Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار همدان با اشاره به اینکه تا پایان برنامه ششم توسعه باید سهم اشتغال به تحصیل دانش‌آموزان استان در مدارس غیرانتفاعی 15 درصد باشد که اکنون سهم استان 10 درصد است، گفت: باید تلاش کنیم این درصد را بالا ببریم و فرصت محدود است.

به گزارش ایسنا، سعید شاهرخی سه‌شنبه 16 مهر درشورای آموزش و پرورش استان همدان با بیان اینکه گسترش کمی مدارس غیرانتفاعی بدون توجه به کیفیت کار قطعا ما را به هدف نمی‌رساند، اظهارکرد: در موازات آن باید به واحدهای دولتی آموزشی توجه داشت و اینطور نیست که آنها را نادیده گرفت چرا که بسیاری از پذیرفته‌شدگان کنکور از مدارس دولتی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

باید به تأسیس مدارس غیردولتی توجه ویژه‌ای داشت

وی با تأکید براینکه باید به تأسیس و تشکیل مدارس غیردولتی توجه ویژه‌ای داشت و در آن نگاه تجاری نیست بلکه حوزه فرهنگ و تربیت مورد توجه است، تصریح کرد: به این مراکز به عنوان موسسه تجاری نگاه نشود.

شاهرخی با بیان اینکه سال تحصیلی جدید در استان همدان با ثبات ویژه‌ای آغاز شد که باید قدردان زحمات مدیرکل آموزش و پرورش استان شد، اظهار کرد: مدیران آموزش و پرورش زحمات طاقت فرسا در پروژه مهر انجام دادند چرا که ساماندهی 280 هزار دانش‌آموز و تقریباً 40 هزار نیرو کار دشواری است.

وی تصریح کرد:‌ حال که قرار است حمایت خود را در بخش خصوصی آموزش و پرورش داشته باشیم باید به جنبه کمی و کیفی توجه کرد.

مدارس غیردولتی بنگاه تجاری نیستند

استاندار همدان با بیان اینکه قانون معافیت از عوارض در خصوص مدارس دولتی و غیردولتی اجرایی شود، تأکید کرد: مدارس غیردولتی بنگاه تجاری نیستند و مطابق قانون معافیت دارند و شوراهای شهر نمی‌توانند براساس این قوانین عوارض دریافت کنند.

وی با بیان اینکه اگر بناست مدارس غیردولتی را همتا مدارس دولتی توسعه دهیم باید بیش از 90 درصد مدارس غیردولتی را تعطیل کرد و اقدامات لازم زمان بر است، خواستار همکاری اداره نوسازی با مدارس غیرانتفاعی شد.

شاهرخی خاطرنشان کرد: تقویت و ارتقای کمی و کیفی مدارس غیردولتی مورد توجه دولت است و ما نیز در استان در این راستا حرکت خواهیم کرد.

استاندار همدان با تأکید براینکه نگاه راهگشا برای مدارس غیرانتفاعی بسیار ضروری است، خاطرنشان کرد: نظارت جدی بر مدارس غیرانتفاعی ضرورت دارد چرا که  گاهی شاهد هستیم این مراکز برخی استانداردها و قوانین و مقرارت را توجه نمی‌کنند.

زمینهای باکاربری آموزشی باید تملک شوند

شاهرخی با اشاره به اینکه زمین‌هایی که دارای کاربری آموزشی هستند، به معضلی برای مالکین تبدیل شده‌اند و باید تملک شود، اظهارکرد: سهمی برای فضای آموزشی تعیین کرده‌ایم اما تملک نمی‌شود.

وی تأکید کرد: امروز زمینه‌ای ایجاد شده که برای افرادی که اهلیت دارند شرایطی فراهم کنیم تا با تملک زمین‌های شخصی سرمایه‌گذاری در بخش آموزش داشته‌ باشند.

وی با بیان اینکه آموزش و پرورش، اداره مسکن و شهرسازی و اشخاص حقیقی اراضی آموزشی دارد که می‌توان به بخش خصوصی واگذار کرد، افزود: در شورای آموزش و پرورش و معاونت عمرانی استان افرادی که اهلیت دارند و هم زمین‌هایی که شرایط واگذاری دارد، شناسایی کنیم تا با در اختیار قرار دادن تسهیلات مدارس غیرانتفاعی ایجاد شود.

شاهرخی با اشاره به اینکه سهم آموزش و پرورش در شناسایی زمین‌ها و افرادی دارای اهلیت پررنگ است،اظهارکرد: کمیته‌ای تشکیل شود تا این موارد لیست شود و اولین مصوبه تشکیل کارگروه احصای متقاضیان و اراضی و نیز ساز و کار واگذاری باشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استاندار همدان مدارس غیرانتفاعی همدان استانی اجتماعی آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۹۰۵۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی سامانه نظارت و شفافیت مدارس غیردولتی تا مهر

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه در شهریه مدارس غیردولتی حامی خانواده‌‌ها هستیم، گفت: سامانه نظارت بر مدارس غیردولتی تا سال تحصیلی جدید ایجاد می‌شود. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، رضا مراد صحرایی در حاشیه مرکز پاسخگویی ریاست جمهوری در جمع خبرنگاران درباره ثبت‌نام دانش‌آموزان برای سال تحصیلی جدید و سیاست ارتقای کیفیت مدارس دولتی اظهار کرد: ارتقای کیفیت آموزش و تقویت مدارس دولتی در دستور کار وزارت آموزش و پرورش قرار گرفته است و اقدامات متعددی در این راستا در حال انجام است از جمله نحوه سازماندهی نیروی انسانی که مدارس دولتی در اولویت قرار دارند، نحوه تخصیص سرانه‌های دانش آموزی که اولویت با مدارس دولتی است همچنین در نوسازی اولویت با مدارس دولتی است.

وی افزود: امسال 19 هزار مشاور و مربی پرورشی برای مدارس دولتی عادی استخدام می‌کنیم و حتما باید سطح کیفیت مدارس بالا برود، یک عقب‌ماندگی نسبتا طولانی داریم که به سرعت امیدوار هستیم، جبران شود.

خانواده‌ها به مدارس کمک کنند

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: از خانواده‌ها تقاضا دارم که کمک کنند و مدیران مدارس به کمک آنها نیاز دارند اگر انجمن اولیا و مربیان در مدرسه قوی شکل بگیرد برای ارتقای مدرسه و سطح کیفیت آن نقش جدی ایفا خواهند کرد.

صحرایی درباره شهریه مدارس غیردولتی عنوان کرد: شهریه این مدارس طبق قانون تعیین می‌شود و آموزش و پرورش مبلغ تعیین نمی‌کند و مطابق الگویی که در قانون پیش‌بینی شده است، اقدام می‌کنیم و در این موضوع به طور جدی سعی می‌کنیم حامی خانواده‌ها باشیم و نظارت جدی ایفا کنیم.

وی افزود: امسال طبق قانون سامانه‌ای راه‌اندازی خواهد شد که تمام هزینه‌ها شفاف در آنجا ذکر می‌شود و یکی از مسائل این است، عددی که به عنوان شهریه مصوب تعیین می‌شود غیر از شهریه‌ای است که در مدارس دریافت می‌شود، اگر این سامانه با سرعتی که مورد انتظار است راه‌اندازی شود و امیدوارم به آغاز سال تحصیلی جدید برسد دیگر هیچ پولی گرفته نخواهد شد مگر طبق سامانه و در این سامانه هزینه‌ها شفاف خواهد شد و اگر مدرسه‌ای شهریه اضافه دریافت کرده باشد، شهریه اضافه به خانواده برگردانده می‌شود.

وزیر آموزش و پرورش درباره رفاهیات معلمان و تاسیس سازمان رفاهی معلمان گفت: لایحه پیش‌نویس تاسیس سازمان رفاهی و اقتصادی معلمان تقدیم دولت شد و چندین جلسه در کمیسیون‌های مرتبط بحث شد اما موانع قانونی دیگری برای تاسیس سازمان جدید وجود دارد که این موارد در کمیسیون سرمایه انسانی دولت بحث و مقرر شد که این پیشنهاد به شورای عالی اداری برود و با ارتقای وضعیت موجود چنین سازوکاری طراحی شود.

صحرایی ادامه داد: تا زمانی که سازمان رفاهی و اقتصادی معلمان تاسیس بشود، ما پیامد آن را در شرایط فعلی دنبال می‌کنیم به عنوان مثال امکاناتی که در اختیار داریم شبکه بشود و معلمان از سراسر کشور بدانند که در کدام شهرها مراکز رفاهی وجود دارد که بتوانند سفر کنند و تهیه این سامانه ملی در دستور کار قرار گرفته است و در عید نوروز بیش از دو میلیون و چهارصد هزار نفر در مراکز رفاهی و در مدارس اسکان داده شدند.

وی درباره روند صندوق آوری صندوق ذخیره فرهنگیان گفت: در اجرای ارزش مالکانه گام موفقی را برداشت و به تازگی سهم بازنشستگان را به سرعت پرداخت می‌کند همچنین قرار است، شرکت‌های زیان‌ده تعیین تکلیف شوند.

وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: در برنامه هفتم حکمی تصویب شد تا 80 درصد صندوق ذخیره فرهنگیان در طول برنامه بورسی شود و این مقدمه اصلی شفاف شدن وضعیت است.

صحرایی درباره گزینش فرهنگیان و توجه به سلامت روان بیان کرد: به طور کلی مسئله گزینش معلم و انتخاب معلم نیکو، کار مهم و جدی است که دولت‌ها باید به آن توجه کنند و همه اجزای دولت هم باید به این موضوع توجه کنند، انتخاب صحیح و خردمندانه معلم مبتنی بر استعداد و علاقه موضوع بسیار مهمی است که در دستور کار ما بوده است، سال گذشته با شیوه جدیدی الگوی نوین جذب و گزینش معلمان را مبتنی بر کانون‌‌های ارزیابی پایه گذاری کردیم، برای امسال این تجربه را در اختیار داریم و به شیوه صحیح‌تر و دقیق‌تر و سریع تر این کار را انجام خواهیم داد.

وی گفت: امسال بزرگترین استخدام تاریخ کشور رخ خواهد داد و 72 هزار و 19 معلم جدید در سه گروه مربیان پرورشی، معلمان ابتدایی و دبیران و هنرآموزان استخدام خواهیم داشت و این غیر از حدود بیست هزار فارغ التحصیل دانشگاه فرهنگیان و شهید رجایی است یعنی 90 هزار معلم جدید اگر کل ظرفیت‌ها استفاده شود، اول مهر به مدارس می‌روند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شرکت ۳۰ هزار دانش‌آموز البرزی در کنکور
  • بازگشت ۲۸۲ دانش آموز ترک تحصیل کرده به مدارس گیلان
  • ۴۵ درصد دانش‌آموزان مازنی در فنی و حرفه‌ای تحصیل می‌کنند
  • بازگشت ۴۶۱ دانش‌آموز به تحصیل در قزوین
  • مبلغ شهریه مدارس غیردولتی را آموزش و پرورش تعیین نمی‌کند
  • راه‌اندازی سامانه نظارت و شفافیت مدارس غیردولتی تا مهر
  • رتبه اول زنجان در جذب دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل
  • اشتغال به تحصیل ٣٤ هزار دانش آموز اتباع خارجی در مدارس استان کرمان
  • آمار ۷۵۰۰ ترک تحصیل کرده در کرمان را قبول نداریم
  • آمار ۷۵۰۰ ترک تحصیل کرده در استان را قبول نداریم