Web Analytics Made Easy - Statcounter

سناتور جمهوریخواه مشهور آمریکایی تصمیم دونالد ترامپ برای خارج کردن نظامیان آمریکایی از سوریه را تحسین کرده و آنچه را که یک "فراکسیون نومحاظه‌کاران جنگ‌طلب" در سنای این کشور خواند مقصر کشاندن واشنگتن به جنگ در سراسر جهان دانست.

به گزارش ایسنا، به نوشته خبرگزاری آناتولی، رند پُل، سناتور جمهوری‌خواه آمریکایی در توئیتی از تصمیم دونالد ترامپ، رئیس جمهور این کشور برای خارج ساختن نظامیان آمریکایی از سوریه حمایت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او در یک توئیت نوشت: تعداد زیادی از نومحافظه‌کاران می‌خواهند که ما برای همیشه در جنگهای خاورمیانه گرفتار باشیم. حق کاملا با دونالد ترامپ است که به این جنگها پایان دهد و سربازان ما را به خانه برگرداند.

دونالد ترامپ اخیرا مجددا بر تعهد دولتش برای خارج ساختن سربازان آمریکایی از سوریه تاکید کرد و پیش از اعلام این صحبت نیز یک گفت‌وگوی تلفنی با رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه در این خصوص داشت.

رند پُل در ادامه توئیتش تصریح کرد: آمریکا خیلی سال قبل و در ابتدا قرار بود فقط برای 30 روز در سوریه بماند. ما در این کشور ماندیم و هر چه عمیقتر در جنگ در این کشور درگیر شدیم بدون آن که هدفی مد نظرمان باشد.

وی افزود: من کاملا جانب ترامپ را می‌گیرم وقتی که او دوباره میخواهد به وعده‌اش برای پایان دادن به جنگهای بی‌پایان ما عمل کند و یک سیاست خارجی درست مبتنی بر شعار "اول آمریکا" داشته باشد.

 رند پُل همچنین با شبکه فاکس نیوز نیز مصاحبه کرده  و به شرح مخالفتش با ابراز نگرانی سناتورهای جمهوری‌خواه سرشناسی نظیر لیندسی گراهام و میچ مک‌کانل در خصوص تصمیم دونالد ترامپ در قبال نیروهای آمریکایی در سوریه پرداخت و آنها را تشکیل دهنده یک "فراکسیون نومحافظه‌کاران جنگ‌طلب" در سنای آمریکا دانست.

رند پُل خاطر نشان کرد: به نظر می‌رسد که ما یک لیست از اسامی اعضای یک فراکسیون نومحافظه‌کاران جنگ‌طلب را ارائه کردیم. درست است. آنها می خواهند همیشه وضعیت جنگی را حفظ کنند. آنها همواره فکر می‌کنند که جنگ بهترین پاسخ است.

رند پُل در ادامه خاطر نشان کرد: ترامپ اکنون مشکلی را تصدیق می‌کند که زمانی رونالد ریگان در شهر بیروت پایتخت لبنان و در زمانی که دیگر خیلی دیر شده بود به آن اذعان کرد.

وی افزود: نگه‌داشتن سیصد یا چهارصد تن در وضعیتی آسیب‌پذیر در یک منطقه می‌توان منجر به فاجعه شود اما همچنین واقعا کمکی هم به حفظ امنیت ملی ما نمی‌کند. می‌دانید که من رویکردم این است که یا باید کاری را با جسارت کافی و در ابعاد بزرگ انجام داده و به پایان برسانیم یا در غیر این صورت اصلا سراغش نرویم.

رند پُل در عین حال بر وجود فشار بر ترکیه به خاطر میزبانی از سه میلیون آواره سوری تاکید کرده و گفت، کشورهای منطقه با تهدیدات بیشتری علیه توسعه خود مواجه بوده و باید در مورد آینده خود تصمیم بگیرند.

او تصریح کرد: در آنجا این ترکیه‌ای ها و سوری‌ها هستند که زندگی می‌کنند  و ظاهرا آنها به توافقی رسیده‌اند و حدود سه میلیون آواره سوری نیز در ترکیه هستند. می‌دانید که آنها به دنبال این هستند که بخشی از این آوارگان را دوباره به سوریه بازگردانند و آنها برای این منظور باید مناطقی را در کنترل خود داشته باشند.

رند پُل گفت: از نظر من بهترین جواب این است که بگوییم ما همه جوابهای دنیا را در سرمان نداریم و مردمی که آنجا زندگی می‌کنند باید همیشه نقش بیشتری در بازی داشته باشند و این که نباید فکر کرد که همیشه این آمریکا است که مسئول شرکت در هر جنگی در جهان و یافتن صلح برای هر جنگی در جهان است. ما 18 سال است که نتوانسته‌ایم در افغانستان صلح را برقرار کنیم بنابراین من مطمئنا فکر می‌کنم که ما نخواهیم توانست در سوریه صلح را بیابیم.

رند پُل همچنین گفت، این "غیرواقع‌بینانه" است که انتظار داشته باشیم ترکیه یا سوریه دست از بخشی از خاک خود کشیده و آن را به عنوان یک منطقه خودمختار برای کردها تعیین کنند و اگر کردها دنبال خودمختاری هستند باید بروند در منطقه کردستان عراق زندگی کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سناتور رند پال خروج آمریکا از سوریه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۹۹۹۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خطرات عادت اشتباه پا گذاشتن روی داشبورد!

