Web Analytics Made Easy - Statcounter

وقتی سیاستمدارای بی‌اخلاق پشت موادمخدر می‌روند تا قدرتشان را با خمار کردن جوان‌های این مملکت نشان دهند؛ کنایه سنگین سریالی است که شب‌ها از شبکه یک سیما روی آنتن می‌رود. ۱۵ مهر ۱۳۹۸ - ۱۹:۳۸ فرهنگی رادیو و تلویزیون نظرات - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، امروز رویدادهای مختلفی روی آنتن رادیو و تلویزیون می‌آید که در این بسته خبری مروری بر آنها داریم:

کنایه سنگین «ترور خاموش» به سیاستمداران پشت‌پرده توزیع مواد مخدر

«ترور خاموش» روی آنتن شبکه یک سیما می‌رود؛ سریالی که فارغ از مواد مخدر، مسائل حاشیه‌نشینی و طلاق، نگاهی به امروز جامعه هم دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچون کنایه‌ای که در قسمت جدید «ترور خاموش» شاهد آن بودیم؛ "وقتی سیاستمدارای بی‌اخلاق پشت مواد مخدر می‌رن تا قدرتشون رو با خمار کردن جوان‌های این مملکت نشون بدن حرف از رایزنی خنده‌داره... تنها راه سم‌زدایی از جامعه خانواده‌هان... راه دومی هم وجود نداره..."

بیش از 42 درصد از مردم اخبار را از تلویزیون می‌بینند

مرکز تحقیقات سازمان صدا‌ و سیما در ادامه نظرسنجی خود درباره میزان استفاده مردم از تلویزیون وسایر رسانه‌ها به موضوع مهم پیگیری اخبار و برنامه‌های سیاسی پرداخته است که بر این اساس مشخص شد :42.2 درصد از مردم فقط از سیمای جمهوری اسلامی ،9.2 درصد فقط از سایر رسانه‌ها و 20.2 درصد هم از سیمای جمهوری اسلامی و هم از سایررسانه‌ها اخبار و برنامه‌های سیاسی را دنبال می‌کنند.

به گزارش روابط عمومی رسانه ملی، بر اساس این نظرسنجی غیر از شبکه‌های سیما ،14.2 درصد از مردم بیشتر از شبکه‌های اجتماعی، 8.5 درصد از ماهواره، 6 درصد از پایگاه‌های خبری و اینترنتی، 3 درصد از رادیو و 1.8 درصد هم از روزنامه‌ها و مجلات برای پیگیری اخبار و برنامه‌های سیاسی استفاده می‌کنند.

در میان شبکه‌های سیما هم 30 درصد از شبکه یک، 23.5 درصد از شبکه دو، 20 درصد از شبکه خبر، 12.6 درصد از شبکه سه و 11.5 درصد هم از شبکه استانی، اخبار و برنامه‌های سیاسی را دنبال می‌کنند.

حسام منظور: اهتمام به کارهای اقتباسی در تلویزیون لازم است/ چرا در سریال‌سازی به ادبیات‌مان رجوع نمی‌کنیم؟خبرهای کوتاه رادیو و تلویزیون| 50 درصد مردم بیننده سریال‌های تلویزیون‌اند/ برنامه جعبه موسیقی در رادیو نمایششروع فیلم‌های هفته پلیس در تلویزیون

میانگین مدت تماشای اخبار و برنامه‌های سیاسی از سیمای جمهوری اسلامی ایران در میان مخاطبان 40 دقیقه در شبانه‌روز و از سایر رسانه‌ها نیز در کل نصف میزان میانگین تماشای مخاطبان سیمای جمهوری اسلامی در شبانه‌روز، یعنی 20 دقیقه است.

پذیرایی در پایتخت با رادیو نمایش

علاقه‌مندان به نمایش‌های رادیویی می‌توانند هر روز شنونده نمایش «پذیرایی در پایتخت» از رادیو نمایش باشند. این نمایش رادیویی را مریم تاجیک نوشته و در خلاصه داستان آن آمده است: غلام‌علی فرزند براتعلی، روستازاده‌ای است که با پدر، مادر، برادرش چراغعلی و سه خواهرش به نام‌های تاج دولت، نیم تاج و تاج ماه زندگی می‌کند. پس از اعلام اصلاحات ارضی در 6 بهمن 1342، روستائیان که دیگر مالکی بالای سر آنان نیست، با هم اختلاف و نزاع پیدا می‌کنند و پاره‌ای از آنان به طمع شغل و امکانات بهتر به سمت پایتخت هجوم می‌برند...

