Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ افسانه اقبال نیا روز سه شنبه در همایش آگاهی، پیشگیری و مبارزه با سرطان سینه که به همت امور زنان و خانواده وزارت ارشاد در این وزارتخانه برگزار شد، خاطرنشان کرد: در صورت بی توجهی، سال آینده این آمار به ٢٨ درصد افزایش خواهد یافت.

وی با بیان اینکه سلامتی زنان تنها با توجه و ارزش نهادن به خود و انجام معاینات اولیه به دست می‌آید، افزود: آمار هشت درصد امسال، طبق اعلام وزارت بهداشت سال آینده به ٢٨ درصد افزایش خواهد یافت، موضوعی که ضرورت توجه به این سرطان را دوچندان کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



اقبال نیا گفت: سرطان سینه در صورت تشخیص به موقع درمان کامل به دنبال دارد؛ این سرطان با توجه به این که بالاترین آمار مرگ را در کشور دارد، اما جزء خوش خیمترین سرطان‌ها است چرا که تشخیص به موقع این میهمان ناخوانده خطرناک، سریع است.

وی در مورد علایم این سرطان افزود: این سرطان با توده‌ای به اندازه یک عدس، زخم دور پستان، جوش چرکی، کشیده شدن نوک پستان به داخل، وجود ترشحات و عدم تقارن پستان‌ها بروز می‌کند.

به گفته این متخصص، این سرطان هر چه در مراحل اولیه شناسایی و تشخیص داده شود درمان راحت تری دارد و فرد سال‌ها می‌تواند به زندگی ادامه دهد.

وی ادامه داد: سرطان سینه در صورت تشخیص در مراحل مختلف، نخست با دارو و سپس جراحی کنترل می‌شود و در تشخیص دیرهنگام منجر به مرگ بیمار خواهد شد.

اقبال نیا به زنان توصیه کرد: به بدن احترام بگذارید و با معاینات ماهانه در منزل به جنگ بیماری بروید و در صورت تشخیص به جراح مراجعه کنید.

سرطان پایان راه نیست

مؤسس کمپین آگاهی، پیشگیری و مبارزه با سرطان پستان که در سال ١٣٩٣ تأسیس شده است، با تاکید بر این که سرطان پایان راه نیست، گفت: افراد مبتلا به سرطان به شدت نیازمند روحیه دادن هستند. در واقع برآورده کردن نیاز‌های روحی آنان، درمانی بر درد‌ها و امیدی دوباره به سالم بودن می‌دهد.

وی افزود: متاسفانه ۶۰ درصد مردان در صورت مشاهده سرطان در زنان، آن‌ها را ترک می‌کنند. پس زنان باید با معاینه و توجه به خود، زندگی سالمی برای خود و فرزندان و سایر اعضای خانواده فراهم کنند.

اقبال نیا درباره عملکرد کمپین آگاهی، پیشگیری و مبارزه با سرطان پستان گفت: این کمپین مانند چتری تمام زنان مبتلا به سرطان را حمایت روحی و معنوی می‌کند تا زنی در دورترین نقطه در انزوای سرطان جان ندهد. منبع: ایرنا خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 مبارزه با سرطان سینه سرطان سینه سرطان پستان پیشگیری از سرطان سینه درمان سرطان سینه سلامتی زنان علائم سرطان سینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۹۰۹۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محققان: با هوش مصنوعی می‌توان آرتروز را ۸ سال زودتر پیش‌بینی کرد

به گزارش Livescience و براساس مقاله منتشرشده در Science Advances، محققان می‌گویند با آزمایش خون می‌توان آرتروز زانو را در افرادی که هنوز علائمی در آنها ایجاد نشده است و تا هشت سال قبل از اینکه اشعه ایکس قادر به تشخیص تغییرات در استخوان‌های آنها باشد، شناسایی کرد. در این پژوهش، محققان خون ۲۰۰ فرد را که در اولین نمونه‌گیری از خونشان هیچ علامتی از آرتروز نداشتند، تجزیه‌وتحلیل کردند.

تشخیص زودهنگام آرتروز با استفاده از آزمایش خون‌

استئوآرتریت (Osteoarthritis) یا آرتروز شایع‌ترین شکل آرتریت است و بیش از ۳۲.۵ میلیون بزرگسال در ایالات‌متحده به آن مبتلا هستند. این بیماری در ابتدا به‌عنوان یک بیماری «ساییدگی» شناخته می‌شد؛ زیرا زمانی رخ می‌دهد که غضروف داخل یک مفصل (معمولاً در دست‌ها و زانوها) از بین می‌رود. این امر باعث می‌شود استخوان زیرین در طول زمان تغییر کند و منجر به درد، سفتی و تورم شود.

بااین‌حال، اکنون شواهد نشان می‌دهد که نوعی التهاب می‌تواند محرک اصلی آسیب مفصلی در آرتروز باشد. این بدان معناست که نوعی «بیومارکر» (زیست‌نشانگر) یا علامت قابل اندازه‌گیری در بدن وجود دارد که می‌تواند نشان دهد که این بیماری مدت‌ها قبل از اینکه آسیب ساختاری قابل تشخیص باشد، شروع می‌شود.

محققان در این پژوهش از مجموعه خون ۲۰۰ فرد استفاده کردند؛ این افراد درواقع از سال ۱۹۸۹ به‌صورت سالانه از نظر استئوآرتریت مورد ارزیابی قرار می‌گرفتند. حدوداً ده سال بعد، نیمی از این افراد به آرتروز مبتلا شدند. به همین دلیل می‌توان بیومارکر‌های این افراد را طی سال‌های مختلف سنجید.

محققان با استفاده از هوش مصنوعی، شش پروتئین را در نمونه‌های خون افراد شناسایی کردند که نشان می‌دهد فرد به استئوآرتریت مبتلا می‌شود یا خیر. این پروتئین‌ها هشت یا چهار سال قبل از تشخیص با پرتو ایکس، در خون آنها مشاهده شده بود.

با تشخیص این پروتئین‌ها، می‌توان با دقت ۷۷ درصد تشخیص داد که آیا فرد در آینده به آرتروز مبتلا می‌شود یا خیر. این روش در مقایسه با دقت حدود ۵۰ درصدی روش‌های مبتنی بر وزن و سن و همچنین دقت ۵۷ درصدی روش‌های مبتنی بر درد زانو، رقم خوبی محسوب می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • تشخیص سه سرطان خطرناک فقط با یک نمونه خون (فیلم)
  • (ویدئو) مهاجر مبتلا به سرطان برنده جایزه بخت آزمایی یک میلیارد دلاری شد
  • دستگاه غربالگری سرطان سینه با قیمت کمتر ساخته شد
  • دستگاهی برای غربالگری سرطان سینه با قیمت کم‌تر ساخته شد
  • پیش بینی آرتروز ۸ سال زودتر، با هوش مصنوعی و یک آزمایش خون
  • محققان: با هوش مصنوعی می‌توان آرتروز را ۸ سال زودتر پیش‌بینی کرد
  • کمک فوری برای جراحی این مادر سرطانی
  • کمبود ویتامین D چه خطراتی برای زنان دارد؟
  • کمبود این ویتامین باعث سرطان پروستات و سرطان سینه می‌شود
  • آیا بهبود یافتگان سرطان سینه بار دیگر به سرطان مبتلا می شوند؟