Web Analytics Made Easy - Statcounter

دومین دوره مسابقات فوتسال دیپلمات‌ها "جام صلح و دوستی" شب گذشته با قهرمانی تیم "دیپلماسی رسانه" به پایان رسید.

 به گزارش ایسنا ، تیم دیپلماسی رسانه در اولین دور حضور خود در جام صلح و دوستی با شکست تیم‌های یونیسف، رومانی، افغانستان، منتخب وزارت امور خارجه، قزاقستان توانست به فینال این دوره از مسابقات راه پیدا کند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در مسابقه فینال که در سالن هندبال مجموعه ورزشی انقلاب و در حضور سیدعباس موسوی، سخنگو و رئیس مرکز دیپلماسی رسانه ای و جمعی از سفرای مقیم تهران و روسای فدراسیون های ورزشی برگزار شد، دو تیم "دیپلماسی رسانه" و"توسعه ملل متحد" به مصاف همدیگر رفتند که هر دو تیم به نتیجه تساوی یک یک رسیدند که تیم دیپلماسی رسانه در ضربات پنالتی حریف خود را شکست داد و قهرمانی این دوره از مسابقات شد.

در رده بندی نیز تیم قزاقستان با شکست تیم ژاپن به مقام سوم مسابقات فوتسال دیپلماتیک دست یافت.

گفتنی است در این مسابقات 24 تیم از 24 نمایندگی سیاسی مقیم در قالب گروه های هشتگانه  با یکدیگر رقابت کردند .

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دیپلماسی رسانه ای سید عباس موسوی سخنگوي وزارت امور خارجه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۷۷۶۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری اجلاس ACD فضای ملتهب رسانه‌ای علیه اصفهان را خنثی می‌کند

به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی دولت‌یار شامگاه سه‌شنبه در نشست خبری دومین اجلاس مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD با بیان اینکه چنین اجلاس بین‌المللی اصولاً در پایتخت کشورها برگزار می‌شود، اظهار داشت: با هدف شناساندن هر چه بیشتر ظرفیت‌های استان اصفهان، با همکاری اتاق ایران و وزارت خارجه و سایر نهادهای ذی نفع توافق شد که این اجلاس در اصفهان برگزار شود.

وی با بیان اینکه اصفهان ظرفیت‌های ناشناخته و زیرساخت‌های خوبی دارد اما از آنها کمتر استفاده شده است، خاطرنشان کرد: اصفهان قصه‌های ناگفته برای دنیا زیاد دارد اصفهان به لحاظ پیشینه یک شهر تاریخی بوده است و در این شهر باید تلاش کنیم ظرفیت‌های جهانی را از قوه به فعل درآوریم.

مسؤول نمایندگی وزارت امور خارجه در اصفهان با بیان اینکه این شهر در زمینه هنر، علم و صنعت و سایر حوزه‌ها در جهان حرفی برای گفتن دارد، ابراز داشت: لازم است ظرفیت‌های مدیریتی را تقویت کرده تا از نعمت‌های خدادادی این دیار استفاده کنیم و رسانه‌های ما باید بهتر و بیش‌تر از گذشته بتوانند برای معرفی ظرفیت‌های اصفهان تلاش کنند.

دولت‌یار با بیان اینکه خدماتی که وزارت خارجه به فعالان اقتصادی می‌دهد، روز افزون است، گفت: سفارتخانه‌های ما تلاش‌های قابل ملاحظه‌ای در این زمینه انجام دادند.

وی اضافه کرد: دفتر وزارت امور خارجه در اصفهان نیز وظیفه خود می‌داند که به فعالان رسانه، هنر و علوم خدمات ارائه کند و تسهیل‌گر معرفی اصفهان در سطح جهانی باشد.

مسؤول نمایندگی وزارت امور خارجه در اصفهان تصریح کرد: بزرگترین دستاورد برگزاری اجلاس دو روزه مجمع گفتگوی همکاری آسیا در اصفهان مقابله با فضای رسانه‌ای خواهد بود که علیه ایران و اصفهان شکل گرفته است؛ برگزاری مرتب و آبرومندانه این اجلاس می‌تواند فضای رسانه‌ای ملتهب را خنثی کند و به صاحبان حرفه تجاری و اقتصادی در عمل نشان دهد که اصفهان یک شهر توسعه یافته و با ظرفیت‌های کم نظیر اقتصادی است.

دولت یار خاطرنشان کرد: این اجلاس دو روزه می‌تواند فرصتی برای جذب سرمایه گذاری و آشنایی با همتایان در حوزه اقتصادی و شناسایی رو در رو زمینه ساز شبکه سازی برای سرمایه گذاری اتاق اصفهان باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، دومین اجلاس مجمع گفتگوی همکاری آسیا (ACD) با حضور نمایندگان حدود ۳۰ کشور عضو ۱۰ تا ۱۲ اردیبهشت به مدت دو روز در شهر تاریخی اصفهان برگزار خواهد شد.

مجمع گفتگوی همکاری آسیا Asia cooperation dialogue با هدف ارتقای همکاری و همگرایی منطقه‌ای بین دولت‌ها و سازمان‌های منطقه‌ای آسیا در ژوئن ۲۰۰۲ در چاآم تایلند تأسیس شد و هم اینک ۳۵ کشور در آن عضویت دارند.

ایران در ژوئن ۲۰۰۴ به این مجمع پیوست و در سال ۲۰۰۹ به عنوان کشور پیشگام همکاری فرهنگی انتخاب شد. در حال حاضر ریاست این مجمع بر عهده ایران است.

کشورهای بحرین، بنگلادش، بروئنی دارالسلام، کامبوج، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره جنوبی، لائوس، مالزی، میانمار، پاکستان، فیلیپین، قطر، سنگاپور، تایلند، ویتنام، قزاقستان، کویت، عمان، سیریلانکا، بوتان، مغولستان، امارات، روسیه، عربستان، تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، افغانستان، ترکیه، نپال و فلسطین عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD هستند.

کد خبر 6087089

دیگر خبرها

  • پاکستان رویکرد حقوق بشری مغرضانه آمریکا را زیر سوال برد
  • مسکو: فرمول زلنسکی برای صلح، درگیری را طولانی‌تر می‌کند
  • واکنش کنعانی به اعتراضات دانشجویان آمریکایی
  • محکومیت تکرار تقاضای غیرقانونی قضات آرژانتینی درباره اتباع کشورمان
  • ایران حکم دادگاه کیفری فدرال آرژانتین درباره پرونده آمیا را محکوم کرد
  • اتهامات علیه شهروندان ایرانی در پرونده آمیا فاقد اعتبار است
  • برگزاری اجلاس ACD فضای ملتهب رسانه‌ای علیه اصفهان را خنثی می‌کند
  • چین اتهامات آمریکا درباره تبادلات پکن و مسکو را رد کرد
  • سه شهر میزبان جام جهانی 2024 فوتسال
  • شهرهای میزبان جام جهانی ۲۰۲۴ فوتسال معرفی شدند