در این نمایش رادیویی، رضا عمرانی، بهادر ابراهیمی، امیر زنده دلان، اکبر ملایی و تعداد دیگری از هنرمندان اداره‌کل هنرهای نمایشی رادیو به ایفای نقش می‌پردازند.

نمایش «پذیرایی در پایتخت» به کارگردانی مهرداد مهماندوست، تهیه‌کنندگی ژاله محمدعلی، صدابرداری رضا محتشمی و افکتوری نازنین حسن‌پور، هر روز ساعت 11:30 از رادیو نمایش پخش می‌شود.

پخش «فاکتور هشت» با دوبله انگلیسی در آی‌فیلم

پخش مجموعه تلویزیونی «فاکتور هشت» با دوبله انگلیسی، از سه‌شنبه 16 مرداد در آی‌فیلم انگلیسی آغاز می‌شود.

مجموعه تلویزیونی «فاکتور هشت» ساخته رضا کریمی محصول شبکه یک سیما است که برای آی‌فیلمی‌های انگلیسی‌زبان این شبکه به نمایش گذاشته می‌شود.

داستان این مجموعه درباره داروی فاکتور هشت است که دکتر ایرانمنش، فوق‎تخصص خون که پزشک بیماران هموفیلی است و به سبب اینکه پسر 6 ساله‌اش بیمار و ناقل همین بیماری است، با انگیزه بسیار، تحقیقات گسترده‌ای در زمینه تولید بومی آن انجام می‌دهد. او در کنگره‌ای بین‌المللی با ارائه مقاله‌ای شرکت می‎کند و مقاله‌ او به عنوان مقاله‌ برگزیده انتخاب می‌شود، اما...

قطب‌الدین صادقی، ستاره اسکندری، امیرکاوه آهنین‌جان، لادن طباطبایی، ایرج راد، بهزاد خداویسی، حسن جوهرچی، پژمان بازغی، کوروش سلیمانی و فریبا نادری بازیگرانی‌اند که به ایفای نقش در این سریال پرداخته‌اند.

«فاکتور هشت» از سه‎شنبه هر شب ساعت 21 به‌‌وقت GMT و 1:30 به‌وقت تهران روی آنتن می‌رود.

سهراب سپهری در قاب «شب شعر» تلویزیون

برنامه «شب شعر» با اجرای محمود اکرامی ساعت 23 روز دوشنبه (15 مهرماه) به سهراب سپهری و اشعار این شاعر معاصر اختصاص دارد.

این برنامه با حضور علی‌رضا بهرامی (شاعر و روزنامه‌نگار) در بخش نقد هفته و سیداحمد نادمی (شاعر و پژوهشگر) و ارتباط تلفنی با مصطفی علی‌پور (شاعر و پژوهشگر) راهی آنتن می‌شود.

«شب شعر» از مجموعه شب‌های هنر به تهیه‌کنندگی کوروش انصاری، محصول گروه ادب و هنر شبکه چهار سیماست که دوشنبه‌ها ساعت 23 به صورت زنده از شبکه چهار سیما پخش می‌شود.

«مختارنامه» می‌رود، «امیرکبیر» می‌آید

مجموعه تلویزیونی «امیرکبیر» محصول سال 1364 به کارگردانی سعید نیک‌پور از 18 مهرماه روی آنتن شبکه چهار سیما می‌رود.

«امیرکبیر» یکی از سریال‌های محبوب دهه 60 تلویزیون در ژانر تاریخی است که پرویز زاهدی فیلمنامه آن را نوشته و سعید نیکپور آن را کارگردانی کرد.

نیکپور خودش در این سریال در کنار ایرج راد، محمد مطیع، فخری خوروش، ژاله علو، رضا فیاضی، فخرالدین صدیق شریف، شمسی فضل‌الهی، پرویز پورحسینی، هادی مرزبان، غلام‌رضا طباطبایی، سروش خلیلی، حمید مهرآرا، علی رامز، غلامحسین لطفی و محمد عمرانی به نقش‌آفرینی پرداخته است.

این مجموعه تلویزیونی سال 1363 ضبط و پخش آن از اردیبهشت ماه سال 1364 از شبکه یک شروع شد.

