Web Analytics Made Easy - Statcounter

به همت جهاد دانشگاهی واحد اردبیل سامانه اطلاعات پژوهشی استان اردبیل به زودی رونمایی شده و در اختیار علاقمندان این حوزه قرار می‌گیرد.


به گزارش ایسنا معاون فناوری مرکز رشد جهاد دانشگاهی استان اردبیل در جلسه کارگروه پژوهش و فناوری استان اردبیل که در سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل برگزار شد، اظهار کرد: با طراحی این سامانه به صورت کامل علاقمندان می‌توانند در بخش اصلی و همچنین بخش جستجوی طرح‌های پژوهشی از اطلاعات وارد شده در سامانه استفاده کرده و از طرح‌های ارائه شده به صورت علمی، پژوهشی و تحقیقاتی استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مهران محمدی با بیان اینکه این سامانه برای اولین بار در استان اردبیل و با هدف دسترسی راحت علاقمندان و صاحبنظران به ویژه دانشجویان دانشگاه‌های استان و همچنین جلوگیری از موازی‌کاری‌های احتمالی در حوزه پژوهشی طراحی و آماده رونمایی شده است، خاطرنشان کرد: به زودی فاز اول این سامانه رونمایی می‌شود و در فازهای تکمیلی سعی بر این است تا این سامانه به صورت کامل نمایانگر طرح‌های پژوهشی و فناورانه اجرا شده در استان باشد.
وی ادامه داد: در این سامانه در چهار بخش اصلی سعی شده است تا به کلیه دستگاه‌های اجرای اجازه داده شود تا با دریافت رمز مورد نظر اطلاعات خود به ویژه طرح‌های پژوهشی را در این سامانه بارگذاری کرده و زمینه بهره‌برداری علاقمندان را فراهم کنند.
معاون فناوری مرکز رشد جهاد دانشگاهی استان اردبیل افزود: یکی از قابلیت‌های این سامانه بعد از ورود به سیستم دریافت اخبار پژوهشی و فناورانه است که قطعا در این بخش نیز علاقمندان می‌توانند در جریان آخرین یافته‌ها قرار گیرند.
محمدی بیان کرد: سامانه به گونه‌ای طراحی شده تا چکیده طرح‌های پژوهشی در استان در اختیار علاقمندان قرار گیرد و حتی از طریق این سامانه در آینده می‌توان نسبت به درآمدزایی اقدام کرد تا پژوهشگران در استفاده از طرح‌های ارائه شده با واریزی مبلغی از طریق کد و رمز ارائه شده بتوانند در جریان کلیات این طرح‌ها قرار گیرند.
وی به ابعاد مختلف و قابلیت‌های این سامانه اشاره و تصریح کرد: در فاز اول این سامانه طراحی شده در هفته آینده قابلیت بارگذاری اطلاعات اولیه را خواهد داشت و در فازهای بعدی می‌توانیم بخش‌های تکمیلی و پشتیبانی را نیز آماده افتتاح کنیم.
معاون فناوری مرکز رشد جهاد دانشگاهی استان اردبیل گفت: هزینه پیش‌بینی شده برای راه‌اندازی این سامانه 30 تا 50 میلیون تومان است که ما از همه دستگاه‌های اجرایی می‌خواهیم تا با دریافت رمز مورد نظر از هفته آینده طرح‌های پژوهشی خود را در این سامانه بارگذاری کرده و امکان بهره‌برداری از آن را فراهم کنند.
محمدی به تلاش جهاد دانشگاهی برای تکمیل طرح‌های تحقیقاتی در حوزه توسعه کشت فندق و شناسایی گونه‌ها اشاره و اظهار کرد: با همکاری فرمانداری نمین قرار شده مطالعات در این زمینه با واگذاری زمین ادامه یابد تا شاهد تکثیرگونه‌های سازگار با آب و هوا و شرایط جوی منطقه باشیم.
وی به طرح دیگر جهاد دانشگاهی در بررسی زنان سرپرست خانوار و پشتیبانی از آنها اشاره و خاطرنشان کرد: ما با الگوگیری از طرح‌های موفق سایر کشورها سعی داریم تا نسبت به ارائه طرح‌های اشتغالزا در حوزه مشاغل خانگی برای زنان سرپرست خانوار با هدف توانمندسازی آنها اقدام کنیم که در استان اردبیل از بین 14 هزار و 600 زن سرپرست شناسایی شده ما برای 128 زن سرپرست در قالب این طرح‌های تحقیقاتی به دنبال ایجاد اشتغال و معرفی طرح‌های موفق در این حوزه هستیم.
محمدی اضافه کرد: جهاد دانشگاهی با همکاری معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری این طرح را در حال اجرا دارد و ما در این حرکت بعد از بخش مصاحبه نسبت به ارائه آموزش‌ها و همچنین سایر حمایت‌های تسهیلاتی با همکاری دستگاه‌های دخیل اقدام می‌کنیم که در صورت موفقیت‌آمیز بودن آن برای سایر گروه‌های جامعه نیز این طرح می‌تواند موثر و مفید واقع شود.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: پژوهشي سامانه 137 استانی علمی و آموزشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۹۹۴۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز عملیات خرید تضمینی گندم در ۵ استان کشور

