Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-08@03:16:05 GMT

بیمارستان خیریه سجادیه در مکان جدید ساخته می شود

تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۳۶۹۸۹۱

بیمارستان خیریه سجادیه در مکان جدید ساخته می شود

به گزارش خبرنگار مهر، جلسه هم اندیشی برای حل مشکلات بهداشتی و درمانی بخش محمدیه یکشنبه شب با حضور صادق بابایی مدیر درمان تامین اجتماعی استان، نصیری سرپرست فرمانداری البرز، مدبر رئیس اداره نظارت بر درمان دانشگاه علوم پزشکی استان، قندی بخشدار، نخستین شهردار و اعضای شورای اسلامی محمدیه در سالن همایش های شهرداری محمدیه برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدرضا مدبر، رئیس اداره نظارت بر درمان دانشگاه علوم پزشکی قزوین در این جلسه با اشاره به اقدامات دانشگاه علوم پزشکی در محمدیه و مهرگان درخصوص تامین نیازهای درمانی گفت:دانشگاه علوم پزشکی به تامین نیازهای درمانی منطقه مهرگان و محمدیه نگاه ویژه دارد و دریافت مجوز ساخت یک بیمارستان با کمک بخش خصوصی با تعرفه دولتی که با حمایت همه مسئولین استانی و وزارت بهداشت و درمان صورت گرفته از مهم ترین اقدامات است.

وی با انتقاد از اجرایی نشدن پروژه ساخت بیمارستان ۱۲۸ تختخوابی خیریه سجادیه درمهرگان گفت:یکی از نمایندگان با پیگیری توانسته سرمایه گذاری را برای ساخت این بیمارستان جذب کند که به مردم منطقه خدمات درمانی و بهداشتی با تعرفه دولتی ارائه شود ولی متاسفانه بنا به دلایلی نامعلوم که دانشگاه علوم پزشکی استان را به چالش کشانده جلوی ساخت این بیمارستان بدون دلیل موجه گرفته شده است.

مدبر تصریح کرد: تلاش مسئولان در خصوص  پیگیری و اقدامات انجام شده برای دریافت زمین و مجوز ساخت بیمارستان و موافقت اصولی آن هدر رفته و مردم و سرمایه گذار دچار ضرر و زیان شده است.

وی یاد آورشد: دانشگاه علوم پزشکی در خصوص ساخت بیمارستان با تعرفه دولتی در مهرگان چند بار فراخوان زد ولی متاسفانه کسی استقبال نکرد تنها یک سرمایه گذار برای ساخت بیمارستان خیریه با سپردن ضمانت نامه ۳۰ میلیارد تومانی برای ساخت بیمارستان اعلام آمادگی کرد در مراسمی با حضور معاون وزیر بهداشت کلنگ آغاز عملیات احداث به زمین زده شد و پس از مدتی کار متوقف
شد.

رئیس اداره نظارت بر درمان دانشگاه علوم پزشکی قزوین اظهارداشت: ساخت بیمارستان سجادیه با همان سرمایه گذار قبلی قرار است در یک مکان دیگر انجام شود که در حال حاضر کار تمام استعلام های زمین دریافت شده و با صدور موافقت کار ساخت آن در آینده نزدیک آغاز خواهد شد.

وی بیان کرد: بیمارستان سجادیه در مهرگان با ظرفیت ۱۲۸ تختخوابی که ۶۸ تخت آن به صورت جنرال وعمومی است و سرمایه گذار متعهد شده تا مدت ۱۰ سال خدمات درمانی را با تعرفه دولتی ارائه کند.

صادق بابایی مدیر درمان تامین اجتماعی استان قزوین نیز در این جلسه اظهارداشت: مدیریت درماندر شهرستان البرز با ۳ مرکز درمانی شامل درمانگاه شبانه روزی حمداله مستوفی در شهر صنعتی البرز، درمانگاه اقبال آذر واقع در الوند و درمانگاه شبانه روزی قائم در شهر محمدیه اقدام به ارائه خدمات تشخیصی و درمانی  به بیمه شدگان کرده است.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان قزوین تصریح کرد: درمانگاه قائم شهر محمدیه در سال ۷۱ ساخته شده و با توسعه آن در حال حاضر به صورت شبانه روزی با ۴۵ نفر پرسنل زمینه نوبت دهی حضوری، تلفنی و اینترنتی مهیا شده است.

وی گفت: این درمانگاه دارای تخصص های عمومی، اطفال، داخلی و مامایی و بخش داروخانه، آزمایشگاه، رادیولوژی، تزریقات و پانسمان قادر است روزانه ۷۰۰  بیمار را پذیرش کند.

بابایی همچنین با اشاره به طرح حذف دفترچه درمانی در مراکز درمانی گفت: با راه اندازی نسخه الترونیک در مرکز درمانگاه قائم محمدیه علاوه برتشکیل حدود ۴۹۸۱ پروند الکترونیک در بخش بیماری های مزمن، بیماری های قلب و عروق، فشار خون، دیابت و اعصاب و روان به منظور پیگیری روند درمان بیماران در صورت لزوم از طریق سیستم ارجاع به درمانگاه های تخصصی بیمارستان رازی قزوین معرفی بیمار صورت می گیرد و فرایند دریافت نوبت نیز توسط درمانگاه صورت می گیرد.