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی دزفول با اشاره به عادت قرار دادن پا روی داشبورد گفت: متاسفانه این عادت خطرناک علاوه بر سرنشین کنار راننده، بین خود رانندگان نیز مشاهده می‌شود که موجب کاهش توجه و تمرکز آنان از مسئولیت‌های رانندگی به ویژه در شرایط اضطراری می‌شود.

رضا معمارزاده در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به اینکه برخی عادت دارند هنگام نشستن در خودرو پای خود را روی داشبورد بگذارند، اظهار کرد: قرار دادن پا روی داشبورد می‌تواند در صورت فعال شدن کیسه هوا خودرو (ایربگ)، به شدت و میزان صدمه آن بیفزاید.

وی افزود: کیسه هوا برای سرنشینان خودرو البته در صورتی که درست نشسته باشند، طراحی شده است، در غیراین صورت نه تنها کیسه هوا از فرد یا افراد محافظت نمی‌کند، بلکه منجر به ایجاد صدمات جدی‌تری می‌شود. اگر پاها روی داشبور خودرو باشند و تصادفی رخ دهد، فشار ناشی از باز شدن کیسه هوا موجب می‌شود پاها به سمت بالا یا شیشه جلو پرتاب شوند در نتیجه آسیب جدی یا شاید غیرقابل‌جبرانی وارد شود.

معمارزاده با بیان اینکه پرتاب شدن پاها می‌تواند منجر به ایجاد شکستگی در ناحیه صورت و بینی نیز شود، گفت: اگر شدت تصادف زیاد باشد، کیسه هوا ممکن است با سرعت ۳۲۲ کیلومتر بر ساعت هم باز شود. در چنین شرایطی اگر سرنشینان به طرز صحیحی در خودرو نشسته باشند فشار ناشی از چنین سرعتی آسیب جزیی وارد می‌کند اما کیسه هوا از ایجاد صدمات بزرگ‌تر جلوگیری می‌کند.

وی افزود: باید توجه شود که کیسه هوا در شرایطی غیر از تصادف و بر اثر نقص فنی هم ممکن است باز شود یا احتمال دارد فرد به طور ناگهانی خیلی محکم به داشبورد ضربه بزند و زمینه باز شدن کیسه هوا را فراهم کند، بنابراین همیشه باید احتیاط شود و از قراردادن پاها روی داشبور پرهیز کرد.

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی دزفول گفت: هر چند کمربند ایمنی برای محافظت از جان سرنشینان طراحی شده است اما سرنشین خودرو باید درست بنشیند تا کمربند ایمنی بدون آسیب زدن به اندام‌های حیاتی از او محافظت کند. با قراردادن پاها روی داشبورد، وضعیت نشستن تغییر می‌کند و کمربند ایمنی به درستی روی بدن فرد قرار نمی‌گیرد و دچار آسیب می شود.

معمارزاده گفت: اگر سرنشین خودرو درست روی صندلی ننشیند و خودرو واژگون شود، هیچ چیزی برای محافظت از او وجود نخواهد داشت زیرا در صورت واژگونی خودرو، کیسه هوا وظیفه محافظت از قسمت‌های پایینی بدن را دارد و اگر پاها روی داشبور باشند، کیسه هوا نمی‌تواند کار خود را درست انجام دهد و از زانو یا سینه محافظت کند.

وی افزود: بنابراین تجهیزات ایمنی خودرو زمانی می‌توانند کار خود را درست انجام دهند که درست از آن‌ها استفاده شود.

وی به خطرناک بودن این عادت در موارد غیر تصادفی اشاره کرد و افزود: قرار دادن پا روی داشبورد حتی وقتی که ترمز ناگهانی گرفته می‌شود نیز بسیار خطرناک است، زیرا در این شرایط، فاصله بین پا و داشبورد به سرعت کاهش می‌یابد و پاها قفل می‌شوند و ممکن است فرد از روی صندلی به سمت پایین سُر بخورد.

معمارزاده با اشاره به رواج این عادت خطرناک بین سرنشینان گفت: متاسفانه این عادت خطرناک علاوه بر سرنشین کنار راننده، بین خود رانندگان نیز مشاهده می‌شود که موجب کاهش توجه و تمرکز آنان از مسئولیت‌های رانندگی به ویژه در شرایط اضطراری می‌شود.

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی دزفول بیان کرد: این کار حتی در سرعت پایین بسیار خطرناک است بنابراین بهترین راه حل این است که همیشه از قرار دادن پاهابر روی داشبورد پرهیز شود.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • تحرکات آمریکا در سوریه از بیم تشدید عملیات‌های مقاومت
  • زخم عمیقی به دوچرخه سواری زدند که به راحتی درست نمی‌شود
  • رای‌دهندگان آمریکایی به ترامپ نگاه مثبت‌تری دارند
  • انتقاد بایدن از ترامپ در مهمانی در کاخ سفید
  • اوکراین تانک‌های آبرامرز آمریکا را از میدان جنگ خارج می‌کند
  • خطرات عادت اشتباه پا گذاشتن روی داشبورد!
  • خطرات عادت عجیب پا گذاشتن روی داشبورد!
  • ۸ سانتیمتری که نگذاشت رفیعی، بیرانوند باشد!
  • بایدن: قصد دارم با ترامپ مناظره کنم
  • 8 سانتیمتری که نگذاشت رفیعی، بیرانوند باشد!