Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@09:09:05 GMT

١٢ سال تحصیل نباید در چهار ساعت کنکور خلاصه شود

تاریخ انتشار: ۱۵ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۳۷۹۸۵۸

١٢ سال تحصیل نباید در چهار ساعت کنکور خلاصه شود

«ابراهیم سوزنچی» روز دوشنبه در سلسله نشست های تخصصی کنکور؛ چالش های و راهبردها  که با حضور مدیران و معلمان مدارس برگزار شد با بیان اینکه مسأله سنجش و پذیرش برای ما اهمیت دارد، افزود: باید بررسی کنیم که می خواهیم کدام مسأله را حل کنیم البته یکی از کسانی که در این زمینه ضربه می بیند سیستم آموزش و پرورش است و در ۶ سال دوم در مدارس توانایی ها، صحبت کردن و یادگیری و مهارت ها همه بی اهمیت می شود و تنها به کنکور نگاه می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی خاطرنشان کرد: ما می خواهیم بدانیم که مدیران مدرسه با این موضوع موافق هستند و از آنها بپرسیم که از چه دیدی باید به آن پرداخت.
وی اظهار داشت: تلاش ما این بوده است در دوره جدید شورای عالی انقلاب فرهنگی حتما به مسأله کنکور و نظام سنجش و پذیرش ورود کند و برای اصلاح نظام سنجش و پذیرش اصلاحاتی را داشته باشد چون مساله خیلی پیچیده است و نمی توان به آن ساده نگاه کرد.

معاون خط مشی گذاری و راهبری اجرای ستاد علم و فناوری شورای عالی انقلاب فرهنگی تصریح کرد: سازمان سنجش آموزش کشور به یک روش و دانشگاه ها نیز یک نگاه به این نظام سنجش و پذیرش دارد و یا پژوهشکده ها نیز یک فضای دیگر برای این مسأله دارد و شورای عالی انقلاب فرهنگی به عنوان یک دستگاه به دور از هیجانات و منافع فردی،گروهی و جناحی به این مسأله نگاه می کند.

سوزنچی یادآور شد که به همین منظور با ذینفعان مختلف نشست هایی برگزار می شود و دو نشست گذشته در روزهای شنبه و یکشنبه این هفته درس آموز بود.
وی ادامه داد: البته محدود به این نشست ها نخواهیم شد و نشست های دیگری هم برای این مسأله خواهیم داشت. برخی می گویند چرا با موسسات کنکوری برنامه دارید شاید به نفع خودشان مسأله را تمام کنند البته ما شفاف سازی در این زمینه خواهیم داشت و مسأله را شفاف حل می کنیم.
معاون خط مشی گذاری و راهبری اجرای ستاد علم و فناوری شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود:  مسأله نظام سنجش و آموزش برای ما اهمیت دارد و اینکه باید بدانیم که کجا بازتاب آن را داشته باشیم و در مرحله بعد باید سطح تحلیل یا قشری را که ضرر می بیند را  بررسی کنیم.
سوزنچی در ادامه با بیان اینکه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش نوشته شده است، گفت:  اما در این سند چند فرضیه وجود دارد و عده ای می گویند آموزش و پرورش دنبال سند ٢٠٣٠ است.
وی در عین حال اضافه کرد: آموزش و پرورش همکاری لازم را انجام نمی دهد اگرچه اجرایی شدن سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در این وزارتخانه است که به همین منظور ما برنامه های در این زمینه داریم.
وی به نقد دانشگاه ها نسبت به برگزاری امتحانات دانش آموزان اشاره کرد و گفت: آنان معتقدند که بسیاری از دانش آموزان با معدل خیلی عالی هستند اما از این شیوه امتحانات نقد زیادی دارند.
ادامه دارد...

