Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴در این نمایشگاه ۸۳ اثر از استادان بزرگ خوشنویسی کشور از جمله استادان امیرخانی، شیرازی، ملک زاده و بنی رضی رونمایی شد و این آثار به مدت ده روز از ساعت ۱۰ صبح تا ۱۸ عصر در معرض دید عموم و علاقه‌مندان قرار دارد.
مدیر کل امور موزه‌های سازمان میراث فرهنگی کشور در ابتدای این مراسم ضمن قدردانی از مدیران و مسئولان بانک ملی ایران به جهت برگزاری این نمایشگاه گفت: امروز به مسئولان بانک ملی ایران تبریک می‌گویم که جایگاه خود را به خوبی درک کرده اند و علاوه بر آن در جهت پیشرفت هنر و فرهنگ کشور تلاش می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
ضمن اینکه دیگر بانک‌ها و موسسات مالی کشور نیز باید دین خود را به تاریخ، فرهنگ و هنر کشور ادا کنند.
محمدرضا کارگر با بیان اینکه مهم‌ترین مشخصه ایران در باور جهانی میراث فرهنگی و تمدن کهن آن است، اظهار کرد: ایران ۱۱ هزار سال تمدن و فرهنگ مستمر دارد و از قرن پنجم نیز زیبانویسی و خوشنویسی جایگاه ویژه‌ای در کشور پیدا کرد و امروز خط به عنوان یکی از مهم‌ترین هنر‌ها مورد توجه است.
وی بیان کرد: خوشحالم که در عصری زندگی می‌کنیم که استادان بزرگی، چون استاد امیرخانی در آن زیست می‌کنند و این افراد ادامه نسل میراث معنوی ما و افرادی، چون حافظ و سعدی و... هستند.
همچنین غلامحسین امیرخانی از استاد به نام خوشنویسی معاصر کشور با بیان اینکه امروز ما در بانک ملی ایران و در جایی هستیم که یاد و خاطره آن از دیرباز در ذهن‌ها نقش بسته است، گفت: امروز با همت و لطف مدیران بانک ملی ایران گرد هم آمده ایم و باید از بزرگ مردانی که برای شکل گیری این بانک با عظمت زحمت کشیده اند، به نیکی یاد کنیم.
وی با اشاره به فرهنگ و تمدن مستمر ۱۱ هزار ساله در کشور ابراز کرد: در جایی همانند دبی از ۳ دهه پیش به فکر راه اندازی موزه افتادند تا بتوانند از این طریق حیثیتی برای خود به دست آورند در حالی که ما سفیران دائمی در سازمان ملل داریم و فرش شیخ صفی اردبیل در سر در ورودی موزه لندن نصب شده است.
استاد امیرخانی با بیان اینکه خط یک وسیله است که می‌تواند تجارب این نسل را به نسل دیگر منتقل کند، اضافه کرد: بیش از ۱۵۰ رشته هنری به عنوان هنر ملی در کشور به ثبت رسیده است، اما متاسفانه امروز تعداد کمی از این هنر‌ها زنده است و نهاد‌هایی که از این حیث احساس دین می‌کنند، باید از این امانات محافظت کنند.
همچنین سردیس استاد امیرخانی از سوی استاد غنی زاده نقاش و مجسمه ساز برجسته کشور در حضور استاد ساخته شد.
در ادامه، حاضران در مراسم از این نمایشگاه مشترک موزه بانک ملی ایران و آثار خوشنویسی و معرق کاری بازدید کردند.
موزه بانک ملی ایران در خیابان فردوسی، بالاتر از خیابان سرهنگ سخایی واقع است و در آن مجموعه‌ای ارزشمند از سکه ها، تابلو‌های نفیس خوشنویسی، فرش و مینیاتور، نقاشی‌های مدرن و کلاسیک، مسکوکات، اشیای قیمتی و کهن اهدا شده از طرف بانک‌ها و یا شخصیت‌های برجسته، آثار قلمزنی، ادوات و ابزار‌های تاریخی و قدیمی بانکداری و نیز اسناد معاملات بزرگ به نمایش درآمده است.   منبع: پورتال بانک ملی ایران خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 موزه بانک ملی خوشنویسی معرق کاری بانک ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۸۲۷۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید رایگان از موزه‌ها برای معلم‌ها و استادان

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اعلام کرد: همزمان با روز معلم، بازدید از موزه‌ها، پایگاه‌ها و اماکن فرهنگی‌تاریخی برای معلم‌ها و استادان دانشگاه رایگان خواهد بود. 

براساس این اعلام وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت‌ماه، معلم‌ها، آموزگاران و استادان دانشگاه با ارائه کارت شناسایی مرتبط می‌توانند از موزه‌ها، پایگاه‌های میراثی و اماکن فرهنگی‌تاریخی در سراسر کشور، به صورت رایگان بازدید کنند.

ساعت کاری اماکن فرهنگی‌تاریخی در ۶ ماه نخست سال از ۹ تا ۱۸ است.

علاقه‌مندان به بازدید از موزه‌ها، پایگاه‌های میراث فرهنگی یا محوطه‌های تاریخی، با مراجعه به تارنما یا صفحه آنها در فضای مجازی، می‌توانند از ساعت دقیق فعالیت‌شان اطلاع یابند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بازدید رایگان از موزه‌ها برای معلم‌ها و استادان
  • ماجرای داغ حمایت هنرمندانه از غزه در ونیز/غرفه ایران رسما فعال شد
  • بانک سامان میزبان صادرکنندگان در نمایشگاه اکسپو ایران
  • موزه آذربایجان میزبان اشیای تاریخی موزه ایران باستان در روز موزه
  • برگزاری نشست هماهنگی برنامه ریزی برنامه‌های نمایشگاهی آثار نفیس موزه ایران باستان در استان ها
  • افتتاحیه نمایشگاه «در ستایش سعدی» در موزه خوشنویسی ایران
  • این رویداد در خدمت ایجاد مشارکت میان جامعه پژوهشگران برگزار شد
  • برنامه ریزی نمایشگاه آثار موزه ایران در آذربایجان شرقی
  • تقدیر از سه چهره تاثیرگذار تئاتر ایران در شب کارگردان
  • هفتاد اثر موزه شوش، مرمت شد