Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، محسن هاشمی رفسنجانی رئیس شورای شهر تهران در آئین رونمایی از سرویس‌های هوشمند شهرسازی با تاکید بر این نکته که هوشمند‌سازی موضوع با اهمیتی است، گفت: همواره باید در کنار هوشمند‌سازی به این نکته توجه کنیم که دسترسی به اطلاعات برای عده‌ای خاص رانت ایجاد نکند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  رئیس شورای شهر تهران افزود: باید تلاش کنیم آمار‌ها در حوزه شهرسازی اعلام شود و زمانی که در شهر تهران ۹۵۰ هزار پارسل وجود دارد که مجموع خانه‌های مسکونی با تجاری رقمی در حدود ۴ میلیون پلاک می‌شود.   هاشمی با اشاره به آمار صدور پروانه در پایتخت گفت: اوج صدور پروانه در تهران در سال ۹۱ بود که در آن سال ۲۸ هزار پروانه صادر شد و باید بدانیم که در کل کشور نیز حدود ۱۱۰ هزار پروانه ساختمانی صادر شده که این رقم برای تهران نزدیک به ۱۱ هزار پروانه بوده است.
او ادامه داد: طبق گزارش ها  آمار استفاده کنندگان از فرایند هوشمند‌سازی شده تنها ۱۰ هزار نفر بودند و زمانی که ما به روند صدور پروانه نگاه می‌کنیم نقس شهرداری‌ها را در این حوزه پر رنگ می‌بینیم.   رئیس شورای شهر تهران با اشاره به نقش دفاتر خدمات الکترونیک در صدور پروانه گفت: بخش دیگری از پروانه‌های ساختمانی در دفاتر خدمات الکترونیکی صادر می‌شود که آمار‌ها نشان می‌دهد دفاتر خدمات الکترونیکی در بازه زمانی ۵۰ روزه پروانه صادر می‌کنند که آمار‌های میدانی نشان می‌دهد این بازه زمانی عددی در حدود ۳۵۰ روز است.   هاشمی تاکید کرد: عدد ۳۵۰ روز زمان صدور پروانه نشان می‌دهد، در جایی بیرون از شهرداری مردم برای برخی استعلام‌ها منتظر می‌مانند و از این رو ما باید به مردم کمک کنیم که این بازه زمانی کاهش پیدا کند.   او تصریح کرد: خواسته من از مدیریت شهری این است که با هوشمندسازی کاری کنیم که مشکلات مردم با دستگاه‌های اجرایی کاهش پیدا کند و موضوع زجر‌آور دیگر برای مردم موضوع پایان کار است که به مردم وعده ۱۴ روزه پایان کار داده می‌شود، اما من فردی را می‌شناسم که ۲ سال است هنوز پایان کار نگرفته است.
رئیس شورای شهر تهران ادامه داد: باید پرسید که مبنای آن ۱۴ روزی که برای صدور پایان کار اعلام می‌کنند کجاست و به اعتقاد من مشکل مردم بازی با انگشت و کیبورد نیست و مشکل اساسی مردم این است که از آن‌ها می‌خواهیم که بروند و استعلامات مربوطه را اخذ کنند.
هاشمی تاکید کرد: باید به سوالی در حوزه هوشمند‌سازی خدمات اشاره کرد و آن سوال این است که آیا هوشمند‌سازی می‌تواند مسیر سوء استفاده برای برخی از افراد زا ایجاد کند یا خیر.   او تاکید کرد: ما در مدیریت شهری نقاطی را داریم که در مسیر هوشمند‌سازی باعث می‌شود برخی از افراد به اطلاعاتی دست پیدا کنند و برخی دیگر از افراد از به دست آوردن آن اطلاعات محروم شوند.   رئیس شورای شهر تهران با اشاره به پرونده‌های ماده ۱۰۰ گفت: باید حواسمان باشد که در جابه‌جایی این سیستم‌ها عده‌ای که در گذشته ساخت و ساز‌های غیرمجاز کرده‌اند بتوانند سوء استفاده کرده و از عقوبت کارشان نیز فرار کنند.   انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار شهری اخبار اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۰۲۵۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش آزمایشگاه های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری ها

