Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به عمده دلایل ابتلا به شایع‌ترین بیماری مادرزادی ناحیه سر و گردن گفت: در ایران جدیدترین دستاورد‌های نوین دنیا در درمان بیماران مبتلا به شکاف لب و کام استفاده می‌شود. تاریخ انتشار: 16:09 - 14 مهر 1398 - کد خبر: ۵۵۶۱۴۷

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان،علی عطری درباره برگزاری کنگره شکاف لب و کام در تهران، گفت: این کنگره با حضور اساتید و صاحب‌نظران برجسته از داخل و خارج از کشور برگزار شد و جدیدترین دستاورد‌های علمی در مورد درمان این بیماری مورد بحث و گفتگو قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دپارتمان جراحی پلاستیک دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: در این کنگره، جراحی اولیه شکاف لب و کام و موضوع جراحی ثانویه مورد بحث قرار گرفت. همچنین نمونه‌هایی از بیماران که در این زمینه مشکل داشتند در نمونه اولیه و ثانویه به صورت زنده توسط استاد برجسته‌ای که از انگلیس جهت شرکت در این کنگره حضور یافته بود، جراحی شدند.

وی ادامه داد: جراحی اولیه برای مواردی است که بیماری به صورت مادرزادی گرفتار شکاف لب و کام شده و در جراحی ثانویه برای بزرگسالانی بوده که قبلاً جراحی اولیه در آن‌ها صورت گرفته، ولی به دلیل مشکلات باید اصلاحاتی برای بیماری آن‌ها انجام گیرد.

این عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان این که شکاف لب و کام می‌تواند سبب اختلال در تکلم و گفتار به دلیل نارسایی کام شود، گفت: این مسئله نیز در کنگره مورد بحث قرار گرفته و جراحی زنده هفت بیمار در سالن برای حضار نمایش داده شد؛ روش‌های نوین در این زمینه که در جهان ارائه می‌شود نیز مورد بحث قرار گرفت.

بنابر اعلام روابط عمومی برگزاری کنگره شکاف لب و کام، عطری با اشاره به اینکه شکاف لب و کام از شایع‌ترین بیماری‌های مادرزادی در ناحیه سر و صورت به شمار می‌رود، افزود: از هر ۷۰۰ تا ۱۰۰۰ تولد زنده یکی مبتلا به شکاف لب و کام می‌شود که شروع آن در دختران و پسران تفاوت چندانی ندارد؛ ولی شکاف لب در پسران شایع‌تر از شکاف کام است.

وی خاطرنشان کرد: علت دقیق شکاف لب و کام هرچند مشخص نشده، ولی برخی از بررسی‌ها نشان دهنده سابقه ارثی این بیماری است. همچنین ابتلا به برخی از بیماری‌ها در مادران باردار، مصرف برخی از دارو‌ها حین بارداری، استعمال سیگار و الکل در زنان باردار و عفونت در حاملگی می‌تواند سبب بروز شکاف لب و کام در جنین شود.

منبع:ایسنا
انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: لب شکری سلامت بیماری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۶۶۵۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستاورد تازه پزشکی؛ تشخیص آرتروز ۸ سال قبل از ابتلا به این بیماری

به گزارش مدیسن نت، پس از تجزیه و تحلیل خون ۲۰۰ زن سفیدپوست بریتانیایی که نیمی از آن ها به آرتروز زانو مبتلا بودند و نیمی دیگر مبتلا به این بیماری نبودند، محققان دریافتند که وجود برخی از نشانگرهای زیستی زنان مبتلا به آرتروز زانو را از زنان بدون این بیماری متمایز می‌کند.

دکتر «ویرجینیا بایرز کراوس»، نویسنده ارشد این مطالعه و جراح ارتوپدی در دانشکده پزشکی دانشگاه دوک کارولینای شمالی، گفت: «ما دریافتیم که می‌توانیم افرادی را که در معرض خطر ابتلا به آرتروز زانو هستند شناسایی کنیم، اما چیزی که هیجان‌انگیز بود این بود که هشت سال قبل از اینکه آن ها تغییراتی در اشعه ایکس داشته باشند، توانستیم آن را شناسایی کنیم.»

این مطالعه مبتنی بر تحقیقات قبلی است که در آن آزمایش خون ۷۴ درصد دقت در پیش‌بینی پیشرفت آرتریت زانو و دقت ۸۵ درصد در تشخیص آرتریت زانو را نشان داد.

در حالی که هیچ درمانی برای آرتروز زانو وجود ندارد، موفقیت درمان‌های جدید می‌تواند به شناسایی زودهنگام بیماری و کاهش سرعت پیشرفت آن بستگی داشته باشد.

محققان تاکید کردند که درست مانند بیماری قلبی، پوکی استخوان یا بیماری آلزایمر، آرتروز زانو نیز یک اختلال مزمن است که معمولاً در اواخر بیماری تشخیص داده می‌شود. به گفته محققان، با شناسایی زودتر آن، پزشکان به طور بالقوه می‌توانند این بیماری را قبل از اینکه ناتوان کننده شود، متوقف کنند.

کراوس گفت: «در واقع با شناسایی زودتر آن، می‌توانیم از ناتوانی، درد و بدتر شدن کیفیت زندگی جلوگیری کنیم.»

به گفته کراوس، اگر بیماران از طریق آزمایش خون متوجه شوند که در معرض خطر بالای آرتروز زانو هستند، می‌توانند تغییراتی در سبک زندگی خود ایجاد کنند که شامل کاهش وزن، ورزش، تغذیه سالم یا حتی تزریق استروئید می‌شود.

محققان همچنین تاکید کردند که آرتروز زانو برای بیماران چیزی بیش از دردناک است: همچنین در بیشتر موارد منجر به تعویض مفصل می‌شود و بار اقتصادی زیادی ایجاد می‌کند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • وزیر اسبق بهداشت: طرح اجباری پزشکان برداشته شود
  • طرح اجباری پزشکان برداشته شود
  • دستاورد تازه پزشکی؛ تشخیص آرتروز ۸ سال قبل از ابتلا به این بیماری
  • با این راهکارها از ابتلا به آلزایمر جلوگیری کنید
  • چند درصد ایرانی‌ها آسم دارند؟ بالاترین میزان ابتلا در این سن
  • ۱۳ درصد ایرانی‌ها آسم دارند
  • ۱۳ درصد ایرانی‌ها به آسم مبتلا هستند/ آسم چگونه درمان می شود؟
  • چرا رژیم غذایی ناسالم باعث سرطان می‌شود؟
  • درمان جدید بیماری آلزایمر
  • چرا زنان بیشتر از مردان عمر می‌کنند؟