Web Analytics Made Easy - Statcounter

یونس جاویدنسب، رئیس اداره آموزش دوره اول ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش البرز در گفت وگو با ایکنا از البرز از قرآن به عنوان پیام روشن الهی یاد کرد که همه انسان‌ها را به درستی و رستگاری دعوت می‌کند.
وی افزود: از صدر اسلام تاکنون در میان مسلمانان، توانایی خواندن و فهمیدن این پیام جاودانه از مهم‌ترین ارکان تعلیم و تربیت بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس اداره آموزش و پرورش دوره اول ابتدایی آموزش و پرورش البرز، گفت: قرآن‌کریم نه یک کتاب بلکه مجموعه‌ای است از سراسر نور و همین ویژگی سبب شده است هرکس از منظر صحیح به آن نگاه کند، به آن روی آورد، از آن بهره ببرد و خود را به سر منزل مقصود نزدیک کند.
این مسئول به جایگاه ویژه قرآن‌کریم در کشور اشاره کرد و یادآور شد: به منظور توسعه و تعمیق فرهنگ قرآنی در میان دانش‌آموزان، برنامه‌های ویژه‌ای با محوریت قرآن برای دانش‌آموزان به زبان شعر، هنر و قلم در طول سال تحصیلی پیش‌بینی شده است.
جاویدنسب در ادامه به آغاز برنامه قرآن‌آموزی کلاس اولی‌ها با شعار «قرآن بهترین هدایتگر و آینده را باید ساخت» در مدارس ابتدایی البرز اشاره کرد و گفت: یکی از راه‌های ترویج فرهنگ قرآنی تلاوت قرآن‌کریم است و این طرح با هدف آشنایی هرچه بیشتر دانش‌آموزان مقطع اول ابتدایی در مدارس اجرایی می‌شود.
وی تدریس قرآن در پایه اول ابتدایی برای نهادینه‌کردن فرهنگ قرآنی و معرفی بلاغت و شیوایی کلام قرآن، آموزش آداب گوش دادن به قرآن و تفکر در آیات قرآن را مهم دانست وگفت: انس دانش‌آموزان اولین پایه تحصیلی به قرآن آثار و برکات زیادی را به دنبای دارد زیرا روح معنوی قرآن آرامش خاصی به انسان می‌دهد.
این مسئول تقویت ایمان و اعتقاد به این کتاب آسمانی و تمسک به تعالیم آن و همچنین تعمیق، معرفت و تعمیم فهم و درک آن را از دیگر اهداف اجرای این طرح عنوان کرد و گفت: با اجرای این طرح دانش‌آموزان در کنار قرائت به روش قصه‌گویی با مفاهیم قرآن نیز آشنا می‌شوند.
انتهای پیام

 

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن فعالیت های قرآنی آموزش و پرورش قرآن آموزی کلاس اولی فرهنگ قرآنی قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۹۶۴۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص ۲۰ میلیارد تومان تجهیزات به هنرستان‌های چهارمحال و بختیاری

به گزارش خبرنگار مهر، پژمان خلفیان صبح پنج شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: در دولت سیزدهم تا کنون ۲۰ میلیارد تومان تجهیزات به صورت مستقیم به هنرستان‌های این استان داده شده است که این عدد در طول انقلاب برای این مدارس بی سابقه بوده است.

وی تصریح کرد: در تمام مناطق استان تمامی هنرستان‌ها را مجهز به امکانات روز کرده‌ایم.

خلفیان با اذعان بر اینکه بیش از یک میلیون نفر شرکت کننده کنکور در سراسر کشور بوده است گفت: ۲۰ هزار نفر از شرکت کنندگان در کنکور از استان چهارمحال و بختیاری بوده‌اند.

وی ادامه داد: ۱۲ درصد از دانش آموزان در رشته‌های طراز اول شرکت کرده و ما بقی در تکمیل ظرفیت بوده‌اند.

خلفیان با اشاره به اینکه ۱۵ سایت کامپیوتری مجهز به ۱۵۰ دستگاه کامپیوتر در جهت کد نویسی و هوش مصنوعی مجهز شدند گفت: در ۱۷ منطقه آموزشی این استان طرح هوش مصنوعی را شروع کرده‌ایم.

وی ادامه داد: در طرح شهید ابراهیم هادی فرایند استعداد یابی در پایه هفتم و هشتم و در یک سال تحصیلی اتفاق خواهد افتاد و در انتهای سال استعداد دانش آموزان مورد بررسی خواهد گرفت.

شناسایی ۹۰۰ کودکستان در سطح استان چهارمحال و بختیاری

نصرت الله محمودی معاون آموزش ابتدایی در ادامه این نشست اظهار کرد: در حوزه کودکستان‌ها دو دسته آموزش وجود دارد که در این راستا تلاش‌های زیادی صورت گرفته است.

وی تصریح کرد: ۹۰۰ کودکستان در سطح استان شناسایی شده است که باید مجوز فعالیت داشته باشند و ۷۳۵ کودکستان شهریه مشخص و ابلاغ شده است.

محمودی با اذعان بر اینکه نظارت جامع و کاملی بر روی کودکستان‌ها وجود دارد گفت: اگر در کودکستان‌ها به خوبی آموزش بینند و این دوره را به خوبی گذرانده باشند و دوره ابتدایی بهتر می‌توانند فعالیت کنند.

وی با تاکید بر اینکه ۷۰ درصد کودکستان‌ها ارزیابی شده است گفت: در حوزه آموزش‌های ابتدایی باید برنامه کیفی برگزار شود.

محمودی خاطر نشان کرد: در ۳ سال همه آموزگاران ابتدایی در ۷ عنوان درس فرایند آموزشی را باید طی کنند که تا کنون ۲ هزار و ۳۰۰ نفر از همکاران آموزش دیده‌اند و امسال نیز نزدیک به ۳ هزار نفر در طرح شرکت خواهند کرد و آموزش خواهند دیدید.

وی به طرح روز بدون کیف و کتاب نیز اشاره کرد و گفت: دانش آموزان هر دو هفته یک بار برنامه بدون کیف و کتاب را امتحان می‌کنند که فشار درس بر روی آنها نباشد.

کد خبر 6095018

دیگر خبرها

  • مسابقات قرآن دانش‌آموزان شیراز آغاز شد
  • اختصاص ۲۰ میلیارد تومان تجهیزات به هنرستان‌های چهارمحال و بختیاری
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت شروع می شود
  • آموزش ایمنیِ ترافیک به ۴۶۰۰ از دانش آموزان دختر و پسر مقطع ابتدایی مدارس حاشیه راه‌های آذربایجان غربی
  • دستان هنرآفرین دانش‌آموزی
  • البرز به ۱۱ هزار کلاس درس جدید نیاز دارد
  • کمبود زمین برای ساخت مدرسه در البرز/ درخواست کمک از دستگاههای ملی
  • برگزاری جشنواره خوشنویسی «کاتبان وحی» ویژه دانش‌آموزان مقطع ابتدایی
  • کمبود ۶۰ هزار مربی پرورشی در مدارس کشور/ ۱۱ هزار مربی پرورشی جذب می‌کنیم
  • ببینید | روش جالب یک معلم برای آموزش مفهوم فسیل به دانش آموزان ابتدایی