Web Analytics Made Easy - Statcounter

سامانه الکترونیکی الگوی مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی خراسان رضوی در همایش ۱۰۰ معین اقتصاد مقاومتی استان رونمایی شد.

به گزارش ایسنا، حمیدرضا روحبخش امروز در همایش ۱۰۰ معین اقتصاد مقاومتی خراسان‌ رضوی در تالار جلسات شهید هاشمی‌نژاد بیمارستان امام رضا(ع)، اظهار کرد: سامانه الکترونیکی طرح توسعه اقتصادی فرهنگی استان در بازه زمانی کوتاهی طراحی شده که پلت‌فورم نوآوری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این سامانه تمام ذی‌نفعان را به هم مرتبط می‌کند و همه ارکان حاکمیت و معین‌ها می‌توانند با این سامانه ارتباط برقرار کنند.

وی افزود: همه امکان ورود و برداشت اطلاعات، نمودارها و گزارش‌های مدیریتی که در سیستم تعبیه شده را دارند. فرایند به صورت سیستم مکانیزاسیون تعریف شده، اطلاعات توسط خود معین‌ها ثبت و بعد تایید اطلاعات در سامانه قرار داده می‌شود. این سامانه قابلیت توسه‌پذیری دارد که می‌توانیم به کل کشور توسعه دهیم. اطلاعات نیز مکان‌محور است.

روحبخش ادامه داد: امکان رصد وضعیت پروژه‌ها وجود دارد. بخشی در سامانه تعبیه شده که مردم می‌توانند روی نقشه نواحی اقتصادی استان کلیک کنند، پروژه‌ها، اطلاعات و میزان پیشرفت فیزیکی آن‌ها نمایش داده می‌شود که مردم‌ می‌توانند نظر خود را ثبت کنند.

مدیر فناوری اطلاعات اطلاعات استانداری خراسان رضوی بیان کرد: ۶ گام عملیاتی این مثلث طراحی شده و آموزش داده می‌شود. برخی شرکت‌های معین در این سامانه اطلاعات خود را درج کردند. وقتی اطلاعات تکمیل شود می‌توانیم کاتالوگ مقطعی از اطلاعات تکمیلی پروژه‌ها داشته باشیم که بانک جامع اطلاعاتی مکان‌محور از وضعیت پروژه‌ها و واحدهای فعال و غیر فعال و عملکرد معین‌ها خواهیم داشت. 4200 سازمان به این سامانه متصل هستند که بستری برای ارتباط معین‌ها با دستگاه‌های اجرایی فراهم شده است.

در ادامه محمدحسین روشنک، رئیس اتحادیه صادرکنندگان خراسان رضوی، اظهار کرد: آنچه استاندار به استان آورد، همدلی بود. کمتر دیده بودیم ائمه جمعه و رئیس دادگستری در حوزه اجرا و جمع مدیران اجرایی بشینند. بزرگ‌ترین دستاورد مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی ایجاد همدلی در کل فضای سیاسی، اجتماعی و اقتصادی استان بود.

وی اضافه کرد: من بالاترین دستاورد را این می‌دانم که در بخش خصوصی اقتصاد مقاومتی نهادینه شده است. آیت‌الله علم‌الهدی در این موارد مداخله نمی‌کردند اما اکنون حمایت می‌کنند. این بزرگ‌ترین دستاورد بود. امروز در استان منتقدی برای مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی نداریم.

روشنک با بیان اینکه روستاهای ما متولی ندارند و بی‌صاحب هستند، عنوان کرد: اقتصاد روستایی ما متولی ندارد. از وقتی جهاد سازندگی را ادغام و جمع کردند، متولی درست برای روستا انتخاب نشد، درست است وزارت کشور تلاش می‌کند اما چه کسی متولی است؟ زمانی که بودجه برای روستا تخصیص می‌یابد، چه کسی می‌خواهد آن را جذب کند؟ چرا روستاها را ویران کردیم؟ از وقتی جهاد سازندگی را ادغام کردند بزرگ‌ترین خسارت را به شهر و روستا زدند. حاشیه شهرها حاصل ادغام جهاد سازندگی است.

