Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@22:39:33 GMT

علت مرگ مادر باردار اهل ارومیه مشخص شد

تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۳۸۴۹۶۶

علت مرگ مادر باردار اهل ارومیه مشخص شد

علت مرگ مادر باردار ارومیه ای در بیمارستان، بیماری پورپورای ترومبوتیک ترومبوسیتوپنیک و تاخیر در مراجعه بوده است.

در پی درج اخبار ضد و نقیضی در خصوص مرگ مادر باردار در فضای مجازی،به دلیل نقص دستگاه پلاسمافرزیس بیمارستان دکتر حسنی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان  در گفت و گو با خبرنگار ایسنا بابیان اینکه آنچه در فضای مجازی آمده به هیچ عنوان اصل واقعیت نیست گفت: بیماری TTP یک بیماری بسیار خطر ناکی است که در بسیاری از منابع پزشکی هم آمده که با مرگ و میر بالایی همراه است و هر چقدر مراجعه بیمار دیرتر باشد احتمال این مرگ و میر بالاتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: متاسفانه این بیمار چند روز بعد از شروع علایم به بیمارستان مراجعه کرده ولی تیم پزشکی سریعا فعال شده و بیمار بلافاصله توسط رزیدنت زنان و سپس توسط فوق تخصص زنان و متخصص داخلی ویزیت شده و آزمایشات لازم انجام شد و درخواست مشاوره فوق تخصص خون نیز شده که به هر حال تشخیص TTP داده شد.

دکتر حسنی اضافه کرد: چون یکی از کمکهایی که می تواند به این بیمار انجام گیرد پلاسمافرزیس است که درخواست آن نیز شده است ولی باید به این نکته نیز توجه داشت این بیماری مثل یک عمل جراحی نیست که فرض کنید مثلا شریان بیمار قطع شده و آن را ترمیم کنند و بیمار نجات پیدا کند بلکه این بیماری یک بیماری داخلی است که ممکن است هفته ها هم درمان کنید و نتیجه نگیرید.

وی تاکید کرد: اینکه از آغاز علایم بیماری چه مدت گذشته باشد بسیار مهم است و نهایتا همکاران فوق تخصص و پزشکان معالج تصمیم به انجام پلاسمافرزیس می گیرند . درخواست بیمار پلاسمافرزیس برای بیمار ساعت 11 شب انجام می گیرد و حتی رئیس دانشگاه تا ساعت 12 شب پیگیر موضوع بودند و با مدیر کل انتقال خون صحبت شده و گفتند که دستگاه فعلا خراب است و امکان پلاسمافرزیس نیست و تصمیم به اعزام بیمار به تبریز گرفته شد.

