Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی شهریارپور روز سه‌شنبه در دیدار از اجرای طرح‌های آبخیزداری استان و کارگاه آموزشی در روستای چشمه علی بروجن افزود:  این میزان اعتبار نسبت به سال گذشته ۲ برابر افزایش داشت که۱۱۰ میلیارد ریال از این میزان اعتبارات استانی و ۴۰۰میلیارد ریال اعتبارات ملی از محل صندوق توسعه ملی اختصاص داده شده است.

وی با اشاره به اهمیت فعالیت‌های بخش های مختلف در رسیدن به توسعه پایدار به عنوان بزرگترین هدف طرح‌ها و زیربناهای اقتصادی استان افزود: استفاده از ظرفیت ها و موهبت‌های طبیعی و منابع طبیعی برای رسیدن به توسعه یک اولویت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته وی ، یک میلیون و ۴۰۰ هزار هکتار مساحت چهارمحال وبختیاری منابع طبیعی است که  باید از این ظرفیت و موهبت  در راستای توسعه پایدار استفاده کرد.

وی به اجرای طرح‌های مختلف در استان با هدف آبخیزداری، حفظ مراتع و فعالیت‌های اقتصادی مردم استان اشاره کرد و گفت: باید طرحها و فعالیت‌ها در حوزه‌های آبخیزداری به گونه‌ای اجرا و برنامه‌ریزی شود که منجر به ایجاد اشتغال پایدار برای مردم و تامین رفاه اجتماعی شود.

رئیس سازمان برنامه و بودجه استان چهارمحال وبختیاری نیز در این دیدار با اشاره به ظرفیت‌های منابع طبیعی در کشور و استان گفت: باید از این ظرفیتها به دور از موازی‌کاری و ناهماهنگی بین بخشی ودستگاهی برای دستیابی به توسعه استفاده کرد.

طهمورث الیاسی به مدیریت یکپارچه، واحد و منسجم برای رسیدن به توسعه و پیشرفت کشور تاکید کرد و گفت: توانمندسازی مردم به خصوص جوامع محلی از اهداف مهم توسعه است.

وی گفت: باید از ظرفیت روستاییان برای رسیدن به توسعه پایدار با ایجاد اشتغال های خرد در سطح استان استفاده کرد.

به گزارش ایرنا، طرح مدیریت جامع جایکا در ۵ روستای بازفت شهرستان کوهرنگ با همکاری تیم ژاپنی و مشارکت مردم منطقه با هدف افزایش مشارکت جوامع محلی در حفاظت از عرصه‌های منابع ملی با موفقیت اجرا شد، که با توافق سازمان جنگل‌ها و مراتع ایران، تداوم این طرح در قالب طرح مدیریت جامع حوضه آبخیز کارون در ۵ استان دیگر با محوریت چهارمحال و بختیاری به مدت ۵ سال تعمیم داده شده است.

مرحله نخست طرح بین‌المللی جایکا ژاین در بازفت (Japan International Cooperation Agency) از سال ۲۰۱۰ در ۵ روستای شهرستان کوهرنگ از توابع چهارمحال وبختیاری با هدف احیا و حفظ مراتع و جنگل ها و با مشارکت مردمی و تیم سازمان ژاپنی جایکا به منظور اجرای طرح‌های مرتع داری، جنگل کاری، ایجاد مشاغل محلی نظیر زنبورداری و خیاطی برای زنان روستایی به مدت ۶ سال اجرا شد.

جایکا به عنوان یک سازمان مستقل در حوزه توسعه ای در جهان فعالیت می کند.

کارون یکی از بزرگترین رودخانه های ایران است که از کوههای چهارمحال و بختیاری سرچمشه می‌گیرد و رودخانه‌های کوچکتر به این رود در مسیر متصل می‌شوند و در نهایت این رودخانه به خلیج همیشه فارس وارد می‌شود.

۷۳۶۰/۲۰۹۷

منبع: ایرنا

کلیدواژه: منابع طبیعی و آبخیزداری توسعه اقتصادی آبخیزداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۹۵۰۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میدان عرضه دام در چهارمحال‌وبختیاری احداث می‌شود

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال‌وبختیاری از احداث میدان عرضه دام زنده در آینده نزدیک خبر داد.

سیدعباس میراحمدی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در چهارمحال‌وبختیاری اظهار کرد: با احداث میدان عرضه دام، بر قیمت‌گذاری دام، تأمین دام دامداری‌ها، تأمین دام کشتارگاه‌ها و ورود و خروج دام به استان نظارت می‌شود.

وی افزود: به منظور رصد قیمت و نظارت بر خریدوفروش دام و کنترل ورود و خروج دام در استان و مبارزه با قاچاق دام، میدان عرضه دام در اراضی شهرستان شهرکرد احداث خواهد شد.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال‌وبختیاری خاطرنشان کرد: میدان عرضه دام شهرکرد واقع در اراضی موسوم به نانواخانه شهرکرد به مساحت ۷.۶ هکتار و میزان نیاز آبی ۰.۵ لیتر در ثانیه توسط اتحادیه دامداران صنعتی و سنتی ماندگار (به عنوان نماینده سازمان جهاد کشاورزی) در دست پیگیری است.

میراحمدی خاطرنشان کرد: ظرفیت دام سبک قابل مبادله در این میدان پنج هزار و ۵۰۰ رأس در شبانه روز پیش‌بینی شده، همچنین نقشه اولیه و سایت مرحله اجرایی طرح نیز تهیه و تدوین شده است.

وی خاطرنشان کرد: با پیگیری‌های انجام شده در بهار سال ۱۴۰۳ کلنگ‌زنی میدان عرضه دام با مشارکت مردم انجام خواهد شد.

کد خبر 750833

دیگر خبرها

  • صرف ۸ میلیارد ریال اعتبار برای توسعه سیستم‌های روشنایی در شهرکرد
  • ۴۰ هزار میلیارد تومان به بدنه آموزش و پرورش اعتبار تزریق شده است
  • بیش از ۱۵۰۰ مترمربع از اراضی ملی عنبرآباد رفع تصرف شد
  • اختصاص ۹ همت اعتبار برای صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج
  • فیلم|مشاهده و ثبت پلنگ برای دومین بار در منطقه سبزکوه چهارمحال‌وبختیاری
  • توزیع اعتبارات در شهرستان بروجن عادلانه باشد
  • میدان عرضه دام در چهارمحال‌وبختیاری احداث می‌شود
  • جاده مواصلاتی قرح به گوشکی نیازمند تامین اعتبار است
  • اختصاص هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به پروژه‌های تحقیق و توسعه
  • اختصاص ۱۸۰ میلیارد تومان اعتبار در بودجه امسال برای انسداد مرز