Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش اتاق خبر، به نقل از خبرگزاری مهر، به منظور فراهم کردن سازگاری بیشتر در بررسی روندها و انجام مقایسات بین‌المللی، به دلیل تحولات مشابه در کشورمان و همچنین قانون کار کشور در زمینه سن ورود به کار که افراد ١٥ سال به بالا را مجاز به انجام کار می‌داند، از این پس شاخصهای عمده بازار کار کشور براساس جمعیت ١٥ ساله و بیشتر محاسبه و ارائه می‌گردد و این در حالی است که همچنان شاخص‌های مربوط به جمعیت ١٠ ساله و بیشتر نیز به تمام کاربران ارایه شده و در گزارش مرکز آمار ایران هم ارایه گردیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گواه متخصصین، طرح آمارگیری نیروی کار یکی از فنی‌ترین‌طرح‌های آماری کشور است که براساس آخرین استانداردهای سازمان بین‌المللی‌کار (ILO) پیاده سازی شده است. لذا تمامی تلاش دست‌اندرکاران طرح مذکور مبتنی بر رعایت اصول حرفه‌ای در راستای کیفیت هر چه بیشتر آن است. سن ورود به کار نیز از این قاعده مستثنی نیست اما سازمان بین‌المللی کار سن استانداردی را برای بررسی وضعیت بازار کار کشورها توصیه نکرده و در این خصوص دست کشورها را باز گذاشته است تا با توجه به شرایط بومی و مقررات داخلی آن را تعیین کنند.

در کشورهای جهان نیز سن مذکور، ١٠، ١٢، ١٥ و ١٦ سال در نظر گرفته شده است. اما در سال‌های اخیر با توجه به تحولات اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی صورت گرفته و ارزیابی‌های بعمل آمده بسیاری از کشورها حداقل سن بررسی شاخص‌های کلیدی بازار کار را ١٥ سال در نظر گرفته‌اند (کشورهایی که شاخص‌های بازار کار را در سن ١٥ سال و بیشتر اطلاع رسانی می‌کنند، عبارتند از: استرالیا ١٥ سال، انگلستان ١٦ سال ، نیوزلند ١٥ سال، چین ١٦ سال، آمریکا ١٦ سال، ترکیه ١٥ سال، مصر ١٥ سال).

سیاست مرکز آمار ایران نیز همواره ارایه اطلاعات کارا و باکیفیت بوده است و برای دستیابی به آن از هیچ تلاشی دریغ نکرده است؛ لذا به منظور فراهم نمودن سازگاری بیشتر در بررسی روندها و انجام مقایسات بین‌المللی، به دلیل تحولات مشابه در کشورمان و همچنین قانون کار کشور در زمینه سن ورود به کار که افراد ١٥ سال به بالا را مجاز به انجام کار می‌داند، از این پس شاخص­­های عمده بازار کار کشور براساس جمعیت ١٥ ساله و بیشتر محاسبه و ارائه می­گردد و این در حالی است که همچنان شاخص‌های مربوط به جمعیت ١٠ ساله و بیشتر نیز به تمام کاربران ارایه شده و در گزارش مرکز آمار ایران هم ارایه گردیده است.

لازم به گفت در تمامی سال‌های اجرای طرح آمارگیری نیروی کار در کنار ارایه شاخص‌های عمده نیروی‌کار برای جمعیت ١٠ ساله و بیشتر شاخص‌های مذکور برای جمعیت ١٥ ساله و بیشتر نیز اعلام شده است؛ لذا در بررسی روندها و سری‌های زمانی، خللی ایجاد نخواهد شد. همچنین بررسی نتایج گویای آن است که با تغییر سن ورود به بازار کار از ١٠ سال به ١٥ سال نرخ بیکاری تغییر محسوسی نمی‌کند که در جدول زیر نشان داده شده است:

  انتهای پیام/

منبع: اتاق خبر

کلیدواژه: بازار کار بیکاری جوانان بیکاری نرخ بیکاری مرکز آمار ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۱۴۴۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش تاثیر سوابق تحصیلی در آزمون سراسری سال آینده

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، ‌‌عضو شورای انقلاب فرهنگی کشور گفت : تاثیر سوابق تحصیلی حاصل از دروس نهایی دانش آموزان در آزمون سراسری سال بعد ، با ده درصد افزایش به شصت درصد خواهد رسید.

سید جلال موسوی خطیر در حاشیه بازدید از حوزه آزمون سراسری گروه تجربی در دانشگاه علوم کشاورزی ومنابع طبیعی ساری با بیان اینکه شورای انقلاب فرهنگی در صدد حذف آزمون چهار گزینه ای و تشریحی نمودن آزمون سراسری در سالهای آینده است ،نخستین اقدام برای این منظور را افزایش تاثیر سوابق تحصیلی دانش آموزان در نمرات نهایی اعلام کرد.

وی با تاکید بر اینکه شواهد نشان دهنده این است که برگزاری دو نوبت آزمون سراسری در سال آمادگی داوطلبان را بیشتر میکند و از استرس آنها می کاهد افزود : یکی از راهبردهای موثر شورای عالی انقلاب فرهنگی ، بیشتر کردن تعداد نوبت های برگزاری آزمون سراسری تا حذف برگزاری کنکور به شکل سنتی است.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد : با هوشمند کردن آزمون های سراسری ، امنیت آزمون بیشتر و از تقلب کاسته می شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • نرخ بیکاری در قزوین به ۴.۷ درصد کاهش یافت
  • بیشترین نرخ بیکاری متعلق به کدام استان؛ روندها رو به کاهش به چه معناست؟
  • بیشترین نرخ بیکاری متعلق به این استان کردنشین است
  • ثبات نسبی در بازار سرمایه | افزایش ۶۵۲ واحدی شاخص کل
  • ثبات نسبی در بازار سرمایه
  • رشد اندک بورس؛ ارزش بازار به ۷۹ همت رسید
  • پیش‌بینی مرتضی افقه از تاثیر انتخابات آمریکا بر بازار ارز/ منتظر این تغییر باشید
  • ◄ تاثیر راه‌ آهن حومه و سریع در جوانی جمعیت، تجربیات کره و انگلیس
  • کاهش نرخ بیکاری در دولت سیزدهم کاهش چشمگیر داشته است
  • افزایش تاثیر سوابق تحصیلی در آزمون سراسری سال آینده