Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-07@02:34:04 GMT

۴ عامل بروز اختلال در صنعت کشتیرانی جهان

تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۳۹۵۷۶۸

 به گزارش رویترز، نرخ کشتیرانی پس از وضع یک سری تحریم ها بر شرکت بزرگ حمل و نقل چین و اعمال محدودیت بر حرکت نفتکش‌های ونزوئلا  در حال افزایش است.

 چه اتفاقی برای نرخ کشتیرانی افتاده است؟

 قیمت اجاره یک سوپر نفتکش برای فرستادن نفت خام از کشوری به کشور دیگر به شدت رو به افزایش است. یک وارد کننده کره جنوبی بیش از 12 میلیون دلار برای انتقال یک محموله نفت خام از آمریکا پرداخته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرکت اکسیدنتال پترولیوم هم در روز جمعه 13.25 میلیون دلار برای انتقال یک محموله نفت در نوامبر پرداخت کرد.

 چه چیزی بر قیمت کشتیرانی تاثیر می گذارد؟

 آمریکا در اواخر سپتامبر تحریم‌هایی بر 2 واحد از شرکت کاسکوی چین به اتهام حمل نفت خام ایران وضع کرد. صادر کننده های  آمریکا دیگر نفتکشهای مربوط به شرکت کاسکو را اجاره نمی‌کنند. کاسکو بیش از 50 سوپر نفتکش را که بزرگترین کشتی ها برای حمل نفت خام یا محصولات نفتی هستند، مدیریت می کند.

  نقش ونزوئلا در این مسئله چیست؟

 هفته گذشته، شرکت اکسون موبیل استفاده از کشتی‌هایی را که سال گذشته نفت ونزوئلا را حمل کرده بودند، ممنوع کرد که شامل 250 کشتی می شود. اکسون بزرگ‌ترین شرکت نفت آمریکا و یک شرکت بزرگ حمل نفت خام است، بنابراین اقدام آن باعث افزایش نرخ کشتیرانی شد. این اقدام چندین ماه پس از اعمال تحریم های آمریکا بر ونزوئلا با هدف قطع درآمد نفتی این کشور در تلاش برای سرنگونی نیکلاس مادورو صورت گرفت. مادورو متهم به نقض حقوق بشر و تقلب در انتخابات ریاست جمهوری 2018 است.

آیا حمله به تاسیسات نفتی آرامکو تاثیری بر نرخ نفتکش ها داشته است؟

 تاثیر آن بسیار کم بوده است. پس از حمله های ماه گذشته، شرکت های کشتیرانی سراسر جهان برای تامین محموله های مورد نیاز خریداران بزرگ آسیایی سرگردان شدند و بسیاری از آنها به آمریکا روی آوردند. این اتفاق هم نرخ کشتیرانی را افزایش داده ولی افزایش قیمت فعلی بیشتر مربوط به تحریم های کاسکو و اقدامات اکسون میشود.

چه عوامل دیگری باعث افزایش نرخ کشتیرانی شده اند؟

 قوانین جدید کشتیرانی برای پایین آوردن مقدار سولفور موجود در سوخت کشتی ها به بالا رفتن نرخ کشتیرانی کمک کرده است چون این قوانین هزینه های مالکان کشتی هایی را که قبلاً وابسته به نفت سوخت بودند افزایش می‌دهد. این شرکت‌ها باید از اول ژانویه از سوختهای دریایی پاک تری استفاده کنند.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۹۵۷۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکوفایی صنعت همدان با ایجاد بندر خشک

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از همدان، مصطفی حقیقی با بیان اینکه ۱۱۰۰ هکتار از منطقه ویژه اقتصادی جهان‌آباد دارای سند است، اظهار کرد: منطقه ویژه اقتصادی جهان‌آباد ۱۸۸۰ هکتار وسعت دارد که نزدیک ۱۱۰۰ هکتار آن سند گرفته و ۷۵۰ هکتار از این منطقه دارای طرح جامع است.

وی با بیان اینکه ۱۰۰ هکتار از اراضی منطقه ویژه اقتصادی جهان‌آباد دیوارکشی شده است، تصریح کرد: ۱۰۰ هکتار از اراضی منطقه اقتصادی جهان‌آباد دیوارکشی شده و آماده واگذاری است که طی یک ماه آینده شروع به انعقاد قرارداد واگذاری به سرمایه‌گذاران خواهیم کرد.

