Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از فارس، وزارت خارجه کره شمالی روز گذشته (یکشنبه) با صدور بیانیه‌ای در خصوص شکست مذاکرات کارشناسی اخیر با آمریکا تأکید کرد که واشنگتن همچنان به «سیاست‌های خصمانه» علیه کره شمالی اصرار می‌ورزد و در برگزاری مذاکرات‌ ارزشمند با پیونگ‌یانگ ناتوان است و اظهارات دروغین علیه این کشور مطرح می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیانیه وزارت خارجه کره شمالی در پی مذاکرات روز شنبه هفته جاری نمایندگان آمریکا و کره شمالی در «استکهلم» سوئد صادر شد که به شکست منتهی شد.

مذاکرات روز شنبه در استکهلم بعد از آن به شکست منتهی شد که هیأت کره شمالی، این گفت‌وگوها را به صورت نیمه‌کاره رها و تأکید کردند که این گفت‌وگوها انتظاراتشان را «برآورده نکرده است».

طبق این گزارش، بیانیه کره شمالی در واکنش به تلاش‌های واشنگتن برای کم اهمیت جلوه دادن میزان شکست این مذاکرات صادر شده است، زیرا وزارت خارجه آمریکا اصرار دارد که پیونگ‌یانگ موافقت کرده که ظرف دو هفته، مذاکرات جدیدی از سرگرفته شود و این در حالی است که اظهارات «کیم میونگ گیل» مذاکره‌کننده اتمی کره شمالی، چنین چیزی را تأیید نمی‌کند.

«کیم میونگ گیل» رئیس تیم مذاکره کننده کره‌شمالی اعلام کرد: «ما از این موضوع ناامید شده‌ایم که آمریکا هیچ چیزی را بر روی میز مذاکره قرار نداده است. هم اکنون آمریکا مسئولیت ادامه مذاکرات را بر عهده دارد.»

وزارت خارجه کره شمالی با اینحال ابراز تردید کرد که آمریکا بتواند ظرف دو هفته، پیشنهاد مهم و جدی و ارزشمندی را به پیونگ‌یانگ ارائه دهد.

در بیانیه وزارت خارجه کره شمالی اینگونه آمده است: «آمریکا یک روایت کاملاً بی‌اساس را اشاعه می‌دهد که می‌گوید هر دو طرف آمادگی دارند ظرف دو هفته با یکدیگر دیدار کنند زیرا بعد از گذشت ۹۹ روز از نشست پانمونجوم (میان ترامپ و کیم) هیچ اتفاقی نیافتاده است و بعید است که ظرف دو هفته پیشنهادی متناسب با انتظارات کره شمالی و نگرانی‌های جامعه جهانی، ارائه شود».

پیونگ‌یانگ تأکید دارد که آمریکا از مذاکرات استکهلم بعنوان یک واقعه افتخارآمیز برای «تحقق اهداف سیاسی خود در سوء استفاده از گفت‌وگوهای کره شمالی-آمریکا برای وقایع سیاسی داخلی‌اشان (انتخابات 2020 ریاست‌جمهوری آمریکا)» بهره برده است.

اظهارات وزارت خارجه کره شمالی بعد از آن مطرح شده است که  واشنگتن اخیراً مدعی شد که مذاکرات خوبی با مقامات کره‌شمالی در استکهلم انجام داده است. (جزئیات بیشتر)

وزارت خارجه کره شمالی ضمن انتقاد از رویکرد خصمانه آمریکا در قبال این کشور نوشت: «تا زمانیکه آمریکا گام ویژه‌ای در زمینه عقب‌نشینی کامل و بدون بازگشت از سیاست‌های خصمانه در قبال کره شمالی برندارد، قصد نداریم مثل این  بار، در مذاکرات مشمئزکننده (با آمریکا) مشارکت کنیم».

این بیانیه سپس در پایان، سرنوشت مذاکرات آینده کره شمالی با آمریکا را به رویکرد آمریکا در قبال پیونگ‌یاگ منوط کرد و نوشت: «همانطور که به وضوح شیوه حل مشکل را بیان کردیم، سرنوشت مذاکرات آمریکا-کره شمالی به رویکرد آمریکا بستگی دارد و ضرب‌الاجل آن، پایان امسال است».

اولین نشست میان ترامپ و کیم در ژوئن ۲۰۱۸ بدون پیشرفت چشمگیری به پایان رسید و طبق گزارش راشاتودی، شکست مذاکرات استکهلم، آینده گفت‌وگو میان نمایندگان آمریکا و کره شمالی را در هاله‌ای از ابهام قرار داده است.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: کره شمالی آمریکا مذاکرات استکهلم وزارت خارجه کره شمالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۷۶۷۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چین معافیت تعرفه‌ای واردات محصولات آمریکایی را تمدید می‌کند

دولت چین معافیت‌های تعرفه‌ای برای واردات برخی محصولات آمریکایی را تا پایان نوامبر سال جاری تمدید می‌کند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، وزارت دارایی چین در بیانیه‌ای اعلام کرد پکن معافیت های تعرفه‌ای برای واردات برخی محصولات آمریکایی را تا 30 نوامبر سال جاری تمدید می کند.

