Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: همواره این دانشگاه را مخالف ساخت بیمارستان ۵۴۰ تخته خوابی در حاشیه شهر مشهد می‌دانند در حالی که متولی ساخت این بیمارستان وزارت بهداشت است.

به گزارش قدس آنلاین، محمدرضا دارابی اظهار کرد: مشکل ‌همه ما در یک کلمه خلاصه می‌شود و آن کلمه «پول» است. وی با بیان اینکه امنیت و سلامت دو مسئله بسیار مهم است، افزود: اگر در انجام امورات آن‌ها چالشی ایجاد شود، مردم ابراز نارضایتی می‌کنند، خوشبختانه در زمینه امنیت، در کشور مشکلی نداریم اما در حال حاضر در زمینه سلامت، مردم ابراز نارضایتی می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
دارابی تصریح کرد: حدود پنج میلیون نفر زیر پوشش علوم پزشکی استان خراسان رضوی قرار دارند و ما درقبال بخش خصوصی، دولتی و خیریه‌ها نیز مسئولیت داریم. رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه، بخش خصوصی به علت عدم سود دهی زیاد نتوانسته است پیشرفتی داشته باشد، ابراز کرد: حوزه بهداشت و درمان برای کسانی که می‌خواهند استانداردها را رعایت کنند حوزه سوددهی نیست اما برای متخلفین بسیار سوددهی دارد. دارابی ادامه داد: براساس پیش‌بینی‌ها، قرار بود در سال ۹۷ دانشگاه علوم پزشکی مشهد یک هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان درآمد داشته باشد، اما در این سال ما یک هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان درآمد داشتیم. وی با اشاره به اینکه برای تأسیس بیمارستان ۵۴۰ تخته حاشیه شهر مشهد، بزرگترین مدافع، سازمان علوم‌پزشکی بود، افزود: ما همواره به مخالفت با ساخت این بیمارستان متهم شده‌ایم. اما تأمین هزینه‌های ساخت این بیمارستان برعهده علوم‌پزشکی نیست، بلکه مربوط به وزارت بهداشت و درمان و وزارت مسکن است. رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: طرح تحول نظام سلامت درحال اجرا است، اما اعتبار آن از اول سال تاکنون فقط هشت میلیارد تومان می‌باشد. این طرح نیاز به بازبینی دارد و ما در علوم پزشکی نیازمند دریافت بودجه بسیار بیشتری هستیم. وی در انتها بیان کرد: من به تمام بانک‌ها نامه فرستادم اما هیچ‌کس با ما همراهی نکرد، حتی بانک ملی قبول کرد تا وامی به مبلغ هزار و پانصد میلیارد تومان برای ساخت بیمارستان هزار تخته جنوب شهر مشهد بدهد، اما سرانجام بعد از گذشت دوماه از این جلسه، از همکاری با ما سر باز زد. منبع: مهر

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: بیمارستان حاشیه شهر مشهد دانشگاه علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۱۰۰۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: در این مدت ۷۰ تخت ویژه آی سی یو با تجهیزات کامل، ۲۲ دستگاه آزمایشگاهی پیشرفته، ۳۱ دستگاه شاخص تشخیصی از جمله سه دستگاه ام ار آی برای قاین، فردوس و طبس، ۵۶۴ تخت بیمارستانی، دستگاه سی تی اسکن آنژیو (برای مرکز فوق تخصص قلب بیرجند) و یک دستگاه سی تی اسکن دیگر برای بیماران سرطانی و قلب و عروق با کمک دولت تأمین شده است.

موسوی میرزایی افزود: در دولت سیزدهم همچنین ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی تکمیل شده و علاوه بر طرح‌های توسعه بیمارستان‌های بشرویه، درمیان و سرایان، برای قاین، نهبندان، زیرکوه و طبس هم پروژه فعال است.

وی با بیان اینکه هم اکنون ۱۲۱ نفر دستیار تخصصی پزشک در هشت رشته دانشگاه علوم پزشکی بیرجند مشغول به تحصیلند گفت: هم اکنون ۶۵ کد رشته در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند فعال است و علاوه بر آن ۲۱۱ دانشجوی تحصیلات تکمیلی هم در رشته‌های مختلف از جمله مغز و اعصاب، جراحی اعصاب، بیماری‌های داخلی، قلب، رادیولوژی، جراحی عمومی و ... در حال تحصیلند تا به جمع جامعه‌ی پزشکی بپیوندند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند افزود: ۴۳ مرکز سلامت شهری، ۶۱ مرکز سلامت روستایی، ۷۱ پایگاه بهداشتی، ۳۲۶ خانه بهداشت، ۸۵ پایگاه اورژانس جاده‌ای و ۲ پایگاه امداد هوایی در خراسان جنوبی خدمات بهداشتی ارائه می‌کنند.

وی گفت: افزایش کیفیت خدمات بهداشتی و درمانی در بخش خصوصی و دولتی مهمترین هدفگذاری در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند است که هم اکنون حدود ۹ هزار پرسنل دانشگاه، برای تحقق این هدف تلاش می‌کنند.

دیگر خبرها

  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • بیمارستان نیایش به ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد
  • انجام موفق ۲ عمل اهدای عضو در مشهد به ۵ نفر زندگی دوباره بخشید
  • ۲ عمل اهدای عضو در مشهد نجات بخش جان پنج بیمار شد
  • اهدای زندگی دوباره به ۴ بیماربا اهدای عضو در مشهد