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آزمون سراسری شورای عالی انقلاب فرهنگی دانشگاه ها دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۷۹۸۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۵ درصد دانش‌آموزان مازنی در فنی و حرفه‌ای تحصیل می‌کنند

مدیرکل آموزش و پرورش استان مازندران از تحصیل ۴۵ درصد از دانش‌آموزان استان در هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، حسین کمالی در نشست خبری با محوریت گرامیداشت هفته معلم با اشاره به جایگاه علم و عالم، اظهار داشت: تکریم و تجلیل از مقام ارزنده معلم که نقش اثرگذاری در حوزه تربیت سرمایه اجتماعی دارند به عنوان یک فرهنگ و تکلیف باید مورد توجه قرار گیرد. 

وی با اشاره به سخن رئیس جمهور در دیدار با معلمان که ایران قوی در گرو مدرسه قوی و قدرتمند است، افزود: با توجه به اینکه همه ساله شیوه‌نامه از سوی وزارتخانه جهت تقدیر از مقام معلم ارسال می‌شود، امسال هم 98 معلم نمونه در سطح استان انتخاب شد و 9 معلم هم به مرحله کشور راه یافتند.

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران با بیان اینکه موضوع تکریم معلمان منحصر به مدرسه نمی‌شود، افزود: همه مسئولان در سطح استان به نحوی خودشان را به تقدیر از مقام معلم تکلیف کردند و با تاکید استاندار برای اولین بار مراسم تکریم و تجلیل مقام معلم به‌صورت مشترک با دانشگاهیان در هفته آینده با حضور مسئولان ملی برگزار می‌شود.

کمالی با اشاره به برگزاری آزمون‌های استخدامی و جذب نهایی دو هزار و 400 معلم در آموزش و پرورش استان، گفت: در حال حاضر با چالش و کمبود نیروی انسانی روبرو نیستیم و مسأله کمبود معلم را نخواهیم داشت و همچنین 600 نفر سهمیه برای جذب نیروهای خدماتی در استان داریم.

وی با اشاره به کیفیت بخشی به مقوله آموزش گفت: تمام تلاش این است که میانگین نمرات دروس مختلف در پایه های تحصیلی استان ارتقا ببخشیم و به سمت رشد کیفیت آموزش با ارتقای میانگین نمرات هستیم. 

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران با اشاره به اینکه استان مازندران جزو 10 استان برتر کشور در کنکور است افزود: در  جذب پذیرش دانشجو در دانشگاه‌ها نیز رتبه دوم را داریم که در رده سبز میانه یا استان مناسب قرار دارد و این نشانه تمایل مازندرانی‌ها به ادامه تحصیل است .

کمالی با بیان اینکه به دنبال گسترش رشته‌های فنی و حرفه‌ای در استان هستیم اعلام کرد: 45 درصد از دانش آموزان مازندران در گروه‌های  فنی و حرفه‌ای تحصیل می‌کنند که این رقم تا پایان برنامه هفتم باید به 56 درصد برسد و بدون شک با رشد رشته های فنی و حرفه‌ای ، میزان بیکاری هم کاهش می‌یابد.

وی تصریح کرد: از سوی دولت سیزدهم  60 میلیارد تومان برای خرید تجهیزات در هنرستان‌های استان  تخصیص داده شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جزئیات ترمیم معدل داوطلبان کنکور اعلام شد
  • ۴۵ درصد دانش‌آموزان مازنی در فنی و حرفه‌ای تحصیل می‌کنند
  • بازگشت ۴۶۱ دانش‌آموز به تحصیل در قزوین
  • انتخاب رشته بیش از ۸۸ هزار نفر در کنکور دکتری ۱۴۰۳
  • صحرایی: غول کنکور در دولت سیزدهم جادو شد
  • سند تحول بنیادین آموزش و پرورش هرچه سریع‌تر اجرایی شود
  • آمار ۷۵۰۰ ترک تحصیل کرده در کرمان را قبول نداریم
  • آمار ۷۵۰۰ ترک تحصیل کرده در استان را قبول نداریم
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • ۱۰ هزار و ۲۰۸ معلم جدید در خراسان رضوی جذب می‌شوند