Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- توسلی زاده رئیس کل دادگستری استان کرمانشاه در بازدید از مجتمع ویژه دعاوی اقتصادی و دادسرای ناحیه ۳ بر ضرورت حمایت از سرمایه گذاری مشروع و کمک به روند کار چرخه تولید در استان کرمانشاه تاکید کرد و از پرسنل این مجموع خواست سیاست‌های کاری خود را در این راستا برنامه‌ریزی کنند. تاریخ انتشار: 11:22 - 15 مهر 1398 - کد خبر: ۵۵۶۳۶۵ به گزارش گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان؛ توسلی زاده رئیس کل دادگستری استان کرمانشاه به همراه دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان از مجتمع ویژه دعاوی اقتصادی بازدید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی بر ضرورت حمایت از سرمایه گذاری مشروع و کمک به روند کار چرخه تولید در استان کرمانشاه تاکید کرد و از پرسنل این مجموع خواست سیاست‌های کاری خود را در این راستا برنامه ریزی کنند.   توسلی زاده ایجاد ایده‌های نو و خلاقانه و برنامه ریزی برای اجرای تفکرات جدید را خواستار شد و افزود: با کنترل ورودی پرونده‌های حقوقی که خود مستلزم شناسایی منفذ‌های تولید اختلافات حقوقی است، می‌توانیم در کاهش پرونده‌ها و نیز ختم خصومت‌ها در این حوزه موفق عمل کنیم.   وی یادآور شد: در تمامی پرونده‌ها در ابتدا سعی کنید در صورت امکان دعوی را به سازش ختم کنید و در این راه می‌توان از افراد معتمد و وکلای پرونده کمک بگیرید.   عالی‌ترین مقام قضایی استان کرمانشاه با تاکید دوباره بر پیگیری کار‌های مراجعین خاطر نشان ساخت: هر چه رابطه با مردم بهتر و بیشتر باشد کار‌ها بهتر پیش خواهد رفت و این مهم میسر نخواهد شد مگر با همراهی همه کارکنان اعم از قضائی و اداری.   دادستان عمومی و انقلاب مرکز کرمانشاه نیز با یادآوری بالا بودن ورودی پرونده‌ها و اندیشیدن تدبیر ویژه در این خصوص، مضایق نیروی انسانی اعم از کادر قضائی و اداری و نیز فضای فیزیکی را از عوامل انباشت پرونده دانست.   صادقی تاکید کرد: هر قاضی برای هر پرونده علاوه بر رسیدگی، متناسب با موضوع پرونده یک نسخه پیشگیرانه را در کنار کار خود داشته باشد تا از تشکیل پرونده‌های مشابه جلوگیری شود. تشکیل کارگروه ویژه جهت پیشنهاد راهکار‌های پیشگیرانه و جلوگیری از تشکیل پرونده‌ها مشابه مورد توجه قرار گیرد.   دادستان کرمانشاه با اشاره به فعالیت مجتمع دادسرای ناحیه ۳ اضافه کرد: در این مجتمع کار تخصصی در حوزه منابع طبیعی و نیز دعاوی مربوط به شهرداری و اصناف انجام می‌شود. در کنار آن نیز با شناسایی بزه‌های موجود در این ناحیه، نظم خوبی در کار ایجاد شده است و برخورد با بزه‌های موجود سبب کاهش بسیاری از جرائم ارتکابی شده است.   انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: دادستان کرمانشاه رئیس دادگستری کرمانشاه پیشگیری از جرم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۷۴۶۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش کارخانه‌های تولید آرد کامل/ برنامه‌ریزی غنی‌سازی آرد با «ویتامین دی»

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اجرای پایلوت غنی‌سازی آرد با ویتامین «دی» را از برنامه‌های وزارت بهداشت در سال جاری خواند.

دکتر احمد اسماعیل‌زاده در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه تولید نان کامل جزو اولویت‌های وزارت بهداشت است، اظهار کرد: براساس تصمیم‌های اتخاذه شده در  نظر داشتیم تا پایان سال ۱۴۰۲ در حیطه فعالیت دانشگاه‌های علوم پزشکی، هر مرکز آموزشی حداقل یک کارخانه تولید آرد کامل داشته باشد. در سال جاری هم تاکید بر آن است که تعداد کارخانه‌های تولید آرد کامل برای هر دانشگاه علوم‌پزشکی به سه مورد برسد.  

وی درباره اهداف وزارت بهداشت از تولید نان کامل در کشور گفت: هدف وزارت بهداشت از فرآیند نان کامل،  سبوس‌گیری اندک از آرد است. پیشنهاد دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در ارتباط با سبوس‌گیری این است که ۲ تا ۶ درصد سبوس‌گیری از آرد انجام شود. در چنین شرایطی، فلزات سنگین و آلودگی‌ها گرفته می‌شود اما هدف وزارت بهداشت برای تامین نان سالم با آرد کامل را برآورده می‌کند.

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت درباره وضعیت ویتامین گروه B در کشور و وضعیت این ویتامین با تولید آرد کامل، گفت: از منظر کمبود ویتامین گروه B با مشکل مواجه نیستیم و کمبودی در زمینه این ویتامین وجود ندارد.  هدف از اجرای برنامه نان کامل، تامین فیبر و منیزیوم است.

اسیماعیل‌زاده درباره برنامه‌های دفتر بهبود تغذیه برای بازنگری برنامه غنی‌سازی آرد نیز به ایسنا گفت: سال جاری، درنظر داریم برنامه غنی‌سازی آرد با آهن و اسید فولیک را که مدت‌هاست اجرا می‌شود، بازنگری کنیم. همچنین اجرای پایلوت غنی‌سازی آرد با ویتامین دی از دیگر برنامه‌های وزارت بهداشت در سال جاری به حساب می‌آید.  

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بیش از ۱۰۰ طرح نیمه تمام صنعتی برای ورود به چرخه تولید چشم انتظار حمایت دولت
  • افزایش کارخانه‌های تولید آرد کامل/ برنامه‌ریزی غنی‌سازی آرد با «ویتامین دی»
  • برگزاری رویداد بین المللی فرصت های سرمایه گذاری و جلب مشارکت های عمومی در فرودگاه های ایران
  • عزم جدی برای فعال شدن واحدهای تعطیل/لزوم تامین امنیت شغلی کارگران
  • برنامه ریزی برای توسعه ۵ میدان نفتی
  • بازگشت ۴۴۹ طرح راکد و غیرفعال به چرخه تولید با حمایت بانک کشاورزی در سال ۱۴۰۲
  • جهش تولید بیانگر ارتقای فرهنگ/لزوم توجه به امنیت معیشت مردم
  • آمادگی ۲۵ بسته در بجنورد برای جذب سرمایه‌گذار
  • برنامه ریزی برای ساماندهی گذر قدیمی جلوخان
  • دانشگاه بنگاه اقتصادی نیست/ لزوم تولید دانش کاربردی برای تبدیل به سرمایه