Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان گفت: امسال برای تجهیز ۴ هزار مدارس سطح استان ۲ میلیارد تومان اعتبار تخصیص یافت. ۱۴ مهر ۱۳۹۸ - ۲۲:۲۵ استانها کردستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، رشید قربانی امروز در جلسه شورای پیشگیری از وقوع جرم دادگستری که با حضور اعضای شورا در این  شهر برگزار شد، اظهار داشت: متأسفانه آسیب‌های اجتماعی و رفتارهای پرخطر در جامعه گسترش یافته است و دانش‌آموزان نیز بخش قابل توجه‌ای از جامعه ما هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به طرح نظام مراقبت اجتماعی دانش‌آموزان (نماد) در استان کردستان اشاره کرد و گفت: 20 درصد جمعیت هر استان و کشور را قشر دانش‌آموزان تشکیل می‌دهند، بنابراین سلامت روانی و تربیت آنها در آرامش جامعه بسیار مهم و تأثیرگذار است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان با یادآوری اینکه 10 تا 15 دستگاه متولی پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی هستند، تصریح کرد: از سال 96 تاکنون، طرح‌های خوبی در این حوزه اجرا شده و 150 مدرسه شهرستان کامیاران و 6 مدرسه ناحیه یک سنندج به صورت پایلوت جامع انتخاب شده‌اند.

بجنورد| اولیای دانش آموزان در فعالیت‌های مدارس مشارکت کنندطرح مصباح هدی با پوشش 100 هزار نفری در مدارس اردبیل اجرا شدکلاس‌های درس مدارس دولتی در مرز انفجار!

وی با ذکر اینکه «آموزش سفیران نماد» جهت ارتقای کارکنان مدارس، والدین و همتایان انجام شد، افزود: برای 50 نفر از مشاوران باسابقه و علاقمند به عنوان مربیان استانی، 32 ساعت کارگاه آموزشی و مهارتی برگزار شد.

قربانی ادامه داد: تاکنون کارگاه‌ها و آموزش‌های ارتقایابی و مهارت‌یابی برای 18 هزار و 535 دانش‌آموز و والدین و یکهزار و 385 نفر از کارکنان مدارس برگزار شده است.

وی با بیان اینکه دانش‌آموزان در معرض خطر و یا پر خطر توسط سامانه نماد در مدارس شناسایی شده‌اند، خاطرنشان کرد: زیرساخت‌های سخت‌افزازی و نرم‌افزاری سامانه نماد مدارس در شهرستان کامیاران و آموزش و پرورش ناحیه یک سنندج پیگیری و ایجاد شده است.

به گفته مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان، ساز و کار مراکز و هسته مشاوره برای استقرار نظام ارجاع مورد «سطح یک و دو» و نظام ارائه خدمت «سطح سه» و نظام بازخوردگیری طبق آئین‌نامه اجرایی و انجام شده است.

قربانی اعلام کرد: امسال برای تجهیز 4 هزار مدارس 2 میلیارد تومان و برای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی نیز 4 میلیارد و 300 میلیون تومان اعتبار اختصاص یافته و برای 170 مدرسه محروم  استان 25 تا 30 میلیون تومان تجهیزات خریداری شده است.

انتهای پیام/ ع

R7848/P/S6,66/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۶۹۷۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۰ درصد مدارس استثنایی خراسان رضوی خیرساز هستند

به گزارش قدس خراسان، آذر رشیدی در آیین افتتاح پیش دبستانی و دبستان بانو پروین گرجستانی در سه‌شنبه‌های امید که امروز در منطقه رضویه برگزار شد، اظهار کرد: ۸۰ درصد از مدارس استثنایی استان خیرساز هستند و این حاصل نگاه ویژه خیرین گرانقدر به دانش آموزان بانیازهای ویژه است.

معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان خراسان رضوی بیان کرد: پیش‌دبستانی و دبستان بانو پروین گرجستانی از این جهت یک مدرسه استثنایی است که دانش‌آموزان آن استعدادهای نهفته استثنا دارند و این استعدادهای نهفته باعث استثنا شدن آن‌ها شده است که اگر این استعدادها به شکوفایی برسد این عزیزان جزو برترین دانش‌آموزان خواهند شد.

وی با اشاره به اینکه همه دانش‌آموزان حق ادامه تحصیل دارند افزود: باید تلاش کنیم دانش‌آموز با نیاز ویژه‌ای به خصوص در مناطق محروم و روستایی از تحصیل باز نماند.

رشیدی گفت: این آموزشگاه، دومین آموزشگاهی است که در منطقه رضویه افتتاح شده و خدا را شاکریم که از مهر سال آینده دانش آموزان بانیازهای ویژه با آموزش‌های خاص و معلمین متخصص در این منطقه ادامه تحصیل خواهند داد.

در ادامه همچنین جواد روحانی، رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی نیز فعالیت‌های خیرین مدرسه‌ساز را بسیار ارزشمند و قابل ستایش عنوان کرد و گفت: این باقیات و صالحات افراد خیر است که یادگارهایی معنوی به جای می‌گذارند.

رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی با تاکید بر اینکه در میان همه کارهای خیر، مدرسه‌سازی متمایز است، افزود: مدرسه جایگاه ویژه و ممتازی دارد؛ چرا که مدرسه نه تنها یک مکان، بلکه بنایی رفیع با جایگاهی بلند است. از مدرسه آینده یک سرزمین ساخته می‌شود و خیرین به عنوان معماران مهربانی که امروز به پاس تکریم آن‌ها جمع شده‌ایم، به نسل امروز و فردا آموخته‌اند که بخشنده بودن، بیش از آن که تمکن مالی بخواهد قلب بزرگ و دل عاشق می‌طلبد.

روحانی بیان کرد: توسعه فضاهای آموزشی به یقین زمینه‌های رشد و پیشرفت همه جانبه کشور به ویژه در بخش علمی را که زیربنای اصلی توسعه است، فراهم می‌سازد.

رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی، گفت: این آموزشگاه در زمینی به مساحت ۸۰۰ متر و با زیربنای ۲۵۰ متر مربع به ارزش بالغ بر ۳ میلیارد تومان با مشارکت نیک‌اندیش بانو پروین گرجستانی و اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان احداث شد.

گفتنی است، زمین آموزشگاه توسط علی جان مقیمی به اداره آموزش و پرورش استثنایی اهدا شده بود.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی خراسان رضوی خیرساز هستند
  • آموزش ایمنی ترافیک به ۴ هزار و ۶۰۰ دانش‌آموز مدارس حاشیه راه‌های آذربایجان‌غربی
  • رتبه اول زنجان در جذب دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل
  • هزینه ۱۰۰۰ میلیارد ریال برای تجهیز مدارس چهارمحال و بختیاری
  • نواخته شدن زنگ سپاس از معلم در کردستان
  • تدارک بیش از ۲۰ برنامه مختلف به مناسبت هفت معلم
  • ۱۵۰۰ نفر جذب آموزش و پرورش استان کرمانشاه شدند
  • رشته‌های فنی باید در شهرستان معمولان ارتقا یابد
  • «دبیر کارگروه سلامت مدارس» منصوب شد
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود