Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ سعید نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در نامه‌ای به علیرضا رییسی معاون بهداشت این وزارتخانه دستور داد هر چه سریع‌تر مرکز خدمات جامع سلامت در روستای چنار محمودی ایجاد و تیم تخصصی و فوق‌تخصصی در این مرکز مستقر شود.

متن نامه وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به رئیسی معاون بهداشت این وزارتخانه به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر رئیسی

 معاون محترم بهداشت

اینک که با هوشمندی مردم عزیز و تلاش بی‌وقفه مسؤولین محترم، گروه‌های ضدانقلاب و معاند در ایجاد آشوب به بهانه آلودگی تعدادی از هموطنان‌مان به ویروس HIV ناکام ماندند و ضمن تشکر از پیگیری‌های مستمر جنابعالی، جناب آقای دکتر گویا و افراد فعال در حدود ۲۰ تیم اعزامی در ماه‌های اخیر به استان چهارمحال بختیاری و بررسی‌های دقیق کارشناسی همکاران استانی و ستادی، ضروریست موارد زیر مورد توجه قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گروهی فتنه‌انگیز جهت تشویش اذهان عمومی تلاش کرده‌اند از یک سو کلیه مردم شریف روستای چنار محمودی را آلوده به ویروس قلمداد نمایند که آخرین بررسی‌ها خوشبختانه حاکی از آلودگی درصد کمی از مردم و سلامتی اکثر اهالی روستاست. از سوی دیگر سعی کردند از این ابزار کذب جهت بدنامی نظام بهداشتی درمانی کشور و نهایتاً ضربه به آبروی جمهوری اسلامی در رسانه‌های بیگانه بهره‌برداری کنند که در  این راستا نیز بحمدالله توفیق نیافتند و مردم شریف منطقه تا آخرین لحظه با تیم بهداشت و درمان همکاری و همراهی نمودند و در حال حاضر نیز با استقرار همکاران فوق تخصص در محل این همراهی صمیمانه ادامه دارد.

در راستای این نیت شوم تلاش نمودند موضع‌گیری در راستای دفاع از حیثیت نظام بهداشتی درمانی کشور و خدمتگزاران به مردم را به عنوان ابزاری جهت جریحه‌دار نمودن عواطف پاک مردم شریف آن روستا استفاده نمایند، ضروریست جنابعالی و همکاران ارجمند ستادی و محلی این واقعیت را به مردم عزیز منتقل نمایند که هیچ کس و در هیچ شرایطی قصد حرمت‌شکنی آن عزیزان را نداشته و ندارد.

به کارگیری عبارت «روابط نامطلوب » در گفتمان متداول سازمانی به هرگونه حرکت و فرآیندی اطلاق می‌شود که با اصول، ضوابط و استاندارهای علمی منطبق نباشد. بدیهی است نامطلوب بودن هرکدام از فرآیندها می تواند در ایجاد بیماری نقش آفرینی کند که مصادیق متعددی دارد.

این تعبیر به مراتب متفاوت از این است که گروهی با غرض و شیطنت آن را  «روابط نامشروعـ  تفسیر و تعمیم داده و موجب تشویش اذهان این عزیزان شده‌اند.

کودک ۲ ساله گرفتار و یا مردم متشرع و خانواده‌های شریف و مومنی که ممکن است در بین افراد مبتلا باشند، کدام بی‌انصاف گرفتاریش را حاصل روابط نامشروع تفسیر می‌کند.

جنابعالی و همکارانتان وظیفه دارید این سوء‌تفاهم را از ذهن مردم عزیز و شریف بزدائید و اعتقاد همه را به پایبندی ایشان به اصول دینی و اخلاقی اعلام نمائید تا خدای ناکرده غباری از سوء‌تفاهم بر دل پاک این قوم نازنین نماند. فعلاً  اولویت ما دریافتن بیماران و مساعدت‌های فوریست.

لازمست هرچه زودتر با تقویت تیم پزشکی موجود در منطقه فرآیند درمان جسمی و روحی این عزیزان تسریع و نتیجه گزارش شود.

 تأمین دارو، تحت پوشش قرار دادن موارد غیربیمه، توان بخشی و پوشش امدادی بدون وقفه باید انجام پذیرد. بدیهی است کلیه موارد تشخیصی و درمانی تا انتها رایگان خواهد بود.

جهت ایجاد مرکز خدمات جامع سلامت در روستا هر چه زودتر اقدام و تیم تخصصی و فوق تخصصی در مرکز مذکور و همچنین در مرکز مشاوره شهرستان لردگان مستقر و نتیجه روزانه اعلام شود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بهداشت درمان و آموزش سلامت فتنه معاون وزارتخانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۰۰۲۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امدادرسانی به ۲۳۰۰ نفر در ۲۰ استان متأثر از سیلاب

به گزارش خبرگزاری مهر، بابک محمودی، به تشریح خدمات ارائه شده در سیل و آب‌گرفتگی از ١٢ تا ١٥ اردیبهشت تا ساعت ٠٥: ٠٠ پرداخت و گفت: در این مدت زمان، ٢٠ استان (آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، البرز، اصفهان، ایلام، بوشهر، چهارمحال و بختیاری، خراسان جنوبی، خراسان رضوی، خوزستان، فارس، کردستان، کرمان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، لرستان، مرکزی، هرمزگان، همدان و یزد) نیاز به دریافت خدمات امدادی پیدا کردند.

وی با بیان اینکه در این مدت زمان ۹۴ مورد عملیات امدادی انجام شده، ادامه داد: امدادگران به ۲۳۰۰ نفر امدادرسانی کردند، ۳۴ نفر را اسکان اضطراری دادند، ۱۱۷ نفر را به مناطق امن منتقل کردند و با دستگاه پمپاژ، آب ۷۱ واحد مسکونی را تخلیه کردند.

وی افزود: ۱۴۸ تیم عملیاتی شامل ۵۱۸ نفر در عملیات سیل و آب‌گرفتگی شرکت کردند.

محمودی گفت: ٢٢ دستگاه چادر، ٥٧٥ تخته پتو، ٣٣٥ تخته موکت، ١٣٦٤ کیلوگرم نایلون، ٢٠٩ بسته غذایی، ٢٨٠ قوطی کنسرو، ١٠٠ قرص نان و ٤٢ ست بهداشتی بین افراد متأثر توزیع شد.

کد خبر 6096240

دیگر خبرها

  • آغاز پویش سلامت دهان و دندان در لردگان
  • ۲۳ استان گرفتار سیلاب/ امدادرسانی به ۵ هزار نف
  • ۲۳ استان گرفتار سیل و آبگرفتگی/ امدادرسانی به ۵ هزار نفر
  • ۲۳ استان گرفتار سیل و آبگرفتگی/امدادرسانی به ۵ هزار نفر
  • امدادرسانی به ۲۶۰۰ هموطن متاثر از سیل در ۲۱ استان
  • امدادرسانی به ۲۳۰۰ نفر در ۲۰ استان متأثر از سیلاب
  • تشکیل کمپین آموزشی و مراقبتی‌های بهداشتی سالمندان در آبادان
  • مردم ۷۰ درصد هزینه‌های آزمایشگاهی را از جیب پرداخت می‌کنند
  • ثبت ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت/ راه اندازی ۱۱۴ مرکز رشد فناوری سلامت
  • شناسایی و پلمب دو واحد غیرمجاز در محلات