضمن‌ این‌که قصد داریم خودمان نیز یک انبار مرکزی مجهز در شهرک دارویی برکت احداث کنیم.

وی با اشاره به فعالیت‌های پیش‌بینی شده‌ مرکز توزیع دارو و مواد غذایی کرمانشاه برای خدمات‌دهی به زائرین اربعین حسینی نیز گفت: با توجه به بازگشایی مرز خسروی در استان کرمانشاه، هم‌چون سال‌های گذشته در خدمت زائرین خواهیم بود. در این راستا، هماهنگی‌هایی با سازمان غذا و دارو برای تأمین داروهای مورد نیاز موکب‌های اربعین انجام شده است. همچنین در حوزه‌ مواد غذایی هم مذاکراتی با انجمن صنعت پخش و سازمان‌های خیریه برای تأمین و توزیع مواد غذایی در میان موکب‌های زوار انجام گرفته است.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: دارو دولت سازمان غذا و دارو قاچاق مواد غذایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۶۲۶۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش بینی تردد ۵۰ درصدی زائران عتبات از مرز خسروی در اربعین ۱۴۰۳


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه ، سفیر جمهوری اسلامی ایران در بغداد و معاون وزیر کشور عراق امروز (دوشنبه) با سفر به مرز خسروی و بازدید از زیرساخت‌های تردد زائران از این مرز رسمی به هراه هیاتی مشتکل از مسئولان ۲ استان دیالی و کرمانشاه در رابطه با همکاری‌های ۲ کشور و پیرامون موضوع برگزاری مراسم پیاده روی اربعین گفتگو کردند
سفیر جمهوری اسلامی ایران در بغداد در حاشیه برگزاری نشستی در این رابطه با موضوع اربعین در محل پایانه مرز خسروی در گفتگو با خبرنگاران یکی از عوامل موفقیت در برگزاری کنگره‌ی اربعین سال گذشته را هماهنگی‌های زود هنگام مسئولان ۲ کشور ایران و عراق بیان کرد.
محمد کاظم آل صادق افزود: امروز با حضور سرلشکرلواء ریاض الخیگانی معاون وزیر کشور عراق از همه مرز‌های تردد زائران اربعین شدکه در رابطه با امکانات و کاستی‌ها تبادل نظری داشته باشیم.
وی اظهار کرد: در سفر امروز مسئولان استانداری ایلام نیز حضور داشتندکه مسائل و مشکلات را احصا کردند تا با تلاش ۲ طرف برطرف شود.
او در پاسخ به سئوال خبرنگاران در رابطه با تردد زائران با خودرو‌های شخصی به عراق گفت: در سفری که مسئول ستاد مرکزی اربعین کشورمان به بغداد خواهد داشت قرار است در سطوح مقامات عالی ۲ کشور در رابطه با این مهم بحث و تصیمیم گیری شود.
معاون وزیر کشور عراق و مسئول ستاد اربعین این کشور نیزبا بیان اینکه تلاش ما برگزاری اربعینی باشکوه‌تر و بهترزا اربعین پارسال است، گفت: امروز در سفری که به مرز خسروی داشتیم در رابطه با مسائل و مشکلات پیرامون برگزاری هرچه بهتر اربعین با حضور ۲ طرف بحث و تبادل نظر شد و مشکلاتی وجود داشت که قرار است با تلاش ۲ طرف جمهوری اسلامی ایران و عراق برطرف شود.
«لواء ریاض الخیگانی» افزود: اربعین یک کنگره بزرگی برای ذکر اهل بیت (ع) است که ما وظیفه داریم در این مسیر خدمت کنیم تا از ثواب آن برخوردار شویم.
وی سفر امروز را در راستای هماهنگی‌های قبلی با سفیر جمهوی اسلامی ایران در بغداد به منظور بازدید میدانی از مرز‌ها و زیرساخت‌های لازم برای تردد زائران اربعین بیان کرد.
فرماندار قصرشیرین نیز در نشست بررسی مسائل برگزاری هرچه بهتر اربعین از مهم‌ترین مشکلات سال گذشته را ازدحام زائران در پشت مرزمنذریه و هنگام خروج از مرز خسروی به دلیل بازرسی که به شکل سنتی انجام می‌شد، بی نظمی در سرویس حمل و نقل طرف مقابل (منذریه) و عدم آشنایی درست رانندگان در رابطه با مسیر مرز منذریه نسیت به دیگر مرز‌ها هنگام بازگشت زوار بیان کرد که خواستار تدبیر طرف عراقی برای رفع این مشکلات با توجه به گرمای هوا شد.
مسئول کمیته اربعین کشور عراق هم از نصب سامانه بازرسی در مرز منذریه برای جلوگیری از ازدحام و تلاش برای رفع دیگر موارد خبرداد.
در این نشست مقرر شد تا کمیته مشترک برای رفع مشکلات مربوط به تردد زائران در ۲ طرف تشکیل شود و همچنین نمایندگان تام الاختیار در ۲ سوی مرز برای رفع مشکلات و مسائل فوری در ایام اربعین مستقر شوند.
معاون سیاسی امنیتی استانداری کرمانشاه از برنامه ریزی برای افزایش  ۵۰ درصدی زائران در اربعین امسال از مرز رسمی خسروی نسبت به سال گذشته خبرداد و گفت: پارسال یک میلیون زائر از این مرز تردد کردند که پیش بینی می‌شود آمار زائران از این مرزدر اربعین سال جاری به یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفر برسد
«علی شعبانی» در گفتگو با خبرنگاران در قصرشیرین افزود: انجام عملیات اربعین ۱۴۰۳ نیاز به یک سری مقدمات، مذاکرات هماهنگی دارد که با دولت عراق و استانداری استان دیالی باید انجام شود.
وی اظهار کرد: در سال گذشته فضا‌ها و زیرساخت‌های بسیار خوبی از جمله ایجاد سایبان‌ها، گیت‌های ورودی و خروجی (۸۸ گیت) در مرز خسروی و همچنین شهرستان قصرشیرین با تلاش مسئولان و دست اندرکاران اربعین انجام گرفت.
او گفت: دعوت می‌کنیم از مردم استان کرمانشاه و هموطنانمان که مرز خسروی را به عنوان نزدیک‌ترین راحت‌ترین مرز برای تردد به عتبات عالیات انتخاب کنند و ما هم تلاش خودمان را می‌کنیم که تمام امکانات را فراهم کنیم تا یک سفر امن و راحت را برای زائران ایجاد کنیم.

دیگر خبرها

  • جزییاتی از آخرین اقدامات مطلوب برای پیاده‌روی اربعین در کرمانشاه
  • نابودی یک تن مواد غذایی غیرقابل مصرف در چناران
  • بیش از یک تُن مواد غذایی غیربهداشتی کشف و جمع‌آوری شد
  • بیش از یک تن مواد غذایی غیرقابل مصرف در چناران نابود شد
  • پیش‌بینی برای حضور ۳۰ میلیون زائر در اربعین سال جاری
  • پیش‌بینی برای حضور ۳۰ میلیون زائر در اربعین امسال
  • کشف ۹۰۰ کیلوگرم موادغذایی فاسد در آبادان
  • دستگیری عامل توزیع غیر مجاز دارو در فلاورجان
  • تبادل نظر ایران و عراق درباره برگزاری مراسم اربعین در مرز خسروی
  • پیش بینی تردد ۵۰ درصدی زائران عتبات از مرز خسروی در اربعین ۱۴۰۳