Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی عصر دوشنبه در جلسه‌ای با استانداران تهران، قم و البرز، ضمن استماع گزارش‌های آنان در مورد وضعیت این سه استان در بخش‌های مختلف، با تاکید بر ضرورت تعامل و ارتباط نزدیکتر استانداران با مردم و تلاش برای تسریع در حل مشکلات آنان گفت: با توجه به شرایط تحریم مردم با مشکلاتی مواجه‌اند و وظیفه مسئولین و بویژه استانداران این است که در کنار مردم باشند و برای حل مشکلات آنها برنامه‌ریزی و تلاش کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، رئیس جمهوری با بیان اینکه «دولت تلاش کرده است کالاهای اساسی مورد نیاز مردم را تامین کند»، اظهار داشت: استانداران باید در حمایت از تولید، در مسیر رفع مشکلات بنگاه‌های اقتصادی و افزایش میزان اشتغال بیش از پیش بکوشند.

روحانی با اشاره به محورهای گزارش‌های هر یک از استانداران در زمینه روند اجرای پروژه‌ها و طرح‌های دولت در این استان‌ها، بر هوشمند‌سازی شهرها برای تسریع و آسان کردن اداره و مدیریت شهرها تاکید کرد و گفت: دولت الکترونیک سریعتر باید کامل شود تا روند امور و رفع حل مشکلات مردم سرعت بیشتری یابد.

رئیس جمهوری موضوع ساخت مسکن و اصلاح بافت‌های فرسوده را یکی از سیاست‌های اصلی دولت برشمرد و تاکید کرد: این طرح باید در استان‌ها مورد توجه قرار گیرد و زمین‌های دولتی باید در پیشبرد این طرح مورد استفاده قرار گیرند.

روحانی با بیان سرمایه گذاری‌های کلان دولت طی 6 سال گذشته در حوزه حمل و نقل گفت: توسعه حمل و نقل به ویژه ریلی و جاده‌ای برای دولت مهم است و از جمله پروژه‌های مرتبط با اتوبان‌های شهرهای اطراف تهران و استان‌های مجاور باید هر چه سریعتر تکمیل شوند.

رئیس جمهور اهمیت حفظ محیط زیست و توجه به صنعت گردشگری را بار دیگر مورد تاکید قرار داد و اظهار داشت: محیط زیست در تمام کشور و بویژه شهرهای بزرگ از جمله تهران بسیار مهم است و در همین موضوع پسماند و فاضلاب تهران باید هر چه سریعتر ساماندهی شود.

روحانی همچنین استانداران را به ارتباط نزدیکتر با مراجع عظام و علما و بهره گیری از راهنمایی‌های آنان توصیه کرد.

«انوشیروان محسنی بندپی» استاندار تهران، «بهرام سرمست» استاندار قم و «عزیزالله شهبازی» استاندار البرز نیز در این جلسه گزارشی از مطالبات مردم و مسائل و مشکلات موجود در بخش‌های گوناگون استان‌های تحت مدیریت خود و روند اجرای مصوبات قبلی دولت و طرح‌ها و پروژه‌های مختلف بویژه در بخش‌های عمرانی، صنعتی، زیربنایی، فرهنگی، ورزشی و اقتصادی و نیز طرح‌ها و برنامه‌های آتی توسعه‌ای استان از جمله در راستای افزایش زمینه‌های اشتغال برای جوانان ارائه و بر ضرورت حمایت همه‌جانبه دولت از مسئولان اجرایی در استان‌ها تاکید کردند.
در این نشست، استاندار تهران با تشریح اقدامات انجام شده در این استان، ساماندهی پسماند و هوای پاک را از جمله مهمترین دغدغه‌های محیط زیستی مردم استان دانست.

انوشیروان محسنی بند پی همچنین ساخت تصفیه‌خانه‌های جدید برای تامین آب شرب استان تهران، توسعه 2 هزار تخت بیمارستانی در استان در سال جاری، افزایش کلاس‌های درس در تهران و همکاری بیشتر با خیرین مدرسه ساز و تسهیل حمل و نقل از تهران به شهرهای استان به ویژه حمل و نقل ریلی را مورد اشاره قرار داد.
بهرام سرمست استاندار قم نیز در این نشست با تاکید بر تعامل نزدیک مسئولین با مردم و حل مشکلات آنها، تلاش برای توسعه استان و معرفی فرصت های سرمایه‌گذاری، ایجاد تسهیلات برای زائران و تلاش برای برای حمایت از تولید و حل مشکلات بنگاه‌های اقتصادی را از جمله اقدامات استانداری در استان برشمرد.

