Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از یزد، آیت‌الله محمدرضا ناصری یزدی، نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه یزد صبح امروز، در شورای سیاستگذاری مهدویت استان با اشاره به اینکه مباحث فرهنگی و تربیت دینی از اهمیت بسیار بالایی برخودار است اظهار کرد: بسیاری از مسئولان در کشور اصلا به این موضوع توجه و اعتقاد ندارند که کار فرهنگی نسبت به سایر امور از اهمیت بسیار بیشتری برخودار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: برخی مواقع دیده می‌شود در پروژه‌های مختلف عمرانی جامعه هزینه‌های بسیار زیادی می‌شود ولی هیچ مبلغی برای فعالیت‌های فرهنگی این پروژه‌ها که عمدتا پس از بهره‌برداری به صورت جدی نیاز به فعالیت‌های فرهنگی دارند در نظر نمی‌گیرند.

نماینده ولی‌فقیه در استان یزد بیان کرد: کشورهایی از جمله ترکیه بخش قابل توجهی از بودجه خود را صرف مباحث دینی و فرهنگی خود می‌کنند ولی در ایران متاسفانه هنوز این باور در مسئولان ارشد کشور قرار نگرفته که در هنگام تنظیم بودجه، به مسائل فرهنگی هم توجه داشته باشند.

ناصری یزدی با تقدیر از اقدامات آموزش و پرورش در زمینه اقدامات فرهنگی چند سال اخیر گفت: امروز در فضاهای مجازی و از طرق مختلف ایجاد شبهه بسیار زیادی در بین جوانان و نوجوانان انجام می‌شود تا آنها را از دین دور کنند.

امام جمعه یزد افزود: نهادهای فرهنگی و دینی و به ویژه آموزش و پرورش باید برنامه‌ریزی دقیقی در ارتباط با شبهه‌زدایی از جوانان و نوجوانان داشته باشند.

وی تصریح کرد: این موضوع تنها محدود به آموزش و پرورش یا سازمان تبلیغات نیست و همه ادارات و نهادها وظیفه دارند که نسبت به فعالیت‌های فرهنگی و دینی حداقل در گستره کارکنان خود داشته باشند.

نماینده ولی‌فقیه در استان یزد به حضور میلیونی مردم ایران و دیگر نقاط جهان در پیاده‌روی اربعین اشاره کرد و با بیان اینکه این مراسم در آینده‌ای نزدیک تمام جهان را در بر می‌گیرد افزود: این که مردم این گونه و به صورت خودجوش در این مراسم عظیم شرکت می‌کنند و وصل به امام حسین(ع) شدند، نشان از فطرت خدایی است که در وجود همه ما قرار دارد.

ناصری یزدی تصریح کرد: فطرت خدایی در وجود همه انسان‌ها قرار دارد و به ویژه اگر در ارتباط با کودکان، نوجوانان و جوانان برنامه‌های فرهنگی و بصیرت‌افزایی خوب و مناسبی داشته باشیم، قطعا آنها از مسیر الهی دور نمی‌شوند و تهاجم فرهنگی دشمن در آنها تاثیر نمی‌گذارد.

امام جمعه یزد افزود: در این حوزه باید توجه داشت برنامه‌های تاثیرگذار و البته منسجم داشته باشیم چرا که دیده می‌شود برخی برنامه‌هایی در قالب فعالیت‌های فرهنگی انجام می شود که هیچ برنامه‌ریزی و هدفی را دنبال نمی‌کنند و تنها به دنبال برگزار شدن برنامه هستند.

وی با اشاره به اینکه فضای مجازی هم به مانند سایر تکنولوژی‌ها مزایا و معایبی دارد عنوان کرد: بسیاری از افراد جامعه امروز ساعت ها وقت خود را در فضای مجازی سپری می کنند ولی استفاده درستی از آن ندارند و تنها به وقت گذرانی مشغول می‌شوند در حالی که باید استفاده از این فضا هم به صورت هدفمند باشد و وقت انسان را به بطالت نگذراند.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری ایکنا ایکنا یزد امام جمعه یزد مباحث فرهنگی یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۰۵۷۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقای سه درصدی سهم فرهنگ از بودجه عمومی کشور

احمد راستینه با اشاره به اهمیت تقویت زیرساخت‌های فرهنگی در کشور، اظهار داشت: ارتقای سهم فرهنگ از بودجه عمومی کشور از نیم به سه درصد از مهمترین دستاورد‌های مجلس یازدهم بود.

