Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا؛ شکرالله سلمان زاده درباره آنچه زائران اربعین حسینی باید بدانند و خود را ملزم به رعایت آن کنند، گفت: پیش از رفتن به عراق زائرانی که بیماری مزمن همچون دیابت، فشار خون و یا بیماری قلبی دارند به طور حتم به پزشک خود مراجعه کرده و ضمن معاینه با اجازه پزشک عازم سفر شوند.

وی افزود: بیماران داروهای مصرفی خود را به هنگام سفر با خود همراه داشته باشند تا در طول مسیر از آنها استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سلمان زاده اظهار کرد: موضوع آب و موادغذایی سالم مهم ترین مسئله بهداشتی است که زائرین باید به آن توجه جدی داشته باشند و در طول مسیر به طور حتم از آب و مواد غذایی مطمئن و بهداشتی استفاده کنند وبا تاکید بر مصرف غذای گرم توسط زائران در طول مسیر از آنها خواست تا به هیچ وجه از غذای سرد و مانده استفاده نکنند و غذایی را نیز با خود نبرند.

سلمان زاده با اشاره بر اهمیت استفاده از آب سالم و بسته بندی در طول مسیر پیاده روی تصریح کرد: کسانی که قصد پیاده روی دارند در طول مسیر آب بسته بندی و بهداشتی تهیه و مصرف کنند و به هیچ وجه از آب رودخانه و یا آبی که به شکل غیربهداشتی عرضه می شود ، استفاده نکنند.

 رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان ضمن تاکید بر مصرف نکردن سبزیجات و کاهو یادآور شد: مصرف آن دسته از میوه هایی که پوست آنها کنده می شود آن هم با رعایت نکات بهداشتی توصیه می شود.

سلمان زاده گفت: در طول دوره پیاده روی کسانی که همچون بیماران دیابتی مستعد زخم پا هستند در طول مسیر باید استراحت کافی داشته باشند  و از کفش مناسب و طبی استفاده کنند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به بارش های پاییزی که در سال های اخیر برای هموطنان مشکل تنفسی ایجاد کرده است، افزود: در صورت مواجه با بارندگی زائرین ضمن رعایت نکات لازم، سعی کنند در محیط های مسقف و سربسته قرار بگیرند و در زیر باران نمانند، کسانی که مشکلات تنفسی و آسم دارند به طور حتم باید ماسک و داروهایشان را به همراه داشته باشند.

رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان در ادامه بر رعایت چند مورد دیگر ، تاکید و توصیه کرد: زائران باید از ظروف مخصوص غذای گرم و لیوان های یکبار مصرف کاغذی ، پرهیز از خوردن غذاهای حساس همچون سالاد اولویه و شیر برنج و به طور کلی غذاهای که در آنها شیر و تخم مرغ استفاده می شود، استفاده از شیر داغ و جوشیده برای استفاده در طول مسیر پیاده روی، مصرف سبزی هایی که به شستشوی بهداشتی آنها اطمینان دارند، استفاده از دوغ و ماست پاستوریزه و بسته بندی شده به جای مصرف دوغ و ماست محلی، مصرف و به همراه داشتن آبلیمو و لیمو از سوی زائران به منظور جلوگیری از ابتلاء به مسمومیت غذایی، شستشوی دست ها قبل و بعد از هر وعده غذایی به مدت ۶۰ ثانیه و به روش درست و صحیح به منظور مقابله با بیماری آنفولانزا و به همراه داشتن ژل ضدعفونی کننده دست ها از سوی زائرانی که قصد عزیمت به عراق و شرکت در پیاده روی اربعین را دارند.

سلمان زاده افزود: در مورد بیماران تنفسی چنانچه در طول مسیر دچار مشکلی شدند به نزدیکترین پایگاه سلامت اطلاع دهند ضمن آنکه از کسانی که عطسه و سرفه می کنند با فاصله ۲ متری حرکت کنند در شب ها نیز در موکب هایی که دارای تهویه مناسب هستند، استراحت کنند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سلامت شیر علوم پزشکی فشار خون کفش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۸۰۱۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از ۱۰ برند رژ لب تا مکمل تقویتی مو ؛ این محصولات را نخرید، تقلبی است 

به گزارش همشهری آنلاین، ایران رتبه هفتم جهان و رتبه دوم منطقه در مصرف محصولات آرایشی و بهداشتی را دارد و ارزش بازار این محصولات در کشور بین ۶۵ تا ۷۰ هزار میلیارد تومان است. اما دغدغه جدی متولیان نظام سلامت از این بازار پررونق، جولان محصولات قاچاق و تقلبی است که سلامت مصرف‌کنندگان را نشانه گرفته است.

نکته‌ای که دکتر محمود آل‌بویه، مدیرکل فراورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو هم به آن تاکید کرده و گفته اقلام آرایشی و بهداشتی یکی از بخش‌های مهم مصرفی آحاد جامعه محسوب می‌شوند و از میانگین بالایی در میزان مصرف در کشور برخوردارند. اما چالش عمده ما در حوزه محصولات آرایشی و بهداشتی بحث قاچاق است.

