Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری(رایسست)، این تفاهم نامه همکاری میان با حضور دکتر محمدجواد دهقانی و مشاور وزیر رئیس رایسست و ISC، و دکتر وحید احمدی رئیس مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور در محل این مرکز امضا شد.

دهقانی اظهار داشت: همکاری علمی پژوهشی یکی از موثرترین راهکارها برای تحقق اقتصاد مقاومتی بخصوص در شرایط تحریم است زیرا در این صورت امکان تبادل مدارک علمی فی مابین و اشتراک گذاری منابع علمی مختلف از قبیل کتاب های تخصصی، مقالات مختلف علمی منتشر شده در مجلات معتبر و یا همایش های علمی، گزارش های فنی و پژوهشی، پایان نامه ها و غیره فراهم آمده و باعث صرفه جویی در تأمین بودجه و اعتبار منابع علمی مورد نیاز دانشگاه ها خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بر همین اساس، امکان درج اطلاعات و متن کامل منابع علمی مانند: مقالات، مجلات، مجموعه مقالات، کنفرانس ها، متن و چکیده ی طرح های تحقیقاتی و پایان نامه هایی که در مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور تولید و منتشر شده است جهت نمایه سازی در پایگاه های اطلاعاتی مرکز منطقه ای وجود خواهد داشت و از این طریق تمامی دانشگاه ها و مراکز پژوهشی امکان رویت و بهره برداری از این منابع علمی را در آینده خواهند داشت.

رئیس مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری افزود: شبکه سازی متخصصان، فن ورزان و پژوهشگران حوزه های مرتبط با توسعه علم و فناوری به منظور افزایش توانمندی های علمی و پژوهشی و همچنین همکاری با هدف ورود مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور در نظام های بین المللی رتبه بندی از اهداف این همکاری علمی سه جانبه است.

مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری در حال حاضر بیش از ۸ میلیون مدرک علمی در پایگاه های اطلاعاتی مختلف خود از جمله مقالات نشریات و همایش ها، کتاب ها، گزارش های طرح های تحقیقاتی کاربردی و پایان نامه ها در کلیه حوزه های موضوعی از جمله علوم انسانی، فنی و مهندسی، پزشکی، کشاورزی و به زبان های فارسی، عربی و انگلیسی بوده که به صورت الکترونیکی و IP-Base در اختیار اعضای هیئت علمی و دانشجویان قرار می دهد.

مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور نیز با داشتن هفت گروه علمی وظایف مهم شناسایی درخت علم و مطالعه در تعیین سهم مطلوب کشور از آن در آینده، تحقیق در بومی‌سازی روش های علمی سنجش علم و فناوری و تعیین وضع موجود با استفاده از آنها، مسأله‌شناسی نظام علمی کشور، خط‌ مشی‌ سازی و تهیه راهبرد و برنامه، مطالعه و ارائه روش‌های مناسب ترویج علم، انجام تحقیقات بنیادی، توسعه‌ای، کاربردی بر اساس اصل مأموریت‌گرایی و با تمرکز خاص در زمینه‌های سیاستگذاری، برنامه‌ریزی، نظارت و ارزیابی را به عهده دارد.

کد خبر 4742123

منبع: مهر

کلیدواژه: مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور پایگاه استنادی جهان اسلام تفاهم نامه همکاری مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری وزارت علوم تحقیقات و فناوری تکمیل ظرفیت دانشگاه آزاد اسلامی دانشجویان اربعین 98 دانشگاه های علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران سازمان سنجش دانشگاه های ایران کنکور 98 مرکز سنجش آموزش پزشکی دانشگاه تهران دانشگاه پیام نور دانشگاه فنی و حرفه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۰۴۵۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراکز رشد علوم انسانی در استان‌های کشور تشکیل می‌شود

مسئول سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری کشور گفت: تلاش خواهیم کرد تا به نوعی مراکز رشد علوم انسانی را در استان شکل دهیم تا هسته‌های علوم انسانی در مراکز مستقر و حمایت شوند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، روح‌الله رضوی‌نژاد ظهر امروز در دهمین جشنواره استانی جهادگران علم و فناوری بسیج در دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان مرکزی اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران در کمتر از پنج دهه پیشرفت‌های بسیار زیادی کسب کرده است، پیشرفت‌های ایران اسلامی به برکت انقلاب، امام راحل(ره) و جانفشانی شهدا به دست آمده است. بنابراین نباید این افتخارات و پیشرفت‌ها فراموش شود. پشتوانه انقلاب اسلامی مردم هستند، مقام معظم رهبری فرموده‌اند هرجا کاری به مردم واگذار شد، کار پیش رفت.

