Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیدرضا صالحی امیری، رئیس کمیته ملی المپیک گفت: ما به دنبال تدوین یک استراتژی بلند مدت هستیم و برنامه ۵ ساله تصویب شده و در حال چاپ است. ۱۵ مهر ۱۳۹۸ - ۱۱:۱۴ ورزشی رشته های ورزشی نظرات - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، سیدرضا صالحی امیری در نشست هم اندیشی «دیپلماسی ورزشی» اظهار داشت: در کمیته ملی المپیک 17 کمیسیون و 170 نفر از نخبگان را به عنوان اتاق فکر در کنار خود داریم‌.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نتیجه این تعامل و تولید فکر ایجاد سازوکاری برای جهش فکری و برنامه‌ای در کمیته است. ما به دنبال تدوین یک استراتژی بلندمدت هستیم. در این راستا برنامه پنج ساله تصویب شده و در حال چاپ است. تدوین استراتژی 20 ساله ورزش قهرمانی برنامه بعدی است تا تصویر روشنی از ورزش ایران در سال 1420 در آسیا و جهان داشته باشیم. ما مرزی‌بندی در ورزش نداریم و تمام فدراسیون‌ها، هیئت‌ها و کمیته ملی المپیک و پارالمپیک در کنار وزارت ورزش برای تعالی ورزش حرکت می‌کنیم و خدا را شاکریم که حاشیه‌ها را پشت سر گذاشتیم و به متن می‌پردازیم.

وی که در موضوع دیپلماسی فرهنگی مقدمه دیپلماسی ورزشی سخنرانی می‌کرد، ادامه داد: اساساً در تعریف قدرت در دوران معاصر دو تعریف سخت و نرم را داریم. قدرت نرم یعنی درباره انسان و مغز و دیپلماسی رسانه و تکنولوژی صحبت می‌کنیم. در واقع این عبارت از مجموعه سرمایه یک ملت برای رسیدن به قله تعالی است. در گذشته قدرت از مسیر سلاح و جغرافیا و معادن بود، اما امروز به اعتماد و رضایت و مشارکت و ... است. امروز تولید قدرت از صندوق‌های رای است.

رئیس کمیته ملی المپیک با اشاره به اینکه قدرت نرم بر پایه اشتراکات و مشارکت و قدرت سخت بر پایه اختلافات و ترس و تهدید است، یادآور شد: دیپلماسی فرهنگی یعنی هنر به کار بستن و اجرای سیاست‌های فرهنگی است. مخاطب دیپلماسی فرهنگی، ملت‌ها در دیپلماسی سیاسی مخاطب، دولت‌ها است. دیپلماسی سیاسی با هدف رقابت دولت ها  و با انگیزه نفوذ سیاسی است، اما در دیپلماسی فرهنگی هدف گسترش گفتگو  و انگیزه، گسترس تعامل است‌. بعلاوه در دیپلماسی فرهنگی اخلاق محور گفتگو است.

صالحی امیری خاطرنشان کرد: ما به لحاظ ظرفیت فرهنگی می‌توانیم قدرت برتر دیپلماسی فرهنگی در منطقه و جهان باشیم. متاسفانه تصور ایران در جهان، ایران هسته‌ای و نفتی است در حالی که اگر این نگاه را تغییر و تصویر ایران فرهنگی را به نمایش بگذاریم، شاهد جایگاه ویژه ای در جهان خواهیم بود.

وی در پایان گفت: در دیپلماسی ورزشی تلاش بر این است پیام فرهنگی از طریق ورزش منتقل شود. ورزش عرصه انتقال دیپلماسی فرهنگی لست اگر زبان آن را بدانیم. اگر با میزبانی رویدادها دیگر کشورها را دعوت کنیم، انتقال فرهنگی  خواهیم داشت‌. ورزش زبان گفتگوی ملت‌ها است. رفتار و اخلاق و ادبیات ما در ورزش یک دیپلماسی فرهنگی است‌ و تختی و تختی‌های می‌توانند نماد دیپلماسی فرهنگی باشند.

