Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-26@02:31:29 GMT

شیر کاکائو و عوارض جانبی آن

تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۳۹۵۷۶۵

شیر کاکائو و عوارض جانبی آن

چاقی و اضافه وزن نیز به خاطر وجود شکر در شیرکاکائو افراد مصرف کننده را تهدید میکند. متخصصان تغذیه نسبت به مصرف زیاد شیرکاکائو که معمولا دربرابر شیر ترجیح داده می‌شود، هشدار می‌دهند. پیام فرحبخش متخصص تغذیه و رژیم درمانی درباره شیرکاکائو گفت:


شیرکاکائو‌های بازار هرچند که به دلیل وجود شیر منبع خوبی از کلسیم به نظر می‌رسند، اما برخلاف آن ممکن است سلامتی فرد را تهدید کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
شیرکاکائو‌ها مقدار بسیار زیادی شکر دارند که باعث چاق شدن مصرف کننده (در هرسنی) می‌شوند. میزان بالای شکر در شیرکاکائو عملا.

خاصیت خوب شیر را از بین می‌برد. بخاطر قابلیت اتصال کاکائو به کلسیم، بدن با دفع یا عدم جذب آن رو به رو می‌شود، لذا اگر افراد تصمیم به مصرف شیر برای حفظ سلامتی خود دارند باید از نوع ساده و سفید آن استفاده کنند. ترکیب شکر و کاکائو اضافه شده به شیر در ضمن خوش فرم و خوش طعم‌تر شدن.


گزینه خوبی برای تامین کلسیم به حساب نمی‌آید. مصرف شیرکاکائو به صورت گهگاه مشکلی را ایجاد نمی‌کند، اما اگر قرار باشد به جای شیر ساده، روزانه مصرف شود، انتخاب درست و مناسبی نیست. دقت در مصرف انواع شیر‌ها بخصوص در فصل تابستان ضروری است چرا که گرما سریعتر این ماده را خراب کرده و باعث ایجاد اسهال و استفراغ در فرد می‌شود.     منبع:ایران ناز

منبع: پارسینه

کلیدواژه: شیرکاکائو کلسیم دیابت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۹۵۷۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیر این گیاه دارویی بر بیماری دیابت

آفتاب‌‌نیوز :

ترخون دارای سابقه طولانی در استفاده به عنوان ادویه و در طب سنتی هندوستان برای درمان دیابت استفاده شده است.

قسمت مورد استفاده: برگ ترکیبات: ترکیبات موجود در این گیاه شامل کومارین ها، فلاونوئیدها، اسید‌های چرب، متیل اوژنول و استرگول هستند.

متابولیت‌های ثانویه فعال اسانس های، کومارین ها، فلاونوئید‌ها و اسید‌های فنول کربنیک هستند.

مطالعات آزمایشگاهی: مطالعات آزمایشگاهی، اثرات بالقوه ضد التهابی، محافظت کننده کبدی و کاهنده خون را نشان می‌دهد.

مطالعات بالینی: یک کارآزمایی بالینی عصاره ترخون ۱۰۰۰ میلی گرم دو بار در روز (۲۰۰۰ میلی گرم)؛ سطح گلوکز، انسولین، لیپوپروتئین، کراتینین، اسید اوریک و آنزیم ترانس آمیناز خون را کاهش داد.

میزان مصرف: نوع خشک آن تا ۲ قاشق غذا خوری و تازه آن در حد مصرف غذایی طریقه مصرف:به صورت سبزی تازه و خشک مصرف می‌شود که نوع تازه‌ی آن را در حد مصرف غذایی استفاده می‌کنند. ولی نوع خشک آن به صورت دم کرده و تا ۲ قاشق غذاخوری و ۳ بار در روز بلا مانع است.

علیرغم نگرانی در مورد اثرات سمی دو عنصر اصلی آن estragole و methyyleugenol هیچ سمیت حاد یا فعالیت‌های موتاژنیک در دوز‌های مربوط به مصرف انسان گزارش نشده است. عصاره آبی ترخون شامل مقدار بسیار کم estragole و methyyleugenol است و بنابراین خطر بسیار محدود دارد.

عوارض و تداخلات دارویی: به صورت خشک عوارض جانبی ندارد، ولی به صورت تازه در اسانس آن دو ترکیب سمی نام متیل اوژنول واسترگول وجود دارد که در صورت مصرف بیش از حد (اضافه از حد مواد غذایی) می‌تواند عوارض ایجاد کند.

مصرف در حاملگی و شیردهی: گزارشی از عوارض جانبی به صورت مواد غذایی گزارش نشده است. ولی به عنوان داروی گیاهی ایمنی آن هنوز تایید نشده است.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • تاثیر این گیاه دارویی بر بیماری دیابت
  • چهار عارضه جانبی مصرف بیش از حد ویتامین D
  • چرا میگن پنیر کاتیج یا کوتاژ مصرف کنید؟+ طرز تهیه کامل
  • ۲ عادت ناسالم که بدن را فرسوده و چاق می‌کند
  • قلیان لاکچری که چند سال پیش ممنوع بود حالا مجاز شده!
  • سرو قلیان اکسیژن و جوانانی که موش آزمایشگاهی شده‌اند
  • قلیان اکسیژن و بازی با جون جوانان؛ طرح مطالعاتی وزارت بهداشت؟
  • خواص دارویی گیاه "چوچاق" و عوارض آن
  • ۵۰۰۰ میلیارد تومان عوارض آلایندگی کجا هزینه شد؟/اجرای پروژه محیط زیستی که ٣٠ سال طول کشید؟
  • عوارض جدی مصرف زیاد دارچین