این وزارت خانه افزود: معافیت های بیشتر که از روز چهارشنبه اول ماه مه اجرایی می شود، در ادامه معافیت های اخیر است که روز سه شنبه منقضی می شود.

در همین حال سه روز پیش وزیر خارجه چین در دیدار با آنتونی بلینکن همتای آمریکایی خود تاکید کرد که منطقه آسیا و اقیانوسیه نباید به میدان جنگ برای قدرت های بزرگ تبدیل شود و گفت که واشنگتن اقدامات بی پایانی برای ضربه زدن به اقتصاد و فناوری چین انجام داده است.

وانگ یی به بلینکن گفت که واشنگتن نباید از تایوان به عنوان ابزاری برای کنترل چین و توقف تسلیحاتی آن استفاده کند.

همچنین سخنگوی وزارت خارجه چین از آمریکا خواست در امور داخلی چین دخالت نکند.

در همین حال چند روز پیش یک مقام ارشد وزارت امور خارجه آمریکا بدون ذکر جزئیات بیشتر اظهار کرد واشنگتن برای برداشتن گام هایی علیه شرکت های چینی که به اعتقاد آنها امنیت آمریکا و اروپا را تهدید می کنند، آماده است.

همچنین در دولت آمریکا بحث های مقدماتی درمورد تحریم بانک‌های چینی به دلیل حمایت این کشور از روسیه در جنگ علیه اوکراین، صورت گرفته اما مقامات به رویترز گفتند که دولت هنوز برای انجام این کار طرحی ندارد.

این در حالی است که واشنگتن تاکنون برخی تحریم‌های بانک‌های اصلی چین را به دلیل تاثیراتی که ممکن است بر اقتصاد جهانی و روابط بین دو کشور داشته باشد، متوقف کرده است.

همچنین یک مقام وزارت امور خارجه چین در گفت‌وگو با خبرگزاری شینهوا اظهار کرد از زمان دیدار بایدن با شی جین پینگ در نوامبر سال گذشته در سان فرانسیسکو، ارتباطات بین دو کشور نشان دهنده روند توقف کاهش ارتباطات و تثبیت آن است.

براساس این گزارش، سفر بلینکن به پکن در حالی صورت گرفت که کنگره و سنای آمریکا در هفته جاری لایحه کمک 8 میلیارد دلاری به تایوان را تصویب کرد. هدف از اختصاص این بودجه به تایوان، کمک به این کشور در مقابله با اقدامات چین در منطقه است.

در همین حال چندی قبل وانگ یی وزیر امور خارجه چین در گفتگو با آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه آمریکا در حاشیه کنفرانس امنیتی مونیخ، اظهار کرد واشنگتن باید تحریم های اعمال شده بر کارخانه ها و افراد چینی را بردارد.

آقای یی در این گفتگو اظهار داشته واشنگتن باید این تحریم ها را بردارد و به حقوق توسعه مشروع چین، آسیب نرساند.

براساس این گزارش، واشنگتن تحریم هایی را بر شرکت های مختلف چینی اعمال کرده، شرکت هایی که واشنگتن آنها را به همکاری با صنایع نظامی چین به رغم انکار این شرکت ها متهم کرده است. تحریم های آمریکا همچنین بر افراد و نهادهای چینی وضع شده که متهم به نقض حقوق بشر در منطقه شین جیانگ هستند.

در ماه های اخیر روابط بین آمریکا و چین شاهد علایمی از بهبودی است در حالی که هر دو طرف گام هایی را برای ایجاد دوباره کانال های ارتباطی پس از تنش های فزاینده فی مابین طی دهه های اخیر، برداشته‌اند.

چین: هیچ کشوری حق دخالت در روابط مسکو و پکن را نداردچین، آمریکا را تهدید به اقدام تلافی جویانه کرد

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ان‌بی‌سی: دولت آمریکا با آتش‌بس غزه در پی مهار اعتراض‌های دانشجویی است
  • آمریکا: برای حفظ منافع ملی با طالبان تعامل می‌کنیم
  • دیدار نمایندگان فتح و حماس در چین/ پیشرفت مذاکرات مثبت بود
  • آمریکا ۵ یگان ارتش اسرائیل را ناقض حقوق بشر اعلام کرد
  • صنعا: واشنگتن مانع صلح در یمن و توقف کشتار در غزه است
  • آمریکا ۵ واحد نظامی ارتش اسراییل اقدام به نقض حقوق بشر کرده اند
  • ۵ واحد ارتش اسرائیل از سوی آمریکا ناقض حقوق بشر شناخته شدند
  • آمریکا ۵ یگان نظامی اسرائیل را ناقض حقوق بشر تشخیص داد
  • آمریکا ۵ واحد ارتش صهیونیستی را ناقض حقوق بشر دانست
  • چین معافیت تعرفه‌ای واردات محصولات آمریکایی را تمدید می‌کند