Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرج اله براتی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان و واحد اهواز در گفت و گو با خبرنگار دانشگاه ایسکانیوز در خصوص توسعه رشته‌ها در سال تحصیلی جدید گفت: توسعه رشته‌ها با شورای گسترش دانشگاه است اما با توجه طرح آمایش استان‌های مختلف، رشته‌هایی که دانشجوی کمتری داشت را به رشته‌هایی که تعداد متقاضیان بیشتری دارد تغییر دادیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: بر اساس یک سری مطالعاتی که شورای استان‌ها صورت داده و به سازمان اعلام کردند، سازمان مرکزی دانشگاه برای برخی از رشته‌ها جا به جایی صورت داد. به طور مثال برخی از رشته‌ها را از استانی به استان دیگر و یا از واحدی به واحد دیگر جا به جا کرد. همچنین برخی از رشته‌های جدید که جذاب بوده و متقاضی بیشتری دارد را اضافه کردند.

او با بیان این که دانشجویان معمولا از رشته‌هایی استقبال می‌کنند که زمینه شغلی خوبی برای آن وجود داشته باشد اضافه کرد: به طور مثال مدیریت بیمه و مدیریت بانکی را به رشته ها اضافه کردیم چرا که متقاضی زیادی داشت. اما برخی از رشته‌ها که تکراری است و بازار خوبی نیز ندارد مورد استقبال قرار نگرفت بنابراین آن‌ها را حذف کردیم. البته برخی از رشته‌های تکراری مانند روانشناسی و مدیریت در شاخه های مختلف هنوز متقاضی خود را دارد.

براتی گفت: رشته‌های پرستاری و مامایی نیز متقاضی زیادی دارد اما وزارت بهداشت اجازه نمی‌دهد از یک ظرفیتی بیشتر دانشجو جذب کنیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان و واحد اهواز در بخش دیگری اس سخنان خود گفت: یکی از برنامه‌های ما در سال جدید جذب دانشجوی غیر ایرانی بود که امسال توانستیم حدود 500 دانشجوی عراقی را جذب کنیم. این دانشجویان بیشتر در مقاطع تحصیلات تکمیلی هستند.

او همچنین درباره بورس تحصیلی دانشجویان نیز گفت: مسائل مالی حتما باید بر اساس دستورالعمل‌های سازمان مرکزی صورت گیرد. بنابراین تخفیف شهریه را طبق بخشنامه انجام می‌‎دهیم. در واحد اهواز در حوزه دانشجویی کمیته‌ای با عنوان کمیته تخفیفات وجود دارد و بر اساس تشخیص این کمیته درصدی از تخفیف شهریه به دانشجویان تعلق می‌گرید. سال گذشته تا 15 درصد در تمام مقاطع تخفیف شهریه داشتیم.

انتهای پیام/

341 / 167

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۸۶۴۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد دانشکده‌های ویژه مادران در همه واحدهای دانشگاه‌ آزاد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، علی سروری‌مجد، قائم‌مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در بازدید از دانشکده ویژه مادران دانشگاه آزاد اسلامی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری، خواستار الگوگیری همه واحدهای دانشگاهی از این واحد دانشگاهی در ایجاد دانشکده‌های مختص بانوان شد و اظهار کرد:‌ با توجه به تأکید رئیس دانشگاه آزاد اسلامی دکتر طهرانچی و ظرفیت‌های موجود در واحد یادگار امام (ره) به‌زودی شاهد ایجاد رشته‌هایی که مورد اقبال و استقبال دانشجویان مادر در دانشکده بانوان است، خواهیم بود.

وی با خطاب قرار دادن مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) با تأکید بر راه‌اندازی مدرسه عالی مهارتی روان‌شناختی و مدرسه عالی مهارتی مادر و کودک در پردیس مادران افزود: آنچه از این واحد دانشگاهی انتظار می‌رود این است که به‌عنوان واحد نمونه در تأسیس دانشکده مختص بانوان، الگویی موفق برای سایر واحد‌ها در سطح کشور باشد.

قائم‌مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد: راه‌اندازی پردیس مادران و فعالیت‌هایی که در این حوزه صورت می‌گیرد نشان از توجه ویژه دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام(ره) نسبت به دانشجویان مادر است که این خود بسیار ارزشمند و جای قدردانی دارد.

سروری‌مجد گفت: دانشجو بودن معمولا شرایط خاصی دارد و فرد برای اینکه بدون دغدغه به تحصیل بپردازد، باید همه تمرکز خود را صرف درس خواندن کند؛ اما اشتغال، ازدواج و فرزندآوری شرایطی را برای دانشجو ایجاد می‌کند که گاهی ادامه مسیر برای دانشجویان با سختی و مشقت طاقت‌فرسایی همراه بوده به همین منظور ضرورت ایجاد امکانات و بستری مناسب برای ادامه تحصیل مادران اجتناب‌ناپذیر است. امیدوارم آنچه امروز به جمع‌بندی رسیدیم در یک برنامه زمانی مدون در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام (ره) و در سازمان مرکزی تحقق یابد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تخصیص واحدهای نهضت ملی مسکن فرهنگ‌شهر اهواز به متقاضیان
  • مشارکت دانشجویان عراقی در جنبش جهانی حمایت از فلسطین
  • تعداد شرکت دانش‌بنیان در دانشگاه آزاد اصفهان به ۳۰۰ شرکت می‌رسد/ ۲۰ مجله فناوری با درجه ممتاز داریم
  • بازداشت بیش از ۱۰۰۰ دانشجوی معترض در ۲۵ دانشگاه آمریکا
  • ایجاد دانشکده‌ ویژه مادران در واحدهای دانشگاه‌ آزاد
  • ایجاد دانشکده‌های ویژه مادران در همه واحدهای دانشگاه‌ آزاد
  • رشته روانشناسی از شکل سنتی فاصله می‌گیرد/ افزایش تعداد کلینیک‌های درمانی
  • رویداد صدرا با حضور ۳۱ شرکت صنعتی در دانشگاه آزاد دزفول گشایش یافت
  • دانشجوی دانشگاه سوربن: پلیس ما را محاصره کرد و کتک زد
  • پذیرش دانشجوی دکتری تخصصی در دانشگاه جامع انقلاب اسلامی