در خلاصه داستان سریال امیرکبیر آمده است:

امیرکبیر، یکی از صدر اعظم‌های ایران در دوره ناصرالدین‌شاه قاجار، اصلاحات کشور را اندکی پس از رسیدن به صدارت آغاز می‌کند. به دستور او مدرسه دارالفنون برای آموزش علوم و فنون جدید در تهران تأسیس می‌شود و روزنامه وقایع اتفاقیه را راه‌اندازی می‌کند. تصمیمات و قوانین وضع شده جدید به مذاق درباریان خوش نمی‌آید و امیرکبیر با توطئه اطرافیان شاه از مقام خود برکنار و به کاشان تبعید می‌شود و …

آخرین قسمت از مجموعه تلویزیونی «مختارنامه» چهارشنبه (17 مهرماه) از شبکه چهار سیما پخش می‌شود و از پنجشنبه (18 مهرماه)، هر شب 12 بامداد سریال «امیرکبیر» روی آنتن می‌رود. این سریال هر روز ساعت 18 بازپخش می‌شود.

انتهای پیام/

R1515/P/S4,1430/CT1 واژه های کاربردی مرتبط آی فیلم شبکه چهار شبکه یک رسانه ملی تلویزیون

منبع: تسنیم

کلیدواژه: آی فیلم شبکه چهار شبکه یک رسانه ملی تلویزیون آی فیلم شبکه چهار شبکه یک رسانه ملی تلویزیون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۸۱۶۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سری جدید برنامه‌های «مهمانی» و «برمودا» ساخته می‌شود

بنا به آمار جدید مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) که با ۱۷۱۵ نفر در فروردین سال جاری به شیوه تلفنی مصاحبه شده، به ترتیب ۳۶.۹ درصد از مصاحبه شونده‌های ایرانی برنامه «مردان آهنین»، ۳۴.۷ درصد برنامه «زندگی پس از زندگی»، ۳۴.۲ درصد برنامه «محفل»، ۳۲.۳ درصد برنامه «شب خوش»، ۳۱.۸ درصد برنامه «فوتبال برتر»، ۲۹.۷ درصد برنامه «پانتولیگ» و ۲۶.۵ درصد برنامه «معرکه»، ۲۴.۵ درصد برنامه «مهمانی»، ۲۱.۳ درصد برنامه «ماه خدا»، ۱۸.۸ درصد برنامه «ماه من»، ۱۷.۲ درصد برنامه «ایران دوست داشتنی»، ۱۶ درصد برنامه «پاورقی» و ۱۲.۱ درصد برنامه «برمودا» را دیده‌اند.

سید محمدرضا خوشرو، مدیر شبکه نسیم در گفتگو با خبرنگار ما از ساخت جدید برنامه‌های «مهمانی»، «برمودا» و حضور فرزاد حسنی در یک برنامه مسابقه‌ای خبر داد. 

مدیر شبکه نسیم درباره رویکرد شبکه‌ها مبنی بر استفاده از چهره‌ها در برنامه‌های تلویزیونی توضیح داد: تلویزیون بخاطر ماهیت تصویری‌اش مبتنی بر چهره است. از آنجایی که ذات تلویزیون تصویری بودنش است، چهره‌ای که ناشناخته است، به چهره شناخته شده تبدیل می‌شود. میزان همذات پنداری مخاطب هم با چهره شناخته بیشتر است. البته در مقاطع گذشته می‌دیدیم تلویزیون خودش را تسلیم برخی از چهره‌ها کرده است و در مقاطعی سلبریتی محوری رایج بوده است.

خوشرو ادامه داد: آنچه که در سند تحول سازمان صداوسیما اشاره شده، استفاده از ظرفیت چهره‌ها و چهره‌سازی جدید است. حتماً باید از ظرفیت چهره‌ها در جای خودش استفاده کرد. بنا به سیاست‌های هر پلتفرم، شبکه‌های تلویزیونی و استودیو‌های بزرگ دنیا چهره یکی از عنصر‌های برنامه تلویزیونی یا سینمایی است. بسته به میزان تمایل چهره‌ها که بخواهند در چارچوب تلویزیون ادامه همکاری داشته باشند، امکان بکارگیری آنها مهیاست.

بازگشت فرزاد حسنی در قالب یک برنامه مسابقه محور

وی در پاسخ به این سوال که آیا آقای فرزاد حسنی، بازیگر و مجری تلویزیون را دوباره در قاب شبکه نسیم و نه فقط به صورت ویژه برنامه خواهیم دید؟ گفت: بله، ان‌شاء‌الله در قالب یک مسابقه حضور خواهند داشت. 