به گزارش خبرگزاری مهر، سید محمود تارا مسئول پنل پیش نیازهای شکل گیری آزمایشگاه پزشکی هوشمند در بیست و یکمین کنگره کشوری و پانزدهمین کنگره بین المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران که در روزهای ۱۱ الی ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مرکز همایش‌های برج میلاد برگزار می‌شود، اظهار داشت: آزمایشگاه‌های بالینی و پزشکی هوشمند امروزه یکی از پایه‌های مهم در تشخیص و مدیریت بیماری‌ها محسوب می‌شوند. این آزمایشگاه‌ها با استفاده از تکنولوژی‌های هوش مصنوعی، اطلاعات پزشکی را تحلیل کرده و الگوریتم‌های پیشرفته‌ای را به کار می‌برند تا بیماری‌ها را سریع‌تر بهبود بخشند. اهمیت آنها در دنیای امروزی این است که این تکنولوژی‌ها به پزشکان کمک می‌کنند تا بیماری‌ها را به دقت تشخیص دهند، پیش بینی کنند و درمان‌های بهتر و موثرتری را ارائه دهند.

وی افزود: هر چند در سطح جهانی، آزمایشگاه‌های پزشکی امروزی به طور گسترده‌ای از تکنولوژی‌های هوشمند مانند سیستم‌های اتوماسیون، تجهیزات تصویری پیشرفته (به ویژه در پاتولوژی و مطالعه لام)، سیستم‌های اطلاعات آزمایشگاهی هوشمند، بستر داده‌های بزرگ و سیستم‌های پشتیبانی تصمیم‌گیری بر اساس هوش مصنوعی استفاده می‌کنند ولی این اتفاق، هنوز در کشور ما، در حال طی مراحل اولیه هستند و آزمایشگاه‌های اندکی وجود دارند که پیشرفت‌های قابل ملاحظه‌ای در این زمینه داشته اند.

این متخصص حوزه انفورماتیک سلامت و بالین با اشاره به نیازهای اساسی و مهم در شکل گیری آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند بیان داشت: برای شکل‌گیری آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند، نیازمندی‌های اساسی شامل دسترسی به داده‌های بزرگ و با کیفیت، تکنولوژی‌های پردازش داده قدرتمند، استانداردهای امنیتی برای حفظ حریم خصوصی بیماران و توانایی‌های فنی- انسانی همکاری و ارتباطات مؤثر بین تجهیزات و سیستم‌ها هستند. پس از شکل گیری زیرساخت حداقل، بکارگیری تیم خبره این حوزه و تشکیل تیم‌های مشترک با کادر بالینی شروع کننده اولین فعالیت‌ها است.

وی به نقش شرکت‌های دانش بنیان ایرانی در برطرف کردن این نیازها تاکید کرد و گفت: شرکت‌های دانش بنیان ایرانی با توجه به توانایی‌ها و تخصص‌های خود، می‌توانند در برطرف کردن نیازهای ذکر شده نقش مهمی داشته باشند. آنها می‌توانند به طراحی و توسعه نرم‌افزارهای پزشکی، تولید تجهیزات آزمایشگاهی پیشرفته و ارائه راهکارهای هوشمند برای مدیریت داده‌های پزشکی و اطلاعات بیماری‌ها کمک کنند. این بستر، به خصوص در کشور ما، بستری گسترده و پتانسیل فعالیت فراوان دارد.

کد خبر 6089499 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • لزوم تشکیل کارگروه مشترک برای ایجاد تغییر در طرح ترافیک
  • بدمستی در برابر مست عشق
  • نقش آزمایشگاه های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری ها
  • بدمستی در برابر مست عشق 
  • ۲۳۲ روستای بالای بیست خانوار لرستان به اینترنت پر سرعت دسترسی پیدا کردند
  • هوشمندسازی به خوبی در شهر تهران پیش نرفت/ آینده جهان به سمت تکنولوژی و فناوری است
  • لزوم فرهنگ سازی مراجعه به مشاوره، ضرورت جامعه مدرن
  • صدور پروانه کسب برای بازنشستگان
  • دستورالعمل جدید صدور پروانه فعالیت کانون‌های تبلیغاتی ابلاغ شد
  • ۷۴ تبهکار خطرناک تهران بازداشت شدند | معضل جدی دسترسی مجرمان به سلاح گرم