Web Analytics Made Easy - Statcounter

عثمان مالکی گفت: مساجد محلی سنگاپور با استفاده از بودجه مسلمانان ساخته و اداره می‌شوند و این مانع از تاثیرپذیری جامعه سنگاپور از خارجی‌ها می‌شود.

خبرگزاری شبستان، گروه مسجد و کانون های مساجد به نقل از «straitstimes»، «عثمان مالکی»، وزیر مشاور در امور خارجه و وزارت دفاع سنگاپور گفت: مساجد محلی با استفاده از بودجه مسلمانان، ساخته و اداره می شوند و همین مسئله تضمین کننده این است که جامعه سنگاپور به راحتی نمی تواند تحت تاثیر خارجی ها قرار بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

او در ارتباط با شیوه منحصر به فرد عمل به مناسک اسلامی در سنگاپور، گفت: جامعه مسلمانان مسیر خود را ضمن احترام به بستر چندمذهبی کشور، طی می کنند.

 

مالکی در نشست پارلمان درباره اصلاحات در قانون حفظ هارمونی مذهبی، تاکید کرد: جامعه سنگاپور اهمیت زیادی نسبت به کسانی که ممکن است اعتقاد متفاوتی در این کشور داشه باشند، قائل است و به آنها احترام می گذارد.

 

وی افزود: با این روحیه است که جامعه و شورای دینی اسلامی سنگاپور از تغییراتی پشتیبانی می کند که به دولت اجازه می دهد اقدام فوری علیه تهدیدهای مربوط به هماهنگی مذهبی و محدود کردن نفوذ خارجی در سازمان های مذهبی، انجام دهد.

 

به گفته مالکی، اقدامات مساجد و موسسه های مذهبی منطبق با اصلاحاتی مانند ایجاد صندوق ساخت مسجد در سال 1975 میلادی است.

 

این پول به صورت ماهیانه از کمک های مسلمانان به دست می آید و برای ساخت و رشد مساجد در این کشور مورد استفاده قرار می گیرد.

 

مالکی گفت: این مسئله به جامعه مسلمانان اجازه می دهد تا به خود متکی باشند و بتوانند نیازهای خود را بدون مداخله گروه های خارجی برآورده کنند و به این ترتیب از صلح و هارمونی در جامعه لذت ببرند.

پایان پیام/7

منبع: شبستان

کلیدواژه: اربعین حسینی پیاده روی اربعین اربعین بیرجند مسجد کانون های مساجد کانون های فرهنگی هنری مساجد زائران اربعین حسینی خراسان جنوبي مواکب الاتحاد مساجد جهان سنگاپور مسلمانان مسجد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۹۱۶۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت تاکسی برقی؛ بین یک میلیارد تا یک میلیارد و سیصد میلیون تومان

تین نیوز

 سرپرست سـازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران گفت: یک هزار خودروی برقی وارداتی به شهر تهران پلاک ملی گرفته اند.

به گزارش تین نیوز به نقل از بازار، شادی مالکی روز سه‌شنبه افزود: برقی سازی خودرو و تاکسی یک پروژه ملی است که از سوی دولت در دستور کار قرار گرفت و ما نیز در این راستا با وزارت صمت و خودروسازان داخلی در بحث واردات خودروهای برقی کار را شروع کردیم و از سوی دیگر شهرداری تهران هم راستا اقدام به وارادت خودروی برقی کرده است.

وی ادامه داد: امسال شاهد وارد شدن ۲۵ هزار خودروی برقی سدان و ۲ هزار و ۵۰۰ تاکسی برقی و ۱۰ هزار ون برقی و ۲۷ هزار و ۵۰۰ خودروی برقی از طریق خودروسازان داخلی ذیل توافق نامه با وزارات صمت خواهیم بود و در کل نزدیک به ۶۰ هزار خودروی برقی وارد ناوگان حمل و نقل عمومی تهران می شود.

به گفته مالکی، از هفته گذشته تاکنون قرارداد نزدیک به ۱۰ هزار خودرو با خودروسازان داخلی منعقد کردیم و یک هزار دستگاه خودرو نیز هم اکنون در تهران است؛ این خودروها پلاک ملی گرفته‌اند و در صف دریافت پلاک تاکسی هستند.

وی تاکید کرد: خودروهای وارداتی استانداردهای لازم را از مراجع ذی ربط را دریافت کرده اند و از چند روز آینده ثبت نام از تاکسیرانانی که خودروی فرسوده دارند را آغاز می‌کنیم.

مالکی یادآور شد: به ازای خروج یک دستگاه خودروی فرسوده یک دستگاه تاکسی برقی جایگزین می‌شود و به محض دریافت پلاک تاکسی، این خودروها فعال می‌شوند و حتی مسیر حرکت آنها هم مشخص شده است.

وی در مورد حدود قیمت تاکسی برقی هم گفت: قیمت توسط سازمان حمایت و توسط وزارت صمت اعلام می شود اما بین یک میلیارد تا یک میلیارد و سیصد میلیون تومان براساس نوع خودرو متفاوت است.

سرپرست سـازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران افزود: تسهیلاتی برای رانندگان از طریق شهرداری و انعقاد قرارداد با صندوق کارآفرینی امید با کارمزد پایین و بازپرداخت پنج ساله در نظر گرفته‌ایم و از طریق ماده ۱۲ هم یارانه ای هم از سوی دولت داده می‌شود که قیمت خودرو برای تاکسیران منطقی شود.

مالکی در مورد ایستگاه‌های شارژ خودروی برقی هم اضافه کرد: هم اکنون ۱۵ ایستگاه در شهر تهران با ۷۴ نازل داریم که تا پایان امسال ۹۳۰ نازل دیگر در قالب ۹۶ ایستگاه نصب می‌شود.

وی در مورد خدمات پس از فروش خودروهای برقی هم تاکید کرد: خودروسازان متعهد شده اند که به ازای هر ۳۳۰ خودرو یک بخش تعمیرگاهی داشته باشند ضمن اینکه نرخ کرایه هم براساس لایحه‌ای که به شورای شهر ارسال می شود، مشخص خواهد شد.

۸۰ هزار تاکسی در تهران فعال است که نیمی از این تعداد فرسوده است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • برگزاری همایش ائمه جماعات استان قم
  • تاکنون ۱۰۰ هزار جلد مصحف شریف در طرح ملی نورباران جمع آوری شده است
  • دومین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر اردبیل با شرکت ۷ کشور خارجی
  • تاثیر فرهنگ ‌بر سلامت خانواده ‌
  • تاثیر فرهنگ فرهنگ ‌بر سلامت خانواده ‌
  • توزیع گوشت میان خانواده‌های کم برخوردار مازندران
  • توزیع ۱۰۰۰ بسته گوشت میان خانواده‌های کم برخوردار مازندران
  • تحقیق و تفحص از مساجد تخریب شده منطقه ثامن
  • تاثیر تحولات جامعه بر میزان توسعه کشور
  • قیمت تاکسی برقی؛ بین یک میلیارد تا یک میلیارد و سیصد میلیون تومان