Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایه‌گذاری استانداری تهران ضمن اولتیماتوم به بانک های عامل برای تعیین تکلیف پرونده های موجود ظرف یک ماه آینده از احصا و پیگیری مشکلات پرداخت تسهیلات اشتغالزایی نهادهای حمایتی خبر داد. ۱۴ مهر ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۱ استانها استان تهران نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تهران، محمد چالویی امروز در جلسه تخصصی کارگروه اشتغال ضمن ارزیابی موانع متقاضیان تسهیلات قرض الحسنه اظهار داشت: در قالب تسهیلات بند ب تبصره 16 تسهیلات اشتغالزایی تا سقف 50 میلیون تومان به مددجویان نهادهای حمایتی از جمله کمیته امداد امام خمینی(ره)و بهزیستی پرداخت می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به لزوم ایجاد اشتغال پایدار برای مددجویان نهادهای حمایتی به ویژه کمیته امداد افزود: از میان اعتبارات سال جاری تاکنون 7 درصد اعتبارات این بخش جذب شده که به واسطه برخی مشکلات در حوزه بانک ها این جلسه برگزار و مشکلات موجود احصا شد تا بتوان به نتایج اثربخشی در حوزه اشتغال این قشر دست پیدا کنیم.

طرح جذاب برای اشتغال روستائیان بیکار/ 15 گاو تحویل بگیرید، 90میلیون تومان سود ببریدنماینده مجلس: برای ایجاد اشتغال و کنترل تورم نیازمند حمایت از تولید داخل هستیم16.5 درصد از تسهیلات پرداخت شده طرح های اشتغال روستایی و عشایری انحراف دارد

مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایه‌گذاری استانداری تهران عنوان کرد: کمیته امداد پیگیری ها لازم برای معرفی طرح به بانک ها را داشته باشد که می تواند از طریق مکاتبه با فرمانداری ها در این زمینه اقدام کند همچنین بانک های عامل مکلف هستند تا یک ماه آینده پرونده های موجود را تعیین تکلیف کنند و در مورد پروندهای عودتی موارد به کمیته امداد ارسال شود تا نظراتشان ارائه شود.

چالویی همچنین در مورد تسهیلات اشتغال روستایی مربوط به کمیته امداد عنوان کرد: اعتبارات مصوب برای تسهیلات اشتغال روستایی کمیته امداد در استان تهران 72 میلیارد و  500 میلیون تومان می باشد که تاکنون  12 درصد آن جذب شده است.

وی در مورد بانک های عامل پرداخت تسهیلات اشتغال روستایی گفت: تسهیلات اشتغال روستایی از طرف بانک های پست بانک، کشاورزی، توسعه تعاون و صندوق کارآفرینی امید پرداخت می شود که مشکلات جذب این اعتبارات نیز بررسی و پیگیری شد.

مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایه‌گذاری استانداری تهران در پایان با اشاره به ضرورت توجه به اشتغال در سال رونق تولید خاطرنشان کرد: در سال رونق تولید حفظ اشتغال موجود و همچنین ایجاد اشتغال جدید اهمیت زیادی دارد بر این اساس مشکلات این مسیر شناسایی و مرتفع می شود تا بتوان به اهداف تعریف شده برسیم.

انتهای پیام/ن

R7840/P/S6,60/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۶۵۶۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمیته امداد اردبیل از ۱۳۲۰ بیمار صعب‌العلاج و خاص حمایت می‌کند

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا حسین‌نژاد بعدازظهر چهارشنبه در نشست با خبرنگاران در اردبیل به مناسبت روز بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج اظهار کرد: از سال ۷۵ کمیته امداد به عنوان سازمان بیمه‌گر، پایه درمانی حمایت خود را از مددجویان تحت حمایت آغاز کرد و تا ابتدای سال ۹۸ این فعالیت‌ها را شاهد بودیم.

وی این نهاد را آغازگر طرح پزشک خانواده دانست و خاطرنشان کرد: کمیته امداد سال‌های متمادی به عنوان سازمان بیمه‌گر، طرح پزشک خانواده را اجرا کرد تا در سال‌های بعد سایر سازمان‌های بیمه‌گر از این طرح، الگو برداری کرده و طرح پزشک خانواده را گسترش دادند و از سال ۹۸ بیمه پایه درمانی مددجویان به بیمه سلامت واگذار شد.

مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل گفت: کمیته امداد به عنوان بیمه مکمل هزینه‌های درمانی مددجویان اعم از ویزیت، معاینه سرپایی، خدمات پاراکلینیک، رادیوتراپی، شیمی درمانی، هزینه‌های دارویی و... را پرداخت می‌کند و حتی برای بیماران سرطانی هزینه ایاب و ذهاب و اسکان را نیز مساعدت می‌کند.

حسین نژاد گستردگی خدمات بیمه مکمل کمیته امداد را یادآور شد و بیان کرد: سرانه پرداختی بیمه در سال جدید افزایش یافته و تلاش ما بر این است تا مددجویان تحت حمایت را به اشکال مختلف مساعدت کنیم.

وی افزود: یک هزارو ۳۲۰ نفر از مددجویان تحت حمایت کمیته امداد جزو بیماران صعب‌العلاج و خاص هستند که کمیته امداد تلاش می‌کند هزینه این بیماران صعب‌العلاج سرطانی و زمین‌گیر را که سنگین است، پرداخت کند.

حسین نژاد اعلام کرد: کمیته امداد استان اردبیل در حال حاضر یک هزار و ۲۱۵ نفر از بیماران صعب‌العلاج و ۱۰۵ نفر از بیماران خاص را مورد حمایت و مساعدت‌های همه‌جانبه قرار داده است.

مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل بیان کرد: با مصوبه مجلس مددجویان کمیته امداد که از طریق سیستم ارجاع درمانی به بیمارستان دولتی معرفی می‌شوند، هزینه‌های بستری آنها نیز رایگان محاسبه می شود.

حسین نژاد گفت: در سال گذشته از بابت هزینه‌های درمانی و فرانشیز این تعداد از بیماران یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان پرداختی انجام دادیم که این پرداختی‌ها با اولویت بیماران سرطانی و صعب‌العلاج بوده است.

کد خبر 6100798

دیگر خبرها

  • کمیته امداد اردبیل از ۱۳۲۰ بیمار صعب‌العلاج و خاص حمایت می‌کند
  • واریز مستمری ۲۹ هزار خانوار کمیته امداد البرز
  • اختصاص ۳۰ همت برای اشتغال مددجویان کمیته امداد
  • پرداخت بیش از ۳۴ هزار فقره تسهیلات اشتغالزایی به معرفی شدگان نهادهای حمایتی
  • ۴ هزار مددجوی بهزیستی اصفهان شاغل شدند
  • پرداخت ۳۴ هزار فقره تسهیلات اشتغالزایی به متقاضیان
  • بانک‌ها پرداخت تسهیلات برای عشایر را تسهیل‌ کنند
  • ۱۰ غرفه مددجویان کمیته امداد در نمایشگاه اقوام دایر شد
  • پرداخت تسهیلات اشتغالزایی به ۱۳۷۰ نفر در بابل
  • توزیع اقلام لوازم خانگی بین مددجویان بسطام