واریز 4 میلیارد به حساب 24 فدراسیون از سوی کمیته ملی المپیک/ فوتبال حساب باز نکرد و دست خالی ماند

 

انتهای پیام/

R7890/P/S3,33/CT11 واژه های کاربردی مرتبط کمیته ملی المپیک سید رضا صالحی امیری

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کمیته ملی المپیک سید رضا صالحی امیری کمیته ملی المپیک سید رضا صالحی امیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۷۴۴۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسبقیان: چهار آئین نامه برای ارتقا فرهنگ هواداری تدوین می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، جلسه کارگروه ارتقا فرهنگ هواداری به ریاست معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان امروز (یک‌شنبه) برگزار شد.

در جلسه کارگروه ارتقا فرهنگ هواداری، سیدمحمدشروین اسبقیان معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای، مریم کاظمی‌پور معاون توسعه ورزش بانوان، داود آذرنوش مشاور فرهنگی وزیر، حجت‌الاسلام علی احدی مدیرکل دفتر فرهنگی وزارت ورزش و جوانان، مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال و دیگر اعضا حضور داشتند.

سیدمحمدشروین اسبقیان با اشاره به اتفاقات اخیر در لیگ برتر و دستور وزیر ورزش و جوانان مبنی بر پیگیری این موضوع تصریح کرد: رییس فدراسیون فوتبال بلافاصله در پی این دستور جلسه‌ای با همکاران خود داشتند و قرار است جلسه‌ای نیز با قید فوریت با حضور مسئولان وزارت ورزش و جوانان با رئیس فدراسیون و مسئولان ارکان انضباطی و اخلاقی این فدراسبون برگزار شود و امیدوارم با تدبیر و تصمیم‌گیری مناسب، راهکارهای مناسب برای جلوگیری از ناهنجاریهای اخلاقی اتخاذ شود.

معاون توسعه‌ ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزشی جوانان اهمیت کارگروه جلسه کارگروه ارتقا فرهنگ هواداری را مورد توجه قرار داد و تصریح کرد: این کارگروه از جمله مهم‌ترین کارگروه‌هایی است که فعالیتش آغاز شده است و در راستای تسری ارزش‌های اخلاقی در فضای فرهنگ هواداری اثرات مثبتی خواهد داشت.

او ادامه داد: قرار است در قالب فعالیت‌های این کارگروه، چهار آیین‌نامه متناسب با ارتقا فرهنگ هواداری تدوین شود تا با عزم و اراده‌ی جدی از اتفاقات غیرفرهنگی جلوگیری شود.

در ادامه در خصوص آیین‌نامه‌ی تشکیل کانون هواداری که از فصل بعد به عنوان یک الزام برای باشگاه‌ها قرار خواهد داشت، بحث و تبادل نظر صورت گرفت تا با اصلاح و تکمیل آیین‌نامه، برای اجرا، ابلاغ شود.

مریم کاظمی‌پور معاون توسعه‌ی ورزش بانوان وزارت ورزش و جوانان، تشکیل کانون هواداران باشگاه‌ها را به عنوان یک ضرورت مورد توجه قرار داد و نسبت به قرارگرفتن معاونت بانوان در ساختار اداری کانون‌های هواداری نکاتی را مطرح کرد.

کد خبر 6097468

دیگر خبرها

  • ۲ هزار مددجوی کمیته امداد از خدمات پزشکی بهره مند شدند
  • نتایج دونده در امارات اهمیت نداشت/ حاشیه‌ها را دور می‌کنیم
  • محتوای فرهنگی برای کاروان‌های حج استان سمنان تدوین شود
  • تدوین 4 آیین‌نامه جدید برای ارتقای فرهنگ هواداری در دستور کار وزارت ورزش
  • تدوین نقشه راه تجارت ایران و عراق
  • اسبقیان: چهار آئین نامه برای ارتقا فرهنگ هواداری تدوین می‌شود
  • نقشه راه تجارت ایران و عراق تدوین می‌شود
  • سیر تکامل کادیلاک: سفری 122 ساله در دنیای تجملات و قدرت (فیلم)
  • جشنواره فرهنگی ورزشی عشایر آذربایجان شرقی برگزار می شود
  • گام‌های لرزان برای ثبت جهانی محور ساسانی کرمانشاه