Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا؛ محمد اجل‌لوییان روز چهارشنبه در مراسم افتتاح بخش کاشت حلزون در بیمارستان امام خمینی (ره) کرمانشاه، افزود: در ماده ۷۵ قانون برنامه ششم توسعه دولت وظیفه دارد انجام مشاوره ژنتیک را به همه اقشار جامعه ارائه دهد که این مشاوره‌ها و آزمایش‌های ژنتیک برای افراد زیرپوشش نهادهای حمایتی رایگان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی هزینه آزمایش های ژنتیک را برای بار اول بین ۵۰۰ تا ۶۰۰ هزار تومان و در مراحل بالاتر نزدیک به هفت میلیون و ۵۰۰ هزار تومان اعلام کرد و گفت: پیشگیری از بروز معلولیت‌ها بسیار به صرفه‌تر و ارزان‌تر از درمان آن است.

وی اظهار داشت: براساس برآوردهایی که انجام دادیم هزینه به دنیا آمدن هر بچه ناشنوا با احتساب دلار چهار هزار و ۲۰۰ تومانی و تورم سال ۹۶ حدود ۲۵۰ میلیون تومان است و از این رو هر ساله باید رقم‌های هنگفتی در کشور برای درمان این کودکان هزینه شود.

او پیشگیری و جلوگیری از تولد کودکان معلول را بهترین راهکار برای کاهش این هزینه‌ها دانست و گفت: آزمایش‌ها و مشاوره‌های ژنتیک می‌تواند تا حد بسیار زیادی از تولد کودکان معلول پیشگیری کند.

مدیرعامل بنیاد خیریه شنوایی بخشی شفا(بخشش) در ادامه سخنانش به فعالیت‌های این بنیاد اشاره کرد و گفت: امروز دوازدهمین مرکز کاشت حلزون کشور در استان کرمانشاه راه‌اندازی می‌شود و مجوز سیزدهمین مرکز هم در استان سیستان و بلوچستان صادر شده است.

اجل‌لوییان، اعلام کرد که از هزار و ۵۰۰ کودکی که با مشکلات شنوایی به دنیا می‌آیند تنها هزار و ۱۰۰ نفر امکان کاشت حلزون دارند و ۳۰۰ تا ۴۰۰ بچه را نمی‌شود با کاشت حلزون درمان کرد.

او به حمایت‌های دولت از کاشت حلزون در کشور اشاره کرد و  افزود: از سال ۸۸ تاکنون دولت ۸۰۰ تا هزار و ۲۰۰ پروتز کاشت حلزون خریداری کرده و به صورت رایگان بین متقاضیان بی بضاعت توزیع کرده است.

او آماری از استان کرمانشاه ارائه داد و گفت: حدود ۴۵ تا ۵۰ کودک ناشنوا در استان کرمانشاه کاشت حلزون کرده‌اند و بنیاد بخشش هزینه‌های ۱۶ نفر بی‌بضاعت را متقبل شده است.

او هزینه کاشت حلزون را حدود ۶ میلیون تومان اعلام کرد و گفت: ما در بنیاد بخشش سه میلیون تومان از این مبلغ را به افراد بی‌بضاعت کمک می‌کنیم و نهادهای حمایتی هم مابقی را تامین می‌کنند.

او به هزینه‌های مابعد عمل نیز اشاره کرد و افزود: برای هر کودک ناشنوایی که کاشت حلزون برایش انجام می شود، تا پایان عمر هر سال حدود یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان باید هزینه شود که ما از خیرین درخواست می‌کنیم در این زمینه ما را یاری دهند.

وی اظهار داشت: حدود ۷۰ درصد کسانی که برای کاشت حلزون مراجعه می‌کنند از حاشیه شهرها و روستاها و یا براثر ازدواج‌های فامیلی هستند، گفت: این افراد جزو اقشار ضعیف جامعه هستند و  توان تامین هزینه‌های عمل و بعد از آن را ندارند و از این رو نیاز به مشارکت و همراهی هرچه بیشتر خیرین برای تامین این نیازها داریم.

