Web Analytics Made Easy - Statcounter

گزارش یک اندیشکده درباره راهکار امنیتی آمریکا در دریای سیاه، استقرار سامانه‌های پدافند هوایی در خاک رومانی و بلغارستان را با هدف "بازدارندگی روسیه" پیشنهاد کرده است. ۱۵ مهر ۱۳۹۸ - ۱۴:۱۲ بین الملل اروپا نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «نووستی»، اندیشکده «رَند» آمریکا گزارشی را منتشر کرده که در آن راهکار امنیتی در منطقه دریای سیاه ارائه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این سند آمده است: ضروری است تا اقداماتی، از جمله استقرار سامانه‌های پدافند هوایی در شرق اروپا با هدف بازدارندگی روسیه در این منطقه انجام شود.

بدین ترتیب نویسندگان این مطلب یادآور می‌شوند، روسیه در این اواخر ناوگان دریای سیاه خود را به طور قابل توجهی مدرنیزه سازی کرده و قدرت نظامی و نیروها در منطقه نظامی جنوبی این کشور را افزایش داده است. در این رابطه در این سند استقرار سامانه‌های دفاع ضدهوایی و سیستم‌های موشکی ساحلی در خاک رومانی و بلغارستان، به منظور مقابله موثر با تهدیدات احتمالی پیشنهاد شده است.

این گزارش همچنین گسترش مانور ای نظامی ناتو و تقویت توان بالقوه دفاعی اوکراین و گرجستان را نیز مورد توجه قرار داده است.

نویسندگان این گزارش یادآور شده‌‌اند که البته همه کشورهای منطقه دریای سیاه با سیاست‌های آمریکا و ناتو در رابطه با بازدارندگی نفوذ روسیه در منطقه موافق نیستند، به همین دلیل اجرای یک راهکار دفاعی واحد در این زمینه کار چندان ساده‌ای نخواهد بود.

در همین رابطه "الکساندر شرین" عضو کمیته دفاعی دومای دولتی روسیه در این رابطه به این خبرگزاری گفت: «در صورت استقرار سامانه‌های موشکی آمریکایی در خاک رومانی و بلغارستان، مدت زمان پرواز موشک‌های آمریکایی تا مرز روسیه کاهش یافته و عرصه بیشتری از خاک روسیه در معرض خطر هدف قرار گرفتن در حملات موشکی احتمالی قرار خواهند گرفت.»

این نماینده دوما گفت: «زمانی که سامانه‌های دفاع ضدهوایی در پایگاه‌های نظامی آمریکا در شرق اروپا مستقر شوند، به سادگی می توان تصور کرد که این سیستم‌ها تنها دفاعی نخواهند بود. در این صورت دکترین دفاعی مطرح نیست، برای اینکه دکترین دفاعی آمریکایی‌ها باید در خاک ایالات متحده مورد اجرا قرار بگیرد و صحبت از آن در شرق اروپا و آنسوی اقیانوس اطلس، بی‌مناست.»

شرین یادآور شد که در این صورت،واضح است که آمریکایی‌ها به طرف روسی اجازه نمی‌دهند که سامانه‌های مستقر شده را بازرسی کنند که آیا آنها تدافعی هستند یا تهاجمی. به گفته وی، علاوه بر کاهش زمان پرواز موشک‌های آمریکایی از خاک بلغارستان و رومانی تا رسیدن به مرزهای روسیه،  این سامانه‌ها می‌توانند بخش گسترده‌تری از خاک روسیه و فراتر از مناطق ساحلی دریای سیاه را پوشش دهند.

برنامه پنتاگون برای فروش جنگنده‌های اف 35 به یونان، رومانی و لهستانروسیه: از منطقه کالینینگراد در برابر هر تهدیدی دفاع خواهیم کردآغاز تمرینات نظامی بین‌المللی «سی بریز» در سواحل اوکراین در دریای سیاه

این سیاستمدار در پایان تاکید کرد: «دریای سیاه برای روسیه اهمیت راهبردی بسیار زیادی دارد و زیرا دسترسی این کشور به دریای مدیترانه و پس از آن به اقیانوس اطلس، تنها از طریق دریای سیاه ممکن است. به همین منظور مقامات مسکو نیز قطعاً  در صورت نزدیک شدن سامانه‌های موشکی آمریکایی به مرزهای روسیه، تدابیر لازم برای تقویت توان دفاعی کشور در این منطقه را در نظر خواهند گرفت.