    به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ طا‌ها دلداده با اعلام خبر بارگذاری اطلاعات عملیات خرید تضمینی گندم در سامانه جامع اطلاعات این شرکت گفت: این اطلاعات توسط کاربران به صورت آنلاین قابل مشاهده و رصد است. دلداده با بیان اینکه در حال حاضر عملیات خرید تضمینی گندم در استان‌های کرمان، خوزستان، فارس، هرمزگان و سیستان و بلوچستان آغاز شده است، افزود: مدیران کل غله استان‌های مذکور برای راه‌اندازی و بارگذاری اطلاعات خرید در سامانه جامع فناوری، همکاری خوبی با این اداره کل و اداره کل خرید داخلی داشته‌اند.   وی با اشاره به اینکه برای راه‌اندازی سامانه مذکور در معاونت برنامه‌ریزی شرکت بازرگانی دولتی ایران، کار کارشناسی و تلاش‌های بسیاری انجام شده است تا مأموریت تحویل گندم از کشاورزان گندمکار به خوبی به پیش برود، اظهار کرد: درج و بارگذاری اطلاعات خرید تضمینی در این سامانه، فرآیند تحویل گندم و پرداخت پول گندم را تسهیل کرده و با رصد آنلاین داده‌های خرید تضمینی گندم، می‌توان برای برنامه‌ریزی این عملیات بزرگ بازرگانی کشور از آن اطلاعات استفاده کرد.   مدیرکل فناوری اطلاعات شرکت بازرگانی دولتی ایران خاطرنشان کرد: این سامانه به کاربران اجازه می‌دهد تا میزان خرید تضمینی گندم و پرداخت میزان پول آن را به تفکیک استان، شهرستان و مرکز خرید به صورت آنلاین مشاهده کرده و از کم و کیف آن مطلع شوند.

دیگر خبرها

  • نخستین فراخوان نیاز پژوهشی شرکت ملی حفاری ایران در سال ۱۴۰۳ منتشر شد
  • منشور رسانه‌ای طی آینده‌ای نزدیک در اردبیل رونمایی می‌شود
  • تذکر کمیسیون اصل نود به ۴ دستگاه برای پیوستن به سامانه اعتبارسنجی
  • ثبت سفارش کتاب درسی چگونه است؟
  • آغاز به کار سامانه جامع خرید تضمینی گندم
  • رونمایی از برات الکترونیکی زنجیره تأمین مالی با حضور وزیر اقتصاد
  • آغاز به کار سامانه جامع برای خرید تضمینی گندم
  • آغاز عملیات خرید تضمینی گندم در ۵ استان کشور
  • جزئیات صورتجلسه کمیسیون اصل ۹۰ درباره سامانه اعتبارسنجی/ تامین اجتماعی، ثبت احوال و فراجا ترک فعل کردند؟
  • جزئیات صورتجلسه کمیسیون اصل ۹۰ درباره سامانه اعتبارسنجی/ سازمان تامین اجتماعی، ثبت احوال و فراجا ترک فعل کردند؟