Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری گفت: مجموعه تحرکاتی که علیه نهاد وکالت وجود دارد اعضای این صنف را عصبی کرده است. ۱۶ مهر ۱۳۹۸ - ۱۶:۴۰ اجتماعی حقوقی و قضایی نظرات - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار قضایی خبرگزاری تسنیم، شهبازی‌نیا در همایش کانون‌های وکلا و وکیل دادگستری، واقعیت‌های موجود، چالشها و راهکارها که با حضور تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی برگزار شد اظهار کرد: نهاد وکالت همیشه چشم امید به حمایت مجلس شورای اسلامی دارد و معمولا جز در موارد خاص حمایت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: نهاد وکالت نسبت به تصوری که پیش از ورود به مدیریت این نهاد داشتم بسیار بهتر است و غالب  وکلا انسان‌های سالم و سلامت هستند و سلامت رفتاری در کانون وکلا در بین صنوف مختلف مثال‌زدنی است.

رئیس اتحادیه سراسری کانونهای وکلای دادگستری ایران افزود: هرگاه به نهاد وکالت اعتماد شده این نهاد و اعضای آن با احساس مسئولیت وارد شدند و نمونه آن پرونده‌های معاضدتی است که بدون تحویل هیچگونه بودجه‌ای انجام می‌شود. در حالی که در انگلیس برای یک دوره دو، یا سه ساله 2.6 میلیارد پوند، در استرالیا یک میلیارد دلار و در هلند 800 میلیون یورو دولت برای پرونده‌های معاضدتی متقبل می‌شود.

وی گفت: از سال 76 تاکنون حتی یک هفته نیز آزمون وکالت جابه‌جا نشده و تعداد پذیرفته‌شدگان را نیز دادگستری تعیین می‌کند و ما نقشی نداریم و خیلی اوقات مانند کانون وکلای استان فارس که علاقه به پذیرش بیشتر متقاضیان داشت دادگستری به دلیل کمبود امکانات مخالفت می‌کنند.

شهبازی‌نیا اضافه کرد: نمی‌گویم فرار مالیاتی به طور مطلق وجود ندارد ولی سیستم مالیاتی وکلا به دلیل نظارتهایی که از سوی دادگاه وجود دارد بسیار شفاف است و نهاد وکالت وظایف خود را به خوبی انجام می‌دهند.

وی تاکید کرد: هیچ وقت باور نداشتم که یک اراده سیاسی بخواهد با نهاد وکالت برخورد کند اما مجموع اتفاقات را که کنار هم می‌گذاریم می‌بینیم که برخی به دلیل منافع شخصی خود و برخی نیز به خاطر منافع انتخاباتی با نهاد وکالت برخورد می‌کنند و اینها باعث یأس و ناامیدی در این نهاد شده است.

رئیس اتحادیه سراسری کانونهای وکلای دادگستری افزود: متاسفانه امروز مجموعه تحرکاتی که علیه نهاد وکالت وجود دارد اعضای این صنف را عصبی کرده و ناجورترین و توهین‌آمیزترین تیترها به این جمعیت 60 هزار نفری ربط داده می‌شود و صدا و سیما که حسب دستور رهبری باید جهت انسجام ملی حرکت کند هر روز یک برنامه علیه این جمعیت 50 الی 60 هزار نفری می‌سازد و متاسفانه قوه قضائیه نیز باب گفت‌وگو را باز نمی‌گذارد و به آنها دسترسی نداریم.

وی اضافه کرد: امروز به گونه‌ای که در چهره و ذهن تک تک این جمعیت 60 هزار نفری نگرانی جدی راجع به استقلال وجود دارد و یک روز آئین‌نامه‌ای که 15 سال پیش لغو شده را می‌گویند احیا شده است و روز دیگر هیئت مقررات‌زدایی می‌آید و می‌گوید که شغل وکالت مانند کاسبی است و رسانه‌ها نیز بشدت این موضوع را ترویج می‌کنند و گاهی عمدا این کار را انجام می‌دهند به طوری که سخنگوی قوه قضائیه نظر مستقیمی درباره آئین‌نامه سال 88 نداده است اما می‌گویند آئین‌نامه سال 88 اجرایی و صدا و سیما چند برنامه درباره آن می‌سازد.

شهبازی نیا گفت: دغدغه اصلی استقلال وکیل است تا وکلا برای اینکه کار خود را درست انجام دهند تحت فشار نباشند که به خاطر دفاع از فلان فرد از کار بیکار شوند.

پاسخ به ابهامات درباره رای اخیر دیوان عدالت و صدور "پروانه وکالت"برگزاری "آزمون وکالت" توسط مرکز وکلا باعث تقویت این حرفه استکانون وکلا دیگر نمی‌تواند پروانه وکالت بدهدپشت‌پرده مخالفت کانون‌های وکلا با اجرای آیین‌نامه سال 88/ در خطر بودن درآمد میلیاردی کانون!سخنگوی قوه‌قضاییه: آیین‌نامه اخیرالتصویب قانون استقلال کانون وکلا لازم‌الاجراستآزمون کانون وکلا "فاقد شرایط قانونی" است

انتهای پیام/

R1332/P/S2,20/CT11 واژه های کاربردی مرتبط قوه قضائیه کانون وکلا اتحادیه سراسری کانونهای وکلا

منبع: تسنیم

کلیدواژه: قوه قضائیه کانون وکلا قوه قضائیه کانون وکلا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۹۳۰۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب نزدیک به ۴۰ قاضی برای تقویت کادر قضایی آذربایجان غربی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،   اولین نشست فصلی روسا و دادستان‌های حوزه‌های قضایی آذربایجان غربی با حضور رئیس کل دادگستری، معاونین قضایی، معاونین دادسرا و محاکم مرکز و حوزه‌های قضایی استان، در سالن جلسات دادسرای عمومی و انقلاب ارومیه برگزار شد.

رئیس کل دادگستری استان آذربایجان غربی در این نشست بیان کرد: در سال ۱۴۰۲ علی‌رغم وجود تنگنا‌ها و مضایق کم‌کاری و سهل‌انگاری در کار نزد همکاران وجود نداشت و با ایثار و تلاش شبانه‌روزی امور دادگستری پیش رفت و توفیقات ارزشمندی به دست آمد که همگی حاصل تلاش همکاران خدوم و زحمتکش دادگستری استان است.

  عتباتی افزود: دستور کار این جلسه دایر بر مدار و سیر حرکتی برنامه عملیاتی سال ۱۴۰۳ است که تلفیقی از سند تحول قوه قضاییه، دستورالعمل دادستانی کل کشور و معاونت راهبردی و مقتضیات استان است و باید همان طور که اسناد بالادستی تحولی بودند سیر حرکت در استان به سمت ترقی، ارتقاء و تحول و تعالی باشد.

وی  با تاکید بر حرکت صعودی به سمت رشد و تعالی گفت: امسال چهارمین سال متوالی است که دستگاه قضایی استان بر مسیر برنامه عملیاتی حرکت خواهد کرد، برنامه عملیاتی که دو محور اصلی دارد، اولین محور مجری برنامه که روسای دادگستری و دادستان‌های حوزه‌های قضایی است و دومین محور نظارت معاونین ناظر هستند.

رئیس کل دادگستری استان با اشاره به جذب بالغ بر ۴۰ قاضی و اعتبارات مرکز و استانی برای ارتقاء زیرساخت‌ها و تجهیزات خدمت‌رسانی و برگزاری دوره کارآموزی قضایی برای تقویت کادر قضایی در سال قبل گفت: این اقدامات تکلیف و وظیفه مدیریت دادگستری استان بوده و در قبال آن انتظار داریم مدیران قضایی با تلاش شبانه روزی برای پیشبرد اهداف برنامه عملیاتی تلاش کنند.

وی در ادامه به اتخاذ تدابیر پیشگیرانه برای کنترل ورود پرونده‌ها و جلوگیری از وقوع جرم تاکید کرد و گفت: ما ناگزیر از اتخاذ تدابیر پیشگیرانه هستیم و باید مدیران قضایی پای کار باشند و به سمت شناسایی کانون‌های بزه و اختلاف که تولید پرونده می‌کنند بروند و با پای کار آوردن مدیران اجرایی و تدابیری که اتخاذ می‌کنند اجازه بروز اختلاف، بزه و تولید پرونده را ندهیم.

توجه جدی به اجرای احکام از دیگر مواردی بود که عتباتی به آن اشاره و تصریح کرد: مردم زمانی احساس اجرای عدالت را لمس می‌کنند که این احکام اجرا شود لذا باید توجه جدی به تعیین تکلیف پرونده‌های مسن و معوق هم در شعب و هم در اجرای احکام داشت و مدیران قضایی حوزه‌ها منتظر اعلام این پرونده‌ها نباشند و با رصد، به روز رسانی و تعیین تکلیف آن‌ها را پیگیر شوند.

رئیس کل دادگستری استان با اشاره به اینکه افتخار و شأن مدیران نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران خدمت و سرباز رهبری و خدمت به مردم و تولید سرمایه‌های اجتماعی است بر لزوم تکریم مراجعین و همکاران از سوی مدیران قضایی تاکید کرد.

استفاده از ظرفیت قانونی دستگاه قضایی در گره گشایی از مشکلات واحد‌های تولیدی در راستای تحقق فرمان مقام معظم رهبری، توجه ویژه به مقوله زندان و ساماندهی زندانی و کاهش جمعیت کیفری، بررسی پرونده‌های مهم در کمیته مشورتی پرونده‌های مهم و تلاش بر تسریع تثبیت اراضی کشاورزی و رسیدن به رقم ۸۰ درصد تا هفته قوه قضاییه از دیگر تاکیدات عتباتی به مسئولان قضایی استان در این نشست بود.

دیگر خبرها

  • ملاقات مردمی رئیس کل دادگستری هرمزگان با ۲۱۸ نفر از مراجعین در محل نماز جمعه بندرعباس
  • اعلام حمایت قاطع دستگاه قضایی استان کرمانشاه از طرح نور فراجا
  • جذب نزدیک به ۴۰ قاضی برای تقویت کادر قضایی آذربایجان غربی
  • ۱۵۸ واحد تولیدی در زنجان تعطیل یا راکد است
  • رئیس دادگستری مازندران به متعرضین منابع طبیعی هشدار داد
  • حل مشکلات حقوقی ۳ هزار مددجوی استان البرز از طریق مشاوره
  • مسئولان در قبال بیت‌المال باید پاسخگو باشند
  • دستور رئیس‌ جمهور برای اختصاص ۲۰۰ خودرو به کتابخانه سیار
  • توضیحات اژه‌ای درباره معاون اول قوه قضاییه
  • اژ‌ه‌ای: مسئولان قضایی باید خیلی مراقبت کنند