انتهای پیام/

 

R1445/P/S8,89,1128/CT10 واژه های کاربردی مرتبط اخبار "آمریکا" اخبار "روسیه" اتحادیه اروپا

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار آمریکا اخبار روسیه اتحادیه اروپا اخبار آمریکا اخبار روسیه اتحادیه اروپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۷۷۶۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسرائیل سامانه‌های پاتریوت را کنار می‌گذارد

ناکارآمدی سامانه‌های پدافندی پاتریوت در اراضی اشغالی در مواجهه با حمله پهپادی-موشکی ایران موجب تصمیم مقامات این رژیم برای از رده خارج کردن آنها شده است.

به گزارش مشرق، در طول دو ماه نیروی هوایی رژیم صهیونیستی سامانه های قدیمی‌تر پاتریوت را با سامانه‌های پدافندی جدیدتر اسرائیلی از جمله گنبد آهنین تعویض خواهد کرد.

این تصمیم دو هفته پس از حمله موشکی پهپادی گسترده ایران به اراضی اشغالی اتخاذ شده است. حمله ای که در نوع خود بزرگترین رزمایش برای سامانه‌های پدافندی رژیم اسرائیل به شمار می‌رود.

به گزارش تایمز اسرائیل، ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرده است که قرار است نیروهای هوایی این رژیم در ماه‌های آینده با سیستم‌های دفاع موشکی قدیمی پاتریوت خود خداحافظی کرده و سامانه‌های پدافند هوایی پیشرفته‌تری را جایگزین کند.

در ماه فوریه، نیروی هوایی رژیم اسرائیل اعلام کرد که شماری از سامانه‌های پدافندی پاتریوت را از مدار خارج خواهد کرد و پرسنل این نیرو برای کار با سامانه پدافندی گنبد آهنین آموزش‌های لازم را خواهند دید.

بر اساس مقاله‌ای که در وب سایت ارتش این رژیم به زبان عبری منتشر شد، عنوان شده است که سامانه‌های قدیمی پاتریوت ظرف دو ماه آینده برای همیشه غیرفعال خواهند شد.

فرمانده گردان ۱۳۸ پدافند هوایی ارتش رژیم اسرائیل اعلام کرده است که ما در شرایط کنونی در حال کاهش دادن تعداد سامانه‌های پدافندی پاتریوت و در نهایت جمع‌آوری کلی آنها هستیم.

سامانه پدافندی پاتریوت در اوایل دهه ۱۹۹۰ میلادی و در بحبوحه جنگ خلیج فارس، به تقابل با برخی موشک‌های شلیک شده از سوی عراق به سمت اسرائیل پرداخته بود.

استفاده از این سامانه پدافندی از دهه ۱۹۹۰ میلادی از سوی ارتش رژیم اسرائیل عملیاتی شد؛ با این حال این رژیم، نخستین عملیات رهگیری خود را در سال ۲۰۱۴ و علیه یک پهپاد پرتاب شده از سوی حماس از نوار غزه انجام داد.

پس از آن از این سامانه علیه برخی پرتابه‌های سوری نیز استفاده شد. در جریان جنگ کنونی غزه نیز شاهد به کارگیری سامانه پدافندی پاتریوت بوده‌ایم که در اغلب موارد رهگیری‌ها بر اساس شناسایی نادرست صورت گرفته‌اند.

اکنون ارتش رژیم اسرائیل از اراده خود برای جایگزینی سامانه‌های قدیمی‌تر پاتریوت با سامانه پدافندی جدید اسرائیل خبر داده است.

منبع: فارس

دیگر خبرها

  • اقرار مقام ارشد نظامی انگلیس به ضعف دفاعی این کشور در برابر حملات موشکی
  • شکست ائتلاف غربی در تغییر معادلات با انصارالله
  • پایه‌های «پاتریوت آمریکایی» فرو ریخت
  • حمله هوایی و موشکی روسیه به مقر فرماندهی ارتش اوکراین/حمله پهپادی اوکراین به مناطق مختلف روسیه/اوکراین ۳۰۰ هزار پهپاد می‌خرد
  • حمله هوایی و موشکی روسیه به مقر فرماندهی ارتش اوکراین/حمله پهپادی اوکراین به مناطق مختلف روسیه
  • حمله هوایی و موشکی روسیه به مقر فرماندهی ارتش اوکراین
  • اسرائیل سامانه‌های پاتریوت را کنار می‌گذارد
  • اصابت موشک روسیه به قلعه هری پاتر + فیلم
  • برنامه‌های آمریکا و اروپا برای نفوذ در قفقاز
  • استقرار سامانه بارشی در استان ایلام تا پایان هفته