وی آمار دیگری ارائه داد و افزود: تاکنون ۱۱ هزار نفر در ایران کاشت حلزون کرده‌اند که از این تعداد ۲ هزار و ۷۰۰ خانواده که از لحاظ مالی ضعیف هستند شناسایی شده‌اند و بنیاد بخشش با حفظ کرامت انسانی ۹۰ درصد هزینه‌های این افراد را پرداخت می‌کند و این افراد تنها ۱۰ درصد هزینه را پرداخت می‌کنند.

او آمار دیگری نیز در این زمینه ارائه داد و گفت: براساس تحلیل ما، ۵۰ تا ۷۰ درصد مراجعان برای کاشت حلزون از خانواده‌های دارای فرزند ناشنوا هستند که ۲۵ درصد آنها فرزند دوم کاشتی داشته اند و هفت درصد نیز فرزند سوم کاشتی داشته اند که باید این روند را با آزمایش‌ها و مشاوره‌های ژنتیک متوقف کنیم.

اکنون ۲ هزار و ۶۸۰ تخت بیمارستانی در قالب ۱۸ بیمارستان دولتی دانشگاه علوم پزشکی، ۲ بیمارستان خصوصی، سه بیمارستان نظامی و ۲ بیمارستان تامین اجتماعی در استان فعال است. 
۳۰۳۳/۸۰۶۶

منبع: ایرنا

کلیدواژه: درمان ناشنوایی علوم پزشکی خیران بهداشت و درمان کرمانشاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۰۵۷۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استاندارد پرورش حلزون هنوز تدوین نشده

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خراسان رضوی،مشاور وزیر جهاد کشاورزی گفت:متاسفانه دستورالعمل و استاندارد پرورش حلزون هنوز در اتحادیه اروپا تدوین نشده است.
 مریم طهماسبی در حاشیه بازدید از طرح پرورش حلزون آچاتینا در دانشکده کشاورزی شهرستان نیشابور گفت: طبق ضوابط سازمان دامپزشکی باید تمام دستورالعمل‌هایی که در ایران به‌کار گرفته می‌شود، معادل آن در اتحادیه اروپا نیز تدوین شود، اما متاسفانه دستورالعمل و استاندارد پرورش حلزون هنوز در این اتحادیه تدوین نشده است.

وی افزود: کسانی‌که وارد اینگونه مشاغل می‌شوند لازم است این نکته را در نظر بگیرند که اگر زمانی این شغل را ترک کردند، این موجودات را به حال خود در طبیعت رها نکنند.

احمد همت آبادی، رئیس انجمن ملی بیولوژیک کشور نیز گفت: در کشور حدود ۵۰ واحد انسکتاریوم مشغول فعالیت و تولید حشرات مفید هستند و این مجموعه نیز در قالب شرکت فن‌آور از سال ۹۷ مشغول به کار روی این نوع حلزون است.

وی افزود: در صورت اخذ مجوز‌های لازم و به ثبت رساندن کلاژن این صنعت، حداقل ۲۰۰ نفر از زنان روستایی این شهرستان در بستر مشاغل خرد مشغول به کار می‌شوند و چرخه اقتصادی سالمی نیز ایجاد خواهد شد.

 

 

 

 

دیگر خبرها

  • انجام بیش از ۳۰۰ هزار آزمایش کلرسنجی توسط شرکت آبفای یزد
  • استاندارد پرورش حلزون هنوز تدوین نشده
  • خط و نشان تند رئیسی برای بانک‌ها / انتقاد از حمله و آزار و اذیت پلیس آمریکا علیه دانشجویان
  • خط و نشان تند رئیسی برای بانک‌ها / انتقاد از برحورد پلیس آمریکا با دانشجویان
  • الو! یه تغییر دائمی چند؟
  • با این فناوری انقلابی، معلولیت دیگر محدودیت نخواهد بود
  • انجام بیش از ۳۳۱ هزار آزمایش کلرسنجی از شبکه‌های توزیع آب استان یزد
  • انجام بیش از ۳۰۰ آزمایش کلرسنجی از شبکه‌های توزیع آب
  • مشاوره ژنتیکی بن‌بستی برای بیماری‌های ژنتیکی
  • لیست مرکز کاشت دندان در تهران