Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالحسین غبیشاوی، امام جمعه ماهشهر در گفت‌وگو با ایکنا خوزستان در ارتباط با رفتارسازی اربعین با بیان اینکه اربعین ظرفیت بزرگی برای پیروان اهل‌بیت(ع) در سراسر جهان است، گفت: این آیین مذهبی نه تنها یک زیارت با جنبه ثواب اخروی بلکه امروز مانور قدرت شیعیان در جهان است که به زورگویان جهان موضع خود را اعلام می‌کنند؛ همانطور که حضرت اباعبدالله(ع) در روز عاشورا فرمودند: «أَلا إِنَّ الدَّعِی بْنَ الدَّعِی قَدْ رَکَزَ بَیْنَ اثْنَتَیْنِ بَیْنَ السِّلَّةِ وَ الذِّلَّةِ وَ هَیْهاتَ مِنَّا الذِّلَّةُ: آگاه باشید که فرومایه، فرزند فرومایه، مرا در بین دو راهی شمشیر و ذلّت قرار داده است و هیهات که ما زیر بار ذلّت برویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

» امروز زائران، این شعار حضرت اباعبدالله(ع) را در اربعین تکرار می‌کنند.

وی با تأکید بر اینکه این فکر و اندیشه در سرتاسر زندگی امام حسین(ع) مشهود است، گفت: امام حسین(ع) در سراسر زندگی خود عامل به احکام قرآن بود و سرتاسر زندگی ایشان تبلیغ ارزش‌های انسانی است؛ از این رو، امروز لازم است در کنار شور حسینی و سوگ در عزاداری شهادت ایشان، به نفوذ این ارزش‌ها در زندگی خود توجه کنیم. این روزها فرصت خوبی است و مخصوصا کسانی که موفق به پیاده‌روی در ایام اربعین می‌شوند، جلوه‌هایی از ایثار، تواضع،‌ فداکاری و همدلی را می‌بینند، ارزش‌هایی که شاید آن گونه که شایسته است در جامعه نمی‌بینیم، در این روزها تجسم پیدا می‌کنند.

این مدرس حوزه علمیه اظهار کرد: انسان با دیدن این صحنه‌ها دوست دارد در زمره خادمان باشد و علاوه بر زیارت، مانند سایر خدمتگزاران در مواکب چیزی از خود تقدیم این حرکت کند. این خدمت کجا می‌تواند تجلی کند؟ در محیط زندگی خود؛ یعنی احیای ارزش تواضع در زندگی در مقابل همسر،‌ فرزندان، همسایگان و دوستان. اگر احیانا فردی به حق او تعدی کرده باشد، تلاش کند روحیه گذشت را در عمل به اجرا بگذارد.

غبیشاوی با بیان اینکه اربعین می‌تواند جرقه خوبی برای شروع یک تحول در زندگی ما باشد، گفت: امروز دادگاه‌های ما مملو از پرونده‌های افرادی است که می‌توانند گذشت کنند. ما که در این روزها ایثار و فداکاری امام حسین(ع) را بیش از پیش لمس می‌کنیم. در اربعین این فرصت وجود دارد که از این ارزش‌ها تأسی کرده و آنها را در زندگی عملیاتی کنیم.

وی افزود: یک مقدار بیشتر گذشت کنیم، سعه صدر خود را افزایش دهیم، ایثار کنیم. اگر این شعار به شکل موج در زندگی ما پیاده شود، قطعا زندگی ما از این رو به آن رو خواهد شد. پرونده‌های قضایی و مرافعات و دعاوی که در مراکز قضایی می‌بینیم، کم و کمتر خواهد شد. لذا پیام ما به زائران این است که با این نگاه به زیارت حضرت اباعبدالله(ع) بروند و همچنان که موکب‌داران به عشق امام حسین(ع) زحمت می‌کشند، ما نیز به عشق حضرت سیدالشهدا(ع) شروع به تمرین گذشت و ایثار و صبر کنیم و این می‌تواند مقدمه تحول در زندگی اجتماعی ما باشد.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنا خوزستان معارف اربعین حسینی رفتارسازی قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۹۷۱۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرهنگ کار در کشور دچار آسیب شده است

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت‌الاسلام سعید مرادپور با اشاره به هفته کار و کارگر، عنوان کرد: داشتن تفکر کار کردن در هر سنی بسیار مهم است لذا این موضوع باید یه یک ارزش تبدیل شود. وی با بیان اینکه کارگران سربازان خط مقدم جبهه جنگ اقتصادی هستند و در زمینه تولید نقش بسیار مؤثری ایفا می‌کنند، ادامه داد: مسئولان باید توجه ویژه به کارگران و رفع مشکلات آنان داشته باشند.

مرادپور با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار با کارگران، اذعان کرد: رهبر معظم انقلاب کارگران را به کسانی که در خط مقدم جبهه اقتصادی هستند تشبیه می‌کنند زیرا قشر نیروی مدافع اقتصاد کشور هستند و در جهت تولید و پیشرفت کشور تلاش می‌کنند.

امام جمعه ابهر با بیان اینکه فرهنگ کار در کشور ما دچار آسیب شده است، تصریح کرد: این امر در حالی است که کار کردن در دین مبین اسلام یک ارزش و یک شرف است به طوری که نبی مکرم اسلام (ص) بر دستان کارگر بوسه زده است.

امام جمعه ابهر با بیان اینکه متأسفانه در حال حاضر کارمند بودن در جامعه به یک ارزش تبدیل شده است، گفت: این موضوع نیز در حالی است که ارزش کارگری بسیار بلندمرتبه است زیرا کارگر تولید می‌کند و زحمت می‌کشد و نان حلال به دست می‌آورد.

مرداپور با یادآوری اینکه گاهی شاهدیم برخی از کارفرماها تا ماه‌ها حقوق کارگران خود را نمی‌دهند و امام صادق (ع) در این باره می‌فرمایند هر کس در دادن مزد کارگر به او ستم روا دارد خداوند عمل او را باطل می‌سازد و بوی بهشت را بر وی حرام می‌کند، تصریح کرد: مسئولان و کارفرمایان باید به قشر کارگر و حقوق آنها توجه ویژه داشته باشند زیرا در قیامت باید پاسخ‌گوی رفتار خود در قبال کارگران باشند.

امام جمعه ابهر با بیان اینکه رسول خدا (ص) از به کار گرفتن کارگر، پیش از تعیین مزدش نهی فرموده و امام صادق (ع) نیز در حدیث مشهوری فرمودند: مزد کارگر را پیش از آنکه عرقش خشک شود بدهید، گفت: این میزان تأکید و سفارش از سوی اهل‌بیت (ع) نشان از اهمیت این مسئله نزد خداوند متعال است.

کد خبر 6090991

دیگر خبرها

  • آغاز برداشت گل محمدی از فضای سبز شهری قم
  • الگوی مکتب دانشگاهی انقلاب اسلامی را استخراج کردیم
  • کُرسی آینده‌پژوهی یونسکو به قزوین آمد
  • اگر از زندگی خسته و کلافه شده‌اید بخوانید
  • تجلی زندگی بر مدار مدیریت زمان
  • فرهنگ کار در کشور دچار آسیب شده است
  • شهید مطهری مجاهدی در عرصه جهاد تبیین بود
  • میزبانی استان کرمان از ۴ شهید گمنام در سالروز شهادت امام ششم
  • بانوان طلبه سنگربانان عرصه تربیت هستند
  • مریم خمینی نوه امام در خارج از کشور چه کاره است؟