پیش از این هم محمدعلی گرجی، رئیس کمیسیون انجمن صنایع شوینده، آرایشی و بهداشتی نسبت جولان محصولات قاچاق و تقلبی در بازار مصرف کشور هشدار داده بود و گفته بود: در حوزه آرایشی، بیشتر با محصولاتی نظیر رژ لب جامد و مایع، سایه چشم، پنکک، کرم پودر و محصولاتی از این قبیل مواجهیم و ۸۵درصد نیاز کشور در این زمینه در اختیار محصولات قاچاق و تقلبی است. قاچاق این محصولات برای واردکنندگان غیرمجاز به صرفه است و معمولا نیز از آنها استقبال می‌شود.

حالا دفتر نظارت بر اجرای استاندارد صنایع غیرفلزی از غیراستاندارد بودن ۱۰ برند رژلب در کشور خبر داده و اعلام کرده در فرآیند ارزیابی انطباق از ۲۰ نمونه رژلب موجود در بازار (۱۰ نمونه جامد – ۱۰ نمونه مایع) آزمون‌های فساد پذیری، وضعیت ظاهری، نقطه نرمی (مربوط به نمونه‌های جامد)، پایداری حرارتی، وجود ذرات خارجی، فلزات سنگین و آرسنیک صورت گرفت.

این محصولات تقلبی است

بر اساس اعلام این دفتر، در این ارزیابی، رژلب‌های مایع با برند flormar، ROOBYSIMA،LUXURY،DAMAS، BIO، ARCANCIL، NSTYLE، LIDO، KAPRA، JUXI و رژلب‌های جامد با برند GOLDENROSE، DOOB، JINO، MAJULAN، SIORE، BARISH، BKA، CALISTA، CONFEST، RUBISUN مورد ارزیابی قرار گرفتند و در نهایت ویژندهای جامد شامل RUBISUN، CONFEST، CALISTA، BKA، BARISH و ویژندهای مایع شامل ARCANCIL، BIO، DAMAS، LUXURY و ROOBYSIMA در آزمون مهم فسادپذیری که با سلامت مصرف‌کننده در ارتباط است، مغایر با استاندارد ملی مربوطه اعلام شدند.

نه تنها حوزه محصولات آرایشی - بهداشتی، که همین چند روز پیش هم سازمان غذا و دارو دستور جمع‌آوری یک مکمل تقویتی رشد مو را صادر کرد. براساس این ابلاغ تاکید شده بود که مکمل تقویتی رشد مو PHYTO از سطح بازار جمع‌آوری شود چون این مکمل هم مانند بسیاری از محصولات قاچاق از جمله آرایشی-بهداشتی از مجاری غیرقانونی وارد کشور شده و از طریق آنلاین شاپ‌ها و شبکه‌های مجازی به فروش می‌رسد.

بیشتر بخوانید

راهنمای تشخیص کالای اصل از تقلبی

اثرات جبران ناپذیر افراط در استفاده از رژ لب وجود مواد مخدر در فرآورده‌های پزشکی و بهداشتی کلاه پیج‌های اینستاگرامی و تلگرامی لوازم آرایشی خارجی سرتان نرود کالای تقلبی، برند ایران ندارد

محمدرضا بحیرایی، رئیس انجمن واردکنندگان فرآورده‌های بهداشتی و آرایشی ایران درباره چرایی رشد تقاضا و عرضه محصولات فیک و قاچاق در بازار می‌گوید: کالای فیک و قاچاق ساخت ایران نیست و نام ایرانی هم ندارد. در برخی موارد این محصولات در زیرپله‌ها با نام برندهای خارجی تولید و روانه بازار می‌شوند و تولید این محصولات با رشد نگران‌کننده‌ای همراه است که سلامت جامعه را تهدید می‌کند.

او درباره عوارض مصرف کالاهای غیراصل هم عنوان می‌کند: نمی‌توان به طور دقیق درباره عوارض مصرف پیش‌بینی کرد اما قطعاً نمی‌توانیم و نباید هم از عوارض جانبی محصولات غیراصل غافل باشیم چراکه این غفلت، سلامت جامعه را به خطر می‌اندازد. البته براساس گزارش‌هایی که سازمان مبارزه با کالای قاچاق در کشور جمع‌آوری و منتشر کرده، برخی افراد به دلیل استفاده از محصولات فیک و قاچاق مرتبط با چشم نابینا شدند که جای نگرانی دارد.

کد خبر 848306 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها استاندارد قاچاق خبر مهم سازمان غذا و داروی ایران لوازم آرایشی

دیگر خبرها

  • ارائه تسهیلات در مرزهای گمرکی/ روان سازی امور گمرکی زائران اربعین حسینی
  • برپایی ۱۷۰ موکب از استان اصفهان در عراق برای زائران اربعین
  • توسعه پارکینگ اربعین در شلمچه
  • پیش‌بینی برای حضور ۳۰ میلیون زائر در اربعین سال جاری
  • از ۱۰ برند رژ لب تا مکمل تقویتی مو ؛ این محصولات را نخرید، تقلبی است 
  • آغاز فعالیت ستاد اربعین وزارت تعاون در سیستان و بلوچستان
  • پیش‌بینی برای حضور ۳۰ میلیون زائر در اربعین امسال
  • تبادل نظر ایران و عراق درباره برگزاری مراسم اربعین در مرز خسروی
  • پیش بینی تردد ۵۰ درصدی زائران عتبات از مرز خسروی در اربعین ۱۴۰۳
  • پیش بینی تردد ۵۰ درصدی زائران عتبات از مرز خسروی دراربعین ۱۴۰۳