Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-02@03:48:16 GMT

کره شمالی به آمریکا و چند کشور اروپایی هشدار داد

تاریخ انتشار: ۱۵ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۳۸۲۷۱۰

به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری رویترز، کره شمالی دوشنبه‌شب به آمریکا، آلمان، انگلیس و فرانسه هشدار داد که طرح موضوع آزمایش‌های موشکی این کشور در شورای امنیت سازمان ملل متحد سبب تقویت تلاش پیونگ‌یانگ برای دفاع از حاکمیت ملی خود می‌شود.

شورای امنیت قرار است روز سه‌شنبه نشست محرمانه‌ای درباره اعلام کره شمالی مبنی بر آزمایش یک موشک بالستیک زیردریایی‌پرتاب در هفته گذشته برگزار کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«کیم سونگ» سفیر کره شمالی در سازمان ملل گفت: ما می‌دانیم که آمریکا پشت این حرکت ناپاک آلمان، انگلیس و فرانسه است. ایالات متحده و پیروانش باید بدانند که اگر مسئله اقدامات حاکمیتی ما را در نشست شورای امنیت سازمان ملل مطرح کنند، خواست ما برای دفاع از حاکمیت ملی خود را تقویت می‌کنند.

خبرگزاری مرکزی کره شمالی روز پنجشنبه اعلام کرد آکادمی علوم دفاعی این کشور بامداد چهارشنبه نوع جدیدی از موشک بالستیک «Pukguksong-۳» را در آبهای خلیج وونسان به صورت عمودی به سمت دریای شرقی پرتاب کرده است.

این خبرگزاری افزود: موفقیت آمیز موشک بالستیک از زیر دریایی از اهمیت زیادی برخوردار است، زیرا این اقدام در راستای قدرت بازدارندگی تهاجم نیروهای خارجی به کره شمالی و افزایش توان دفاعی کشور بسیار مهم است.

کره شمالی آخرین بار در سال ۲۰۱۶ میلادی یک موشک بالستیک زیردریایی از نوع Pukguksong-۱ را در ساحل شرقی آزمایش کرد که حدود ۵۰۰ کیلومتر پرواز کرد.

دوره تازه مذاکرات آمریکا و کره شمالی این بار در سطح کارشناسی روز شنبه در استکهلم پایتخت سوئد آغاز شد، اما بعد از چند ساعت کره شمالی اعلام کرد این مذاکرات را با توجه به اینکه آمریکا هیچ پیشنهاد جدیدی ارایه نکرده است ترک می کند.

به رغم انصراف کره شمالی از ادامه مذاکره با تیم دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا و اظهار ناامیدی کاخ سفید در ساعات اولیه بعد از توقف مذاکرات، وزارت خارجه آمریکا چند ساعت بعد با صدور بیانیه ای خاطر نشان کرد مذاکرات خلع سلاح هسته ای به طور مثبت برگزار شد و حتی آمریکا دعوت سوئد برای دیدار مجدد در دو هفته را پذیرفت.

دور اول مذاکرات هسته‌ای میان رئیس‌جمهوری آمریکا و  رهبر کره شمالی در سال ۲۰۱۸ در سنگاپور برگزار شد که نتیجه‌ای در برنداشت.

دور دوم مذاکرات نیز در «هانوی» پایتخت ویتنام برگزار شد که به شکست ختم شد، ترامپ و کیم بار سوم در منطقه غیرنظامی در مرز دو کره دیدار کردند و از آن به بعد به دلیل عدم پایبندی واشنگتن به تعهداتش در مقابل کره شمالی، هیچ‌گونه پیشرفتی در روابط دو کشور حاصل نشد است.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۸۲۷۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار نمایندگان فتح و حماس در چین/ پیشرفت مذاکرات مثبت بود

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از جروزالم پست، چین امروز سه‌شنبه اعلام کرد که اخیراً پکن میزبانی هیئت‌هایی از دو گروه «حماس» و «فتح» را به عهده داشته است.

به گفته «لین جیان» سخنگوی وزارت خارجه چین، دو طرف برای انجام گفتگو‌های عمیق و صریح درباره پیشبرد مذاکرات آشتی گروه‌های فلسطینی، میهمان پکن بودند.

لین در ادامه افزود: نمایندگان جنبش آزادیبخش فلسطین (فتح) و جنبش مقاومت فلسطین (حماس) پیشرفت مثبتی در گفتگوهایشان داشته‌اند.

بنابر اعلام وزارت خارجه چین، دو هیئت تمایل سیاسی خود را برای تحقق آشتی از طریق مذاکره بیان و درباره ادامه گفتگو برای تحقق وحدت فلسطینی در نزدیک‌ترین زمان ممکن توافق کردند.

این وزارتخانه افزود: نمایندگان حماس و فتح به توافقی درباره ایده‌ها برای گفتگو‌های آینده دست یافتند.

چهار روز پیش که خبر برگزاری این نشست رسانه‌ای شد، «وانگ ونبین» سخنگوی ارشد وزارت خارجه چین، اعلام کرد: پکن از تقویت اقتدار حکومت ملی فلسطین و همچنین همه جناح‌های فلسطینی در راستای آشتی و افزایش همبستگی از راه گفتگو و مشورت حمایت می‌کند.

این در حالی است که واشینگتن بااحتیاط تلاش‌ها برای ادغام فتح و حماس را دنبال می‌کند؛ چراکه حامی گروه اول است و دومی را تروریست می‌داند. بااین‌حال، به نظر می‌رسد که در سایه درک این واقعیت که نابودی حماس غیرممکن است، آمریکا هم ادغام فتح و حماس را به چشم یک راه‌حل می‌بیند.

این اولین بار بعد از شروع جنگ غزه است که هیئتی از حماس به چین می‌رود، اما ماه میلادی گذشته، یک مقام رسمی دولت پکن در قطر با «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی حماس دیدار کرد.

به نظر می‌آید که به‌رغم بی‌میلی، آمریکا هم رفته‌رفته با نقش چین در حل مناقشات خاورمیانه کنار می‌آید و ظاهراً در سفر هفته گذشته «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا به پکن، یکی از موضوعات موردگفتگو این بوده است که چین چگونه می‌تواند نقشی سازنده در حل بحران‌های جهانی ازجمله مناقشه‌های خاورمیانه ایفا کند.

انتهای پیام/

مریم خرمائی

دیگر خبرها

  • ان‌بی‌سی: دولت آمریکا با آتش‌بس غزه در پی مهار اعتراض‌های دانشجویی است
  • صدور هشدار زرد هواشناسی در خراسان شمالی
  • هشدار هواشناسی سطح زرد در خراسان شمالی صادر شد
  • ادعای کره جنوبی درباره ارتباط کره شمالی و جنبش حماس
  • سومین دور مذاکرات مربوط به توافقنامه امنیتی آمریکا و اوکراین
  • ساقط کردن ۶ موشک «اتکمز» آمریکا توسط ارتش روسیه/ «مغز متفکر پوتین»: اوکراین نباید وجود داشته باشد
  • تثبیت قیمت نفت در پی مذاکرات آتش‌بس در خاورمیانه
  • تجمع دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار در حمایت از خیرش اساتید و دانشجویان آمریکایی و اروپایی
  • دیدار نمایندگان فتح و حماس در چین/ پیشرفت مذاکرات مثبت بود
  • استولتنبرگ: آمریکا و متحدان اروپایی فقط وعده کمک به اوکراین داده‌اند