وی با بیان اینکه معجزه انقلاب اسلامی حرکت مردمی است، افزود: بسیج تنها داشتن کارت بسیجی نیست بلکه تمام افرادی که در راستای مشکلات پیشگام و همراه هستند بسیجی هستند که به عنوان جهادگران در این حوزه فعالیت می‌کنند که در این راستا همه مردم ایران بسیجی هستند، حضور مردم به صاحبان مسئله کمک می‌کند و مانع کار مسئولان و صاحبان مسئله نمی‌شود.

مسئول سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری کشور  تصریح کرد: مشارکت مردم بستر تحول را ایجاد می‌کند که بستر این نقش‌آفرینی باید فراهم شود. انقلاب اسلامی حرکتی را آغاز کرده که قرار است تمدن نوین اسلامی را تحقق ببخشد، قدرت تحقق تمدن نوین اسلامی نیازمند مرجعیت علمی است که با جهاد علمی محقق می‌شود، اگر بتوان طرفیت‌های موجود را برای حل مسائل انقلاب اسلامی بسیج کرد، قطعا نتایج خوبی حاصل می‌شود، ما اتفاقات بررگی را رقم زده‌ایم و به طور حتم می‌توان اتفاقات و تحولات بزرگ‌تری را رقم زد.

رضوی‌نژاد خاطرنشان کرد: همه آزادیخواهان عالم و مردم ایران از طوفان‌الاقصی در پاسخ به عملکرد رژیم صهیونیستی و وعده صادق خوشحال و خرسند شدند، بیش از ده‌ها هزار کودک فقط توسط رژیم صهیونیستی از بین رفته‌اند که این پاسخی کوبنده به جنایات رژیم صهیونسیتی است.

وی ادامه داد: برنامه ما در حوزه فناوری سبز و نرم، ساماندهی هسته‌های صاحب ایده در مراکز رشد و حمایت‌های مادی و معنوی از طرح آنهاست، تسهیلات پرداختی به صاحبان ایده بسته به طرح‌ها و میزان نیاز طرح تعلق خواهد گرفت، سقف تسهیلات تبصره‌ای کارفرمایی تا 4 میلیارد تومان است، اما حمایت‌هایی که بنیاد تعاون سازمان بسیج تاکنون داشته 15 میلیارد تومان بوده است، اما در حوزه فناوری بسته به عدد طرح حمایت‌های لازم صورت خواهد گرفت.

مسئول سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری کشور خاطرنشان کرد: تاکنون بیشتر تأکیدات درحمایت از حوزه فناوری نرم است و از امسال تلاش می‌شود در سازمان بسیج، حوزه فناوری‌های نرم و مسئله‌های حوزه انسانی و اجتماعی را فعال کنیم و به نوعی مراکز رشد علوم انسانی را در استان شکل دهیم و هسته‌های علوم انسانی در مراکز مستقر و حمایت شوند، پیش بینی ما این است متوسط بین 45 تا 60 مسئله حوزه فناورانه حمایت شوند.

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • مراکز رشد علوم انسانی در استان‌های کشور تشکیل می‌شود
  • آغاز بررسی جزئیات پیش‌نویس سند ملی توسعه علوم و فناوری‌های کوانتومی
  • آمادگی زیمباوه برای استفاده از توانمندی‌های فناوری ایران
  • تامین ۱۰ قلم داروهای راهبردی مورد نیاز زیمبابوه به کمک ایران
  • فعالیت ۱۹ واحد و هسته فناور در حوزه دام و طیور
  • مُلک و مِلک مولود مانای معلم است
  • وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به قم سفر کرد
  • مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود
  • اسلامی: آماده‌ایم فناوری‌ها را به سایر کشور‌ها منتقل کنیم
  • مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود