Web Analytics Made Easy - Statcounter

ورق سیاه چیست

تنوع ورق های فولادی و تفاوت در کاربرد آن ها گاهی خریداران این محصول را با سردرگمی روبرو می سازد. از این رو قصد داریم به سراغ معرفی یکی از پرکاربردترین ورق های فولادی رفته و ضمن تعریف کامل این محصول به کاربردها و تفاوت آن با سایر ورق های فولادی بپردازیم. به طور کلی ورق ها به دو صورت نورد گرم و نورد سرد تولید می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خروجی فرآیند نورد گرم را ورق سیاه یا ورق گرم می نامند. علت نامگذاری این محصول این است که به دلیل ذوب در دمای بالا ورق رنگ تیره ای به خود می گیرد و از این رو نام ورق سیاه برای آن انتخاب شده است. به دلیل مراحل تولید کمتر و کیفیت پایین تر این محصول قیمت ورق سیاه نسبت به قیمت ورق گالوانیزه و رنگی پایین تر می باشد. شما عزیزان می توانید آخرین نرخ ورق سیاه را به صورت روزانه از سایت مرکزآهن استعلام نمایید.

فرآیند تولید ورق سیاه

فرآیند تولید این محصول به این صورت است که ابتدا شمش در کوره و در دماهای بالاتر از دمای تبلور مجدد قرار گرفته و سپس نورد بر روی آن صورت می گیرد. در مرحله بعد تختال ها از بین چندین غلطک نورد عبور داده شده و در هر مرحله ضخامت آن ها بین 15 تا 30 درصد کاهش می یابد و به ورق سیاه تبدیل می گردد.

کاربرد ورق سیاه

این محصول کاربردهای زیادی در ساختمان سازی و صنایع مختلف دارد. از مهمترین کاربردهای ورق سیاه می توان به موارد زیر اشاره نمود:

قطعات خودرو

صنایع فلزی سنگین

ساخت مخازن خاص کشتی سازی

صنایع تانکرسازی

تولید تجهیزات کشاورزی

ساخت آبگرمکن

مصالح فلزی ساختمان

ابعاد ورق نورد گرم

ضخامت این محصول از 1.5 میلی متر شروع و تا 200 متر در بازار موجود می باشد. ورق هایی که ضخامتی کمتر از 1.5 میلی متر داشته باشند به صورت رول به بازار عرضه شده ولی ورق هایی با ضخامت بیشتر از 1.5 میلی متر به دلیل فرم گیری سخت تر به صورت شیت روانه بازار مصرف می شوند. در حالت رول عرض ورق های سیاه بسته به ضخامت 100، 125، 150 و 200 سانتی متر می باشد. در حالت فابریک نیز بسته به میزان سفارش داده شده می توان ابعاد و اندازه های مختلفی را تولید کرد. ابعاد ورق های سیاه یکی از عوامل موثر بر قیمت نهایی این محصولات می باشند.

معرفی استانداردها

ورق های سیاه دارای استانداردهای متفاوتی بوده که با ST نشان داده می شوند. تفاوت این محصولات در میزان کربن موجود در آن ها می باشد. ورق هایی که درصد کربن کمتری دارند انعطاف پذیرتر نیز می باشند. در میان این استانداردها ورق ST37 دارای کاربرد بیشتری بوده، انعطاف پذیر می باشد و در ساختمان سازی، سدسازی و پروژه های پتروشیمی به وفور مورد استفاده قرار می گیرد. ضخامت این ورق ها تا حدود 60 میلی متر بوده و قابلیت برش به قطعات کوچک تر را دارند. به طور کلی ورق های سیاه در دو نوع صنعتی و معمولی شناخته می شوند که نوع صنعتی همان ورق ST37 و نوع معمولی با نام های تجاری A516-GR60,70، A285-GR C، A283-GR C و ST52 شناخته می شوند.

علت اختلاف قیمت ورق های گرم و سرد چیست؟

حتما برای شما نیز این سوال پیش آمده که دلیل اصلی تفاوت نرخ ورق های سیاه با قیمت ورق رنگی ، گالوانیزه و سایر ورق های فولادی چیست؟ همان طور که قبلا گفتیم نحوه تولید ورق های سیاه به روش نورد گرم و سایر ورق ها با روش نورد سرد تولید می شوند. باید بدانید که هزینه فرآیند نورد گرم نسبت به نورد سرد کمتر می باشد. در نورد سرد ورق ها عملیات بیشتری نسبت به نورد گرم برای افزایش مقاومت انجام می شود و از این رو هزینه بالاتری را به دنبال خواهد داشت. همچنین به دلیل کیفیت پایین تر، ورق های نورد گرم قیمت پایین تری خواهند داشت.

تولیدکنندگان ورق سیاه در کشور

از مهم ترین تولیدکنندگان این محصول در کشور می توان به فولاد مبارکه اصفهان، فولاد کاویان، اکسین خوزستان و فولاد گیلان اشاره کرد.  همچنین برخی محصولات اعم از ورق سیاه روس، چین، کره و اوکراین به بازار ایران وارد می شوند.

انتخاب بهترین ورق متناسب با نیاز

معمولا هر یک از ورق های فولادی برای کاربرد خاصی طراحی شده است و گاهی اوقات شما می توانید با صرف کمترین هزینه مناسب ترین ورق را انتخاب نمایید. ولی لازم به ذکر است که بهترین انتخاب همواره مستلزم شناخت دقیق شما از انواع ورق و کاربردهای آن ها بوده و این امر به تنهایی میسر نیست. به همین دلیل به شما پیشنهاد می کنیم که پیش از انتخاب ورق برای پروژه خود با کارشناسان متخصص در این حوزه مشورت نموده و با توجه به بودجه مورد نظر بهترین ورق فولادی را انتخاب نمایید. برای اطلاعات بیشتر می توانید با کارشناسان مرکزآهن از طریق شماره تلفن 03135155 تماس حاصل نمایید.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: فولاد قیمت ورق آهن مصالح ساختمانی ورق فولادی ورق گالوانیزه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۷۷۹۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه بهترین روش کاشت مو مناسب با خودمان را پیدا کنیم

آفتاب‌‌نیوز :

ریزش مو و طاسی مشکلی شایع است که می‌تواند اعتماد به نفس و کیفیت زندگی افراد را تحت تاثیر قرار می‌دهد. خوشبختانه، پیشرفت‌های چشمگیری در زمینه کاشت مو به وجود آمده است که به افراد مبتلا به ریزش مو امید دوباره می‌بخشد.

با این حال، با وجود تنوع روش‌های مختلف کاشتن مو انتخاب بهترین روش مناسب با شرایط و ویژگی‌های فردی می‌تواند چالش برانگیز باشد. در ادامه برای اینکه متوجه شویم چگونه بهترین روش کاشت مو مناسب با خودمان را پیدا کنیم؟ قصد داریم به بررسی فاکتور‌های مهم در انتخاب روش کاشت مو بپردازیم تا بتوانید بهترین را برگزینید.

چگونه در بین انواع روش‌های کاشت مو بهترین را انتخاب کنیم؟

قبل از هر اقدامی برای انتخاب بهترین روش کاشت مو باید با انواع روش‌های کاشت مو آشنا باشید و بدانید هر یک از روش‌ها چگونه انجام می‌شود؛ تا بتوانید با مقایسه روش‌ها در مسائلی مثل میزان بانک مو، وسعت طاسی، علت ریزش، نحوه برداشت گرافت و کاشت مو را بدانید تا بتوانید در بین آن‌ها روش مناسب خود را پیدا کنید.

کاشت مو به روش FUT

کاشت مو به روش FUT یک روش قدیمی در بین انواع روش‌ها به حساب می‌آید. در این روش که به آن روش کشت نواری هم گفته می‌شود جراح از ناحیه بانک مو که معمولا پشت سر قرار دارد یک برش نوای جدا می‌کند. سپس فولیکول‌های سالم مو را از آن برداشت می‌کند و ناحیه بانک مو را بخیه می‌زند. در مرحله بعد فولیکول‌های سالم را جدا می‌کند با استفاده از سوزن و تیغ در ناحیه کاشت حفره‌های را ایجاد می‌کند و فولیکول‌های مو را در آن قرار می‌دهد.

کاشت مو به روش FUE

کاشت مو به روش FUE یا FIT یک روش استخراجی فولیکولی است. در این روش برعکس روش FUT خبری از برش نواری نیست در این روش فولیکول‌ها به صورت دانه دانه و با برش‌های دایره‌ای و ظریف از ناحیه بانک مو استخراج می‌شود. بعد از استخراج گرافت‌ها در محل حفره‌های ایجاد شده در ناحیه کاشت جایگذاری می‌شود.

کاشت مو به روش BHT

کاشت مو به روش BHT یکی از روش‌های جدید که بر پایه کاشت مو FUE است و تفاوت اصلی آن انتخاب بانک مو است. افرادی که از طاسی زیاد رنج می‌برند و بانک مو مناسبی ندارد. برای کاشت از مناطقی مثل بدن و ریش و مو‌های ناحیه روی سینه فولیکول‌های لازم را برمی‌دارند. از مزایای این روش این است که مناطق بانک مو متعدد است و برای همه امکان پیوند مو را فراهم می‌آورد. در هر بار می‌توان بین ۲۵۰۰ تا ۳۰۰۰ گرافت را برداشت. هزینه این روش در سال ۱۴۰۳ حدودا ۱۰ میلیون تومان است.

کاشت مو به روش SUT

کاشت مو به روش SUT یک روش جدیدتر نسبت به روش‌های FUT و FUE است. در این روش همه مراحل اتوماتیک و زیر نظر جراح انجام می‌‎شود. در این روش برای برداشت فولیکول‌ها از ناحیه بانک مو از دستگاه پانچ استفاده می‌کنند و به دلیل برش‌های بسیار ظریف، یک روش کم تهاجم به حساب می‌آید که نتایج طبیعی‌تر پایدارتری دارد.

برای اینکه به طور دقیق‌تری متوجه تاثیر انتخاب روش کاشت مو برای بهترین نتیجه و مناسب با شرایط فردی خود باشید؛ می‌توانید منابع بین‌المللی متشکل از متخصص در سراسر دنیا را مطالعه کنید. در زیر برخی از منابع را بررسی و برای شما قرار دادیم:

انجمن بین المللی جراحان مو، پوست و زیبایی (ISHRS): https://ishrs.org/ انجمن جهانی جراحان مو (WFI): https://istanbul.wfiworkshop.com/ آکادمی آمریکایی پوست و مو (AAD): https://www.aad.org/ انجمن جراحان پلاستیک آمریکا (ASPS): https://www.plasticsurgery.org/ بررسی دلایل ریزش مو برای انتخاب روش مناسب کاشت مو

یکی از فاکتور‌های مهم برای انتخاب روش مناسب بررسی دلایل ریزش مو می‌باشد. اگر علت ریزش را کشف کنید، خیلی راحت‌تر می‌توانید برای هر اقدامی تصمیم بگیرید.

یکی از دلایل اصلی ریزش مو عوامل ژنتیکی هستند. در بعضی از خانواده‌ها ژن طاسی وجود دارد و اگر شما پدر یا مادرتان طاسی سر داشته باشند احتمال ریزش مو شما زیاد خواهد بود.

 تغذیه مناسب و سبک رژیم شما می‌تواند در رشد مو‌ها تاثیر گذار باشد اگر در سبد غذایی شما سبزیجات، پروتئین‌ها، ویتامین‌های C، B، آهن و روی وجود داشته باشد. احتمال ریزش کاهش می‌یابد.

استرس مانند برای رشد مو‌ها سم است. اگر شما به علت شغل یا سبک زندگی هر روز دچار استرس و تنش باشید احتمال ریزش مو افزایش می‌یابد.

برخی از بیماری‌های پوستی مثل سبوره و پسوریازیس و م توانند عامل برای ریزش مو باشند.

تغییرات هورمونی یکی از دلایل ریزش مو است که برای تشخیص آن باید به پزشک مراجعه کنید و آزمایشات لازم را انجام دهید.

مراحل انتخاب بهترین روش کاشت مو مناسب هر فرد

مشاوره با پزشک: اولین قدم مشاوره با یک جراح متخصص کاشت مو در مراحل انتخاب است. در این جلسه پزشک سابقه پزشکی شما را بررسی می‌کند، الگوی ریزش مو را ارزیابی می‌کند و با توجه به شرایط شما بهترین روش کاشت مو را معرفی می‌کند.

بررسی فاکتور‌های موثر: در انتخاب روش کاشت مو باید به فاکتور‌های مختلفی از جمله الگوی ریزش مو، سلامت پوست سر، سابقه پزشکی، انتظارات و اهداف، و بودجه خود توجه کنید.

تحقیق در مورد روش‌های مختلف: پس از مشاوره با پزشک و مشخص شدن روش‌های مناسب برای شما، باید در مورد هر روش تحقیق کرده و مزایا و معایب آن‌ها را به دقت مورد بررسی قرار دهید.

انتخاب پزشک و کلینیک: انتخاب پزشک باتجربه از مهمترین فاکتور‌ها در موفقیت کاشت مو است. سابقه و تجربه جراح، کیفیت تجهیزات و تسهیلات کلینیک، و نظرات و تجربیات بیماران قبلی را در نظر بگیرید.

مراقبت‌های قبل و بعد از کاشت مو

قبل از انجام کاشت مو باید قبل از هر چیزی پرونده پزشکی خود را آماده کنید و آزمایشات قبل از کاشت مو را انجام دهید حداقل دو هفته قبل از کاشت از دخانیات و الکل استفاده نکنید. مصرف دارو‌های رقیقی کننده خون و ضدالتهاب را دو هفته قبل از انجام عمل قطع کنید. شب قبل از عمل به اندازه کافی استراحت کنید تا بدن شما برای عمل آماده باشد.

دیگر خبرها

  • راهنمای جامع انتخاب و خرید دزدگیر منزل
  • ضرورت متناسب سازی دروس دانشگاهی با نیاز صنعت فولاد کشور
  • کارگاه آموزشی مامان مربی؛ محصول جدید تلوبیون برای مادران ایرانی
  • چگونه بهترین روش کاشت مو مناسب با خودمان را پیدا کنیم
  • ریل ذوب آهن اصفهان پشتیبان توسعه تجارت کشور با جهان
  • نحوه انتخاب چوب ترموود
  • نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده‌های غذایی در کارگاه‌های سنتی
  • «احمدعباسی» آقای گل جام ملت‌ها شد
  • پمپ هیدرولیک
  • بهترین فیلم های وسترن با بازی «لی ون کلیف»؛ از Beyond the Law تا The Grand Duel