Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا دراصفهان،قدرت الله نوروزی در آیین انعقاد  تفاهمنامه مشترک سه جانبه شهر دوستدار سالمند، اظهار داشت: وجود سالمندان از ویژگی های جامعه توسعه یافته است و سالمندان از سرمایه های اصلی جامعه هستند. باید برای حمایت از این سرمایه های اجتماعی راهکارهایی مناسب پیش‌بینی کرد.

وی ادامه داد:دستگاههایی که باید در بحث سالمندان ورود کنند متعدد هستند و باید با هم متحد ومنسجم باشند تا پاسداری از این سرمایه اجتماعی به بهترین شکل انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از ابتدای کار در شهرداری اصفهان به دنبال تحقق شهر  فرهنگی با زیست پذیری و بهزیستی فرهنگی که از مولفه های اصلی یک شهر فرهنگی است بودیم.ما نیاز داریم که همه جمعیت و گروههای سنی را واقع بینانه نگاه کنیم .

نوروزی خاطرنشان کرد:در یکسال گذشته پایلوت شهر دوستدار کودک در اصفهان به تصویب رسید وبا یونیسف نیز رابطه و تعامل خوبی در این زمینه داشتیم. اصفهان این ظرفیت را دارد که همزمان شهر دوستدار کودک وسالمندان باشد.این البته به معنای تقسیم جامعه نیست به معنای توجه ویژه به گروههای خاص است .توجه ما به کرامت انسان بدون کاراکترها و ویژگیهای شخصی است.

شهردار اصفهان در ادامه افزود:بر اساس شناخت دقیق به دنبال توسعه پایدار و مشارکت سالمندان درجامعه هستیم.تمام دستگاه‌ها در این زمینه باید حضور جدی داشته باشند تا بتوان به شکلی صحیح از این سرمایه های اجتماعی حمایت کرد، حال اگر در این زمینه متحد باشیم و به موقع وظیفه خود را انجام دهیم با مشکلی روبه‌رو نمی‌شویم.

وی تصریح کرد: ما  به دنبال تحقق یک شهر فرهنگی هستیم، این شهر مولفه‌های مختلفی دارد که از جمله می توان به زیست‌پذیری و بهزیستی فرهنگی اشاره کرد.برای دستیابی به یک شهر فرهنگی زیست‌پذیر ناگزیر هستیم تا جمعیت، گروه‌های سنی و اقشار مختلف جامعه را در نظر بگیریم و وظیفه خود را در برابر آنها به درستی انجام دهیم. در چنین جامعه‌ای گروه‌های سنی و اقشار مختلف تقسیم نمی‌شوند بلکه برای هر گروه متناسب با ویژگی‌های خود برنامه ریزی مناسب می‌شود.

 نوروزی  افزود: توجه ما به انسان و هویت انسان است از این رو در چنین جامعه‌ای بدون در نظر گرفتن ویژگی‌های شخصیتی، سن، مذهب خدمات رسانی می‌کنیم و این به معنای شهر زیست پذیر است.

وی در پایان گفت: اصفهان با انعقاد تفاهمنامه مشترک سه جانبه شهر دوستدار سالمند،آمادگی خود را به عنوان شهر پایلوت دوستدار سالمند اعلام کرد و حال زمان آن رسیده که همه دستگاه ها با همکاری هم در تحقق این مهم بکوشند.  

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اصفهان جامعه خدمات رسانی سالمندان شهرداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۹۰۳۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت داخلی تولید لوکوموتیو برای پاسخ به نیاز کشور کافی است

در برنامه بالاتر موضوع واردات یا تامین لوکوموتیو از داخل کشور مورد بحث و گفتگو قرار گرفت و نظرات موافق و مخالف بررسی شد. آقای اسلامی مدیرعامل مپنا لوکوموتیو و آقای رستمی رئیس کمیسیون حمل و نقل اتاق بازرگانی ایران به سوالاتی پاسخ دادند.

اسلامی گفت: ما در حال حاضر کمبود لوکوموتیو داریم که از سال‌های گذشته این کمبود رسوب کرده است. ما در کشور بین ۲۵ تا ۳۰ دستگاه لوکوموتیو نیاز داریم، به شرط اینکه تعمیرات لوکوموتیو‌های موجود در کشور را هم انجام دهیم. ظرفیت تولید داخل کشور برای پاسخگویی به این نیاز کافی است و حتی بیشتر از این نیاز را هم می‌توانیم پاسخ دهیم.

او افزود: به طور متوسط سالانه ۳۰ دستگاه لوکوموتیو در بخش باری نیاز داریم. در بخش مسافری اگر تمام لوکوموتیو‌هایی که در کمتر از ۱۵ سال اخیر خریداری شده است وارد خدمت رسانی شوند، فعلا پاسخگوی نیاز خواهد بود و اگر کمبودی وجود داشت می‌توان از بخش‌های دیگر استفاده کرد. کل لوکوموتیو‌های راه آهن که اکنون در بخش باری فعال هستند، ۵۰۶ مورد است.

رستمی گفت: ما یک هزار دستگاه لوکوموتیو در کشور داریم که از این تعداد ۸۰۴ دستگاه متعلق به دولت است و ۱۹۷ دستگاه مربوط به بخش خصوصی است. تعداد ۵۲۴ لوکوموتیو در حال فعالیت است و ۵۰ درصد از ظرفیت لوکوموتیو ما عملا زمین گیر است. برای جایگزینی این میزان از لوکوموتیو فرسوده هم نیاز است که از ظرفیت تولید داخل استفاده کنیم و هم به بخش خصوصی اجازه دهیم که واردات انجام بگیرد.

اسلامی در پاسخ گفت: بسیاری از این لوکوموتیو‌های فرسوده، با یک سرمایه جزئی می‌توانند مورد بهره برداری قرار بگیرند. هزینه واردات یک لوکوموتیو به اندازه تعمیر ۳ لوکوموتیو است. اگر سرمایه‌ای که می‌خواهیم برای واردات هزینه کنیم، برای تعمیرات صرف کنیم این لوکوموتیو‌ها به چرخه خدمت رسانی اضافه خواهند شد. تاکنون هر وارداتی هم از طرف بخش خصوصی انجام شده، لوکوموتیو‌های دست دوم و ۳۵ ساله وارد کرده است. هیچ بخش خصوصی لوکوموتیو نو وارد نکرده است. دولت می‌تواند این لوکوموتیو‌های فرسوده را به بخش خصوصی واگذار کند تا آنها با هزینه‌های اندک دوباره آنها را وارد مدار خدمت رسانی کند.

رستمی گفت: دولت تمایلی ندارد لوکوموتیو‌هایی که فرسوده هستند را به مزایده بگذارد و هر شرکتی میزانی آن را بگیرد و به جای واردات، تعمیرات آن را انجام دهد و در خط سرویس دهی قرار بگیرد. بر اساس ظرفیت هایی که برای ما انجام می‌شود می‌توانیم واردات را انجام دهیم. در حال حاضر شرکت‌های ما آمادگی دارند، از شرکت‌های چینی لوکوموتیو‌های صفر را وارد کنند، اما در این زمینه محدودیت برای ما از طرف دولت ایجاد شده است.

اسلامی در ادامه گفت: در برنامه هفتم پیش بینی شده که ۵۵۰ لوکوموتیو طی سال‌های برنامه تامین شود که سالی ۱۱۰ دستگاه می‌شود. از این تعداد نصف آن مربوط به بازسازی لوکوموتیو‌های موجود است. اولویت تامین واردات هم با بخش داخلی است، حتی مصوبه مجلس هم این امکان را فراهم کرده که لوکوموتیو دسته دوم با عمر کمتر از ۱۵ سال وارد شود. پس محدودیت و ممنوعیتی برای واردات وجود ندارد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • اختتامیه پویش ارومیه شهر دوستدار کودک برگزار شد
  • پیش‌نویس نقشه راه فرهنگی شاهرود تدوین شود
  • کلانشهر تهران ۱۱ هزار دستگاه اتوبوس برقی نیاز دارد
  • انتخاب دو روستای اردبیل به عنوان روستای «دوستدار کتاب» در کشور
  • کاهش ۶۰ درصدی مصرف ازن با بهره‌گیری از سامانه نانو حباب در فرایند تصفیه آب
  • نقش اصحاب رسانه در تبیین حفظ زیست عفیفانه و جایگاه متعالی زن، مادر و خانواده حائز اهمیت است
  • پیگیری مسائل عمومی اولویت کاری دستگاه قضا است
  • نیاز آینده جامعه ما نسل جوان پرجسارت و متعهد است
  • خودآگاهی و شناخت اجتماعی برای هدایت تحصیلی نیاز است
  • ظرفیت داخلی تولید لوکوموتیو برای پاسخ به نیاز کشور کافی است