مالکیت عروسک‌های «مهمونی» به عهده صاحبان آنهاست

مدیر شبکه نسیم در پاسخ به این سوال که از آنجایی که هر تولیداتی در صداوسیما انجام شود، مالکیتش با صداوسیماست، مالکیت عروسک‌های «مهمونی» به چه صورت است؟ آیا تمایل دارید فصل دوم مجموعه تلویزیونی «مهمانی» ساخته شود؟ گفت: مالکیت عروسک‌های مجموعه «کلاه قرمزی» با صداوسیماست. در مجموعه تلویزیونی «مهمانی» از ترکیب عروسک‌های «مهمونی» شبکه نمایش خانگی و «کلاه قرمزی» استفاده شده است. تهیه‌کننده و کارگردان «مهمونی» که مالکیت بر عروسک‌ها داشتند تصمیم گرفتند از عروسک‌های متعلق به خودشان در برنامه تلویزیونی استفاده کنند. مثلاً وقتی تلویزیون حق پخش یک فیلم سینمایی را می‌خرد، مالکیت فیلم متعلق به صداوسیما نیست. بنایمان ادامه دادن «مهمانی» است.

برنامه «برمودا» ادامه می‌یابد

خوشرو در پاسخ به این سوال که بنا به ساخت فصل دوم برنامه «برمودا» با اجرای کامران نجف‌زاده را دارید؟ بیان کرد: بله.

 مدیر شبکه نسیم در تشریح گفته‌های خود مبنی بر اینکه در‌های تلویزیون به روی طنزپردازان باز است، گفت: ما در شبکه نسیم متناسب با سند سازمان صداوسیما موظف هستیم که بستر‌های متفاوتی ایجاد کنیم، تا استعداد‌های طنز بتوانند در گوشه و کنار کشور ظهور و بروز داشته باشند. چندین برند در حوزه طنزپردازی طراحی شد، که برخی موفق و تعدادی کمتر موفق شدند. مثلاً برنامه «بگو بخند» در حوزه شعر، نمایش طنز و استنداپ فعالیت می‌کند. این برنامه می‌تواند به محفلی برای طنزپردازان و آکادمی طنز تبدیل شود.

وی ادامه داد: در فصل جدید برنامه «خوش نمک» شاهد رقابت بین کسانی هستیم که خودشان را بانمک می‌دانند. افراد و گروه‌هایی که خودشان را بانمک می‌دانند می‌توانند خودشان را در معرض قضاوت تماشاچی‌ها و داوران برنامه قرار دهند. برنامه‌های «خط رو خط» و «جورچین» هم جزو برند‌های طنز آیتمی شبکه است.

مدیر شبکه نسیم در پاسخ به این سوال که حضورتان در هشتمین جشنواره «طنز پهلو» می‌تواند نوید استفاده از ظرفیت طنزپردازان در شبکه نسیم را بدهد؟ گفت: بله، ما مدام رصد می‌کنیم تا استعداد‌های طنز را شناسایی کنیم. سال‌های سال بود که فقط مدل خاصی از طنز در تلویزیون حضور داشت. در برنامه «خندوانه» مسابقه‌ای برای استعدادیابی به نام «خنداننده شو» تعبیه شد، تا استعداد‌های جدید بتوانند بروز یابند. ما الان مسابقه «خنداننده شو» را در قالب برنامه‌ای مجزا به نام «بگو بخند» ایجاد کردیم، تا یک برنامه اختصاصی استعدادیابی در حوزه طنز باشد. ما معتقدیم هزاران نفر در کشور هستند، که استعداد طنز دارند.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری رادیو تلویزیون

دیگر خبرها

  • سری جدید برنامه‌های «مهمانی» و «برمودا» ساخته می‌شود
  • پیشنهاد تماشای «افعی تهران» در تلویزیون
  • «قصه های مجید» و «معصومیت از دست رفته»؛ تدارک تلویزیون برای آخر هفته
  • صدای ماندگار رادیو خاموش شد/ مسعود اسکویی درگذشت
  • صدای خاص رادیو خاموش شد
  • ر ادیو تمام قد به احترام معلمان ایستاده
  • سرو مشروبات الکلی در سریال «هفت سر اژدها» جنجال‌برانگیز شد
  • مستند «مسئله حجاب» به تلویزیون رسید + ساعت پخش
  • کارگردان مشهور ایرانی: تلویزیون نمی‌بینم!
  • کنایه سنگین به دولت رئیسی؛ ژست کنترل تورم نگیرید، نتوانستید