تسهیل حمل و نقل جاده ای و ریلی، توجه ویژه به ایجاد اشتغال، حمایت از صادرکنندگان، تسریع در گازرسانی و تامین آب کشاورزی، تلاش برای حل مشکلات مردم، توجه به ایجاد مسکن برای نیازمندان و تکمیل مسکن مهر نیز از جمله نکاتی بود که از سوی عزیز الله شهبازی استاندار البرز در نشست با رییس جمهور مورد اشاره و تاکید قرار گرفت.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: پسماند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۸۲۵۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حداقل سهم مازندران در هیئت دولت، حضور یک وزیر کشاورزی یا ورزش از نخبگان این استان است

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از مازندران، روز سه‌شنبه ۴ اردیبهشت‌۱۴۰۳، علی بابایی کارنامی، نماینده مردم شهرستان‌های ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی پس از خوش‌آمدگویی به مهمانان آئین تودیع و معارفه استاندار مازندران با اشاره به انتخاب یوسف نوری، استاندار مازندران، بدون مشورت‌های لازم با مجمع نمایندگان استان، افزود: جلساتی در حین و پس از انتصاب با استاندار مازندران از سوی مجمع نمایندگان استان، انجام شد و با شناختی که از ایشان و خدمات ارزنده‌ای که در دولت سیزدهم داشتند دغدغه‌های نمایندگان با ایشان مطرح شد.

وی تصریح کرد: طبیعتاً وظیفه مدیریت استان با دولت است و نظارت بر این روند بر عهده نمایندگان مردم است.

بابایی با تقدیر از زحمات و تلاش‌های فراوان استاندار سابق در مقابله با مشکلات به طریق برنامه‌های ریشه‌ای و استراتژیک افزود: موضوعاتی مانند پسماند زباله، اقتصاد دریاپایه، حفاظت از جنگل، مدیریت تنش آبی، رفع مشکلات کشاورزی، مرکبات، مسکن، کاربری زمین، ساخت و ساز غیرمجاز، بیکاری و غیره از اولویت‌های مهم استان است که امیدواریم با برنامه‌های استاندار مازندران، به انها رسیدگی شود و در ابتدا برنامه‌های ناتمام استاندار سابق به اتمام برسد.

وی با درخواست از وزیر کشور، گفت: مشکلات استان را به هیئت دولت برسانید چون استان مازندران به دلیل شرایط اقلیمی و جغرافیایی خود، میزبان ۲۰ میلیون جمعیت شناور است و این امر نیازمند اختصاص بودجه‌های ملی است.

وی خاطرنشان کرد: به دلیل شرایط ویژه استان، لازم است که استاندار مازندران دارای اختیارات تام باشد تا بتواند تأثیرگذار باشد و بتواند موضوعات فرا استانی را پیگیری و حل کند؛ اینگونه نمی‌شود که درآمد استانی باشد ولی ارائه خدمات، کشوری باشد.

وی با تاکید بر لزوم مدیریت تنش آبی موجود در استان، گفت: با وجود تلاش‌های فراوان استاندار سابق، همچنان کشاورزان مازندرانی مشکلاتی دارند، به عنوان مثال حداقل ۳ هزار و ۵۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی استان به دلیل تنش آبی به زیر کشت نرفت؛ حال آن‌که واردات بی‌رویه برنج هم به مشکلات آنان می‌افزاید.

بابایی ضمن اشاره‌ به تصویب منطقه آزاد مازندران، اضافه کرد: منطقه آزاد مازندران، تصویب شد اما نتیجه آن باید به سفره مردم بیاید و مردم، عایدی آن را حس کنند و لازم است که دولت در این زمینه کمک کند.

خبرنگار: مجتبی نجاتی

انتهای پیام/

کد خبر: 1228250 برچسب‌ها مجلس شورای اسلامی کشاورزی

دیگر خبرها

  • تقسیم استان تهران به دو استان شرقی و غربی در حال پیگیری است
  • پایتخت تقسیم می شود؟
  • سمنان پیشرو در نهضت ملی مسکن/ ۱۹ هزار واحد مسکونی در دست ساخت است
  • دولت قانون ساماندهی اجاره بها را تا قبل از شروع فصل جا به جایی مستاجران اجرایی کند
  • ۱۲۷ هزار شورا در کشور مشغول خدمت به مردم هستند
  • لزوم تغییر رویکرد خدماتی به اجتماعی در شهرداری‌ها
  • اقدامات دولت سیزدهم بر اساس نیاز خراسان شمالی بوده است
  • تاکید امامان جمعه استان بر رفع مشکلات جامعه کارگری
  • حداقل سهم مازندران در هیئت دولت، حضور یک وزیر کشاورزی یا ورزش از نخبگان این استان است
  • لزوم کاهش مصرف کیسه‌ها و ظروف یکبار مصرف پلاستیکی