حقیقی با اشاره به اینکه پتروشیمی ابن‌سینا پیشرفت قابل ملاحظه‌ای دارد، ادامه داد: ۱۰۰ هکتار از اراضی این منطقه به پتروشیمی ابن‌سینا واگذار شده که تاکنون ۱۱ درصد پیشرفت دارد و در بخش عملیات اجرایی ۳۰ درصد پیشرفت داشته است.

وی با بیان اینکه به دنبال این هستیم در منطقه ویژه اقتصادی شرایط بندرگاهی را ایجاد کنیم، افزود: چند نمونه بندرخشک در کشور وجود داشته که موفق بوده و ما نیز به دنبال ایجاد بندرخشک در این منطقه هستیم که از این طریق امور گمرکی تسهیل شود.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان همدان با اشاره به اینکه مطالعات بندرخشک انجام شده است، یادآور شد: در مرحله اول ۲۰۰ هکتار زمین برای ایجاد بندرخشک دیده شده اما قابل توسعه است.

انتقال ۳ میلیون مترمکعب پساب به منطقه ویژه اقتصادی

این مسؤول درباره تأمین آب منطقه اقتصادی جهان‌آباد، با بیان اینکه دو منبع برای تأمین آب جهان‌آباد در نظر گرفته شده است، گفت: به منظور انجام مقدمات کار چاهی با ظرفیت ۱۰ لیتر در ثانیه حفر شده بود که این میزان آب کفاف صنایع کم‌آب‌بر را هم نمی‌دهد بنابراین به دنبال تأمین آب مورد نیاز از طریق پساب فاضلاب همدان هستیم. حقیقی تصریح کرد: خط انتقال یک میلیون مترمکعب پساب تصفیه شده فاضلاب همدان تا شهرک صنعتی ویان اجرا شده است و به واحدهای فولادی این منطقه پساب داده می‌شود.
وی با بیان اینکه برای انتقال پساب به منطقه ویژه اقتصادی جهان‌آباد ۱۶ کیلومتر خط لوله باید اجرا شود که ظرفیت انتقال سه میلیون مترمکعب پساب به این منطقه را دارد، خاطرنشان کرد: پیش‌بینی می‌کنیم این خط تا پایان سال ۱۴۰۳ به نتیجه خواهد رسید.

تملک ۳۰۰ هکتار زمین برای شهرک‌ها و نواحی صنعتی

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان همدان با بیان اینکه ۳۰۰ هکتار زمین در سال ۱۴۰۲ تملک شده است، تأکید کرد: برای نخستین‌بار دو مصوبه برای ایجاد شهرک صنعتی در استان گرفته شده و مقدمات این دو شهرک آغاز شده به طوری‌ که شهرک صنفی بوعلی ۴ در پهنه ۷۵ هکتاری و شهرک عمومی در پهنه ۲۰۰ هکتاری تملک شده و کارهای اجرایی آن شروع شده است.

حقیقی با تأکید بر اینکه در ملایر ۵۰۰ هکتار برای ایجاد شهرک صنعتی به نتیجه رسیده و مقدمات آن فراهم شده است و به طور قطع امسال به سرانجام خواهد رسید، اظهار کرد: در تأمین برق و انرژی نیز ۶۰ مگاوات برق به نواحی و شهرک‌های صنعتی استان اضافه شده است.

انتهای خبر/

کد خبر: 1229221 برچسب‌ها دانشگاه آزاد همدان همدان

دیگر خبرها

  • آمادگی جسمانی با سلامت روان بهتر در جوانان مرتبط است
  • رویداد صدرا بستر افزایش همکاری بین دانشگاه و صنعت است
  • لیتیوم را خام‌فروشی نمی‌کنیم / لیتیوم می‌تواند صنعت استان را به نحو چشمگیری ارتقا دهد
  • مداخله به‌هنگام، راه کنترل نشانه‌های اوتیسم
  • شکوفایی صنعت همدان با ایجاد بندر خشک
  • جهاد آبرسانی در ۱۲۵ روستای لرستان
  • دو عامل چاقی که دور از ذهن هستند
  • مقام سابق نفت آمریکا به اقدام به تبانی با اوپک متهم شد
  • هشدار مرسک درباره ادامه اختلالات کشتیرانی در دریای سرخ
  • مهم‌ترین عامل برای کنترل مصرف دخانیات