بابایی خاطر نشان کرد: در شش ماهه اول سال جاری نخست سال ۹۶ هزار و ۱۰۰ نسخه الکترونیک صادر شده و مجموع پرونده های بیماران مزمن ۴۹۸۱ فقره، دیابت ۲۲۰۴ مورد،  
فشار خون ۳۴۱۴ مورد، قلبی ۹۲۴ فقره و اعصاب و روان ۳۹۰ پرونده رسیدگی شده است.

مدیری درمان استان قزوین با اشاره به جمعیت بالای ۱۰۰ هزار نفری بخش محمدیه یادآورشد:  با توجه به اینکه بخش محمدیه از سه راه شهر صنعتی تا شهرستان آبیک جمعیت گسترده ای از جمله  شهرهای بیدستان، شریفیه، محمدیه و تعداد زیادی از روستاهای پرجمعیت را تحت پوشش دارد  حجم زیادی از نیازهای درمانی مردم این بخش به درمانگاه تامین اجتماعی قائم ارجاع می شود که به تنهایی پاسخگو نیست وهمین امر باعث نارضایتی مردم شده است.


 

کد خبر 4739028

منبع: مهر

کلیدواژه: علی مدبر شهرداری محمدیه قزوین اربعین 98 اربعین حسینی بوشهر قزوین گرگان گردشگری مرز مهران هفته دفاع مقدس شیراز خطبه های نماز جمعه ایلام استانداری سمنان شهرکرد آتش نشانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۶۹۸۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،  مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهدگفت: با هدف گسترش دامنه خدمت رسانی به بیماران بین الملل در سال جدید، ۱۰ مجوز جدید برای مراکز درمانی شامل ۴ بیمارستان و ۶ درمانگاه تخصصی صادر شده است تا بتوانند خدمات رسانی به گردشگران سلامت را در دستور کار قرار دهند.

دکتر داوود خوش شکن افزود: از ۴ بیمارستان، یک بیمارستان خصوصی و سه بیمارستان دولتی به تازگی  دارای مجوز جذب گردشگران سلامت را دریافت کردند.

وی افزود: ۴۰ بیمارستان و مرکز درمانی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  امکان ارائه خدمات به گردشگران سلامت را دارا است.

مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه در فروردین امسال جدید ۲ هزار و ۵۸۷ گردشگر سلامت از خدمات مراکز تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره بردند، تصریح کرد: در مجموع ۴۶ مرکز درمانی تاکنون مجوز جذب گردشگران خارجی را دریافت کرده اند که از این تعداد ۱۹ بیمارستان خصوصی و ۳ مرکز جراحی محدود و مابقی درمانگاه‌های تخصصی هستند.


دکتر خوش شکن با بیان اینکه تعیین تکلیف بیماران خارجی در زمینه تهیه ارز در مراکز دولتی و خصوصی یکی از مهمترین اقدامات امسال است، بیان کرد: هر بیمارستان یک شرکت رسمی گردشگری می‌تواند داشته باشد تا گردشگران خارجی با پول معتبر و در دسترس خود بتوانند هزینه‌های درمانی را بپردازند.

وی  با اشاره به اینکه ساماندهی ارز برای گردشگران خارجی را می‌توان یکی از مهمترین اقدامات امسال دانست و افزود: افرادی که واسطه معرفی بیماران خارجی به مراکز درمانی می‌شوند باید کارت شناسایی معتبر را به امضای دانشگاه علوم پزشکی مشهد و میراث فرهنگی داشته باشند و در دوره آموزشی ۲۰ ساعته شرکت کنند در غیر این صورت امکان معرفی بیماران خارجی را به مراکز درمانی ندارند.

 مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: سامانه جامع گردشگری سلامت برای دسترسی آسان گردشگران سلامت در حوزه ارتباط گیری با مراکز درمانی برای نخستین بار به صورت پایلوت با همکاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و بخش خصوصی در مشهد راه اندازی می‌شود

دکتر خوش شکن افزود: این سامانه ابتدا در یک نوبت و بعد به صورت شبانه روزی پاسخگوی گردشگران خارجی است و آنها می‌توانند به راحتی پاسخ سوالات خود را دریافت کنند.

وی گفت: پارسال بیش از  ۸۰ هزار بیمارخارجی از خدمات مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره بردند.

دیگر خبرها

  • سالانه ۳هزار بیمار به بیماران صعب العلاج گلستان اضافه می شود
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • رایگان شدن هزینه‌های درمانی کودکان زیر ۷ سال
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی سمنان
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • این مورد جزو خدمات درمان رایگان کودکان نیست | ۲ سامانه برای ثبت شکایت از بیمارستان‌ ها 
  • جمع‌آوری نمای کامپوزیت برخی از بیمارستان‌های تهران به دلیل ناایمن‌بودن
  • نظام درمانی را به کجا می‌برند؟