Web Analytics Made Easy - Statcounter

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان گلستان با بیان اینکه حدود ۳۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی گالیکش در سیل اخیر دچار خسارت شده، گفت: نیاز است کارگروهی برای جبران خسارت‌های سیل در بخش کشاورزی گلستان تشکیل شود. ۱۷ مهر ۱۳۹۸ - ۱۶:۵۶ استانها گلستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گالیکش، حجت الاسلام والمسلمین سیدرضا سید حسینی ظهر امروز در بازدید از مناطق خسارت‌دیده از سیل شهرستان گالیکش اظهار داشت: برای جبران خسارت سیل در شهرستان گالیکش هر چند اعتباراتی تخصیص یافته اما هنوز مبادله موافقت‌نامه بین سازمان مدیریت با دستگاه‌های اجرایی انجام نشده است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه به فصل سرما نزدیک می‌شویم و تا یک ماه دیگر در این دهستان کارهای اجرایی نمی‌تواند انجام شود، تاکید کرد: باید مبادله‌نامه دو ماه قبل انجام می‌شد تا دستگاه‌های اجرایی بهانه‌ای برای آغاز کار نداشته باشند و درحال حاضر هم باید این کار سرعت بگیرد.

 دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان گلستان خاطرنشان کرد: در بخش کشاورزی نیز خسارات زیادی مانند رانش اراضی کشاورزی انجام شده اما هنوز بخش زیادی از اعتبارات به کشاورزان پرداخت نشده است.

6800 واحد مسکونی خسارت‌دیده از سیل در گلستان به بانک‌های عامل معرفی شدندبازسازی 85 هزار واحد مسکونی خسارت‌دیده از سیلماجرای 6 سیلی محکم سپاه ‌به نظامیان آمریکایی در خلیج فارس / ‌ساخت ‌شناور‌ی خاص در سپاه با سرعت 90گره‌ دریایی

حسینی اختلافات موجود بین دستگاه‌های اجرایی شهرستان را از دیگر عوامل اجرایی نشدن پروژه‌های جبران خسارت در شهرستان گالیکش اعلام کرد و افزود: از مرداد ماه مشکل دیگری که به وجود آمده سامانه سجاد مسدود شده و پرونده‌های تشکیل شده این شهرستان وارده سامانه نشده تا خسارات در نظر گرفته شده پرداخت شود .

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان گلستان همچنین خاطرنشان کرد: حدود 300 هکتار از اراضی کشاورزی گالیکش در سیل اخیر دچار خسارت شده که متاسفانه در این رابطه نیز اعتباری در نظر گرفته نشده است، از این‌رو در خواست کارگروهی برای جبران خسارات شده است .

 وی تصریح کرد: جاده اصلی عبوری گالیکش به سمت پنو و متصل شدن به 2 استان خراسان و سمنان دارای مشکلات عدیده‌ای بوده و سیل‌های اخیر مشکلات را مضاعف کرده و خواستار سرعت بخشیدن برای ترمیم و یا رفع مشکل این جاده شد.

انتهای پیام/ش

R41471/P/S6,70/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۰۶۱۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تشکیل کمیسیون‌های تخصصی برای اجرای سند ملی دانش بنیان امنیت غذا و تغذیه

رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی گفت: اجرایی شدن سند ملی دانش بنیان امنیت غذا و تغذیه مستلزم تشکیل کمیسیون‌های تخصصی برای اجرایی شدن سند در محورهای مختلف از جمله تامین و تولید پایدار غذا، و دسترسی اقتصادی است.

به گزارش ایسنا، اولین نشست هماهنگی روسای دبیرخانه‌های سلامت دستگاه‌های اجرایی عضو شورای عالی سلامت و امنیت غذایی با هدف هم افزایی و هماهنگی بیشتر دستگاههای اجرایی برای ارتقاء سلامت و امنیت غذایی مردم با میزبانی وزرات کشور برگزار شد.

بنابر اعلام وزارت بهداشت، در این نشست سردار بکایی جانشین رئیس قرارگاه جهادی وزارت کشور، رییس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی و روسای 38 دستگاه اجرایی عضو شورای عالی سلامت و امنیت غذایی حضور داشتند.

در این نشست دکتر محمد اسماعیل مطلق، رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی تاکید کرد که تامین سلامت و امنیت غذایی مردم مستلزم توجه به همه ابعاد آن است و همه دستگاه‌های اجرایی عضو شورای عالی باید اولویت‌های برنامه‌ای خود و چالش‌های اجرایی را در سال جاری به دبیر خانه جهت گزارش به رییس جمهور ارسال کنند.

وی ضمن اشاره به رهنمودهای رئیس جمهور در جلسه هجدهم شورای عالی سلامت و امنیت غذایی در خصوص تاکید ویژه به امنیت غذایی و تامین غذای سالم برای مردم کشور، اظهار داشت: اجرایی شدن سند ملی دانش بنیان امنیت غذا و تغذیه مستلزم تشکیل کمیسیون‌های تخصصی برای اجرایی شدن سند در محورهای مختلف از جمله تامین و تولید پایدار غذا، دسترسی اقتصادی، توجه به سلامت و ایمنی غذا و فرهنگسازی برای تغذیه سالم است.

همچنین در این نشست در خصوص موضوعات مهم دبیرخانه از جمله نان کامل، نظارت بر مصرف آفت کش‌ها و سموم در بخش کشاورزی، جمعیت و باروری، سلامت خانواده و نظام ارجاع، خدمات پیشگیری و درمان برای کودکان زیر هفت سال کشور (شامل واکسیناسیون کودکان، رشد و تکامل، اهمیت تغذیه با شیر مادر، مکمل-یاری در کودکان)، توجه به بیماری‌های غیرواگیر از جمله سرطان ها از منظر پیشگیری و درمان اشاره و به اهمیت همکاری فرابخشی و بین بخشی در این خصوص تاکید گردید.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • گرامیداشت یاد شهدای مدافع حرم صادق شیبک و احمد غلامی در گالیکش و آزادشهر
  • بارش باران سیل آسا به زمین‌های کشاورزی روستای عباس آباد خسارت زد + تصاویر
  • آغاز نهضت تولید سبز با برق سبز در شهرستان بردسکن
  • رهاسازی پسماند‌ها در رودخانه‌ها امری جبران ناپذیر است
  • بارش باران در کرمان دو برابر سال گذشته بوده است
  • باران سیل‌آسای زواره خشت‌های شهر را با خود برد
  • تشکیل کمیسیون تخصصی شرط اجرای سند ملی امنیت تغذیه
  • ضرورت تشکیل کمیسیون‌های تخصصی برای اجرای سند ملی دانش بنیان امنیت غذا و تغذیه
  • اعتبارات جبران خسارت‌های سیلاب ۹۸ در حوزه راه پرداخت نشده است
  • انسداد برخی محورهای روستایی شرق استان گلستان / بارندگی شب گذشته خسارت زد