وی افزود: با توجه به اهمیت مساله فرهنگ تلاش می‌شود این سهم از بودجه عمومی به پنج درصد ارتقا یابد در این صورت است که می‌توان ادعا کرد حداقل‌های تحول نظام فرهنگی کشور فراهم شده است.

راستینه اضافه کرد: تا قبل از مجلس یازدهم به غیر از اعتبارات جاری و حقوقی، هیچ اعتباری برای تحول فرهنگی و تولید محتوا پیش‌بینی نمی‌شد، اما امروز در یک جدول از مجلس شورای اسلامی اعتبار برای این بخش مصوب شد.

وی گفت: از این مبلغ سهم فعالیت‌های پرورشی، فرهنگی و ورزشی دانش‌آموزان ۳۶ هزار میلیارد ریال و ۲۵ هزار میلیارد ریال هم برای ترویج فرهنگ ازدواج، حجاب، عفاف و برنامه‌های فرهنگی موثر در دانشگاه‌ها در نظر گرفته شده است.

بیشتر بخوانید

فرهنگ زیربنای پیشرفت و توسعه کشور است

راستینه با اشاره تصویب قانون خانواده و جوانی جمعیت در مجلس یازدهم، بیان داشت: ۲۷ صدم مالیات بر ارزش افزوده سهم ورزش دانش‌آموزی است و در این ارتباط ۷۰ هزار میلیارد ریال از محل بودجه در این بخش مصوب شده است.

وی افزود: یکی از کارکرد‌های مجلس یازدهم انجام کار تحولی برای پویانمایی است که برای تولید محتوای ویژه کودک و نوجوان اعتبار ویژه مصوب شده است.

راستینه با تاکید بر اینکه کمبود معلم تنها مختص یک استان نیست، گفت: نظام آموزش و پرورش در ۱۰ سال گذشته نسبت به امر جذب معلم کوتاهی بسیاری داشت و ردیف استخدامی برای جذب معلمان داده نشد و همین امر موجب شد تا امروز با مشکل کمبود معلم روبرو شویم.

وی تصریح کرد: براساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده در نشست‌های نظارتی مجلس شورای اسلامی، تلاش براین است که در سال تحصیلی جدید مشکلات کمتری در خصوص تامین معلم وجود داشته باشد.

راستینه ادامه داد: افزایش ظرفیت جذب و استخدام معلمان از سوی سازمان امور استخدامی و افزایش سهمیه دانشگاه فرهنگیان از جمله راهکار‌های در نظر گرفته شده برای کاهش مشکل کمبود معلم است.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • غیربومی بودن مدیران یکی از اساسی ترین مشکلات البرز است
  • ترکیب جمعیتی از چالش های البرز است/ تردد نیروی کار استان به تهران
  • با ۱۴ اثر جدید به نمایشگاه کتاب می‌آییم/ غرفه انتشارات را هرروز به یکی از شهدا اختصاص دادیم
  • حل معضل کمبود پزشک زن در کشور اولویت مسئولان نیست
  • قانون اختصاص خودرو داخلی به ایثارگران دوباره تمدید شد
  • کمیسیون اصل ۹۰ پیگیر اجرایی شدن سامانه ستاد
  • از پاسداشت زبان فارسی تا تجلیل از فعالان و کنشگران حوزه میراث‌ فرهنگی
  • اختصاص ۱۸۰ میلیارد تومان اعتبار در بودجه امسال برای انسداد مرز
  • برپایی میز خدمت در شهرستان زرندیه
  • ارتقای سه درصدی سهم فرهنگ از بودجه عمومی کشور