Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-27@13:56:21 GMT

کنفرانس بین‌المللی «صلح‌پژوهی» برگزار می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۳۹۵۲۲۹

کنفرانس بین‌المللی «صلح‌پژوهی» برگزار می‌شود

به گزارش ایکنا، عابدین سیاحت اسفندیاری امروز 16 مهر در نشستی خبری گفت: دومین کنفرانس بین‌المللی صلح‌پژوهی با حضور اندیشمندانی از کشورهای مختلف که پیش‌بینی می‌شود حدود 30 کشور باشند، برگزار می‌شود. سیاحت اسفندیاری با بیان اینکه اولین کنفرانس صلح‌پژوهی از سوی این مرکز در سال ۹۵ برگزار شد، اظهار کرد: در این کنفرانس متفکرانی از 26 کشور از جمله آمریکا حضور داشتند و تمامی هزینه‌های آن بر دوش شرکت‌کنندگان بود و کنفرانس با رعایت استانداردهای بین‌المللی برگزار شده و می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به سایر فعالیت‌های این مرکز اشاره و بیان کرد: برگزاری همایش اسلام و محیط زیست در سال ۹۶ با همکاری دانشگاه امام صادق(ع)از جمله فعالیت‌های صورت گرفته بود که گواهینامه حضور در این کنفرانس به صاحبان آثار از سوی دانشگاه امام صادق(ع) اعطا شد. سیاحت اسفندیاری با بیان اینکه در سال ۹۶ کنفرانس بین‌المللی ظرفیت‌شناسی و تأثیرگذاری فضای مجازی در ارتقای آموزش‌های دینی با همکاری جامعه المصطفی برگزار شد، تصریح کرد: این همایش در هفت زبان و با حضور 26  ملیت برپا شد. رئیس مرکز بین‌المللی توسعه صلح، فرهنگ و عقلانیت با بیان اینکه کنفرانس بین‌المللی صلح‌پژوهی نخستین بار، اسفندماه سال ۹۷ در جزیره کیش برگزار شد بیان کرد: ما بنا داشتیم کنفرانس را در قم برگزار و دبیرخانه آن را هم در این شهر مقدس دایر کنیم، اما به پیشنهاد برخی از مسئولان کیش، این کار در همین جزیره صورت گرفت و دومین دوره نیز در کیش برگزار می‌شود. وی با بیان اینکه دومین کنفرانس بین‌المللی صلح‌پژوهی دارای ۳۰ محور از جمله زنان و صلح، عقلانیت و صلح، محیط زیست و صلح، حقوق بشر و صلح و ... است، اضافه کرد:  این همایش در سه پنل به زبان‌های فارسی، عربی و انگلیسی برگزار می‌شود و کاملاً علمی و تخصصی است و مانند برخی همایشات دیگر هدف ما شلوغ کردن سالن و ارائه آمار نیست. شناسایی 150 مرکز علمی بین‌المللی وی با بیان اینکه برای این کنفرانس هیچ تبلیغات فیزیکی نشده است، اظهار کرد: تبلیغات ما در کشورهای دیگر تنها از طریق فضای مجازی صورت می‌گیرد و در این راستا نزدیک به 150 مرکز علمی و پژوهشی در خارج از کشور شناسایی شده‌ و فراخوان مقاله برای آنان ارسال شده است. سیاحت اسفندیاری اضافه کرد: علاقه‌مندان به شرکت در این کنفرانس می‌توانند چکیده آثار خود را تا ۳۰ آبان‌ماه و اصل مقاله را تا ۳۰ دی‌ماه به نشانی اینترنتی http://icpcr.com/fa/ ارسال کنند و تاریخ ثبت نام رسمی نیز تا ۳۰ بهمن‌ماه است. سیاحت همچنین از همکاری برخی دانشگاه‌ها از جمله یونسکو، جامعه المصطفی العالمیه،‌ جمعیت دفاع از حقوق زنان و ... در برپایی این همایش خبر داد و گفت: برخی رسانه‌ها نیز حمایت رسانه‌ای از همایش را عهده‌دار هستند. وی با بیان اینکه بیشتر فعالیت‌های مرکز بین‌المللی توسعه صلح، فرهنگ و عقلانیت به صورت بین‌المللی انجام می‌شود، افزود: تلاش‌هایی برای ارائه محتوای این همایش و تبدیل به خروجی‌های کاربردی از طریق رایزنی با نهادهای دست اندرکار صورت گرفته است، اما به طور کلی صلح، فرایندی درازمدت و دشوار است. وی همچنین از انتشار چهار نشریه پژوهشی از سوی مرکز بین‌المللی توسعه صلح، فرهنگ و عقلانیت خبر داد و افزود: این نشریه‌ها شامل «مطالعات تطبیقی حقوق بشر» به  پنج زبان، «دین و دینداری» به چهار زبان فارسی، عربی، انگلیسی و آلمانی و نشریه صلح و عقلانیت و نشریه فلسفه نفس می‌شود. رئیس مرکز بین‌المللی توسعه صلح، فرهنگ و عقلانیت افزود: همچنین تاکنون ۱۵ کتاب توسط این مرکز به زبان‌های فارسی و آذری منتشر شده است. سیاحت اسفندیاری تصریح کرد: دوره‌های آموزش زبان به ویژه آموزش زبان فارسی در جزیره کیش از سوی  این مرکز در حال انجام است، ضمن اینکه دوره تربیت مشاور نیز از جمله کارهایی است که سال گذشته برگزار شد و افرادی از کشورهای آذربایجان و ترکیه در این دوره شرکت کردند. انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: قرآن ایکنا قم صلح پژوهی استاندارد کیش 30 ملیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۹۵۲۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تالار چینی‌خانه اردبیل اولین موزه کشور

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل حسن محمدی ادیب در اولین کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها که با حضور مسئولان و شرکت‌کنندگان ملی و بین‌المللی در محل سالن بصیرت دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد به اهمیت موزه‌ها اشاره کرد و گفت: موزه‌ها یکی از هویت‌شناسی جامعه ما است که می‌تواند در تقویت این حوزه بسیار مؤثر باشد.
وی افزود: موزه‌داری در ایران و به‌ویژه در استان اردبیل تاریخی طولانی دارد و اولین موزه کشور را می‌توان به دوره صفویه و تالار چینی‌خانه مجموعه جهانی شیخ صفی‌الدین اردبیلی مربوط دانست.
مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل اضافه کرد: با این پشتوانه برگزاری اولین کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها در استان فرصتی مغتنم برای بازیابی جایگاه اصلی موزه‌ها و توجه بیشتر به این نهادها است.

دیگر خبرها

  • کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها در اردبیل برگزار شد
  • این رویداد در خدمت ایجاد مشارکت میان جامعه پژوهشگران برگزار شد
  • بافق میزبان کنفرانس بین المللی تحقیقات شتر
  • دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان میزبان دهمین کنفرانس بین‌المللی نانوفناوری ایران
  • نشریه وب پژوهی فصلنامه شد
  • برگزاری کنفرانس بین المللی وب پژوهی در دانشگاه علم و فرهنگ
  • تالار چینی‌خانه اردبیل اولین موزه کشور
  • کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها در اردبیل برگزار شد+فیلم
  • دهمین کنفرانس بین‌المللی نانوفناوری ایران به‌میزبانی رفسنجان برگزار می‌شود
  • دهمین کنفرانس بین‌المللی نانوفناوری ایران در رفسنجان برگزار می‌شود