Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر انجمن صنفی تولیدکنندگان جوجه یک‌روزه مازندران با بیان اینکه تولیدکنندگان جوجه یکروزه در کشور طی سال 97 و 98 بیش از یک‌هزار و 300 میلیارد تومان ضرر کرده‌اند، گفت: با توجه به سهم یک‌سومی مازندران از تولید جوجه کشور، طبیعتاً یک‌سوم این زیان هنگفت به تولیدکنندگان استان بر می‌گردد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سیروس جوادیان در گفت‌وگو با خبرنگار بلاغ در خصوص آخرین وضعیت بازار جوجه یکروزه و همچنین فعالان این صنعت اظهار کرد: در حال حاضر بیش از یک‌ سال است که مرغداران در حال زیان هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به زیان یک‌هزار و 300 میلیارد تومانی تولیدکنندگان جوجه یکروزه طی سال گذشته و نیمه امسال در کشور، افزود: بر اساس محاسبه‌ای که انجام شد، طی 6 ماهه نخست امسال، این صنعت در کشور،  600 میلیارد تومان ضرر کرده است.

دبیر انجمن صنفی تولیدکنندگان جوجه یک‌روزه مازندران خاطرنشان کرد: با توجه به سهم یک‌سومی مازندران از تولید جوجه کشور، طبیعتا یک‌سوم این زیان هنگفت به تولیدکنندگان استان بر می‌گردد.

مدیرعامل تامین نیاز کارخانجات خوراک دام، طیور و آبزیان مازندران بیان کرد: طبق مصوبه اخیر در خصوص نهاده‌ها ما به قیمت تمام شده اعتراض داریم ولی دولت قیمت دو هزار و 550 تومان تا میانگین 3 هزار تومان را مصوب کرده است.

جوادیان ادامه داد: دقیقا سومین روزی است که قیمت جوجه به دو هزار و 600  تومان رسیده است و باید در این میان، دلالی تا چند دست را هم در نظر بگیریم.

وی با بیان اینکه قیمت نهاده‌ها سرسام‌آور شده است و هزینه نهایی تولید جوجه یکروزه هم خیلی فرق کرده است؛ تاکید کرد: قیمت تمام شده به نزدیکی قیمت فروش هم نمی‌رسد و الآن در حالی که قیمت تمام شده به حدود 2200 تومان می‌رسد که قیمت فروش مرغدار 1200 تومان است و این یعنی به ازای فروش هر جوجه، مرغدار هزار تومان ضرر می‌کند.

دبیر انجمن صنفی تولیدکنندگان جوجه یک‌روزه مازندران با بیان اینکه این روال منجر به ورشکستگی خیلی از فعالان این صنعت می‌شود؛ گفت: بیشترین مشکل حال حاضر ما نهاده‌ها است، قیمت ترابری و حمل‌ونقل هم بدون محاسبه بالا رفته است و به طور نمونه قیمت کرایه حمل از امیرآباد تا قائم‌شهر، به ازای هر تن 76 هزار تومان است و هیچکسی هم پاسخگو نیست.

مدیرعامل تامین نیاز کارخانجات خوراک دام، طیور و آبزیان مازندران اضافه کرد: از یک‌سال گذشته تاکنون، قیمت واکسن حداقل تا 3 برابر و در برخی از واکسن‌ها نیز تا 5 برابر افزایش پیدا کرده است و متاسفانه در این باره هم کسی پاسخگو نیست.

جوادیان با بیان اینکه بیش از 80 واحد تولید جوجه یک‌روزه در مازندران مشغول فعالیت هستند، متذکر شد: با توجه به تولید ماهانه 120 تا 130 میلیون قطعه جوجه یکروزه در کشور، این واحدها در ماه حدود 40 میلیون جوجه تولید می‌کنند.

وی در خصوص برخی اخبار در خصوص معدوم‌سازی جوجه یکروزه از سوی برخی مرغداران در سطح کشور و انتشار فیلم آن در فضای مجازی عنوان کرد: در استان مازندران هیچ معدوم سازی صورت نگرفته است.

دبیر انجمن صنفی تولیدکنندگان جوجه یک‌روزه مازندران در پایان با بیان اینکه مرغداران کمتر از قیمت تمام شده می‌فروشند، اعلام کرد: در شرایط کنونی باید از این صنعت حمایت کرد و گرنه نه تنها منجر به ورشکستگی بسیاری از فعالان این صنعت در کشور خواهد شد؛ بلکه دولت مجبور خواهد شد مرغ و تخم مرغ را هم وارد کند.

