Web Analytics Made Easy - Statcounter

استراحت ایام بیماری در یک سال، مشروط بر آنکه در هرنوبت از هفت روز و در مجموع طی یک سال از ۱۵ روز بیشتر نباشد بر اساس گواهی پزشک معالج معتبر بوده و نیازی به تایید مجدد ندارد. در اینجا منظور از یک سال ابتدای فروردین لغایت اسفند همان سال است.
  استراحت‌های پزشکی بیش از ۱۵ روز لغایت ۶۰ روز و نیز استراحت بیش از هفت‌روز در یک نوبت توسط پزشک معتمد تامین‌اجتماعی که معمولا در درمانگاه‌های ملکی تامین‌اجتماعی مستقر هستند بررسی و در صورت  لزوم تایید می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


  استراحت‌های پزشکی بیش از ۶۰ روز در سال و استراحت‌های پزشکی قبل از زایمان بیمه‌شدگان زن که مربوط به مسائل بارداری و زایمان بوده و توسط پزشک زنان و زایمان تجویزشده توسط شورای پزشکی تامین‌اجتماعی مورد بررسی و تایید قرار می‌گیرند.
  ضمناً بیمه‌شدگانی که مشمول استراحت پزشکی هستند، لازم است در اولین فرصت پس از تجویز استراحت پزشکی توسط پزشک معالج خود، گواهی مربوطه را (برای محرزشدن علائم بیماری به منظور امکان اظهارنظر توسط پزشک معتمد یا شورای پزشکی تامین‌اجتماعی) با سایر مدارک موردنیاز (دفترچه بیمه‌درمانی، خلاصه پرونده بیمارستانی در صورت بستری در بیمارستان و...) به آخرین شعبه بیمه‌پردازی خود برای ارسال به مراجع پزشکی سازمان ارائه کنند، اما در هر صورت پرداخت غرامت دستمزد ایام بیماری منوط به تایید مراجع پزشکی تامین‌اجتماعی خواهد بود و غرامت دستمزد هرمقدار از استراحت‌های پزشکی تجویزی پزشک معالج که در مراجع مذکور سازمان تایید شود برابر مقررات پرداخت خواهد شد.
  برای تعیین غرامت دستمزد ایام بیماری ابتدا متوسط دستمزد ۹۰ روز قبل از بیماری محاسبه و در ارتباط با افراد متاهل و یا متکفل بصورت سرپائی مدت ایام بیماری در متوسط دستمزد ۹۰ روز بترتیب فوق وسپس در ۴/۳ ضرب می شود در خصوص افراد مجرد در ۲/۳ ضرب خواهد شد در صورت بستری کلا متوسط دستمزد ۹۰ روز قبل از بستری درمدت ایام بستری و سپس در ۱/۲ ضرب می شود تا میزان حق الزحمه (غرامت دستمزد) بیمه شده بدست آید.
  نکته مهم اینکه بیمه شده تا قبل از شروع بیماری یا بایستی اشتغال بکار داشته و یا در مرخصی استعلاجی که مانند اشتغال است باشد ضمنا در دوران ایام بیماری می‌باید لیست بیمه فرد بصورت کارکرد و حقوق و دستمزد صفر رد گردد. کد خبر 457889 برچسب‌ها تامین اجتماعی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: تامین اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۶۹۹۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت حدود هزار میلیارد تومان غرامت بیمه به کشاورزان

مدیر کل دفتر غلات و محصولات اساسی وزارت جهاد کشاورزی در حاشیه کارگاه آموزشی اصلاح الگوی تولید و ارتقای بهره روی آب و خاک در بیرجند گفت: سال گذشته در کشور حدود هزار میلیارد تومان غرامت بیمه به کشاورزان پرداخت شده و هم اکنون نیز کارشناسان بیمه در حال برآورد خسارت در مناطق مختلف که به دلایلی همچون سیل و دیگر حوادث دچار خسارت شده اند هستند.

کریمی افزود: ۴ میلیون هکتار از اراضی کشور تحت پوشش بیمه قرار دارد که عمدتا هم غلات، گندم و جو است.

وی همچنین از خرید یک میلیون تن گندم مازاد بر نیاز کشاورزان توسط شرکت غله و بازرگانی دولتی در کشور خبر داد و افزود: برداشت گندم و جو و محصولات پاییزه در کشور از جمله در استان‌های خوزستان، ایلام و سیستان و بلوچستان آغاز شده است.

مدیر کل دفتر غلات و محصولات اساسی وزارت جهاد کشاورزی در خصوص راهکار‌های جبران کمبود علوفه در کشور نیز گفت: تلاش می‌شود این کمبود با افزایش بهره وری، تغییر شیفت کشت به سمت پاییز و استفاده از ارقام و روش‌های کم آب بر جبران شود.

کریمی افزود: نیاز خوراک دام در کشور حدود ۸۰ میلیون تن است که ده میلیون تن از مراتع، ۲۶ میلیون تن از محل تولیدات علوفه ایی و ۱۵ درصد از سایر قسمت‌ها و مابقی از واردات تامین می‌شود.

در این کارگاه آموزشی که با هدف اصلاح الگوی تولید علوفه و ارتقاء بهره وری آب و خاک برگزار شد بیش از ۲۰۰ نفر از کشاورزان، دامداران و کارشناسان کشاورزی شرکت کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • نقش دولت در دریافت زیرمیزی توسط پزشکان
  • شناسایی ۵۰۰ کارگاه‌‌ کوچک فاقد بیمه کارگران در مرکزی
  • ۷۵ هزار کارگر زیر پوشش تامین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد
  • نام‌نویسی افراد تحت تکفل بیمه‌شدگان تامین اجتماعی «غیرحضوری» شد
  • مشکل بیمه کارگران ساختمانی حل شد؟
  • پرداخت حدود هزار میلیارد تومان غرامت بیمه به کشاورزان
  • دیگر بهانه‌ای برای بیمه نکردن کارگران ساختمانی وجود ندارد
  • شاکری: تامین اجتماعی آمار بیمه کارگران ساختمانی را شفاف ارائه دهد + فیلم
  • دو هزار کارگر ساختمانی در میاندوآب بیمه ندارند
  • پرداخت ۱۷ میلیارد تومان غرامت به کشاورزان مه‌ولاتی