رئیس اتحادیه صادرکنندگان خراسان رضوی خاطرنشان کرد: اگر امروز ما در اقتصاد خود صادرات داریم، صنعتی نیست، صادرات ما محصولات تولید کشاورزی، صنایع روستایی، صنایع دستی، یا کالاهایی است که مواد اولیه آن از معادن سنگ و پتروشیمی می‌آید و یا کالاهایی که مواد اولیه آن با ارز ۴۲۰۰ تومان آمده و تبدیل و صادر شده است. چرا به مزیت‌های اقتصادی خود توجه نمی‌کنیم؟ مزیت اقتصادی ایران اقتصاد بومی و روستایی است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۰۴۱۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

"جوین" بیشترین بارندگی غرب خراسان رضوی را داشت

رضا صبوری گفت: در این بازه زمانی خوشاب با ۱۳ میلیمتر، جغتای با ۱۱.۶، سبزوار با ۱۰.۴، داورزن با ۱۰.۲ و ششتمد با ۵.۲ میلیمتر در رده های بعدی قرار دارند.

وی افزود: بیشترین بارندگی این جبهه بارشی در روستاهای غرب خراسان رضوی نیز مربوط به روستای "طبس" سبزوار ۲۹.۳ میلیمتر بوده است و پس از آن روستای "شاره" با ۲۹، "گودآسیا" با ۲۶.۵، "کرّاب" با ۲۵.۵، "بیزه" با ۲۳.۵، "جلمبادان" با ۲۰.۵ و "زرقان" با ۲۰ میلیمتر قرار دارد.

هواشناسی خراسان رضوی روز جمعه با صدور اطلاعیه ای هشدار نارنجی صادر کرده و از بارشهای باران همراه با رعد و برق و آبگرفتگی معابر در این استان خبر داده بود.

بنا به اعلام اداره کل هواشناسی، این سامانه بارشی، با بارشهای رگباری همراه با رعدوبرق با احتمال برخورد صاعقه، وزش باد شدید و در برخی از نقاط بارش تگرگ، آبگرفتگی، ایجاد رواناب و سیلابی شدن مسیل‌ها و نیز اختلال در شبکه حمل و نقل پیش بینی شده بود.

رییس اداره هواشناسی سبزوار اعلام کرد: از روز سه شنبه هفته جاری، سامانه جدید بارشی وارد منطقه خواهد شد که غرب خراسان رضوی را نیز زیر تاثیر قرار خواهد داد.

صبوری خاطرنشان کرد: بیشترین این بارشها در روزهای پنجشنبه و جمعه آینده رخ خواهد داد.

سبزوار در ۲۳۰ کیلومتری غرب مشهد واقع است.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • دور دوم انتخابات مجلس در خراسان رضوی الکترونیکی برگزار نمی‌شود
  • فرودگاه گناباد، پیشران توسعه و رونق در جنوب خراسان رضوی
  • وضعیت نابسامان نیروی کار در خراسان رضوی
  • توجه به اقتصاد خلاق یکی از راه‌های جهش تولید است
  • "جوین" بیشترین بارندگی غرب خراسان رضوی را داشت
  • اجرای قانون جهش تولید دانش بنیان حرکت بزرگ اقتصادی را رقم می زند
  • رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است
  • در تهران دیگر به ریال و تومان خانه نمی‌فروشند | بیت‌کوین بده خانه بخر! | رونمایی از پدیده عجیب خرید و فروش مسکن در تهران + جزئیات
  • برگزاری یادواره شهدای طلبه و فرهنگی در شهر خرو
  • شورای ملی تامین مالی به ریاست وزیر اقتصاد تشکیل شد