وی بابیان اینکه اینکه برخی علت مرگ مادر را نقص دستگاه پلاسمافرزیس قلمداد می کنند اصلا درست نیست ادامه داد: نقص فنی وقتی گفته می شود که مثلا بیمار به دستگاهی وصل بود و آن دستگاه دچار مشکل شده و باعث مرگ بیمار گردیده است و اصلا همچین چیزی وجود ندارد؛ از سوی دیگر اقدام درمانی پلاسمافرزیس اینگونه نیست که مثلا اگر دو ساعت دیرتر انجام گیرد بیمار فوت می کند و اگر دو ساعت زودتر انجام شود حتما بیمار نجات می یابد.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۸۴۹۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل مشکلات انتقال آب به دریاچه ارومیه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت، محمد جواد عسکری اظهار داشت: مسائل محیط زیسیت باید جزء اولویت‌های مهم دستگاه‌های دولت و دستگاه‌های اجرایی باشد، امروز اثرات کم توجهی به این حوزه را با مشکلات به وجود آمده مشاهده می‌کنیم و برای جبران این کم توجهی‌ها لازم است در قالب برنامه حرکت کنیم.   نماینده مردم داراب و زرین دشت در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه ۲۲۰ حکم مربوط به دستگاه‌های متولی در زمینه قانون هوای پاک وجود دارد که ۲۰ حکم آن اجرا شده، ۶۰ حکم ناقص اجرا شده و مابقی آن تاکنون اجرا نشده اند، ادامه داد: سالانه افراد زیادی به دلیل آلودگی هوا فوت کرده و یا با مشکلات جدی مواجه می‌شوند، دستگاه‌هایی که در زمینه اجرای قانون هوای پاک کم کاری کرده‌اند به عنوان مصداق ترک فعل به دستگاه قضائی معرفی کرده‌ایم.   وی با تاکید بر اینکه راهی جر ایجاد هم افزایی برای اجرای قانون هوای پاک نداریم، عنوان کرد: باید در کشور گفتمان محیط زیستی را ایجاد کنیم و همه عوام و خواص مسائل زیست محیطی را سرلوحه کار خود قرار دهند.   عسکری با بیان اینکه با پیگیری‌ها و نظارت‌های میدانی انجام شده مشکلات انتقال آب به دریاچه ارومیه را برطرف کردیم و روند احیا آن امیدی را ایجاد کرده است، گفت: باید مسائل محیط زیست را جدی‌تر از گذشته ببینیم، درحال حاضر مسائلی از قبیل آلودگی دریا‌ها و دریاچه‌ها با ورود فاضلاب را شاهد هستیم و از سوی دیگر شاهد خشک شدن دریاچه‌های آب شور هستیم که ریزگرد آنها خسارت زیادی را به همراه دارد.   وی با اشاره به اینکه باید مسائل محیط زیستی را به صورت جدی‌تر در کتاب‌های درسی آورده شود، افزود: واحد‌های تولیدی و معادن باید به تعهد خود در زمینه کنترل آلایندگی حاصل از فعالیت عمل کنند. وزارت نفت نیز باید در حوزه زیست محیطی به وظایف خود عمل کند و متاسفانه کم کاری این وزارتخانه پیگیری نشده است.   رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس با اشاره به نشست کمیسیون متبوع خود با رئیس سازمان حفاظت محیط زیست و تاکید بر اینکه باید حوزه محیط زیست را دانش بنیان کنیم، عنوان کرد: خوشبختانه در مناطق حفاظت شده با اقداماتی که صورت گرفته جمعیت قوچ، میش، کل، بز و گوزن زرد ایرانی درحال افزایش است که جای تقدیر دارد و باید این فعالیت‌ها باید تقویت و حمایت قانونی شوند.   وی با اشاره به اینکه آمادگی داریم تا هرگونه حمایتی را در زمینه تقنینی از سازمان حفاظت محیط زیست داشته باشیم، ادامه داد: کم بودن نیروی کار و محیط بان در سازمان حفاظت محیط زیست مشکل ساز است و باید هرچه سریع‌تر این کسری جبران شود.   عسکری با بیان اینکه باید برای کانون‌های ریزگرد‌ها اقدامات جدی و فوری انجام شود، تصریح کرد: در برخی نقاط کشت درخت اکالیپتوس با توجه به رشد سریع ترویج داده شده، اما باید توجه شود که این نوع درخت بسیار آب‌بر بوده و موجب از بین رفتن منابع آبی می‌شود.

دیگر خبرها

  • تقسیم عشق در زندگی زوج مبتلا به «ای‌ال‌اس»/بیماری جزیی از زندگیست
  • آغاز عملیات توسعه بخش دیالیز بیمارستان امام خمینی (ره) خاش
  • انجام نخستین عمل رادیکال نفروکتومی در بیمارستان شهید بهشتی تفت
  • ۱۳ مزرعه غیر فعال تولید مرغ مادر آرین احیا می‌شود
  • بیماران«ای‌ال‌اس» با امانت دادن تجهیزات به یکدیگر زنده‌اند
  • شناسایی و دستگیری عاملین نزاع و درگیری در ارومیه
  • التیام سریع زخم پای دیابتی با استفاده روزانه از یک محصول فناورانه ایرانی در منزل
  • اعزام بیمار قلبی از سلماس به ارومیه با بالگرد اورژانس هوایی
  • حل مشکلات انتقال آب به دریاچه ارومیه
  • سطح مبارزه علیه آفت سن گندم به یک میلیون و ۲۰۰ هزار هکتار رسید