گفتنی است بنا به اعلام هیئت مدیره انجمن تولید کنندگان جوجه یک روزه کشور، در نیمه نخست امسال، با توجه به رشد نرخ تورم و افزایش هزینه های تولید، قیمت منطقی هر قطعه جوجه یک روزه 3 هزار تا 3 هزار و 200 تومان و گوشت مرغ برای مصرف کنندگان بین 14 هزار تا 14 هزار و 500 تومان بود؛ درحالی که طی ماه های گذشته هر قطعه جوجه یک روزه با نرخ یک هزار و 700 تومان و گوشت مرغ با نرخ 11 هزار و 500 تا 12 هزار تومان خریداری می‌شد که این مابه‌التفاوت در کنار ممنوعیت صادرات در ماه‌های نخستین امسال، منجر به زیان ماهانه بیش از 650 میلیارد تومان تولیدکنندگان صنعت طیور کشور اعم از تولیدکنندگان مرغ اجداد، مرغ مادر، جوجه یک روزه ومرغ گوشتی و تخمگذار شد.

شایان ذکر است طبق برنامه ریزی وزارت جهاد کشاورزی قرار بود برای حفظ ذخایر کشور، در سه ماهه نخست امسال بالغ بر 10 میلیون قطعه جوجه یک روزه مازاد برای خرید و ذخیره سازی انجام شود، اما تولید مازاد خریداری نشد و این امر نیز موجب ضرر تولیدکنندگان این صنعت شد که در ادامه و از تیرماه امسال، با برطرف شدن ممنوعیت صادرات گوشت مرغ  و خروج مازاد تولید، قیمت هر قطعه جوجه یک روزه از یک‌هزار و 700 تومان به 2 هزار و 600 تومان رسید.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۷۲۳۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید مرغ در داورزن خراسان رضوی ۵۰ درصد افزایش یافت

سعید خسروجردی مدیر جهاد کشاورزی داورزن گفت: سال گذشته افزون بر ۶ میلیون و ۷۴۲ هزار قطعه جوجه ریزی در ۱۲۹ مرغداری فعال این شهرستان برای تولید این میزان گوشت مرغ صورت گرفته بود.

او افزود: تأمین به موقع نهاده‌های مورد نیاز مرغداران شهرستان، از عوامل اقبال این قشر تولید کننده به افزایش جوجه‌ریزی بود که موجب رشد تولید گوشت مرغ و عرضه آن در بازار شد.

مدیر جهاد کشاورزی داورزن ادامه داد: ظرفیت تولید مرغ گوشتی در داورزن در ۲ سال اخیر با فعال شدن پنج واحد مرغداری با ظرفیت ۳۵ هزار قطعه و ایجاد ۲ واحد مرغداری جدید با ظرفیت ۸۰ هزار قطعه، به میزان چشمگیری افزایش پیدا کرده است و انتظار می‌رود امسال بیش از ۱۲ هزار و ۸۰۰ تن گوشت مرغ در این شهرستان غربی خراسان تولید شود.

خسروجردی بیان کرد: از سویی بزرگترین مرغداری غرب خراسان با ظرفیت ۱۰۰ هزار قطعه که سال ۱۴۰۱ در شهرستان داورزن پروانه تاسیس گرفته بود اکنون با تکمیل مراحل ساخت و تجهیز، پروانه بهره برداری خود را دریافت کرده است و به زودی با آغاز فعالیت جوجه ریزی، توان تولید مرع این منطقه را افزایش قابل توجهی خواهد داد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • سخت و زیان‌آور بودن مشاغل کارگران بررسی شود
  • مافیای واردات مرغ در کمین نشسته‌ان
  • مافیای واردات مرغ در کمین نشسته‌اند
  • پازوکی :تولیدکنندگان خواستار افزایش قیمت لوازم خانگی هستند/ واردات لوازم خانگی همچنان ممنوع است
  • صادرات تخم مرغ به ۳۰ هزارتن رسید
  • کاریکاتور/ گرانی سرسام‌آور در سرزمین‌های اشغالی
  • گلایه والدین از افزایش قیمت برخی برند‌های شیرخشک
  • تولید مرغ در داورزن خراسان رضوی ۵۰ درصد افزایش یافت
  • جوجه ریزی ۱۰۰ میلیون قطعه‌ای در مرغداری‌های مازندران
  • افزایش توان صادراتی زنجیره مرغ مازندران