Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل حفاظت محیط زیست آذربایجان شرقی گفت: اقدامات زیست محیطی پتروشیمی و پالایشگاه تبریز خوب بوده اما از منظر زیست محیطی کافی نیست.

به گزارش ایسنا، حمید قاسمی در جلسه‌ای با حضور تعدادی از نمایندگان محله کوجووار تبریز با اشاره به ذات آلایندگی صنایع نفتی اظهار کرد: دو شرکت پتروشیمی و پالایشگاه تبریز در پی نظارت‌ها و پایش‌های اداره کل محیط زیست استان در سال‌های اخیر برنامه‌های خوبی در راستای کاهش آلایندگی داشته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: البته به دلایل مختلف اندکی از برنامه زمانبندی عقب هستند که امید است با تلاش‌های مسئولان این شرکت سریعا اقدامات خود را عملی کنند.

قاسمی با تاکید بر اینکه در قانون تنها مرجع تشخیص آلایندگی سازمان حفاظت محیط زیست است، گفت: همکاران پرتلاش و بی ادعای حفاظت محیط زیست استان در خصوص آلایندگی هیچ صنعتی کوتاه نیامده و به دنبال کاهش آلایندگی و حفظ محیط زیست هستند.

وی با اشاره به حساسیت بالای اداره کل حفاظت محیط زیست استان بر پایش آلایندگی صنایع نفتی، افزود: تاکنون بیشترین و شدیدترین نظارت‌ها را بر روی این دو واحد داشته‌ایم و در برای اجرای الزامات حفظ محیط زیست با هیچ فردی تعارف نداریم.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان با بیان این‌که اگر بخشی نگری کنیم در هیچ حوزه‌ای موفق نخواهیم شد، افزود: اشتغال، تولید و اقتصاد حوزه‌های مهمی در جامعه هستند، اما محیط زیست و سلامت مردم مهم تر از این حوزه‌ها است.

وی اضافه کرد: خوشبختانه هماهنگی و همراهی خوبی با مسئولان دستگاه‌های مختلف و مدیران صنایع استان در خصوص حفظ محیط زیست داریم.

وی ادامه داد: شرکت‌های پتروشیمی و پالایشگاه تبریز علاوه بر کنترل آلودگی هوا، مسئولیت‌های اجتماعی در قبال مردم کوجووار دارند که باید به آن‌ها عمل کند.

قاسمی در خاتمه گفت: اجرای طرح‌های کاهش اثرات زیست محیطی پتروشیمی و پالایشگاه تبریز طبق برنامه زمان بندی ضروری است، چرا که تولید، اشتغال باید همراه با رعایت مسایل زیست محیطی باشد.

گفتنی است، این جلسه در محل اداره کل حفاظت محیط زیست استان، با حضور مدیران و مسئولان حفاظت محیط زیست و تعدادی از اهالی کوجووار برگزار و مقرر شد در اولین فرصت با هماهنگی مدیران پتروشیمی و پالایشگاه تبریز بازدیدی مشترک از اقدامات زیست محیطی انجام شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی محيط زيست آلایندگی هوا پتروشيمي پالایشگاه تبریز آلودگی هوا حفاظت از محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۷۴۸۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علت آلودگی هوا و محیط‌زیست قم چیست؟

مدیرکل حفاظت محیط زیست قم عوامل موثر در آلودگی هوا و محیط‌زیست این استان را تشریح گرد. - اخبار استانها -

محمدحسین بازگیر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قم،در رابطه با عوامل مؤثر در آلودگی زمین، هوا و محیط‌زیست در استان، اظهار داشت: قم، یکی از کلان شهرهاست و در کلان شهرها علاوه بر بحث مدیریت شهری و اجتماعی، فعالیت‌های شهری که خود منشأ تولید برخی آلودگی هاست، قرار دارد و این استان به لحاظ طبیعی با بحث ریزگردها و گرد و غبار ناشی از کانون‌های فرسایش یافته اطراف شهر و آلودگی‌های ناشی از سوخت‌های فسیلی، خودروها، کارخانه‌ها، فاضلاب و نابسامانی در حوزه مدیریت پسماند مواجه است.

وی افزود: با توجه به موقعیت اقلیمی و اکولوژی قم، که منطقه ای خشک و بیابانی است میانگین بارش سالانه در استان بسیار کم بوده و جزو استان‌های کم برخوردار در این زمینه است و با توجه به موقعیت مکانی و عبور و مرور انواع خودروها و صنایع هیتوکربنی که آلودگی‌های خاصی دارد و همچنین تولید فولاد و سرب و روی و غیره زمینه ساز و مستعد آلودگی‌های زیست‌محیطی و هوا است که به شکل‌های مختلف در تابستان و زمستان شاهد آن هستیم.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان قم گفت: در استان، ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های خوبی همچون؛ منطقه حفاظت شده پلنگ درّه که بیش از 30 هزار هکتار است، با پوشش جانوری و گیاهی مناسب و حدود 5 تالاب که در فهرست تالاب‌های ملی کشور است، داریم.

بازگیر عنوان‌ کرد: بخشی از منطقه حفاظت شده کویری، با بیش از 80 هزار هکتار دارای پتانسیل‌های خوب در این استان است؛ پتانسیل‌هایی چون، گنبد نمکی که می‌تواند به یکی از میراث‌های طبیعی_تاریخی استان تبدیل شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • گام ستاد اقلیم و محیط زیست برای رسیدن به الگوی کاهش آلایندگی در نیروگاه‌ها و صنایع بزرگ
  • ۲ واحد شن و ماسه متخلف در یزد پلمب شدند
  • پلمب دو واحد شن و ماسه در یزد
  • صدور مجوز زیست‌محیطی برای معدن آلبلاغ خراسان شمالی مصوب شد
  • بررسی مسائل زیست محیطی اصفهان در جلسه شورای عالی حفاظت محیط زیست با حضور رئیس جمهور
  • مجوز زیست محیطی بهره‌برداری از معدن آلبلاغ صادر شد
  • مجوز زیست محیطی بهره‌برداری از معدن آلبلاغ اسفراین صادر شد
  • علت آلودگی هوا و محیط‌زیست قم چیست؟
  • اخطار زیست محیطی به سه واحد خدماتی در نهاوند
  • گام بلند پتروشیمی پردیس در تامین امنیت غذایی جهان و حفظ محیط زیست